Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα Ν8 Νοκια και μια καρτα sim 3g απο τη wind με το στικακι μαζι βαζω αυτη τη καρτα στο Ν8 βγαζει οτι εχει σημα αλλα οταν ανοιγω το ιντερνετ δεν συνδεεται θελει καποιες ρυθμισεις? ξερει καποιος

ΥΓ το τηλεφωνο ειναι απο vodafone και μεσα εχει της vo προγραμμα λετε να φτεει αυτο? του εκανα αναβαθμιση σε sybian anna αλλα τιποτα

Αφού είναι από βόντα τότε προφανώς έχει ρυθμίσεις δικτύου δικές της. Αυτές πρέπει να τσεκάρεις. Επιλογές ρυθμίσεις browser-σύνδεση-σημείο πρόσβασης κτλ.

τον καλύτερο και ταχύτερο pdf reader τον έχει το picsel smart office!

Θα συμφωνήσω απόλυτα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Θα συμφωνήσω απόλυτα. ;)

κι ο δωρεαν alternative reader πολύ καλός παντως;)

έτοιμο και το skype για BELLE !!!! :D

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

έτοιμο και το skype για BELLE !!!! :D

Nice... :D Σιγά σιγά μαζεύονται αυτά που έλειπαν από το Symbian... Αυτό είναι σαν απάντηση σε αυτούς που λένε ότι δεν παίρνει updates.. :shifty:

Huawei Nova 5T

Εχω αποθηκεύσει αρκετά ασύρματα δίκτυα με κωδικό ασφαλείας. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει τον κωδικό του ρούτερ που εχω βάλει στα αποθηκευμένα μου ?

Υπαρχει καποιο προγραμμα σχετικα με αυτο που ειχα γραψει παλαιοτερα ? :ninja:

Η αν ειναι αποθηκευμενα σαν καποιο αρχειο να μπορεσω να τα βρω μεσω x-plore :(

Το εχει ψαξει καποιος που να ξερει να 'μαγειρευει' λογισμικα η αν εχει διαβασει κατι σχετικα με αυτο?

Εκτος και αν ειναι αδυνατον

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Υπαρχει καποιο προγραμμα σχετικα με αυτο που ειχα γραψει παλαιοτερα ? :ninja:

Η αν ειναι αποθηκευμενα σαν καποιο αρχειο να μπορεσω να τα βρω μεσω x-plore :(

Το εχει ψαξει καποιος που να ξερει να 'μαγειρευει' λογισμικα η αν εχει διαβασει κατι σχετικα με αυτο?

Εκτος και αν ειναι αδυνατον

μάλλον ειναι αποθηκευμενο εδω c:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre αλλά δν ξερω πώς μπορεις να τα βγαλεις απο κει μεσα

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή Για το κινητό μας Με την οποία να μπορούμε να κάνουμε βίντεοκλήση από το Msn i to skype? Εχω χρησιμοποιήσει και το nimbuz και το fring τα οποία θεωρούνται τα ποιο γνωστα Αλλά κανένα Δεν δίνει δυνατότητα βίντεοκλήσης.

μάλλον ειναι αποθηκευμενο εδω c:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre αλλά δν ξερω πώς μπορεις να τα βγαλεις απο κει μεσα

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ !!! Πραγματικα οι κωδικοι υπαρχουν !! :D

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ !!! Πραγματικα οι κωδικοι υπαρχουν !! :D

πώς ακριβώς υπάρχουν? γιατί εγώ δεν εβγαλα άκρη:p

πώς ακριβώς υπάρχουν? γιατί εγώ δεν εβγαλα άκρη:p

Θα σου πω οπως ακριβως ειναι σε εμενα.

Πηγαινεις στο αρχειο που ειπες ποιο επανω μεσα απο τον x-plore και επιλεγεις menu-> File-> Hex viewer

Στην αριστερη στηλη κατεβα στο 006def (αν εχουμε το ιδιο) και στην 3η στηλη δεξια δειχνει τα αποθηκευμενα

δικτυα σου. (γενικα τα δειχνει αρκτες φορες στην δεξια στηλη)

Στα αριστερα σου παλι , κατεβα στο 007c7 και στα δεξια στην 3η στηλη ειναι οι κωδικοι ;)

Δοκιμασε το!

Σε εμενα δουλεψε και σε ευχαριστω πολυ :)

Edited by ardonhs

Χρήστος

Θα σου πω οπως ακριβως ειναι σε εμενα.

Πηγαινεις στο αρχειο που ειπες ποιο επανω μεσα απο τον x-plore και επιλεγεις menu-> File-> Hex viewer

Στην αριστερη στηλη κατεβα στο 006def (αν εχουμε το ιδιο) και στην 3η στηλη δεξια δειχνει τα αποθηκευμενα

δικτυα σου. (γενικα τα δειχνει αρκτες φορες στην δεξια στηλη)

Στα αριστερα σου παλι , κατεβα στο 007c7 και στα δεξια στην 3η στηλη ειναι οι κωδικοι ;)

Δοκιμασε το!

Σε εμενα δουλεψε και σε ευχαριστω πολυ :)

σε μένα το x-plore τα δειχνει με παρίεργους χαρακτήρες και ερωτηματικα,κάτι θα παίζει με την κωδικοποίηση.δεν δοκίμασα πάντως ν ανοιξω το αρχειο στον υπολογιστη

σε μένα το x-plore τα δειχνει με παρίεργους χαρακτήρες και ερωτηματικα,κάτι θα παίζει με την κωδικοποίηση.δεν δοκίμασα πάντως ν ανοιξω το αρχειο στον υπολογιστη

Τωρα που ξανα ψαχνω το αρχειο, δεν υπαρχει!

Επισης το wifi μου το βρισκει σαν αγνωστο. Σβηστηκαν ολα τα αποθηκευμενα δικτυα μου..

Παραξενο..

Παντως οι αριθμοι που σου εδωσα ποιο πανω δεν ειναι ιδιοι απο οτι βλεπω τωρα που

ξανα-αποθηκευσα το δικτυο μου

Χρήστος

Τωρα που ξανα ψαχνω το αρχειο, δεν υπαρχει!

Επισης το wifi μου το βρισκει σαν αγνωστο. Σβηστηκαν ολα τα αποθηκευμενα δικτυα μου..

Παραξενο..

Παντως οι αριθμοι που σου εδωσα ποιο πανω δεν ειναι ιδιοι απο οτι βλεπω τωρα που

ξανα-αποθηκευσα το δικτυο μου

πώς το κανες αυτο,επεξεργάστηκες τ αρχειο? εγώ που τ άνοιξα απλά δεν είχα καποιο προβλημα.πάντως δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την κωδικοποιηση

πώς το κανες αυτο,επεξεργάστηκες τ αρχειο? εγώ που τ άνοιξα απλά δεν είχα καποιο προβλημα.πάντως δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την κωδικοποιηση

Καλημερα

Μαλλον ναι πρεπει να το επεξεργαστηκα..

Απο το Configuration του x-plore επελεξε το Use system font

Το Text coding το εχω 8859-1 (western) δεν το εχω αλλαξει

Χρήστος

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή Για το κινητό μας Με την οποία να μπορούμε να κάνουμε βίντεοκλήση από το Msn i to skype? Εχω χρησιμοποιήσει και το nimbuz και το fring τα οποία θεωρούνται τα ποιο γνωστα Αλλά κανένα Δεν δίνει δυνατότητα βίντεοκλήσης.

Το fring δίνει δυνατότητα βίντεοκλήσης, αρκεί να συνδεθούν και οι δύο συμμετέχοντες με fring και να κάνουν την κλήση μέσω των usernames που έχουν στο ίδιο το fring, χωρίς να χρειαστεί να μεσολαβήσει κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το msn. Αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ εγώ, αφού δεν έχω βρει άλλον...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το Ergo's memory info(έκδοση 2.5), μέχρι τώρα δούλευε κανονικά και ξαφνικά σήμερα όλοι οι μετρητές δείχνουν μηδέν, και στην εφαρμογή και στο widget. Τι μπορεί να συμβαίνει; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχω το Ergo's memory info(έκδοση 2.5), μέχρι τώρα δούλευε κανονικά και ξαφνικά σήμερα όλοι οι μετρητές δείχνουν μηδέν, και στην εφαρμογή και στο widget. Τι μπορεί να συμβαίνει; :what:

το έπαθα και εγώ πριν από κανά μήνα, δεν υπάρχει γιατρεια, είχα επικοινωνησει και με τον κατασκευαστή του

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το έπαθα και εγώ πριν από κανά μήνα, δεν υπάρχει γιατρεια, είχα επικοινωνησει και με τον κατασκευαστή του

Πω-πω, πάμε για reset... :wacko:

Και το θέμα είναι πως δεν ξέρω άλλη τέτοια εφαρμογή, και μάλιστα με τέτοιο widget. :what:

Πω-πω, πάμε για reset... :wacko:

Και το θέμα είναι πως δεν ξέρω άλλη τέτοια εφαρμογή, και μάλιστα με τέτοιο widget. :what:

σιγά μην κάνεις hard reset για την εφαρμογή και εμένα μου άρεσε πολύ και όντως δεν υπάρχει κάποια αντιστοιχη, ανάμενε Belle και ο κατασκευαστης της μου είπε ότι θα βγάλει έκδοση νέα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλησπερα. νεα εκδοση του Filmark συμβατη με belle :)

Πως δουλεύει βρε παιδιά??

δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα.

Και κάτι ακόμα. ξέρει κανείς πως στο fMobi 2.5 βάζουμε φωτογραφεία όπως δείχνει στην παρακάτω εικόνα??

http://jiikoo.com/wp-content/uploads/2012/01/20120124195012.png

Edited by opados2010

Και κάτι ακόμα. ξέρει κανείς πως στο fMobi 2.5 βάζουμε φωτογραφεία όπως δείχνει στην παρακάτω εικόνα??

το έψαξες καθόλου?

Settings> Custom background

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned