Jump to content

Redmi 4x ή Note 5a Prime?

loran
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ψάχνω κινητό με 130€ μέγιστο και πιστεύω αυτά είναι οι καλύτερες επιλογές. Το 4x το έχω δει από κοντά και βλέπω το προτιμούν πολλοί.

Ποιό προτείνετε;

Έχετε κάποια άλλη συσκευή να προτείνετε;

Θέλω απλά να είναι αξιόπιστο με 3Gb RAM και τουλάχιστον 32 αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα να είναι όσο καλύτερη γίνεται για την τιμή και το κινητό να μη κολλάει πουθενά για τα επόμενα χρόνια.

Δεν με ενδιαφέρει η B20.

Ραδιόφωνο απαραίτητο.

Η μπαταρία να κρατάει άνετα μια μέρα (το 4x το καταφέρνει).

Ευχαριστώ

Your Dream Is To Catch Me

Δε νομίζω πως υπάρχει κινητό κάτω από 130€ που να μην κολλάει πουθενά για τα επόμενα χρόνια...

Συμφωνώ... Σε κινητό 130 ευρώ, δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς αυτό, κοιτάς απλά να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς τη δεδομένη στιγμή... Εγώ η 4Χ ή 5A Prime θα κοιτούσα που πιστεύω είναι κορυφαία VFM...

Το πρότεινα και σε ένα άλλο θέμα πριν λίγο και νομίζω ότι στα 100-110 ευρώ είναι vfm. https://m.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html

Το πρότεινα και σε ένα άλλο θέμα πριν λίγο και νομίζω ότι στα 100-110 ευρώ είναι vfm. https://m.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html

Δυνατή πρόταση, όπως ανέφερα και εκεί φίλε Nnoutas, από καλή εταιρεία και ναι φαίνεται καλό VFM... Το βλέπω βέβαια πανομοιότυπο και σε εμφάνιση και σε specs με το Cool 1 (από την ίδια ουσιαστικά εταιρεία), αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό... Snap 652, 3gb ram + B20 σε τέτοια τιμή, δύσκολα βρίσκεις... ;)

Δυνατή πρόταση, όπως ανέφερα και εκεί φίλε Nnoutas, από καλή εταιρεία και ναι φαίνεται καλό VFM... Το βλέπω βέβαια πανομοιότυπο και σε εμφάνιση και σε specs με το Cool 1 (από την ίδια ουσιαστικά εταιρεία), αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό... Snap 652, 3gb ram + B20 σε τέτοια τιμή, δύσκολα βρίσκεις... ;)

Δεν είναι πανομοιότυπο, νομίζω, είναι το ίδιο κινητό, αλλά σε "global έκδοση" (με 800άρα δηλαδή και global rom.) :)

Δεν είναι πανομοιότυπο, νομίζω, είναι το ίδιο κινητό, αλλά σε "global έκδοση" (με 800άρα δηλαδή και global rom.) :)

Eυχαριστώ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα... Σε κάθε περίπτωση, καλή περίπτωση το κινητό... :)

Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση. Νομίζω το 4x είναι μονόδρομος. Έχει κανείς εμπειρία με το 5?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση. Νομίζω το 4x είναι μονόδρομος. Έχει κανείς εμπειρία με το 5?

Το 5Α prime το έχει η αδερφή μου. Δεν έχει εκφράσει κάποιο παράπονο.

Αλλά η χρήση που κάνει είναι η απλή καθημερινή. Δεν την ενδιαφέρει να έχει την super κάμερα π.χ. ούτε παίζει παιχνίδια.

Το 4χ το πήρα για τον ανηψιο, πολύ καλό τηλέφωνο και έχει μπαταριαρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το 4x το έχει ένας φίλος και μάλιστα το είχαμε διαλέξει μαζί.Είναι ευχαριστημένος όσο δεν πάει και παίζει και παιχνίδια δεν κολλάει καθόλου..η μπαταρία εξαιρετική,η κάμερα δεν μου άρεσε τόσο πολύ(δεν είναι κακή),εκείνος δεν έχει θέμα του φάνηκε κομπλε αλλα είναι τι απαιτήσεις έχεις.

Παιδιά παρήγγειλα το 4x εν τέλει. Το έχω χρησιμοποιήσει και ξέρω πόσο καλό είναι για την τιμή του. Δεν προορίζεται για εμένα. Το άλλο δεν το έχω πιάσει ποτέ. Ευχαριστώ πολύ