abcdefg Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Χρησιμοποιώντας στην Belle τον Jbak Taskman, πως είναι δυνατόν να κάνουμε reboot; Η επιλογή υπάρχει, αλλά όταν την επιλέγω και ζητάει επιβεβαίωση, δεν βγαίνει πλέον με popup το"Yes", ώστε να το πατήσω και να εκτελεστεί η εντολή. Υπάρχει τρόπος; Τα φώτα σας. :blink: δυστυχως πανο δεν νομιζω να υπαρχει workaround καλο θα ηταν ο dev του Jbak Taskman καποια στιγμη να εκανε κανα update αλλα δεν το βλεπω ειτε ψαξε καποια αλλη εφαρμογη για τη δουλεια αυτη ή (αν χρησιμοποιεις delight) εχει επιλογη reboot στο power button Edited December 14, 2011 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 δυστυχως πανο δεν νομιζω να υπαρχει workaround καλο θα ηταν ο dev του Jbak Taskman καποια στιγμη να εκανε κανα update αλλα δεν το βλεπω ειτε ψαξε καποια αλλη εφαρμογη για τη δουλεια αυτη ή (αν χρησιμοποιεις delight) εχει επιλογη reboot στο power button Καλά, για επανεκκίνηση συνήθως χρησιμοποιώ το QuickReboot του Alexander Fokin, αλλά απλώς απορούσα μήπως υπάρχει λύση με τον Jbak Taskman. Thanks anyway. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδια καλησπερα...το Shazam που ειναι ενσωματωμένο στην αννα ειναι demo?γιατι στην αρχη εμπαινα και εβρισκα και τα τραγουδια μια χαρα αλλα τωρα τελευταια με το που μπαινω μετα απο 4-5 δευτερα με πεταει εξω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδια καλησπερα...το Shazam που ειναι ενσωματωμένο στην αννα ειναι demo?γιατι στην αρχη εμπαινα και εβρισκα και τα τραγουδια μια χαρα αλλα τωρα τελευταια με το που μπαινω μετα απο 4-5 δευτερα με πεταει εξω οχι,η πλήρης έκδοση είναι, δοκίμασε να την ξαναεγκαταστήσεις απο δω (ειναι η εκδοση που εχει η αναβαθμιση της αννα) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 οχι,η πλήρης έκδοση είναι, δοκίμασε να την ξαναεγκαταστήσεις απο δω (ειναι η εκδοση που εχει η αναβαθμιση της αννα) Είναι μια λαιτ έκδοση που σου επιτρέπει 5 αναγνωρίσεις τον μήνα. Θα το δείς αν πας μέσα απ την εφαρμογη να κάνεις αναβάθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Είναι μια λαιτ έκδοση που σου επιτρέπει 5 αναγνωρίσεις τον μήνα. Θα το δείς αν πας μέσα απ την εφαρμογη να κάνεις αναβάθμιση. Ποια ειναι η κανονικη εκδοση τελικα;Πρεπει να την πληρωσουμε για να μην εχουμε μονο 5 αναγνωρισεις; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ποια ειναι η κανονικη εκδοση τελικα;Πρεπει να την πληρωσουμε για να μην εχουμε μονο 5 αναγνωρισεις; Για ψαξε να βρεις την 3.01(4), και μπορεις να την εγκαταστησεις στην Ε και οχι στην C που ειναι προεγκατεστημενη. (διεγραψε πρωτα την εκδοση που εχεις) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 ενα μυστήριο πράγμα συμβαινει με το handy weather σε εμένα, όταν κλείνω το κινητό το widget του εξαφανίζεται από την αρχική οθόνη και πρέπει να το προσθέσω ξανά:worry: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 ενα μυστήριο πράγμα συμβαινει με το handy weather σε εμένα, όταν κλείνω το κινητό το widget του εξαφανίζεται από την αρχική οθόνη και πρέπει να το προσθέσω ξανά:worry: Για να τρέξει το widget πρέπει να τρέχει και το πρόγραμμα. Ίσως με την επανεκκίνηση να μην ξεκινά αυτόματα. Δοκίμασες να το σβήσεις και να το ξανα-εγκαταστήσεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Για να τρέξει το widget πρέπει να τρέχει και το πρόγραμμα. Ίσως με την επανεκκίνηση να μην ξεκινά αυτόματα. Δοκίμασες να το σβήσεις και να το ξανα-εγκαταστήσεις? εννοείς να σβήσω την εφαρμογή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 εννοείς να σβήσω την εφαρμογή ? Ναι εννοεί να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά την εφαρμογή. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 μπορει καποιος που ξερει να μου πει πια η διαφορα του eBuddy με του eBuddy XMS?ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 καλησπερα. κυκλοφορησε το weather widget για την belle :) screenshot απο το Ν8 μου. θα το βρειτε εδω. μετα την εγκατασταση καντε επανεκκινηση και θα το δειτε στην λιστα με τα widgets . Νεκταρία δε γράφει τοποθεσία? Επίσης το έβαλα και βλέπω ότι χρειάζεται συνέχεια σύνδεση..? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλημέρα Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να χειριστώ το pc μου από το τηλέφωνο? Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Θα μου άρεσε π.χ. να μπορώ να δω (και να χειριστώ) την επιφάνεια εργασίας του pc στο κινητό μου..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 που είναι ο φάκελοs για να αλλάξω φωτογραφία στο nokia bubble? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisko Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Καλησπέρα, μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να ρυμίσω το κινητό N8 για να λαμβάνει τα e-mail. Ο τύπος του γραμματοκιβωτίου μου είναι pop3. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις στο κινητό ( pop3 server, smtp server).Όσο και αν έψαξα δεν τις βρήκα στο μενού για το e-mail. 1 Παράθεση Χρήστος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδιά, υπάρχει εφαρμογή που να μου δρομολογεί αυτόματα τα μηνύματα από συγκεκριμένους αποστολείς σε συγκεκριμένους φακέλους; Δεν εννοώ e-mail, κυρίως sms με ενδιαφέρει, για να μη φαίνονται στην προβολή συζητήσεων που έχει η Belle by default. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 θέλω soundhound για belle ..... :( Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 θέλω soundhound για belle ..... :( Η 3.01 δουλεύει αλλά έχει πρόβλημα με τα γραφικά του. Τη βασική δουλειά του (αναζήτηση κομματιών) την κάνει όμως. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Η 3.01 δουλεύει αλλά έχει πρόβλημα με τα γραφικά του. Τη βασική δουλειά του (αναζήτηση κομματιών) την κάνει όμως. ;) Μα και η τελευταία κάνει τη βασική δουλειά, αλλά δε μπορώ να μπω στο ιστορικό σε καμία.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ποιό widget καιρού προτιμάτε; Δοκίμασα το forecaweather και το meteonews αλλα δεν μπαίνουν σαν widget στην αρχική οθόνη..'Εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ποιό widget καιρού προτιμάτε; Δοκίμασα το forecaweather και το meteonews αλλα δεν μπαίνουν σαν widget στην αρχική οθόνη..'Εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό δωρεάν; με το accuweather είμαι ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ποιό widget καιρού προτιμάτε; Δοκίμασα το forecaweather και το meteonews αλλα δεν μπαίνουν σαν widget στην αρχική οθόνη..'Εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό δωρεάν; SPB weather 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 SPB weather To oποιο μολις το εψαξα και ειδα πως στο store εχει 10 (!!!) ευρω! να 'ναι καλα τα μαγαζακια... πολυ καλο παντως. βρηκα την εκδοση 2.0.1 *απ' ο,τι ειδα στο site της SPB αυτη ειναι και η πιο προσφατη? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλό δεν λέω το spb shell αλλά δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα αξιόπιστο ως προς την πρόγνωση του καιρού! Αυτό έχω, πρόσφατα έβαλα και το Foreca Weather που το θεωρώ καλύτερο στον τομέα καθαρά της πρόγνωσης καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts