Jump to content

Ταξίδια

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ! Και μια τελευταία ερώτηση.. Το petas.gr ειναι αξιόπιστο; Ποιο πιστεύετε ειναι το πιο φθηνό site ? παίζουν αρκετές διαφορές για την ίδια πτήση. Πχ στο site της Aegean το βγάζει 103. Στο air tickets 85. Στο petas.gr 82 (γλιτώνω ας πούμε την προμήθεια 3 ευρώ που βάζει η Aegean στις πιστωτικές )

Ευχαριστώ! Και μια τελευταία ερώτηση.. Το petas.gr ειναι αξιόπιστο; Ποιο πιστεύετε ειναι το πιο φθηνό site ? παίζουν αρκετές διαφορές για την ίδια πτήση. Πχ στο site της Aegean το βγάζει 103. Στο air tickets 85. Στο petas.gr 82 (γλιτώνω ας πούμε την προμήθεια 3 ευρώ που βάζει η Aegean στις πιστωτικές )

Έτσι έψαχνα και εγώ πρόσφατα πτήση για εξωτερικό και προτίμησα να δώσω τα 4€διαφορά στην Lufthansa απευθείας. Σιγά το κέρδος για να προτιμήσω το Petas.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έτσι έψαχνα και εγώ πρόσφατα πτήση για εξωτερικό και προτίμησα να δώσω τα 4€διαφορά στην Lufthansa απευθείας. Σιγά το κέρδος για να προτιμήσω το Petas.

Η διαφορά πάντως με το site της Aegean ειναι αρκετά υψηλή. Σχεδον 20 ευρώ . Για 2 άτομα που θέλω ειναι 40 ευρώ.

Δεν ξέρω για το petas .. Επειδή δεν ξέρω κατά πόσο έμπιστο θα προτιμήσω viva ή air tickets που κι αυτά εκεί παίζουν . (Αλλά έλεος με την Aegean και το επίσημο site . Σε όλες θα πτήσεις που κοίταζα για Αλεξανδρούπολη έχει διαφορά +15 με +25 ευρώ.. Να μην πω και τη. Πολιτική της να χρεώνει 3 ευρώ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα .

Edited by Alex0077

Το Φεβρουάριο φεύγω για Εράσμους στη Βαρσοβία. Τι πτήση προτείνετε να κλείσω από Θεσσαλονίκη για Βαρσοβία; Ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι με διανυκτέρευση στον ενδιάμεσο σταθμό. Δε με πειράζει και τόσο αυτό βέβαια αλλά αν γίνεται να το αποφύγω θα ήταν καλύτερα! Αν δε γίνεται θα ήθελα τουλάχιστον η πρόσβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη να είναι σχετικά εύκολη. Μπορώ να κατέβω και Αθήνα με τρένο και να πάρω από εκεί αεροπλάνο αν βολεύει καλύτερα. Οι ημερομηνίες που με ενδιαφέρουν είναι ανάμεσα σε 15/2 και 18/2. Θέλω να αποφύγω low-cost εταιρείες επειδή όπως καταλαβαίνετε θα έχω αρκετά πράγματα μαζί μου οπότε θα προτιμούσα εταιρείες με φυσιολογικά όρια στο βάρος! Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον διαθέσει λίγο χρόνο για να κάνει μια πρόταση! :)
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Η διαφορά πάντως με το site της Aegean ειναι αρκετά υψηλή. Σχεδον 20 ευρώ . Για 2 άτομα που θέλω ειναι 40 ευρώ.

Δεν ξέρω για το petas .. Επειδή δεν ξέρω κατά πόσο έμπιστο θα προτιμήσω viva ή air tickets που κι αυτά εκεί παίζουν . (Αλλά έλεος με την Aegean και το επίσημο site . Σε όλες θα πτήσεις που κοίταζα για Αλεξανδρούπολη έχει διαφορά +15 με +25 ευρώ.. Να μην πω και τη. Πολιτική της να χρεώνει 3 ευρώ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα .

τραγικη αυτη η πολιτικη για την πιστωτικη καρτα , πουθενα δεν με χρεωνουν παραπανω με πιστωτική ειδικα στο internet , δηλαδη πως αλλιως να πληρωσουμε τα εισιτήρια απο το ιντερνετ αν δεν θελουμε να βγαλουμε την καρτα τους ??? ξεκινανε να το παραξηλωνουν και αυτοι.

τραγικη αυτη η πολιτικη για την πιστωτικη καρτα , πουθενα δεν με χρεωνουν παραπανω με πιστωτική ειδικα στο internet , δηλαδη πως αλλιως να πληρωσουμε τα εισιτήρια απο το ιντερνετ αν δεν θελουμε να βγαλουμε την καρτα τους ??? ξεκινανε να το παραξηλωνουν και αυτοι.

Εξαίρεση φυσικά αποτελεί η Aegean bonus visa που δεν έχει προμήθεια.

Αλλά να ξέρετε ότι την προμήθεια των 3 ευρώ την χρεώνουν κανονικά από το site της Aegean . Και από το airtickets (μόνο στην Aegean ) . AΠο το viva.gr που έκλεισα σήμερα ένα εισιτήριο δεν μου χρέωσαν προμήθεια με Aegean . (Την απορροφούν αυτοί ίσως..)

Το Φεβρουάριο φεύγω για Εράσμους στη Βαρσοβία. Τι πτήση προτείνετε να κλείσω από Θεσσαλονίκη για Βαρσοβία; Ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι με διανυκτέρευση στον ενδιάμεσο σταθμό. Δε με πειράζει και τόσο αυτό βέβαια αλλά αν γίνεται να το αποφύγω θα ήταν καλύτερα! Αν δε γίνεται θα ήθελα τουλάχιστον η πρόσβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη να είναι σχετικά εύκολη. Μπορώ να κατέβω και Αθήνα με τρένο και να πάρω από εκεί αεροπλάνο αν βολεύει καλύτερα. Οι ημερομηνίες που με ενδιαφέρουν είναι ανάμεσα σε 15/2 και 18/2. Θέλω να αποφύγω low-cost εταιρείες επειδή όπως καταλαβαίνετε θα έχω αρκετά πράγματα μαζί μου οπότε θα προτιμούσα εταιρείες με φυσιολογικά όρια στο βάρος! Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον διαθέσει λίγο χρόνο για να κάνει μια πρόταση! :)

Έχω ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας από Αθήνα και τα πράγματα δεν είναι καλά από πλευράς επιλογών.

Από Αθήνα δεν υπάρχει καμία low cost έτσι και αλλιώς και οι μόνες επιλογές είναι είτε η Πολωνική πανάκριβη LOT είτε η Lufthansa που όμως πετάει μέσω Γερμανίας.

Δεν ξέρω αν εσύ έχεις καμία άλλη επιπλέον εκτός της Ryanair, οπότε ζόρικα τα πράγματα.

Μια άλλη ιδέα είναι να ανέβεις με τα βασικά πράγματα με την φτηνή και να στείλεις τα υπόλοιπα με τρένο ή λεωφορείο.

Υ.Γ. Έχεις να φας τρελό κρύο (χειμώνα μέχρι -15, αλλά θα γνωρίσεις πολύ ωραία κορίτσια :-) :-) )

Amazon Fire stick 4k max

Έχω ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας από Αθήνα και τα πράγματα δεν είναι καλά από πλευράς επιλογών.

Από Αθήνα δεν υπάρχει καμία low cost έτσι και αλλιώς και οι μόνες επιλογές είναι είτε η Πολωνική πανάκριβη LOT είτε η Lufthansa που όμως πετάει μέσω Γερμανίας.

Δεν ξέρω αν εσύ έχεις καμία άλλη επιπλέον εκτός της Ryanair, οπότε ζόρικα τα πράγματα.

Μια άλλη ιδέα είναι να ανέβεις με τα βασικά πράγματα με την φτηνή και να στείλεις τα υπόλοιπα με τρένο ή λεωφορείο.

Υ.Γ. Έχεις να φας τρελό κρύο (χειμώνα μέχρι -15, αλλά θα γνωρίσεις πολύ ωραία κορίτσια :-) :-) )

Από Θεσσαλονίκη μου βγάζει είτε Turkish μέσω Κων/πολης είτε με Tarom μέσω Βουκουρεστίου. Από Αθήνα μου βγάζει πάλι Turkish, SAS μέσω Κοπεγχάγης (!!) και Aerosvit Airlines μέσω Κιέβου. Προς το παρόν η πιο οικονομική είναι η Aerosvit αλλά δεν ξέρω ακόμη αν με βολεύει η συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει. Στα +80 ευρώ (+50 αν αφαιρέσουμε κανένα 30αρι για το Θεσσαλονίκη - Αθήνα) είναι η Tarom από Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ Ναι απ' ότι ξέρω έπιασαν ήδη αυτές οι θερμοκρασίες πάνω! Ναι το ελπίζω! Ακούω ότι πουλάει πολύ η Μεσόγειος εκεί στα βόρεια! :D

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Από Θεσσαλονίκη μου βγάζει είτε Turkish μέσω Κων/πολης είτε με Tarom μέσω Βουκουρεστίου. Από Αθήνα μου βγάζει πάλι Turkish, SAS μέσω Κοπεγχάγης (!!) και Aerosvit Airlines μέσω Κιέβου. Προς το παρόν η πιο οικονομική είναι η Aerosvit αλλά δεν ξέρω ακόμη αν με βολεύει η συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει. Στα +80 ευρώ (+50 αν αφαιρέσουμε κανένα 30αρι για το Θεσσαλονίκη - Αθήνα) είναι η Tarom από Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ Ναι απ' ότι ξέρω έπιασαν ήδη αυτές οι θερμοκρασίες πάνω! Ναι το ελπίζω! Ακούω ότι πουλάει πολύ η Μεσόγειος εκεί στα βόρεια! :D

Δεν ξέρω αν θα βρεις φθηνότερα, αλλά μπορείς να κοιτάξεις και από ιστοσελίδες του εξωτερικού (λ.χ. Expedia), ή κατευθείαν από την σελίδα της LOT.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αυτές τις Turkish, SAS ποτέ δεν μου τις εβγαζε μεκαλες τιμές.

Και πριν 1 μήνα που έψαχνα γιατί θα ανέβω μέσα Γενάρη, πάλι μόνο Lufthansa είχε λίγο καλύτερες τιμές, αλλά με στάση.

Amazon Fire stick 4k max

Αυτές τις Turkish, SAS ποτέ δεν μου τις εβγαζε μεκαλες τιμές.

Και πριν 1 μήνα που έψαχνα γιατί θα ανέβω μέσα Γενάρη, πάλι μόνο Lufthansa είχε λίγο καλύτερες τιμές, αλλά με στάση.

Εμένα πάλι τη lufthansa μου τη βγάζει ένα κλικ (ή και περισσότερα :O ) πιο πάνω σε τιμή.

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς στην διαδρομή Αθήνα-Βόλος και το αντίστροφο σε ποια σημεία υπάρχουν διόδια;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Τελικά έκλεισα με Turkish από Θεσσαλονίκη με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη την οποία θα μου πληρώσει η Turkish οπότε όλα μια χαρά! Θα κάνω και τη βόλτα μου στην Πόλη! :)

Τελικά έκλεισα με Turkish από Θεσσαλονίκη με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη την οποία θα μου πληρώσει η Turkish οπότε όλα μια χαρά! Θα κάνω και τη βόλτα μου στην Πόλη! :)

Φίλε μου, δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά η Πόλη είναι τεράστια !!!! Καλύτερα βρες ακριβώς που θα διανυκτερεύσεις, γιατί γύρω από το αεροδρόμιο Attaturk airport (IST) υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία (κοντά στην περιοχή Attakoy), αλλά είναι μακρυά από το κέντρο της Πόλης (Σουλτάναχμετ, Ταξίμ κτλ)...

ΥΓ: Έχω ζήσει Κων/λη, οπότε αν θες κάποια βοήθεια στείλε μου pm.

YΓ2: Προσοχή στους οδηγούς ταξί...

Hello !

Πηγαίνω Άμστερνταμ μέσα Απρίλη και έχω απογοητευτεί από τις τιμές των ξενοδοχείων, καθώς και την ποιότητα τους.

Δεν βρίσκω πολλές επιλογές κάτω από 80€ την βραδιά για δίκλινο και μιλάμε κυρίως για 2αστερα που θέλουν πολύ καλό ψάξιμο, γιατί τα περισσότερα έχουν κοινή χρήση τουαλέτας και μπάνιου μεταξύ δωματίων.

Έχετε καμιά πρόταση για οικονομικό αλλά καθαρό ξενοδοχείο;

Amazon Fire stick 4k max

Πηγαίνω Άμστερνταμ μέσα Απρίλη και έχω απογοητευτεί από τις τιμές των ξενοδοχείων, καθώς και την ποιότητα τους.

Δεν βρίσκω πολλές επιλογές κάτω από 80€ την βραδιά για δίκλινο και μιλάμε κυρίως για 2αστερα που θέλουν πολύ καλό ψάξιμο, γιατί τα περισσότερα έχουν κοινή χρήση τουαλέτας και μπάνιου μεταξύ δωματίων.

Μηπως ειναι η μεγαλη βδομαδα τον καθολικων της μερες που πας?

Την ειχα παθει, ειχα παει χωρις να κλεισω ξενοδοχειο και βρηκα με 80 ευρω ~10 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οικονομικό στο Αμστερνταμ δύσκολο. Ιδίως αν θέλεις να είσαι κοντά στο κέντρο. Εγώ είχα μείνει πριν τρία χρόνια στο Hostel Sarphati σχετικά κοντά στο κέντρο και είχα πληρώσει περίπου 75€ τη βραδιά σε δωμάτιο με μπάνιο και πρωινό.

Δες και εδώ, το νούμερο 6. Δεν μελέτησα σε βάθος το άρθρο, αλλά μπορεί να σου κάνει.

Δες και εδώ, το νούμερο 6. Δεν μελέτησα σε βάθος το άρθρο, αλλά μπορεί να σου κάνει.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά μια που θα πάω με την κοπελιά, θέλω να αποφύγω hostel και τελικά έκλεισα ένα 3αστερο με 95€/βραδιά, αλλά τουλάχιστον είναι τελείως κέντρο.

Απαράδεκτη τιμή και χωρίς πρωινό, τουλάχιστον δεν χρέωσαν την κάρτα αλλά η πληρωμή θα γίνει στο ξενοδοχείο.

Amazon Fire stick 4k max

Σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά μια που θα πάω με την κοπελιά, θέλω να αποφύγω hostel και τελικά έκλεισα ένα 3αστερο με 95€/βραδιά, αλλά τουλάχιστον είναι τελείως κέντρο.

Απαράδεκτη τιμή και χωρίς πρωινό, τουλάχιστον δεν χρέωσαν την κάρτα αλλά η πληρωμή θα γίνει στο ξενοδοχείο.

Υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι καλύτερο άν έχεις υπ'όψιν σου τις "μυστικές προσφορές" του booking.com.Για δες φίλε,μήπως και για τις ημερομηνίες που θες υπάρχει κάτι σε αυτές που μπορεί να σε βολέψει καλύτερα.

Υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι καλύτερο άν έχεις υπ'όψιν σου τις "μυστικές προσφορές" του booking.com.Για δες φίλε,μήπως και για τις ημερομηνίες που θες υπάρχει κάτι σε αυτές που μπορεί να σε βολέψει καλύτερα.

Όπως επίσης και του lastminute.com, με τα "Top Secret" ξενοδοχεία, τα οποία με ελάχιστο ψάξιμο μπορείς να ανακαλύψεις. Πέρσι το καλοκαίρι είχα κλείσει ένα στην Ρώμη και μου βγήκε σχεδόν δύο νύχτες έξτρα από την τιμή της ιστοσελίδας.

Αυτά τα μυστικά πού τα βρίσκω;

Μπορείτε να δώσετε links?

Αυτό τι σημαίνει;

When you book an EXTRA SECRET HOTEL additional terms and conditions will be notified to you at the time your hotel name is revealed.

A hotel mandatory fee of

£37.81

will be charged to you directly by the hotel upon check-in or check-o

Οκ έβγαλα μια άκρη με τα Top secret hotels του lastminute, αλλά τα χρήματα δεν αξίζουν το Ρίσκο, του να μην ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται το ξενοδοχείο ή τι δωμάτιο ακριβώς θα σου δώσουν.

Πάντως θα το έχω υπόψη.

Από το booking δεν είχε τίποτα από special deals.

Edited by VeCo

Amazon Fire stick 4k max

Οκ έβγαλα μια άκρη με τα Top secret hotels του lastminute, αλλά τα χρήματα δεν αξίζουν το Ρίσκο, του να μην ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται το ξενοδοχείο ή τι δωμάτιο ακριβώς θα σου δώσουν.

Πάντως θα το έχω υπόψη.

Γι' αυτό ανέφερα πως με μία μικρή αναζήτηση στο Google, μπορείς να «ανακαλύψεις» ποιό είναι το ξενοδοχείο που σκέφτεσαι να κλείσεις. Ειδικά σε πόλεις μικρότερες όπως λ.χ. η Ρώμη, μπορείς να βρεις εύκολα ποιό είναι το ξενοδοχείο της προσφοράς. Τώρα σε περιπτώσεις σαν το Λονδίνο, είναι λίγο επίφοβο γιατί είναι τεράστιες και τα ξενοδοχεία πάρα πολλά, οπότε όταν σου λέει "Central 4-star Hotel", είναι σαν να σου λέει απλά «ξενοδοχείο».

Στη δική μου περίπτωση το ξενοδοχείο ήταν πολύ καλό, και ήταν αυτό ακριβώς που περιέγραφε.

Εκτός από το 3αστερο κεντρικό ξενοδοχείο που έκλεισα απευθείας στο booking βρήκα μέσω του hotelcombined ένα απίστευτο 4αστερο με εξαιρετικό design και άπειρα θετικά reviews στο tripadvisor, ελάχιστα πιο φτηνό. Μόνο αρνητικό, είναι 30' από το κέντρο.

Οπότε έκλεισα και αυτό και συνεχίζω το ψάξιμο!! :-)

Και τα 2 έχουν free cancellation.

Amazon Fire stick 4k max

καλησπέρα σας . Λέω τέλος του μήνα αρχές Μαρτίου να παω για 3ημερο Κωνσταντινούπολη , έχετε να προτείνετε ξενοδοχείο ;Ακόμη τι να αποφύγω και τι να επιδιώξω να δω ; Με λεωφορείο ή αυτοκίνητο ;
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...