gianpithio Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο baterry monitor μετα την αννα οταν μπαινω στα στατιστικα διπλα απο καθε χρονικη ενδειξη δεν μου βγαζει τις ονομασιες αλλα τετραγωνακια; φυσικα και εχω την τελευταια εκδοση Δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου εμφανιζόταν όταν έκανα μεταφράσεις εφαρμογών στα ελληνικά (2-3 μετά το άφησα :O) και ξεπερνούσα το όριο. Δηλαδή αν μια αγγλική λέξη είχε 8 γράμματα έπρεπε και η Ελληνική να έχει το πολύ μέχρι 8 χαρακτήρες. Δύσκολο να βρεις από πού ξεκινάει το πρόβλημα, νομίζω κάτι παίζετε με την γραμματοσειρά. :) p.s. Ίσως εάν αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς η την ίδια την γραμματοσειρά να στρώση έτσι θα καταλάβεις από που προέρχεται και το πρόβλημα. Edited October 4, 2011 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Υπαρχει η εφαρμογη app stop!!Για ψαξτην κ βαλτην,πιστευω θα σου λυσει το προβλημα.Αυτη η εφαρμογη σταματαει οτι τρεχει φανερα η κρυφα!! και θα τρεχει μια βαρυτερη εφαρμογη που τρωει περισσοτερη ραμ :lol::lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 και θα τρεχει μια βαρυτερη εφαρμογη που τρωει περισσοτερη ραμ :lol::lol::lol: To εχεις ψαξει φιλε; Αν ειναι να την βγαλω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 To εχεις ψαξει φιλε; Αν ειναι να την βγαλω. οχι, αλλα απο το να τρεχει μια κανονικη εφαρμογη που συνεχως κανει κατι (το μπλοκαρισμα) προτιμω ενα απλο process ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δεν είναι αυτό! Είναι ότι υπάρχει το "socialserver.exe" που τρέχει από πίσω συνεχώς, έχεις δεν έχεις ενεργή την εφαρμογή και σου τρώει ραμ (λίγη) και μπαταρία! Και το σπάσιμο είναι ότι το κλείνεις από τα proccesses και μετά από 5 λεπτά είναι πάλι εκεί! Μου τη σπάει να μου κάνει κουμάντο μια εφαρμογή! Σε μένα πάντως δεν τρέχει τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω πώς γίνεται να τρέχει σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου εμφανιζόταν όταν έκανα μεταφράσεις εφαρμογών στα ελληνικά (2-3 μετά το άφησα :O) και ξεπερνούσα το όριο. Δηλαδή αν μια αγγλική λέξη είχε 8 γράμματα έπρεπε και η Ελληνική να έχει το πολύ μέχρι 8 χαρακτήρες. Δύσκολο να βρεις από πού ξεκινάει το πρόβλημα, νομίζω κάτι παίζετε με την γραμματοσειρά. :) p.s. Ίσως εάν αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς η την ίδια την γραμματοσειρά να στρώση έτσι θα καταλάβεις από που προέρχεται και το πρόβλημα. μπα τιποτα δεν έγινε, το έβγαλα, το εκανα πάλι εγκατάσταση, τζίφος, άλλαξα και την γραμματοσειρά, επίσης τίποτα, τα τετραγωνάκια στην θέση τους ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) μπα τιποτα δεν έγινε, το έβγαλα, το εκανα πάλι εγκατάσταση, τζίφος, άλλαξα και την γραμματοσειρά, επίσης τίποτα, τα τετραγωνάκια στην θέση τους ! Πιθανολογώ ότι ότι είναι γραμμένο στα ελληνικά (ιστός, αναμονή κλπ) βγαίνει με τετραγωνάκια! Για να το τσεκάρεις άλλαξε τη γλώσσα του τηλεφώνου σε αγγλικά και δες τι θα σου γράφει τότε! Σε μένα πάντως δεν τρέχει τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω πώς γίνεται να τρέχει σε σένα. Καλά μου έδωσες τρελό πάτημα να πω τα εξής τώρα!!! :) Ν8 έχω εγώ και άλλοι δύο φίλοι! Με best taskman έχουμε παρατηρήσει ότι άλλα τρέχουν σε εμένα, άλλα στον ένα φίλο μου και άλλα στον τρίτο! Έχουμε 2-3 κοινά proccesses και αυτό είναι όλο! Τα υπόλοιπα είναι ότι νά 'ναι! Επίσης, εμένα η μπαταρία στο Profile εκτός σύνδεσης κρατάει περίπου 2 μέρες γεμάτες, του ενός φίλου 3 και του άλλου 4! Συγκεκριμένα ο τελευταίος έχει όλη μέρα το ράδιο ανοικτό (περί τις 10 ώρες για να ακριβολογώ), παίρνει τα τηλέφωνά του στέλνει τα μηνύματά του και η μπαταρία του duracel! Τον βγάζει εκτός την τρίτη μέρα!! Επίσης, άλλα bugs εμφανίζει το δικό μου (πχ με το που ενεργοποιώ το bluetooth βγαίνει εκτός η λειτουργία αναζήτησης επαφής από το μενού κλήσης για 30") και άλλα των άλλων δύο (πχ με τον τερματισμό κλήσης στον έναν ανοίγει καμιά φορά το ημερολόγιο!). Για να μην πω ότι βγάζουμε 3 ίδιες φωτογραφίες με τις προεπιλεγμένες ίδιες ρυθμίσεις και είναι και οι τρείς με διαφορετικά χρώματα (μη φανταστείς τρελή διαφορά αλλά ίδιες δεν είναι με το τίποτα!!!!) Με άλλα λόγια καταλήγω στο εξής: Το κάθε κινητό Nokia είναι μοναδικό, με τα δικά του κουσούρια και τις δικές του δυνατότητες. Από τη μία ευελπιστείς όταν αγοράζεις να σου κάτσει το λαχείο να πέσεις σε νορμάλ συσκευή, αλλά από την άλλη ξέρεις ότι έχεις ένα μοναδικό αντίτυπο (ή μάλλον πρωτότυπο!!!!) Nokia N8!!!! Αυτά τα ολίγα και sorry για τη μη διπλή παράθεση αλλά το επιχείρησα και δεν έπιασε! Edited October 5, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πιθανολογώ ότι ότι είναι γραμμένο στα ελληνικά (ιστός, αναμονή κλπ) βγαίνει με τετραγωνάκια! Για να το τσεκάρεις άλλαξε τη γλώσσα του τηλεφώνου σε αγγλικά και δες τι θα σου γράφει τότε! και αγγλικά που έβαλα το ίδιο κάνει , το home screen και κάποιο άλλο που δεν μπορώ να καταλαβω ποιο είναι μου τα βγάζει με τετραγωνάκια, εξάλλου ότι γλώσσα και να έχω το μενού στο battery monitor πάντα στα αγγλικά είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ένας φίλος έχει το N8 κι έκανε σήμερα Update. Με πήρε τηλέφωνο λέγοντας μου αν ξέρω πως μπορώ να περάσω ελληνικά στο τηλέφωνο. Επειδή εδώ και χρόνια δεν ασχολούμε πλέον με νόκια, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το πως θα περάσω ελληνικά στο Ν8? Θυμάμαι παλιότερα στο N73 που είχα, τα είχα περάσει με ένα προγραμματάκι μετά από κάποια διαδικασία αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα και δεν θα ήθελα να στηριχθώ σε google links γιατί δεν θέλω να πειραματιστώ με ξένο τηλέφωνο. Αν μου δίνατε κάποιον οδηγό? Αν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ένας φίλος έχει το N8 κι έκανε σήμερα Update. Με πήρε τηλέφωνο λέγοντας μου αν ξέρω πως μπορώ να περάσω ελληνικά στο τηλέφωνο. Επειδή εδώ και χρόνια δεν ασχολούμε πλέον με νόκια, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το πως θα περάσω ελληνικά στο Ν8? Θυμάμαι παλιότερα στο N73 που είχα, τα είχα περάσει με ένα προγραμματάκι μετά από κάποια διαδικασία αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα και δεν θα ήθελα να στηριχθώ σε google links γιατί δεν θέλω να πειραματιστώ με ξένο τηλέφωνο. Αν μου δίνατε κάποιον οδηγό? Αν υπάρχει? Φιλε πηγαινε εδω στο φορουμ στην αρχη κ ξεκινα!! (Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) Ν8 έχω εγώ και άλλοι δύο φίλοι! Με best taskman έχουμε παρατηρήσει ότι άλλα τρέχουν σε εμένα, άλλα στον ένα φίλο μου και άλλα στον τρίτο! Έχουμε 2-3 κοινά proccesses και αυτό είναι όλο! Τα υπόλοιπα είναι ότι νά 'ναι! Επίσης, εμένα η μπαταρία στο Profile εκτός σύνδεσης κρατάει περίπου 2 μέρες γεμάτες, του ενός φίλου 3 και του άλλου 4! Συγκεκριμένα ο τελευταίος έχει όλη μέρα το ράδιο ανοικτό (περί τις 10 ώρες για να ακριβολογώ), παίρνει τα τηλέφωνά του στέλνει τα μηνύματά του και η μπαταρία του duracel! Τον βγάζει εκτός την τρίτη μέρα!! Επίσης, άλλα bugs εμφανίζει το δικό μου (πχ με το που ενεργοποιώ το bluetooth βγαίνει εκτός η λειτουργία αναζήτησης επαφής από το μενού κλήσης για 30") και άλλα των άλλων δύο (πχ με τον τερματισμό κλήσης στον έναν ανοίγει καμιά φορά το ημερολόγιο!). Για να μην πω ότι βγάζουμε 3 ίδιες φωτογραφίες με τις προεπιλεγμένες ίδιες ρυθμίσεις και είναι και οι τρείς με διαφορετικά χρώματα (μη φανταστείς τρελή διαφορά αλλά ίδιες δεν είναι με το τίποτα!!!!) Με άλλα λόγια καταλήγω στο εξής: Το κάθε κινητό Nokia είναι μοναδικό, με τα δικά του κουσούρια και τις δικές του δυνατότητες. Από τη μία ευελπιστείς όταν αγοράζεις να σου κάτσει το λαχείο να πέσεις σε νορμάλ συσκευή, αλλά από την άλλη ξέρεις ότι έχεις ένα μοναδικό αντίτυπο (ή μάλλον πρωτότυπο!!!!) Nokia N8!!!! Λογικό να τρέχουν διαφορετικά πράγματα, αφού έχετε διαφορετικές ρυθμίσεις και εφαρμογές. Πληροφοριακά πάντως, το SocialServer-2002699F.exe που πράγματι σχετίζεται με το Social Networks τρέχει σε μένα μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή. Παραμένει στη μνήμη και μετά το κλείσιμό της (σαν cache, ώστε να ξανανοίξει γρήγορα αν το ζητήσεις), όμως ποτέ δεν ξεκινάει μόνο του αν δεν την ανοίξω. Έχε βέβαια υπόψη σου ότι το Social Networks είναι δεμένο με τις Επαφές, οπότε θα ξεκινάει και κάθε φορά που θα ανοίγεις κάποια επαφή. Edited October 6, 2011 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Kαλησπερα.Εχω μια εφαρμογη top apps,ειναι εγκατεστημενη στην c,και θελω να την βγαλω.Πως θα την διαγραψω με τον Y-Browser; Και γενικα να ρωτησω που ειναι οι εφαρμογες στην c μνημη;Εχω βαλει την belle,εαν βοηθαει αυτο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ποιες εφαρμογες υπαρχουν που να αλλαζουν την Homescreen ? Εχω δοκιμασει το vHome και το spb shell . Υπαρχει καποιο αλλο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ποιες εφαρμογες υπαρχουν που να αλλαζουν την Homescreen ? Εχω δοκιμασει το vHome και το spb shell . Υπαρχει καποιο αλλο ? To N-desk δοκίμασε. Το έχει και στο nokia store. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Ερωτηση : Mε ποιο τροπο μπορει κανεις να ανεβασει βιντεο στο fb, μεσω mail? Παντα με σταματαει γιατι μου λεει οτι ειναι πολλα τα mb! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Γιατί δεν το κάνεις μέσω της social εφαρμογής, που είναι πανεύκολο; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Το δοκίμασα αλλά αλλάζει μόνο το μενού. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Πολυ καλυτερο εγινε σε εμφανιση! ελληνικα παντως δεν εχει ακομη Εχει αλλες και αλλες γλωσσες και τα ελληνικα δεν τα βαλανε... παντως τωρα λεει οτι μπορεις να στελνεις και prive μηνυματα αλλα σε δοκιμη που εκανα δεν εγινε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Έβαλα το Fmobi v2 και όταν πατάω πάνω στο πλαίσιο που γραφή what's on your mind? και γράφω κάτι μετά πατάω share και δεν κάνει τίποτα δεν κάνει καμια δημοσίευση γιατί το κάνει και σε σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καταλαβαν το λαθος και θα βγαλουν ενημερωση ειπαν. Τα prive μηνυματα λειτουργουν σε σενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλημέρα σας, υπάρχει κάποιο chat client που να βγάζει widget στην αρχική οθόνη όπως και το ovi chat on the go; Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 παιδιά να ρωτήσω κάτι; οι εφαρμογές facebook, youtube (official twitter δεν υπάρχει), έχουν αναβαθμιστεί καθόλου; η είναι οι ίδιες που έχει και η 5th edition οι οποίες το τελευταίο έτος δεν έχουν αναβαθμιστεί; Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reco Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδιά έχω ένα Nokia C6-01 κ αφότου το πήγα σε Nokia Care για να μου βάλουν την Αννα σε ελληνικά, δε μπορώ να βάλω τα angry birds (οποιαδήποτε version). Εμφανίζει ότι μου κάνει την εγκατάσταση και με το που ολοκληρώνεται εμφανίζει το εικονίδιο, το πατάω κ τότε εξαφανίζεται. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Το Sleeping Screen είναι πλέον στο Nokia Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Παιδιά έχει βάλει κανείς την εφαρμογή road pilot mobile από το ovi και αν ναι λειτουργεί στην Ελλάδα και πως ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts