mspant Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλησπέρα, έχει κάποιος υπόψιν του το μύνημα "Sorry please uninstall and reinstall communities" που είχε αναφέρει και πριν λίγες ημέρες και άλλος φίλος του forum ; Αφορά το social network (κοινωνικά δίκτυα) όπου μέχρι το πρωί δεν είχα πρόβλημα και το απόγευμα που επέστρεψα από τη δουλειά πήγα να "μπω" και μου βγάζει το παραπάνω μύνημα . Είχα την 1.2 έκδοση και όταν έβαζα στην αρχική οθόνη σε σύνδεση έκανε κανονικά ενημέρωση αλλά δεν το άνοιγε. Πέρασα την 1.3 αλλά έχω το ίδιο μύνημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος φίλος , χωρίς να χρειαστεί να κάνω reset κτλ ... Υπόψιν δεν έγινε κάποια αναβάθμιση είτε εγκατάσταση από το πρωί και μετά στο Ν8 . Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημερα!!ξαναεβαλα σημερα την εφαρμογη, SPB MobileShell v3.7.2 Build 673 S60v5S^3 SymbianOS9.x Signed Regged By zAWS! Ετσι για να αλλαξω λιγο.μηπως ομως τρωει, γρηγοροτερα την μπαταρια;και μια δευτερη ερωτιση.εαν εχω με το SPB μαζι κ τα mods 7(μερικα βεβαια),θα υπαρξει προβλημα;θα γινει κανα μπλακ αουτ; ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημερα!!ξαναεβαλα σημερα την εφαρμογη, SPB MobileShell v3.7.2 Build 673 S60v5S^3 SymbianOS9.x Signed Regged By zAWS! Ετσι για να αλλαξω λιγο.μηπως ομως τρωει, γρηγοροτερα την μπαταρια; εχω την εντυπωση οτι την αδειαζει αρκετα πιο γρηγορα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ενα πρόβλημα: Οταν ανοιγει το κινητο βγαζει κανονικα το σημα 3.5G για ιντερνετ και μπαινει κανονικα βεβαια. Μετα απο λιγες ωρες ομως το σημα φευγει (στο spb shell ολα αυτα) και δεν μπαινει ιντερνετ. Πρεπει να κανω επανεκκινηση το κινητο για να ξαναβγει το σημα. (Το σημα παραμενει εκτος shell οταν εξαφανιζεται εντοs spb αλλα δεν μπαινει οπως κ να χει ιντερνετ). Εκανα ξανα ρυθμισεις στους προορισμους, αφησα μονο τον προορισμο internet χωρις Username/pass (cosmote) αλλά πάλι τίποτα... :/ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημερα!!ξαναεβαλα σημερα την εφαρμογη, SPB MobileShell v3.7.2 Build 673 S60v5S^3 SymbianOS9.x Signed Regged By zAWS! Ετσι για να αλλαξω λιγο.μηπως ομως τρωει, γρηγοροτερα την μπαταρια;και μια δευτερη ερωτιση.εαν εχω με το SPB μαζι κ τα mods 7(μερικα βεβαια),θα υπαρξει προβλημα;θα γινει κανα μπλακ αουτ; ευχαριστω για την μπαταριά το είχα παρατηρήσει και εγώ με το spb αλλά το κράτησα λίγο, το ίδιο παρατήρησα και με το sleeping screen τρώει αρκετά πιο γρήγορα την μπαταριά. το mod δεν νομίζω να κάνει κανένα conflict με το spb δεν έχουν κατή που να χτυπάν αυτά τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 για την μπαταριά το είχα παρατηρήσει και εγώ με το spb αλλά το κράτησα λίγο, το ίδιο παρατήρησα και με το sleeping screen τρώει αρκετά πιο γρήγορα την μπαταριά. το mod δεν νομίζω να κάνει κανένα conflict με το spb δεν έχουν κατή που να χτυπάν αυτά τα 2 ολα αυτα που τρεχουν συνεχεια τρωνε μπαταρια ειναι δεδομενο. το θεμα ειναι αν σου αρεσει τοσο ωστε να μην σε πειραζει η καταναλωση που σου κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μόνο σε εμένα αναφέρει ο Opera οτι η μνημη ειναι πληρης και σταματαει το φορτωμα της σελίδας; Έχει κάτι θεματάκια ο Opera Mobile με τη μνήμη. Στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς τον Opera Mini. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 το ίδιο παρατήρησα και με το sleeping screen τρώει αρκετά πιο γρήγορα την μπαταριά. Χρησιμοποιω το sleeping screen εδω και πολυ καιρο και δεν παρατηρω καμια αξιοσημειωτη μειωση της αυτονομιας της συσκευης μου. Πριν χρησιμοποιουσα το μεγαλο ρολοι. Δε νομιζω οτι εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση ενεργειας απο αυτο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πριν το sleeping screen δεν είχα κάποιο screen saver και είτε σε εξοικονόμηση είτε χωρίς η μπαταριά πήγαινε 2 προς 3 μέρες τώρα με sleeping screen την δεύτερη την βγάζει δεν την βγάζει , μάλιστα το baterry monitor πριν έδειχνε όταν ήταν φουλ 4 μέρες και τώρα το πολύ μια μέρα , επειδή μου αρέσει έτσι με το sleeping screen δεν του δίνω τόση σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με το quicklang ? Ενώ στο μάυρο Ν8 δουλέυει σωστά, στο ασημί δουλέυει πάντα, ακόμα δηλαδή και με κλειστή την πληκρολόγηση κειμένου όπως πχ όταν κάνω scroll με τον ενσωματομένο fileexplorer ή σε κάποια σελίδα του ιντερνετ με αποτέλεσμα να αλλάζει γλώσσα χωρίς να θέλω.. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με το quicklang ? Ενώ στο μάυρο Ν8 δουλέυει σωστά, στο ασημί δουλέυει πάντα, ακόμα δηλαδή και με κλειστή την πληκρολόγηση κειμένου όπως πχ όταν κάνω scroll με τον ενσωματομένο fileexplorer ή σε κάποια σελίδα του ιντερνετ με αποτέλεσμα να αλλάζει γλώσσα χωρίς να θέλω.. δεν εχω προβλημα, τοχω σε μαυρο εγκατεστημενο. χθες πηγα να μπω να δω το live toy antenna και κολλησε ο opera . γιατι εγινε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Symbian app: Fast Panel – Free Widget http://dailymobile.se/2011/05/06/symbian-app-fast-panel-free-widget/ Two positions panel of fast access to frequently used functions. Expanded view displays a connect to Wi-Fi, Bluetooth, Slient mode. Utilities: On-screen torch and adjust the brightness. Displays the battery level (in terms of capacity). In Collapse: the battery level and fast lock your phone (top left corner of the screen). Allows you to unlock your phone by pressing the camera key. Languages: en, fr, ge, sp, it, ru. Note: Install to disk C (New version will be released in few days) Ωραιο προγραμματακι και υπαρχει δωρεαν στο ovi! Εχει κανεις καμια ιδέα πως εμφανίζουμε το μενου ?? 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ωραιο προγραμματακι και υπαρχει δωρεαν στο ovi! Εχει κανεις καμια ιδέα πως εμφανίζουμε το μενου ?? Μόλις περάσεις το πρόγραμμα θα σου εμφανίσει 2 γραμμές στην κορυφή της οθόνης σου (όπως φαίνεται εδώ). Θα το σύρεις προς τα κάτω και θα εμφανιστεί το μενού. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Παιδια ψαχνω το swype να εχει κ ελληνικα! μπορειτε να βοηθησετε,διοτι αυτα που βρισκω δεν τα εχουν.:( Eβαλα κ απο το ovi αλλα μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση! Edited May 6, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια ψαχνω το swype να εχει κ ελληνικα! μπορειτε να βοηθησετε,διοτι αυτα που βρισκω δεν τα εχουν.:( Eβαλα κ απο το ovi αλλα μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση! Αυτό το έψαχνα κι εγώ ποσο καιρό αλλά δεν βρήκα κάτι. Τα ελληνικά που έχει στο beta labs δεν μου δουλευουν. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδες εχω ενα μικρο προβλημα με τα βιντεο στο κινητο.. αν μπω απο τις φωτογραφιες(δλδ εκει π ειναι ολα μαζι) να δω βιντεο με πεταει πισω.. ενω αν μπω απο τα βιντεο το παιζει κανονικα.. γνωριζει κανεις το προβλημα ? 1 Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδες εχω ενα μικρο προβλημα με τα βιντεο στο κινητο.. αν μπω απο τις φωτογραφιες(δλδ εκει π ειναι ολα μαζι) να δω βιντεο με πεταει πισω.. ενω αν μπω απο τα βιντεο το παιζει κανονικα.. γνωριζει κανεις το προβλημα ? Ισως φιλε καποιο προγραμμα που εχεις βαλει στο μπλοκαρει!το κοιταξα στο δικο μου κ δεν μου το κανει.μηπως εχεις κατι σε σχεση με τα βιντεο σου η φωτο;(προγραμμα) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Για λίγο καιρό που θα χω το C7 θέλω να μου πείτε κανένα πρόγραμμα όπως: speedtest.net Tapatalk Dropbox Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδια ψαχνω το swype να εχει κ ελληνικα! μπορειτε να βοηθησετε,διοτι αυτα που βρισκω δεν τα εχουν.:( Eβαλα κ απο το ovi αλλα μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση! Θα βάλεις το Swype από το Ovi Store και τα ελληνικά από το Beta Labs. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Υπαρχει κανενα προγραμμα,οταν το βραδυ τραβας βιντεο, να αναβει κ το φλας για φωτισμο σε σκοταδι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Υπαρχει κανενα προγραμμα,οταν το βραδυ τραβας βιντεο, να αναβει κ το φλας για φωτισμο σε σκοταδι; δεν γινεται, εχει xenon flash :) θα σου αδειαζε την μπαταρια σε μερικα λεπτα :lol: Για λίγο καιρό που θα χω το C7 θέλω να μου πείτε κανένα πρόγραμμα όπως: speedtest.net Tapatalk Dropbox tapatalk και dropbox αν δεν κανω λαθος υπαρχουν ηδη, για το πρωτο δεν ξερω... Edited May 8, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 tapatalk και dropbox αν δεν κανω λαθος υπαρχουν ηδη, για το πρωτο δεν ξερω... Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ... :( Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Θα βάλεις το Swype από το Ovi Store και τα ελληνικά από το Beta Labs. Το εκανα οπως ειπες αλλα κ παλι οταν παω να στειλω μυνημα απο αγγλικα σε ελληνικα (χαρακτηρες)δεν μου τα αλλαζει!εσυ πως τα καταφερες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ... :( tapatalk δες εδω... http://www.articlecms.in/3294-tapatalk-v100-for-s60v5-and-symbian3.html μην κοιτας μονο στο ovi... εκει θα βρεις λιγα πραγματα... dropbox ειχα στο Ν97μινι, θα ψαξω να το βρω, φανταζομαι θα κανεις και στο ν8 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά να ρωτήσω αν υπαρχει κάποια εφαρμογή σαν το 3g watchdog του android για το mobile internet... 1 Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts