Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βάλεις το Swype από το Ovi Store και τα ελληνικά από το Beta Labs.

Το εβαλα κ ετσι αλλα κ παλι δεν μου βγαζει εκτος απο αγγλικους χαρακτηρες,τους ελληνικους ωστε να γραψω ενα κειμενο!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

tapatalk δες εδω... http://www.articlecms.in/3294-tapatalk-v100-for-s60v5-and-symbian3.html

μην κοιτας μονο στο ovi... εκει θα βρεις λιγα πραγματα... dropbox ειχα στο Ν97μινι, θα ψαξω να το βρω, φανταζομαι θα κανεις και στο ν8

Καλά, δεν θα πρεπε να υπάρχουν όλα στο ovi ? Γιατί ετσι; :wacko:

Samsung S21 Ultra

Παιδιά, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ηχογραφεί λίγα δευτερόλεπτα από κάποιο τραγούδι και να βρίσκει μέσω ίντερνετ ποιό είναι; Παλιά στα Sony Ericsson είχε το TrackID που έκανε αυτή τη δουλειά, αλλά τώρα δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο για το Nokia! Όχι στο ovi store τουλάχιστον, με μια γρήγορη ματιά που έριξα...

σε ν97 εχω το shazam που μου βρει μεχρι και τα πιο απιθανα... νομιζω υπαρχει και στο ν8...

Καλά, δεν θα πρεπε να υπάρχουν όλα στο ovi ? Γιατί ετσι; :wacko:

ρωτα τους δημιουργους... :p:lol: αν ψαξεις στα μαγαζακια θα βρεις πααααρα πολλες εφαρμογες ;)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

LELELO αυτό που βλέπεις δίπλα στην μπροστινή κάμερα, είναι ο αισθητήρας φωτός που ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης, ανάλογα με το πόσο φωτεινό η σκοτεινό είναι το περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Παιδιά, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ηχογραφεί λίγα δευτερόλεπτα από κάποιο τραγούδι και να βρίσκει μέσω ίντερνετ ποιό είναι; Παλιά στα Sony Ericsson είχε το TrackID που έκανε αυτή τη δουλειά, αλλά τώρα δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο για το Nokia! Όχι στο ovi store τουλάχιστον, με μια γρήγορη ματιά που έριξα...

Shazam και Soundhound (πρώην Midomi). Προτιμώ το 2ο.

Αυτα θελουν οπωσδηποτε ιντερνετ για να δουλεψουν??

Ναι αλλιώς πως θα κάνουν αναζήτηση για να βρουν το τραγούδι που ψάχνεις? Δεν γίνεται διαφορετικά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτα θελουν οπωσδηποτε ιντερνετ για να δουλεψουν??

Προφανώς, πώς αλλιώς; Το Soundhound πάντως αποθηκεύει το τραγούδι αν δεν έχεις internet (ή δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το 3G) και μπορείς να το ψάξεις αργότερα από το Wi-Fi του σπιτιού σου. ;)

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ... :(

Θα ήταν καλύτερα να σχολίαζες τα θέματα που γνωρίζεις. Το Tapatalk το έχω στο κινητό μου, πώς δεν υπάρχει;

Το εκανα οπως ειπες αλλα κ παλι οταν παω να στειλω μυνημα απο αγγλικα σε ελληνικα (χαρακτηρες)δεν μου τα αλλαζει!εσυ πως τα καταφερες;

Long press πάνω στην ένδειξη της γλώσσας.

Θα ήταν καλύτερα να σχολίαζες τα θέματα που γνωρίζεις. Το Tapatalk το έχω στο κινητό μου, πώς δεν υπάρχει;

.

Και εσύ θα ήταν καλύτερα να σχολιάζεις τα πράγματα που γνωρίζεις χωρίς ειρωνεία.

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος και πες μου εσυ εαν βλέπεις πουθενα υποστήριξη για SYMBIAN.

Τώρα εσύ, τι είδους Tapatalk έχει στο κινητό σου.... δεν ξέρω. Καλό θα ταν πάντως να δεις πως είναι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ (σε iOS/Android) και τί ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ σε προσφέρει σε σχέση με αυτό που έχεις εσύ και μετά πες μου εαν σε ικανοποιεί.

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Και εσύ θα ήταν καλύτερα να σχολιάζεις τα πράγματα που γνωρίζεις χωρίς ειρωνεία.

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος και πες μου εσυ εαν βλέπεις πουθενα υποστήριξη για SYMBIAN.

Τώρα εσύ, τι είδους Tapatalk έχει στο κινητό σου.... δεν ξέρω. Καλό θα ταν πάντως να δεις πως είναι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ (σε iOS/Android) και τί ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ σε προσφέρει σε σχέση με αυτό που έχεις εσύ και μετά πες μου εαν σε ικανοποιεί.

αρχικα καλημερα και μη τσακωνεστε. οντως υπαρχει το tapatalk το ειχα βαλει κι εγω αλλα ειχα καποιο προβληματακι και το εβγαλα. παντως ατο θελεις για ν8 μπορω να σου το στειλω σε πρ. μνμ:)

Long press πάνω στην ένδειξη της γλώσσας.

Καλημερα.το εχω κανει κ αυτο βρε φιλε αλλα τιποτα.το παταω παρατεταμενα,μου βγαζει τις γλωσσες,παταω την ελληνικη,αλλα κ παλι δεν μου την αλλαζει!Μηπως παιζει ρολο σε ποια μνημη ειναι ολη η εφαρμογη;(προγραμμα κ γλωσσα).

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

υπάρχει μια εφαρμογή που λεγεται shazam. θα την βρεις ελεύθερα στο ovi store.

Σας ευχαριστώ παιδιά. Κατέβασα το Shazam, γιατί το άλλο δεν ήταν δωρεάν στο ovi.

Ούτε το Shazam είναι δωρεάν. Trial είναι η έκδοση που κατέβασες.

Καλημερα.το εχω κανει κ αυτο βρε φιλε αλλα τιποτα.το παταω παρατεταμενα,μου βγαζει τις γλωσσες,παταω την ελληνικη,αλλα κ παλι δεν μου την αλλαζει!Μηπως παιζει ρολο σε ποια μνημη ειναι ολη η εφαρμογη;(προγραμμα κ γλωσσα).

Δεν νομίζω, τα έχω στο E: και δουλεύουν μια χαρά. Είσαι σίγουρος ότι έβαλες τα σωστά αρχεία; Επαναλαμβάνω, το Swype από το Ovi Store και τα ελληνικά από το Beta Labs. Η έκδοση του Swype που έχει στο Beta Labs δεν είναι για Symbian^3.

Τωρα που διαβασα καλυτερα το πρωτο ποστ θα ηθελα λιγη "βοηθεια" με μερικες εφαρμογες :) Edited by sotosgll

Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με....εγκατεστησα το swype απο ovi του κινητου και το αποθηκευσα στη μνημη μαζικης αποθηκευσης Ε:....Μετα κατεβασα και το SwypeGreekDictionary απο το pc και το περασα στο κινητο και το εγκατεστησα και αυτο στη μνημη μαζικης αποθηεκευσης...Και τα 2 φαινονται εγκατεστημενα στη διαχειρηση εφαρμογων αλλα αν παω στα μηνυμα εμφανιζει το swype μονο που οταν επιλεγω ελληνικα το γυρναει στα αγγλικα και δν εμφανιζει ποτε ελληνικα...ΤΙ ΚΑΝΩ???

Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με....εγκατεστησα το swype απο ovi του κινητου και το αποθηκευσα στη μνημη μαζικης αποθηκευσης Ε:....Μετα κατεβασα και το SwypeGreekDictionary απο το pc και το περασα στο κινητο και το εγκατεστησα και αυτο στη μνημη μαζικης αποθηεκευσης...Και τα 2 φαινονται εγκατεστημενα στη διαχειρηση εφαρμογων αλλα αν παω στα μηνυμα εμφανιζει το swype μονο που οταν επιλεγω ελληνικα το γυρναει στα αγγλικα και δν εμφανιζει ποτε ελληνικα...ΤΙ ΚΑΝΩ???

restart εκανες?

restart εκανες?

Ναι...πολλες φορες..τωρα που παω να το απεγκαταστησω για να ξαναπερασω αυτο που κατεβασα απο beta labs to swype που λεει μονο για symbian 3 μου λεει αδυναμια διαγραφης:cry:

Πως γινεται να το κατεβασω στον υπολογιστη και απο κει να το περασω στο κινητο??

Μηπως πρεπει να τα εχω στον ιδιο φακελο για να λειτουρησει το swype??Μηπως αυτο που κατεβαζω απο το ovi stote του κινητου ειναι η ειδικη εκδοση για symbian 3 η οποια δν υποστηριζει το πακετο γλωσσων??

Eνταξει τα καταφερα...απλως περνουσα την εκδοση που ειναι αποκλειστικα για symbian 3 που δεν υποστηριζει τα ελληνικα

Edited by alexpapad
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία / διόρθωση / προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Όταν εγκαθιστάτε πράγματα από το Beta Labs, καλό θα είναι να διαβάζετε και τις οδηγίες. Επίσης να έχετε πάντα υπόψη ότι τα (πολύ ενδιαφέροντα) πράγματα που θα βρείτε εκεί είναι beta, δηλαδή εκδόσεις υπό ανάπτυξη, που είναι φυσιολογικό να περιέχουν και κάποια bugs. Αν ανακαλύψετε κάποια από αυτά, ο τόπος για να τα αναφέρετε δεν είναι το myphone αλλά το ίδιο το Beta Labs. Αυτό είναι το νόημα του να είσαι beta tester, να βοηθήσεις στην ανάπτυξη των εφαρμογών που σου προσφέρονται για (πρώιμη) χρήση.

Shazam και Soundhound (πρώην Midomi). Προτιμώ το 2ο.

και εγω το δευτερο εχω αλλα καθε φορα που βαζω να βρει ενα τραγουδι παντα μου λεει υπάρχει προβλημα με την σύνδεση.στα καπακια ομως αν παω στην μνημη που το εχει αποθηκεύσει κ πατήσω να το βρει το βρίσκει σε 4-5 δευτερα.δεν ξερω γιατι το κανει αυτο.να πω οτι κ της 2 φορες που κανω αναζήτηση ειμαι συνδεδεμένος με wifi στο δίκτυο του σπιτιου μου.

και εγω το δευτερο εχω αλλα καθε φορα που βαζω να βρει ενα τραγουδι παντα μου λεει υπάρχει προβλημα με την σύνδεση.στα καπακια ομως αν παω στην μνημη που το εχει αποθηκεύσει κ πατήσω να το βρει το βρίσκει σε 4-5 δευτερα.δεν ξερω γιατι το κανει αυτο.να πω οτι κ της 2 φορες που κανω αναζήτηση ειμαι συνδεδεμένος με wifi στο δίκτυο του σπιτιου μου.

απο μαγαζακι ?

ναι απο μαγαζάκι

μηπως φταει αυτο ? παντως το κατεβασα στο ν97 και δουλευει, το ιδιο αρχειο παιζει στο Ν8 ? αμα ειναι να στο στειλω

Καλημερα. Τις τελευταιες μερες μου κανει πολλα νερα το AccuWeather.

Πιο συγκεκριμενα το widget δεν ανανεωνει την προγνωση του καιρου και εμφανιζει ενα εικονιδιο μιας κεραιαις με μια διαγωνια γραμμη (δηλαδη οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο??)/. Οταν μπαινω στην εφαρμογη απο τα Apps μεσω του μενου αλλες φορες κανει κανονιακ ανανεωση και αλλες οχι (με το ιδιο εικονιδιο που ανεφερα παραπανω). Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τα ιδια. Εκανα πολλα restart τιποτα ομως. Γενικα 1 στις 3 αν θα παιξει πλεον κα μονο μεσω κανονικου ανοιγματος της εφαρμογης και οχι μεσω widget.

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος? Καμια λυση υπαρχει?

Α ρε ΝΟΚΙΑ με τα apps σου και τα αστεια προβληματα....

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned