Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει--λειτουργήσει το Mobilex του αγαπητού Porfyras στο Ν8 ???:confused: Και αν ναι ,με ποιο τρόπο:!:
Nobody's perfect

Εχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει--λειτουργήσει το Mobilex του αγαπητού Porfyras στο Ν8 ???:confused: Και αν ναι ,με ποιο τρόπο:!:

Αν πας στο site του Πορφυρα και κατεβασεις απο εκει το python το εγκαταστησεις και στη συνεχεια εγκαταστησεις το mobilex λειτουργει η εφαρμογη αλλα με ενα bug. Κολλαει η μπαρα κυλησης σε πολλες περιπτωσεις. Παρολα αυτα το λεξικο ειναι ευχρηστο γιατι η μπαρα κολλαει μονο στην γενικη λιστα με τις λεξεις αλλα μπορεις να κανεις κανονικα αναζητηση. Εγω παντος την εχω στο κινητο μου. Δοκιμασα και το εορτολογιο αλλα τρωει κολληματα οποτε κρατησα το java.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλησπέρα! Έχω φάει τον κόσμο να βρω μια εφαρμογή που να κάνει ότι έκανε το "Δεδομένα GPS" στα s60, δλδ πληροφορίες που σχετίζονται με το GPS, όπως υψόμετρο, ταχύτητα, κατεύθυνση κτλ. Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο???

Καλησπέρα! Έχω φάει τον κόσμο να βρω μια εφαρμογή που να κάνει ότι έκανε το "Δεδομένα GPS" στα s60, δλδ πληροφορίες που σχετίζονται με το GPS, όπως υψόμετρο, ταχύτητα, κατεύθυνση κτλ. Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο???

καλησπέρα,

ψάξε στα γνωστά μαγαζάκια για την εφαρμογή LeGPSData και είσαι οκ.

frastgr

Επιτέλους ένα ωραίο screensaver (sleeping screen) !

Παιδια σε αυτην την εφαρμογη η συσκευη πρεπει να ειναι συνεχεια ανοικτη;(ολο το 24ωρο).ετσι δεν θα τρωει την μπαταρια ποιο γρηγορα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια σε αυτην την εφαρμογη η συσκευη πρεπει να ειναι συνεχεια ανοικτη;(ολο το 24ωρο).ετσι δεν θα τρωει την μπαταρια ποιο γρηγορα;

Η οθόνη είναι AMOLED, χωρίς το backlight που έχουν οι απλές LCD, οπότε ενέργεια καταναλώνουν μόνο τα pixels που είναι αναμμένα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και στο built-in screensaver με το ρολόι, αυτά είναι πολύ λίγα. Η διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας (την έχω μετρήσει ο ίδιος, με το Energy Profiler) με screensaver και χωρίς είναι μόλις 10mW. Τίποτα δηλαδή.

terrestial πάντως απο το ovi δεν τον βάζει σε μενα μου λεει οτι ηδη υπάρχει στο κινητό σου ενώ τις προηγούμενες φορές το έβαζε απο πάνω

Είναι άλλη έκδοση, απλά για κάποιο λόγο το Ovi Store μπερδεύεται και νομίζει ότι είναι η ίδια. Πρόσθεσε /download στο τέλος του URL (πριν τον ?, αν υπάρχει) και θα κατεβάσεις το sis στον υπολογιστή σου. Μπορείς να το εγκαταστήσεις, αλλά και να το συγκρίνεις με αυτό που κατέβασες από το Beta Labs για να δεις αν είναι διαφορετικό.

Edited by terrestial

Έχει βάλει κανείς το Ovistore_wrtclient_install_92.sis ? Προσπαθώ να το εγκαταστήσω και μου βγάζει στο κινητό μήνυμα: "αδυναμία διαγραφής αρχείου" και στο ovi suite: " there was a problem with accessing the file, because another application is using it".

Και για να ξεκινήσει η εγκατάσταση πρέπει να επιλέξουμε την μνήμη c, αλλιώς δε ξεκινάει καν.

Αν πας στο site του Πορφυρα και κατεβασεις απο εκει το python το εγκαταστησεις και στη συνεχεια εγκαταστησεις το mobilex λειτουργει η εφαρμογη αλλα με ενα bug. Κολλαει η μπαρα κυλησης σε πολλες περιπτωσεις. Παρολα αυτα το λεξικο ειναι ευχρηστο γιατι η μπαρα κολλαει μονο στην γενικη λιστα με τις λεξεις αλλα μπορεις να κανεις κανονικα αναζητηση. Εγω παντος την εχω στο κινητο μου. Δοκιμασα και το εορτολογιο αλλα τρωει κολληματα οποτε κρατησα το java.

Πρέπει να εγκατασταθούν στο C: ή σε οποιαδήποτε μνήμη??

Nobody's perfect

καλημέρα

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει αναλυτικά και συνολικά τον χρόνο που μιλάω με το κινητό , οπως και το ποσα sms έστειλα?? κάτι σαν μετρητής κλήσεων και μηνυμάτων

γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να γινεται το κινητο φακος????????αλλα δουλευοντας το φωτακι της καμερας το κοκκινο το δυνατο(αυτο που βγαινει για λιγο οταν εστιαζεις)και οχι αυτο που αναβει οταν τραβας video....

πως βλεπουμε παιδια ποιες qt εχει μεσα το κινητο??

και εχει τις παλιες που βρισκουμε τις νεες??

και οταν τις βρουμε απλα copy και ολα οκ??

σορρυ για το σπαστικο ποστ!! :p :D

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Η οθόνη είναι AMOLED, χωρίς το backlight που έχουν οι απλές LCD, οπότε ενέργεια καταναλώνουν μόνο τα pixels που είναι αναμμένα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και στο built-in screensaver με το ρολόι, αυτά είναι πολύ λίγα. Η διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας (την έχω μετρήσει ο ίδιος, με το Energy Profiler) με screensaver και χωρίς είναι μόλις 10mW. Τίποτα δηλαδή.

Επισης εχει και νυχτερινη λειτουργια που εχει μονο την ωρα και το προφιλ.

Ασχετο αλλα ο πρασινος κυκλος γυρω απο την ωρα ειναι η ενδειξη της μπαταριας. Γινεται μπλε οταν πεφτει η σταθμη της.

Πρέπει να εγκατασταθούν στο C: ή σε οποιαδήποτε μνήμη??

Αν θυμαμαι καλα ειχα δοκιμασει να εγκαταστησω τοσο το Python οσο και το Mobilex αλλα και το εορτολογιο στην αρχη στο C και μετα στο E. Δεν παρατηρησα καμια διαφορα και λειτουργουσαν ακριβως με τα ιδια bugs που σου ανεφερα. Οποτε τωρα εχω το Python και το Mobilex εγκατεστημενα και τα δυο στο Ε δεν υπαρχει λογος να φορτωσω το C. Το εορτολογιο οπως ανεφερα δεν το κρατησα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

υπαρχει καποιο προγραμμα που να οριζεις το σημειο προσβασης στο ιντερνετ για καθε εφαρμογη ξεχωριστα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νεα Version του Kinoni EpocCam Pro v1.01(0) S^3 ....κανει το κινητο web camera:) συμβατο με Skype, MSN Live Messenger κ.α. ...ενα exe εγκατασταση στο pc και το sis στο τηλ. το δοκιμασα δουλευει(συνδεση δηλαδη σε βλεπεις στο πι σι:lol:) , αλλα δεν βρηκα κανα φιλο στο skype, να το δοκιμασω:D με τον ηχο τι γινετε... Edited by bikos68
Jason the Greek

επεσε ενα archos με android στα χερια μου εχω εντιποσιαστει με την συσκευη αλλα δεν σας γρφω για αυτο. βρηκα αρκετες χρησιμες εφαρμογες που θα ηθελα στο Ν8 , ξερετε αν υπαρχει το αντιστοιχο Penetrate για symbian , οπως και μια απαντηση για το προηγουμενο που εγραψα

καλημέρα

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει αναλυτικά και συνολικά τον χρόνο που μιλάω με το κινητό , οπως και το ποσα sms έστειλα?? κάτι σαν μετρητής κλήσεων και μηνυμάτων

οσο και αν εψαξα στο OVI δεν βρηκα κατι αντιστοιχο με αυτα τα 2

Περί The Nokia Ovi Chat app :

Πολύ καλή προσπάθεια για msn στο Ν8 επιτέλους. Λειτουργεί με widget το οποίο σου επιτρέπει να εισέλθεις και να εξέλθεις στο msn (ή όποιο άλλο chat client έχεις επιλέξει) χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή. Όταν σου στέλνουν μήνυμα σου πετάγεται pop-up όπως όταν σου έρχεται κανονικό μήνυμα και μπορείς να κάνεις αντιστοιχεία των επαφών του msn με τις επαφές σου στο τηλέφωνο ώστε να βλέπεις ακόμα και από τον τηλφωνικό σου κατάλογο αν είναι διαθέσιμος στο msn κτλ.

Μειονεκτήματα: Ακόμα δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων και δε μπορείς να παρατάξεις τις επαφές σου όπως θέλεις εσύ, αλλά έχει συγκεκριμένες με group κτλ.

δεν υποστηριζει wifi οποτε παραμενω με το mobiola

μεγαλα μειον αυτα οποτε καλύτερο παραμενει το Nimbuzz μιας και εχει και facebook chat

Edited by impreza_sti
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Ψάχνω για κάποια εφαρμογή που θα δείχνει live scores για ποδόσφαιρο. Όχι μόνο για Ελλάδα όμως.

Παίζει τίποτα;

γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να γινεται το κινητο φακος????????αλλα δουλευοντας το φωτακι της καμερας το κοκκινο το δυνατο(αυτο που βγαινει για λιγο οταν εστιαζεις)και οχι αυτο που αναβει οταν τραβας video....

PhoneTorch N8 Red v2.01(0)S^3

δεν υποστηριζει wifi οποτε παραμενω με το mobiola

Ναι αλλά έχει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας, ακόμα και hd.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned