loran Δημοσιεύτηκε January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2018 Καλησπέρα, ψάχνω κινητό με 130€ μέγιστο και πιστεύω αυτά είναι οι καλύτερες επιλογές. Το 4x το έχω δει από κοντά και βλέπω το προτιμούν πολλοί. Ποιό προτείνετε; Έχετε κάποια άλλη συσκευή να προτείνετε; Θέλω απλά να είναι αξιόπιστο με 3Gb RAM και τουλάχιστον 32 αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα να είναι όσο καλύτερη γίνεται για την τιμή και το κινητό να μη κολλάει πουθενά για τα επόμενα χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η B20. Ραδιόφωνο απαραίτητο. Η μπαταρία να κρατάει άνετα μια μέρα (το 4x το καταφέρνει). Ευχαριστώ Παράθεση Your Dream Is To Catch Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Δε νομίζω πως υπάρχει κινητό κάτω από 130€ που να μην κολλάει πουθενά για τα επόμενα χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δε νομίζω πως υπάρχει κινητό κάτω από 130€ που να μην κολλάει πουθενά για τα επόμενα χρόνια... Συμφωνώ... Σε κινητό 130 ευρώ, δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς αυτό, κοιτάς απλά να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς τη δεδομένη στιγμή... Εγώ η 4Χ ή 5A Prime θα κοιτούσα που πιστεύω είναι κορυφαία VFM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Το πρότεινα και σε ένα άλλο θέμα πριν λίγο και νομίζω ότι στα 100-110 ευρώ είναι vfm. https://m.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Το πρότεινα και σε ένα άλλο θέμα πριν λίγο και νομίζω ότι στα 100-110 ευρώ είναι vfm. https://m.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html Δυνατή πρόταση, όπως ανέφερα και εκεί φίλε Nnoutas, από καλή εταιρεία και ναι φαίνεται καλό VFM... Το βλέπω βέβαια πανομοιότυπο και σε εμφάνιση και σε specs με το Cool 1 (από την ίδια ουσιαστικά εταιρεία), αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό... Snap 652, 3gb ram + B20 σε τέτοια τιμή, δύσκολα βρίσκεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δυνατή πρόταση, όπως ανέφερα και εκεί φίλε Nnoutas, από καλή εταιρεία και ναι φαίνεται καλό VFM... Το βλέπω βέβαια πανομοιότυπο και σε εμφάνιση και σε specs με το Cool 1 (από την ίδια ουσιαστικά εταιρεία), αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό... Snap 652, 3gb ram + B20 σε τέτοια τιμή, δύσκολα βρίσκεις... ;) Δεν είναι πανομοιότυπο, νομίζω, είναι το ίδιο κινητό, αλλά σε "global έκδοση" (με 800άρα δηλαδή και global rom.) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δεν είναι πανομοιότυπο, νομίζω, είναι το ίδιο κινητό, αλλά σε "global έκδοση" (με 800άρα δηλαδή και global rom.) :) Eυχαριστώ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα... Σε κάθε περίπτωση, καλή περίπτωση το κινητό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loran Δημ. January 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση. Νομίζω το 4x είναι μονόδρομος. Έχει κανείς εμπειρία με το 5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Your Dream Is To Catch Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση. Νομίζω το 4x είναι μονόδρομος. Έχει κανείς εμπειρία με το 5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το 5Α prime το έχει η αδερφή μου. Δεν έχει εκφράσει κάποιο παράπονο. Αλλά η χρήση που κάνει είναι η απλή καθημερινή. Δεν την ενδιαφέρει να έχει την super κάμερα π.χ. ούτε παίζει παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση. Νομίζω το 4x είναι μονόδρομος. Έχει κανείς εμπειρία με το 5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το 4χ το πήρα για τον ανηψιο, πολύ καλό τηλέφωνο και έχει μπαταριαρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Το 4x το έχει ένας φίλος και μάλιστα το είχαμε διαλέξει μαζί.Είναι ευχαριστημένος όσο δεν πάει και παίζει και παιχνίδια δεν κολλάει καθόλου..η μπαταρία εξαιρετική,η κάμερα δεν μου άρεσε τόσο πολύ(δεν είναι κακή),εκείνος δεν έχει θέμα του φάνηκε κομπλε αλλα είναι τι απαιτήσεις έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loran Δημ. January 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Παιδιά παρήγγειλα το 4x εν τέλει. Το έχω χρησιμοποιήσει και ξέρω πόσο καλό είναι για την τιμή του. Δεν προορίζεται για εμένα. Το άλλο δεν το έχω πιάσει ποτέ. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Your Dream Is To Catch Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts