Barimagas Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ευχαριστω πολυ εισαι πολυ γρηγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Το πηρα το μπ........οοοοο!!! Yihaaaaa! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 LoL Lower? Don't worry tax! Next time! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 LoL Lower? Don't worry tax! Next time! :) E? τι εννοεις? :wacko: EDIT: Α καταλαβα τι λες. οχι , το proficiency πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 E? τι εννοεις? :wacko: EDIT: Α καταλαβα τι λες. οχι , το proficiency πηρα. ΛΟΛ Πιο πάνω είπες ότι πήρα το μ.......ο και υπέθεσα ότι δεν το έχεις πάρει... Το πήρες ρε θηρίο;;; Μπράβο! :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Gotcha! :w00t: :yahoo: :up: Το πήρα και εγώ, και μάλιστα και με το B! :w00t: ΥΓ: FCE Cambridge Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Ρε παιδια για τι το michigan που μπορω να δω? Δειχνει μονο για προφισενσι για το κανονικο δεν εχουν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Ρε παιδια για τι το michigan που μπορω να δω? Δειχνει μονο για προφισενσι για το κανονικο δεν εχουν βγει? Και εγω το περιμενω αλλά απο οτι φαινεται δεν βγηκαν ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Πο, ρε, εμένα στο FCE με είχε αναστατώσει η δασκάλα μου, και παρ'όλο που δεν ήμουν αγχωμένος, τρόμαξα κάπως... Να φανταστείτε όταν ήρθε ο φάκελος, τον έκρυψα για να δω τι πήρα... Τελικά το πήρα με Β!! Και νόμιζα οτι δεν θα το πάρω... Μπορούσα όμως και με Α... Use of English είχα excellent και έκθεση είχα πιο άσχημα... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nGr Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 :w00t: Πο πο τα κατάφερα. Το πήρα με Έψιλον!!! :rotfl: (CPE Cambridge) Δεν πειράζει, το Δεκέμβριο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Για το lower michigan πότε θα βγούν και αν έχουν βγει πες τε μου το site :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Για το lower michigan πότε θα βγούν και αν έχουν βγει πες τε μου το site :) Τα αποτελεσματα δοθηκαν στα φροντιστηρια αλλά δεν ανακοινωθηκαν ακομα στην σελιδα http://www.hau.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αλλα μπορείς να πάρεις στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και να ρωτήσεις.Τα αποτελέσματα θα βγουν το Σαββατοκύριακο στο site της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης που δίνεται παραπάνω.Επίσης τα αποτελέσματα θα σταλούν ταχυδρομικώς. Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Τηλέφωνο προσωπικά δεν τους πέρνω... Μην μου πούνε κανά δεν το πήρες και τους αρχίσω: "Απο το γραφείο του κύριου Μαστρογιαννόπουλου τηλεφωνώ απο κινητό τηλέφωνο, with mobable phooOone, συνδέστε με με το K12" και στο τέλος τους βρίσω... :p Ας έρθει η Παρασκευή βραδάκι, που θα κοιμούντε όλοι, να τα μάθω να κάνω και μία προετοιμασία βρε αδερφέ για διαφυγή...! Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Σήμερα πήρα κι εγω τα results μου, γενικών εξετάσεων βέβαια.. αλλά είπα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. GCSE Maths: A* GCSE German: A* GCSE Economics: A IGCSE English [as 1st language]: B GCSE Double [Ενισχυμένη] Science: BB GCE Greek A/S: 300/300 :D :D :w00t: :yahoo: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Βγηκαν και στο internet τα αποτελεσματα του lower michigan. Καλη επιτυχια σε οσους δεν μαθαν ακομα τα αποτελεσματα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Yiiiiiiiha! :up: http://img202.imageshack.us/img202/546/yiiiha9nq.jpg I'm sooo ****in' good! Y0! Now I'm a real nigga! -Peace Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Πριν 1-2 μέρες έμαθα τηλεφωνικώς ότι πέρασα το Lower-Michigan και είμαι πολύ χαρούμενος! :) Πάμε για Proficiency τώρα! ;) \m/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Aσχετο με τα πιο πριν. Παιζει κανα ρολο ποιο απτα 2 εχεις παρει? Πχ για μεταπτυχιακο στην Αγγλια μπορεις να πας και αν εχεις του Μichigan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Aσχετο με τα πιο πριν. Παιζει κανα ρολο ποιο απτα 2 εχεις παρει? Πχ για μεταπτυχιακο στην Αγγλια μπορεις να πας και αν εχεις του Μichigan? Για μεταπυχιακό στην Αγγλία δυστυχώς δεν κάνει κανένα από τα δύο στη συντριπτική πλειοψηφία των πανεπιστημίων. Τα περισσότερα ζητάνε άλλου τύπου εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν κατέχεις τη γλώσα (π.χ. IELTS, TOEFL). Ελάχιστα μόνο, δέχονται το CPE, αν δεν έχουν περάσει περισσότερα από 2 χρόνια από την ημερομηνία που το πήρες. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Για μεταπυχιακό στην Αγγλία δυστυχώς δεν κάνει κανένα από τα δύο στη συντριπτική πλειοψηφία των πανεπιστημίων. Καλυτερο ειναι το αγγλικο ή πλεον δεν παιζει ρολο ποιο απτα δυο πτυχια (michigan-cambridge) εχεις? Nα επικεντρωθω μονο στο αμερικανικο που ακουγεται καπως ευκολοτερο ή να παω και για τα 2 και οποιο κατσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Oι περισσότεροι πάνε και για τα 2 και όποιο κάτσει (εμένα έτυχε κι έκατσαν και τα 2)... Στο φροντιστήριο μας έλεγαν ότι δεν έχει ουσιαστική σημασία ποιο από τα 2 θα πάρεις, αλλά αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις για αγγλικό πανεπιστήμιο (έστω στην ελάχιστη περίπτωση που μπορεί να γίνει δεκτό), τότε προφανώς προτιμότερο είναι το Cambridge. Αν ξαναέδινα πάντως, θα πήγαινα ξανά και για τα 2... ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα, κ σε ποιά σελίδα μπορώ να τα δω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα, κ σε ποιά σελίδα μπορώ να τα δω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) http://www.britishcouncil.org/ edo mporeis na ta deis an kai den exoun vgei akoma Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 palso.gr δέν είμαι σίγουρος για δοκίμασε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts