pgetsopoulos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Γεια σας, Αγόρασα πρόσφατα ένα Nokia C7. Όλα καλά με τη συσκευή, το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να δω τους υπότιτλους (*.srt). Τους τοποθετώ στον ίδιο φάκελο με την ταινία, μέσα στον φάκελο Video clips της sd card, και παρ'όλα αυτά δεν μου τους εμφανίζει κατά την αναπαραγωγή. Έχω κάνει αναβάθμιση στην 14.002 και πάλι τπτ. Τι κάνω λάθος; εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα? επισης εχεις κανει την αναβαθμιση της εφαρμογης ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Οχι δεν την εχω κανει την αναβαθμιση, αλλα υπεθεσα οτι θα την εχει ηδη αφου εχω κανει αναβαθμιση στο firmware 14.002. Αλλωστε δεν βγαζει καμια αναβαθμιση το swupdate και το ovi suite. Οι τιτλοι ειναι οι ιδιοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Οχι δεν την εχω κανει την αναβαθμιση, αλλα υπεθεσα οτι θα την εχει ηδη αφου εχω κανει αναβαθμιση στο firmware 14.002. Αλλωστε δεν βγαζει καμια αναβαθμιση το swupdate και το ovi suite. Οι τιτλοι ειναι οι ιδιοι. μεσα απο το κινητο... νομιζω δεν το πιανει γιατι ειναι αναβαθμιση/ενημερωση εφαρμογης οχι λογισμικου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (1)Οταν μπαινουμε στο social 1.3,μεσω της συσκευης χρεωνομαστε; (2)Υπαρχει περιπτωση να μεγαλωνουν τα γραμματα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 καλημερα εχω το εξης προβλημα εχω βαλει τα 60 mb της κοσμoτε και συνδεομαι κανονικα στο ιντερνετ εκτος απο το καταστημα ονι και το gps οταν πηγα στο νοκιαcare γιατι δεν εβγαζα ακρη μου ειπαν οτι δεν εχω βαλει την νεα αναβαθμιση και για αυτο δεν μπορω να συνδεθω στο ονι και ειπανε οτι θα μου κανουν αυτοι την αναβαθμιση επι πληρωμη βεβαια γιατι ειναι αυστριακο το κινητο και θα περασουν τα ελληνικα ξανα ξερω ομως οτι μεσω οτα κανεις αναβαθμιση χωρις προβλημα οταν εφυγα συνδεθηκα μεσω ασυρματου πατησα *#0000# μετα επιλογες και μετα αναζητηση αναβαθμισης και εβγαλε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες εκανα κατι λαθος?το κινητο ειναι απο αυστρια πρασσινο τι να κανω? Αυτό που σου είπαν δεν ισχύει, μάλλον το είπαν απλά για να το πουν. Δεν σου εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση, γιατί είτε έχεις την τελευταία διαθέσιμη είτε η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη για κατέβασμα over the air. Όταν πας να συνδεθείς στο ovi store σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Επίσης στο GPS τι πρόβλημα σου παρουσιάζει? Ποια συσκευή έχεις? (1)Οταν μπαινουμε στο social 1.3,μεσω της συσκευης χρεωνομαστε; (2)Υπαρχει περιπτωση να μεγαλωνουν τα γραμματα; Αν συνδέεσαι μέσω του παρόχου σου τότε ναι χρεώνεσαι. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Αυτό που σου είπαν δεν ισχύει, μάλλον το είπαν απλά για να το πουν. Δεν σου εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση, γιατί είτε έχεις την τελευταία διαθέσιμη είτε η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη για κατέβασμα over the air. Όταν πας να συνδεθείς στο ovi store σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Επίσης στο GPS τι πρόβλημα σου παρουσιάζει? Ποια συσκευή έχεις? εχω το ν8 σε πρασσινο απο αυστρια στο ονι και στο gps τα ανοιγει σαν εφαρμογες αλλα μου βγαζει πανω αριστερα συνδεση απετυχε και ανοιγει παραθυρο στο ονι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με την υπηρεσια εχω την pr1 .0 εκδοση λογισμικου 011.012 ημερομηνια εκδοσης 18 09 2010 προσαρμοσμενη εκδοση 013.016.00.01 και γλωσσα 013.016.07.01 ελπιζω να βρεθει μια εξηγηση Edited May 15, 2011 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 καλημερα.υπαρχει εκτος απο το pixelpipe,αλλο προγραμμα ωστε να ανεβαζουμε φωτο η βιντεο απο το κινητο μας στο facebook κτλ. ;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Αυτό που σου είπαν δεν ισχύει, μάλλον το είπαν απλά για να το πουν. Δεν σου εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση, γιατί είτε έχεις την τελευταία διαθέσιμη είτε η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη για κατέβασμα over the air. Όταν πας να συνδεθείς στο ovi store σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Επίσης στο GPS τι πρόβλημα σου παρουσιάζει? Ποια συσκευή έχεις? εχω το ν8 σε πρασσινο απο αυστρια στο ονι και στο gps τα ανοιγει σαν εφαρμογες αλλα μου βγαζει πανω αριστερα συνδεση απετυχε και ανοιγει παραθυρο στο ονι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με την υπηρεσια εχω την pr1 .0 εκδοση λογισμικου 011.012 ημερομηνια εκδοσης 18 09 2010 προσαρμοσμενη εκδοση 013.016.00.01 και γλωσσα 013.016.07.01 ελπιζω να βρεθει μια εξηγηση κι εμενα μου βγαζει το ιδιο στο ovimaps αλλα το θελω εκτος συνδεσης. στο οvistore μπαινω μεσω wifi μονο οποτε δεν με πειραζει Edited May 15, 2011 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Παιδιά μετά την εγκατάσταση του fast panel 2.0 το Nokia Favourite Apps v1.00(0) μου δημιουργεί προβλήματα. Συμβαίνει και σε αλλον κάτι ανάλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Παιδιά μετά την εγκατάσταση του fast panel 2.0 το Nokia Favourite Apps v1.00(0) μου δημιουργεί προβλήματα. Συμβαίνει και σε αλλον κάτι ανάλογο? αντιμετωπιζω κι εγω αρκετα προβληματα με αυτα τα 2 . το fastpanel το εστειλα. ισως στειλω και το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 αντιμετωπιζω κι εγω αρκετα προβληματα με αυτα τα 2 . το fastpanel το εστειλα. ισως στειλω και το αλλο. Με το fast panel 1 και το apps δεν είχα πρόβλημα, όταν αποφάσισα και έβαλα το fast panel 2 μετά άρχισαν τα προβλήματα. Τώρα πάω για (ίσως) hard reset. Το έκανε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Με το fast panel 1 και το apps δεν είχα πρόβλημα, όταν αποφάσισα και έβαλα το fast panel 2 μετά άρχισαν τα προβλήματα. Τώρα πάω για (ίσως) hard reset. Το έκανε κανείς? βγαλτα και τα 2 και θα ερθεις στα ισια σου. μολις τα εβγαλα δουλεουν ξανα ολα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Παντως στο sleeping screen εκτος απο αναπαντητες και μηνυματα σε ειδοποιει και για εκδηλωσεις που ειναι αποθηκευμενες στο ημερολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 βγαλτα και τα 2 και θα ερθεις στα ισια σου. μολις τα εβγαλα δουλεουν ξανα ολα μια χαρα Αν και απεγκατέστησα το fast panel 2 αλλά και το favorite apps το widget του τελευταίου δεν λέει να φύγει από τα widgets (όχι στην αρχική οθόνη αλλά στον κατάλογο με τα widgets)!!! Ξέρει κανείς πως τα διώχνουμε και από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Σε εμενα που εχω βαλει μονο το Nokia Favourite Apps v1.00(0),δεν εχω παρατηρησει κατι υποπτο! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Αν και απεγκατέστησα το fast panel 2 αλλά και το favorite apps το widget του τελευταίου δεν λέει να φύγει από τα widgets (όχι στην αρχική οθόνη αλλά στον κατάλογο με τα widgets)!!! Ξέρει κανείς πως τα διώχνουμε και από εκεί? το ιδιο θεμα εχω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 παιδια με μενα τι θα γινει θα σκεφτηκατε τι μπορει να φταιει που δεν μπαινω στο ονι μεσω ασυρματου δικτυου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 παιδια με μενα τι θα γινει θα σκεφτηκατε τι μπορει να φταιει που δεν μπαινω στο ονι μεσω ασυρματου δικτυου? ρε συ μιχαλη γιατι σκας να μαπινεις στο ovi απο το κινητο? εχουμε βαλει στους οδηγους τροπους να κατεβαζεις τις εφαρμογες στον υπολογιστη και απο εκει να τις περνας. για δοκιμασε να περασεις τις νεες qt μηπως και σου λυσουν το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Τα 3 αρχεια sis της Qt 4.7.3 δεν μου τα δεχετε η c μνημη.Μπορω αλλου η καπου συγκεκριμενα στην c ; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Υπάρχει κάποιο προγραμμα Dj για το Ν8 οπως το virtual dj για τα pc? 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ποιο ειναι παιδια το καλυτερο προγραμμα για το facebook; (να ζουμαρει κ η εικονα ) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 καλησπερα. κλειδωστε-ξεκλειδωστε το κινητο με διπλο περασμα του χεριου απο τον proximity sensor με αυτο το δωρεαν προγραμματακι :) εδω πληροφοριες κι εδω το βιντεο για το πως δουλευει :) δοκιμασμενο φυσικα στο δικο μου Ν8 :lol: το εβαλα.πολυ καλο αλλα δεν εχει ηχο οπως στο βιντεακι.ξερεις πωσ μπαίνουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 καλησπερα. κλειδωστε-ξεκλειδωστε το κινητο με διπλο περασμα του χεριου απο τον proximity sensor με αυτο το δωρεαν προγραμματακι :) εδω πληροφοριες κι εδω το βιντεο για το πως δουλευει :) δοκιμασμενο φυσικα στο δικο μου Ν8 :lol: Το εβαλα κ εγω αλλα παρατηρησα οτι μερικες φορες δεν πιανει αμεσως.ποιο απο τα δυο κουτακια τικαρεις,οταν μπαινεις στο προγραμμα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Το εβαλα κ εγω αλλα παρατηρησα οτι μερικες φορες δεν πιανει αμεσως.ποιο απο τα δυο κουτακια τικαρεις,οταν μπαινεις στο προγραμμα; το πρωτο κλικαρω εγω κ δεν μου κολλάει καθολου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 ωραιο και βολικο φαινεται. το κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts