Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thnx και 'σένα!! Θα το δοκιμάσω κι αυτό! :)

και το slick δοκίμασε

Καλησπερα παιδια.Εχω τραβηξει κατι φωτο κ βιντεακι αλλα οταν θελω να τα δω αυτα τα αρχεια μεσω usb στον υπολογιστη,δεν υπαρχουν στον φακελο.Στο κινητο τα βλεπω ομως.Τι εχει συμβει;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Κατεβασα την εφαρμογη Eurobank EFG απο το ovi μολις τωρα και θελει username και password,

που πρεπει να γραφτω γνωριζει καποιος ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Κατεβασα την εφαρμογη Eurobank EFG απο το ovi μολις τωρα και θελει username και password,

που πρεπει να γραφτω γνωριζει καποιος ?

πρεπει να κανεις αιτηση στην τραπεζα για να σου δωσει κωδικους και εν συνεχεια να κανεις χρηση της υπηρεσιας e banking

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια.Εχω τραβηξει κατι φωτο κ βιντεακι αλλα οταν θελω να τα δω αυτα τα αρχεια μεσω usb στον υπολογιστη,δεν υπαρχουν στον φακελο.Στο κινητο τα βλεπω ομως.Τι εχει συμβει;

Τις βρηκα στον φακελλο DCIM!!Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται στο IMAGES;

Edited by giorgos1966

Τις βρηκα στον φακελλο DCIM!!Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται στο IMAGES;

δεν μπορεις απλα να τις μεταφερεις στον φακελο images;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε μαγκες κανενα καλο ιντερνετικο ραδιοφωνο?το nokia internet radio δεν εχει σχεδον καθολου αθλητικους σταθμους.μoνο μετροπολις και αρης fm.ουτε ερα σπορ ουτε σπορ fm!υπαρχει τιποτα?

δεν μπορεις απλα να τις μεταφερεις στον φακελο images;

Μωρε αυτο το εκανα ενταξει,αλλα καθε φορα που θα βγαζω φωτο θα πηγαινουν στην DCIM;Και μετα παλι αποκοπη-επικοληση αλλου;:worry:

Μωρε αυτο το εκανα ενταξει,αλλα καθε φορα που θα βγαζω φωτο θα πηγαινουν στην DCIM;Και μετα παλι αποκοπη-επικοληση αλλου;:worry:

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.μου φαινεται παραξενο που δεν πανε στον φακελο images

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε μαγκες κανενα καλο ιντερνετικο ραδιοφωνο?το nokia internet radio δεν εχει σχεδον καθολου αθλητικους σταθμους.μoνο μετροπολις και αρης fm.ουτε ερα σπορ ουτε σπορ fm!υπαρχει τιποτα?

μηπως απλα δεν υπαρχουν ιντερνετικα? ;) παντως τον ερα τον πιανεις πανελλαδικα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μηπως απλα δεν υπαρχουν ιντερνετικα? ;) παντως τον ερα τον πιανεις πανελλαδικα :)

Τι εννοεις? Αφου ολοι υπαρχουν και στο ιντερνετ απο το live24.gr . Αλλα δεν την εχει η εφαρμογη της Νοκια.

Εγω παντως χρησιμοποιω την αρχαια λυση του coreplayer http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076

Καλημέρα! Σύντομη ερώτηση: Καλύτερη εφαρμογή για msn, είναι το Nimbuzz ή το eBuddy;... :O

Εχει βγει στα μαγαζακια και μια εφαρμογη για msn η "MSN Windows Live Messenger v7.00 Beta S60v3 S60v5 Symbian^3 Signed"

Edited by Teo010

Τι εννοεις? Αφου ολοι υπαρχουν και στο ιντερνετ απο το live24.gr . Αλλα δεν την εχει η εφαρμογη της Νοκια.

Εγω παντως χρησιμοποιω την αρχαια λυση του coreplayer http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076

Εχει βγει στα μαγαζακια και μια εφαρμογη για msn η "MSN Windows Live Messenger v7.00 Beta S60v3 S60v5 Symbian^3 Signed"

κατεβασα τον core και δεν τον κανει εγκατασταση στο c7 μου.σωθηκε να βγαλουν καμια εφαρμογη σαν τα tunein radio,wunder radio να μην παιδευομαστε?το θελω για τηη δουλεια παιδια οπου στα fm δεν εχω καλη ληψη και με βολευει ιντερνετικο

Το χρησιμοποιησα σε Nokia x7. Μου απελευθερωσε πολυ χωρο στο C:\ (50 mb). Δεν μπορω ομως να ειμαι βεβαιος για τα αρχεια που διεγραψε. Παρουσιαζονται καποια κολληματα στο κινητο μου μετα απο αυτο αλλα δεν είμαι σιγουρος αν οφειλονται στο jbak taskman ή στο garbage cleaner. Π.χ. δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες της νοκια απο το καταστημα της (sleeping screen, nokia drop...). Αυτο ίσως να οφείλεται και στο hackαρισμα. Καποιος ποιο έμπειρος απο εμένα ισως να είναι πιο κατατοπιστικος.

Τελικα ευθυνόταν το rompatcher που ήταν ενεργοποιημένο. Το απενεργοποίησα και όλα οκ.

κατεβασα τον core και δεν τον κανει εγκατασταση στο c7 μου.σωθηκε να βγαλουν καμια εφαρμογη σαν τα tunein radio,wunder radio να μην παιδευομαστε?το θελω για τηη δουλεια παιδια οπου στα fm δεν εχω καλη ληψη και με βολευει ιντερνετικο

Εγω παντως εχω την εκδοση v1.3.2 build 6909 και παιζει στο Ν8.

Edited by Teo010

Ίσως να έχει αναφερθεί ξανα. Εχω πρόβλημα με το nοkia store. Όταν το πατάω για να ανοίξει μένει κολλημένο (για ατελείωτες ώρες) και δεν μπαίνει ποτέ. Έβαλα μια παλιά έκδοση (οvi store) και δουλεύει κανονικά. Τι μα κάνω?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγκαθιστώ το δωρεάν NUNLOCK απ το nokiastore αλλά όταν το τρέχω ανοίγει στιγμιαία το παραθυρο ρυθμίσεων κ κλείνει κατευθείαν.τι φταίει? (το ίδιο πρόβλημα έχω κ με την εφαρμογή notepedia)

καμιά βοήθεια σ αυτο??

και τι έγινε?

μου δωσανε ενα λινκ το ανοιξα στον browser του κινητου και μου κατεβασε το ovi nokia και πλεον δουλευει

Εχει δοκιμάσει κανείς το spb shell 3d; Προσπαθώ απεγνωσμένα να το βρώ αλλα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω...

Εχει δοκιμάσει κανείς το spb shell 3d; Προσπαθώ απεγνωσμένα να το βρώ αλλα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω...

απο το επισημο σαιτ μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου μια εφαρμογη ειναι δωρεαν,γιατι δεν την ανεβαζουμε απλα χωρις να μεσολαβει το ovi store?

Αν και εχω το vivaz,το ovi store το βλεπει σαν νοκια 5800 αλλα λεει οτι δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο την ιδια στιγμη που κατεβαζω καποιες αλλες εφαρμογες εφαρμογες στο ovi!

μιλαω για το εορτολογιο και τον υπολογισμο καυσιμου

Γιατί το τηλέφωνο για να εγκαταστήσει προγράμματα πρέπει να είναι signed. (Εκτός και αν το έχεις χακέψει).

Το ovi store (nokia store) στο δίνει υπογεγραμμένο. Πάντως υπάρχει κολπάκι για να κατεβάσεις από το site τα δωρεάν στο pc σου.

Εγω στο c7 που το έβαλα δεν τρελαθηκα αλλα γούστα ειναι αυτά.

ναι.εμενα δε μαρεσε και το εστειλα πισω,με πιστωση του ποσου..εχεις 30 μερες περιθωριο κ πραγματικα το εννοουν.

παρολα αυτα,στην αρχη φαινεται λιγο εντυπωσιακο,αλλα προσωπικα επειδη μαρεσει το πρακτικο κ οχι το εφετζιδικο,προτιμω το κινητο οπως ειναι,οι 3 οθονες ειναι υπεραρκετες για εμενα να εχω ο,τι χρειαζομαι αμεσα και ευκολα.επισης προτιμω η μπαταρια να κραταει σχεδον 2 μερες παρα μια

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned