Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γινετε να βαλω σαν widget μια σελιδα και να μου βγαζει τα νεα της ?

Eιχα κανει παλαιοτερα μια ιδια ερωτηση, ειχα δει καποια εικονα απο home screen που ειχε live αποτελεσματα αγωνων ποδοσφαιρου π.χ.

Δειτε την παραπανω εικονα που εβαλε ο φιλος μας ο maddoctor, τα 2 πρωτα widget , αυτο εννοω..

Μπορω να βαλω και εγω καποια παρομοια σελιδα ή ειναι εφαρμογες απο το Ovi οι παραπανω ? :confused:

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Γινετε να βαλω σαν widget μια σελιδα και να μου βγαζει τα νεα της ?

Eιχα κανει παλαιοτερα μια ιδια ερωτηση, ειχα δει καποια εικονα απο home screen που ειχε live αποτελεσματα αγωνων ποδοσφαιρου π.χ.

Δειτε την παραπανω εικονα που εβαλε ο φιλος μας ο maddoctor, τα 2 πρωτα widget , αυτο εννοω..

Μπορω να βαλω και εγω καποια παρομοια σελιδα ή ειναι εφαρμογες απο το Ovi οι παραπανω ? :confused:

Ένας απλός τρόπος είναι να κάνεις μέσω του browser της συσκευής, εγγραφή της rss ροής κάποιας ιστοσελίδας που σ' ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας την "προσθήκη μετάδοσης ιστού" (οι περισσότερες την υποστηρίζουν) κι έπειτα όταν πας να προσθέσεις widget στην αρχική οθόνη θα σου βγάλει το όνομα της σελίδας σαν διαθέσιμη επιλογή, και βάζοντας την θα φαίνονται κάθε φορά οι νεότεροι τίτλοι της στην αρχική οθόνη.

Μπορείς να δεις ένα παράδειγμα εδώ, στην δεύτερη (τριπλή) εικόνα της σελίδας (είναι η αρχική οθόνη στα δεξιά) :

http://www.recentlyreviewed.net/2010/10/nokia-n8-n8-00-symbian3-review-draft.html

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας απλός τρόπος είναι να κάνεις μέσω του browser της συσκευής, εγγραφή της rss ροής κάποιας ιστοσελίδας που σ' ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας την "προσθήκη μετάδοσης ιστού" (οι περισσότερες την υποστηρίζουν) κι έπειτα όταν πας να προσθέσεις widget στην αρχική οθόνη θα σου βγάλει το όνομα της σελίδας σαν διαθέσιμη επιλογή, και βάζοντας την θα φαίνονται κάθε φορά οι νεότεροι τίτλοι της στην αρχική οθόνη.

Μπορείς να δεις ένα παράδειγμα εδώ, στην δεύτερη (τριπλή) εικόνα της σελίδας (είναι η αρχική οθόνη στα δεξιά) :

http://www.recentlyreviewed.net/2010/10/nokia-n8-n8-00-symbian3-review-draft.html

Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω! :)

Οι παραπανω εικονες ομως διαφερουν.. Δεν εχουν το εικονιδιο rss οπως αυτες που μου εδειξες (εκτος εαν βγαινει)

Τι widget ειναι τελικα ?

edit: αποθηκευσα 2 σελιδες rss αλλα δεν υπαρχουν σαν 'widget'

Edited by ardonhs

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω! :)

Οι παραπανω εικονες ομως διαφερουν.. Δεν εχουν το εικονιδιο rss οπως αυτες που μου εδειξες (εκτος εαν βγαινει)

Τι widget ειναι τελικα ?

edit: αποθηκευσα 2 σελιδες rss αλλα δεν υπαρχουν σαν 'widget'

Για τις παραπάνω εικόνες δεν γνωρίζω ποιο widget είναι, εγώ χρησιμοποιώ μόνο τον τρόπο που σου περιέγραψα και ο οποίος βασίζεται στις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες του κινητού, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Δεν βγαίνει το εικονίδιο απ' ότι ξέρω, έτσι εμφανίζεται στο ενσωματωμένο rss που έχει το κινητό.

Όταν λες "αποθήκευσες", τι ακριβώς εννοείς; Πάτησες "προσθήκη μετάδοσης ιστού" ; Αν ναι, τότε κανονικά πρέπει να στις εμφανίζει. Αν τις αποθήκευσες με άλλο τρόπο, τότε δεν λειτουργεί...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τις παραπάνω εικόνες δεν γνωρίζω ποιο widget είναι, εγώ χρησιμοποιώ μόνο τον τρόπο που σου περιέγραψα και ο οποίος βασίζεται στις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες του κινητού, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Δεν βγαίνει το εικονίδιο απ' ότι ξέρω, έτσι εμφανίζεται στο ενσωματωμένο rss που έχει το κινητό.

Όταν λες "αποθήκευσες", τι ακριβώς εννοείς; Πάτησες "προσθήκη μετάδοσης ιστού" ; Αν ναι, τότε κανονικά πρέπει να στις εμφανίζει. Αν τις αποθήκευσες με άλλο τρόπο, τότε δεν λειτουργεί...

Καλα καταλαβα , ηθελε ρεσταρτ..

Τωρα τα εβγαλε κανονικα.

Σε ευχαριστω πολυ :)

Χρήστος

Λειτουργει και στο facebook?

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή του facebook, δε θα σου βγάζει επιλογή στη λίστα με τα widgets, για να το βάλεις στην αρχική οθόνη;... ( δεν το έχω κάνει... ό,τι σου λέω το σκέφτηκα και από τις εφαρμογές που κατεβάζω και μου βγαίνουν σαν widgets μετά.. )

Huawei Nova 5T

αν εννοείς τα rss του facebook φυσικά θα λειτουργεί;)

αν εννοείς τα rss του facebook φυσικά θα λειτουργεί;)

εννοω σε καποιο profile

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Καλα καταλαβα , ηθελε ρεσταρτ..

Τωρα τα εβγαλε κανονικα.

Σε ευχαριστω πολυ :)

Παρακαλώ, όλα καλά λοιπόν :)

Για κάτι αντίστοιχο που αφορά το facebook, μπορείς να βάλεις το προφίλ σου στην εφαρμογή "Κοινωνικά δίκτυα" κι έπειτα να την προσθέσεις στην αρχική οθόνη από τη λίστα των widgets.

Edited by fishfemale

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοω σε καποιο profile

υπάρχει rss για τις ειδοποιήσεις το οποιιο μπορεις να δεις στη σελίδα των ειδοποιήσεων στ fb (https://www.facebook.com/notifications) πάνω πάνω

Edited by gerstavros2

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αυτό ή αν αυτή η δυνατότητα υπήρχε πάντα, αλλά από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση του Swype, παρατήρησα ότι για να αλλάξεις γλώσσα, εκτός από το παρατεταμένο πάτημα του "Q", μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα gesture. Συγκεκριμένα, αν σύρεις το δάχτυλο από το πλήκτρο Swype μέχρι το πληκτρο "Q", επιτυγχάνεται εναλλαγή μεταξύ των δύο πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένων γλωσσών. ;)

πολυ καλοοοο και εγω τωρα απο σενα τα εμαθα δεν το εχει παρει το ματι μου καπου αλλου ;)

Δείτε τα tips και τα βίντεο για να μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά. Προφανώς υπάρχουν κι άλλα κόλπα που δεν ξέρετε. Αν ξέρεις να το χειρίζεσαι, το Swype είναι κορυφή.

Παιδιά μια σύντομη ερώτηση: Στο Ν8, γράφω μήνυμα με μικρά γράμματα (ελληνικά) και πάει στον αποδέκτη με κεφαλαία. Ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό κι αν αλλάζει;

Ευχαριστώ

Παιδιά μια σύντομη ερώτηση: Στο Ν8, γράφω μήνυμα με μικρά γράμματα (ελληνικά) και πάει στον αποδέκτη με κεφαλαία. Ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό κι αν αλλάζει;

Ευχαριστώ

Νομιζω οτι εχει να κανει με την συσκευη.

Οταν στελνω μηνυμα με μικρα στο Ν86 του ερχονται κεφαλαια.

Οταν λαμβανω απο σονυ ερικσον , τα δεχομαι μικρα

Ισως να κανω και λαθος :O

Χρήστος

Ευχαριστώ

Νομιζω οτι εχει να κανει με την συσκευη.

Οταν στελνω μηνυμα με μικρα στο Ν86 του ερχονται κεφαλαια.

Οταν λαμβανω απο σονυ ερικσον , τα δεχομαι μικρα

Ισως να κανω και λαθος :O

Υπάρχει ρύθμιση γι' αυτό. Για να στέλνεις με μικρά και να φτάνουν στον αποδέκτη μικρά, πηγαίνεις:

Μενού-> Μηνύματα -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Μήνυμα κειμένου -> Κωδικοποίηση χαρακτήρων -> Πλήρης υποστήριξη

Αν το έχεις στην περιορισμένη υποστήριξη, θα στέλνεις μηνύματα 160 χαρακτήρων σε κεφάλαια. Αν το ρυθμίσεις σε πλήρη υποστήριξη, στέλνεις κανονικά με μικρά, άλλα λόγω του ότι ουσιαστικά είναι κωδικοποίηση Unicode, στέλνεις μόνο 70 χαρακτήρες. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδιά όταν έκανα αναβάθμιση σε anna είχα την ολοκληρωμένη έκδοση του shazam. Επειδή είχα κάποια προβλήματα έκανα hard reset και ξανακατέβασα την εφαρμογή απ' το Ovi όμως δεν είναι η ολοκληρωμένη. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να την εχω ολοκληρωμένη;

παιδιά όταν έκανα αναβάθμιση σε anna είχα την ολοκληρωμένη έκδοση του shazam. Επειδή είχα κάποια προβλήματα έκανα hard reset και ξανακατέβασα την εφαρμογή απ' το Ovi όμως δεν είναι η ολοκληρωμένη. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να την εχω ολοκληρωμένη;

την πρωτη φορα απο που την ειχες κατεβασει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

την πρωτη φορα απο που την ειχες κατεβασει;

την είχε από μόνο του μόλις το έκανα αναβάθμιση σε anna.

Shazam 3.01(0).sisx

http://www.mediafire.com/file/p2p2yqu2c6ky0qj

από http://nokiadownloadblog.com/software/nokia-software-update-files-qt-files-nokia-maps/#.TswPzzgl9Mk

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κατεβάζω βίντεο από το YouTube ως mp3 ?

Χρήστος

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κατεβάζω βίντεο από το YouTube ως mp3 ?

http://tube2mp3.en.softonic.com/java

Καλημερα ψαχνοντας για κανα προγραμματακι καθαρισμου απορριματων βρηκα αυτο Garbage Cleaner,τοχει δοκιμασει κανεις να πει τη γνωμη του αξιζει τιποτα?Ευχαριστω:)
Jason the Greek

Καλημερα

Δεν μπορει να βρει τιποτα απο αυτα που βαζω στην αναζητηση :(

Χρήστος

Καλημερα

Δεν μπορει να βρει τιποτα απο αυτα που βαζω στην αναζητηση :(

όταν το χα δοκιμάσει πριν πάνω από ένα χρόνο δούλευε πάντως:p δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση για symbian,εκτός απ την χρήση online εργαλείων

τσεκαρε στο ovi... picobrothers νομιζω εχουν βγαλει ενα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned