sp3cial Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Κάποιος που να πήρε πρόσφατα το Proficiency Michigan? Παίδες, θέλω να μάθω ιδιαίτερα σε φροντιστήριο 18ε/ώρα είναι καλά; Για τέτοιο επίπεδο..; 2 φορές την εβδομάδα, 4 ώρες σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Κάποιος που να πήρε πρόσφατα το Proficiency Michigan? Παίδες, θέλω να μάθω ιδιαίτερα σε φροντιστήριο 18ε/ώρα είναι καλά; Για τέτοιο επίπεδο..; 2 φορές την εβδομάδα, 4 ώρες σύνολο. Εγω το πηρα Μαΐο του 2011. Χωρις να ειμαι 1000% σιγουρος αλλα μου φαινεται οτι ειναι καλα. 72 ευρω τη βδομαδα αρα 288 ευρω το μηνα. Αν θυμαμαι καλα (δε πληρωνα εγω:p), και εμενα τοσο μου ειχε βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Σε άλλο φροντιστήριο μου ζήτησαν 26 την ώρα, και σε μια γνωστή μου ένα της ζήτησε 40 την ώρα lol έτσι μου είπε! Χαχαχαχ τελοσπαντων θα πάω σήμερα εκεί. Καλή μου τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Προσωπικά έδινα 140 Ευρώ το μήνα στο φροντιστήριο για τη χρονιά 2008-9. Τρεις φορές τη βδομάδα από ένα δίωρο, ομαδικό 10 ατόμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!! Θα επιθυμούσα να μου δώσετε απάντηση σε ένα ερώτημα! Έδωσα εξετάσεις για Lower Cambridge τον δεκεμβριο του 2012 και μπορεί να έχω κάνει μια βλακεία. Στην 2η έκθεση (διάλεξα ιστορία), έλεγε ότι έπρεπε να ξεκινήσω με το εξής: Sarah knew when she was walking onto the sports fields that it was going to be a good day. Εγώ δεν έγραψα κάτι σχετικά με σπορ. Πιστεύετε ότι θα με βγάλουν εκτός θέματος και θα με κόψουν; Μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε τέτοιες εξετάσεις; Όλες οι απαντήσεις δεκτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!! Θα επιθυμούσα να μου δώσετε απάντηση σε ένα ερώτημα! Έδωσα εξετάσεις για Lower Cambridge τον δεκεμβριο του 2012 και μπορεί να έχω κάνει μια βλακεία. Στην 2η έκθεση (διάλεξα ιστορία), έλεγε ότι έπρεπε να ξεκινήσω με το εξής: Sarah knew when she was walking onto the sports fields that it was going to be a good day. Εγώ δεν έγραψα κάτι σχετικά με σπορ. Πιστεύετε ότι θα με βγάλουν εκτός θέματος και θα με κόψουν; Μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε τέτοιες εξετάσεις; Όλες οι απαντήσεις δεκτές Εφόσον δεν ανέφερε ρητά ότι έπρεπε να γράψεις ιστορία για σπορ, τότε έκανες πολύ καλύτερα που δεν έγραψες ιστορία σχετικά με σπορ. Εφόσον η σύνδεση της υπόθεσης με την φράση είναι εμφανής και λογική, είναι πολύ καλύτερα να αποφεύγεις τις αυτονόητες επιλογές και να γράφεις κάτι διαφορετικό. Αυτό θα κάνει την έκθεση σου να ξεχωρίσει. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εγώ χρησιμοποίησα αυτό που έλεγε "she knew that it was going to be a good day" και έγραψα ότι θα πήγαινε σε ένα πάρτι παλιών συμμαθητών, στη διαδρομή υπήρξαν διάφορα απρόοπτα αλλά τελικά έφτασε και πέρασε τέλεια. Αυτό που έλεγε " she was walking onto the sports fields" θεώρησα ότι το εκανε τυχαία εκείνη τη στιγμή. Τέλος πάντων, μακάρι να είναι όπως τα λες, αν και ακόμα φοβάμαι μήπως είναι τόσο τυπικοί οι Άγγλοι και με βγάλουν εκτός θέματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελεσματα για lower Cambridge Δεκεμβρίου 2012; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εγω εδωσα proficiency michigan τον περασμενο Νοεμβριο.Ποτε περιπου βγαινουν τα αποτελεσματα και πως θα ενημερωθουμε?Θα μας στειλουν mail/γραμμα ή θα τα δουμε απ'το internet με τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εγω εδωσα proficiency michigan τον περασμενο Νοεμβριο.Ποτε περιπου βγαινουν τα αποτελεσματα και πως θα ενημερωθουμε?Θα μας στειλουν mail/γραμμα ή θα τα δουμε απ'το internet με τον κωδικο? Λογικά Ιανουάριο, βαριά αρχές Φλεβάρη πρέπει να βγουν. Αν δεν ήσουν σε κάποιο φροντιστήριο αγγλικών που ενημερώνονται κανα 2 μέρες νωρίτερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, περιμένεις και μέσω του κωδικού σου μαθαίνεις τι έγραψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Λογικά Ιανουάριο, βαριά αρχές Φλεβάρη πρέπει να βγουν. Αν δεν ήσουν σε κάποιο φροντιστήριο αγγλικών που ενημερώνονται κανα 2 μέρες νωρίτερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, περιμένεις και μέσω του κωδικού σου μαθαίνεις τι έγραψες. Εκανα μαθηματα σε τμημα της Ελληνοαμερικανικης ενωσης η οποια διοργανωνει και τις εξετασεις.Αρα φανταζομαι οτι θα με ενημερωσουν με e-mail οταν βγουν τα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εκανα μαθηματα σε τμημα της Ελληνοαμερικανικης ενωσης η οποια διοργανωνει και τις εξετασεις.Αρα φανταζομαι οτι θα με ενημερωσουν με e-mail οταν βγουν τα αποτελεσματα. Aν έκανες μάθημα εκεί, τότε σίγουρα θα σε ενημερώσουν. Απλά κάνε υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εκανα μαθηματα σε τμημα της Ελληνοαμερικανικης ενωσης η οποια διοργανωνει και τις εξετασεις.Αρα φανταζομαι οτι θα με ενημερωσουν με e-mail οταν βγουν τα αποτελεσματα. Ακριβώς ετσι ειναι τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Βγήκαν τα αποτελεσματα του lower Cambridge δεκεμβριου 2012!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Πώς τα πήγες; Λογικά όπου να ναι, αν δε βγήκαν ήδη, θα βγουν και του Proficiency. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Τα αποτελέσματα του proficiency έχουν βγει ήδη, και από 18 Ιανουαρίου θα είναι και στο http://www.britishcouncil.org/greece. Εγώ πήρα το lower του Cambridge με B. Μόνο το reading ήταν δύσκολο, όπως τις περισσότερες χρονιές. Το use, η έκθεση και το listening ήταν βατά. Όποιος είχε προετοιμαστεί καλά θα το έπαιρνε εύκολα φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μπράβο μεγάλε!! Συγχαρητήρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Ευχαριστώ ρε φίλε. Εσύ έδινες για κανένα πτυχίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Έχω πάρει εδώ και 1.5 χρόνο το Proficiency και το Lower νομίζω εδώ και 3! Μόνο Πανελλήνιες φέτος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ωραίος. Μόνο οι Πανελλήνιες έμειναν και τελείωσες :D Εγώ είμαι ακόμα 3η γυμν. και έχω και πτυχία στα Γερμανικά που δεν έχω δώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα σας, Τον περασμένο Δεκέμβριο πήρα το Lower και τώρα θέλω να δώσω τον Μάιο εξετάσεις για το Advanced. Επειδή έχουν μείνει μόνο 4 μήνες, μήπως μπορείτε να μου πείτε σε ποια σημεία της γραμματικής και σε ποια μοντέλα εκθέσεων πρέπει να εστιάσω, καθώς και αν πρέπει να δώσω περισσότερη προσοχή σε κάποιο από τα 5 εξεταζόμενα parts (reading, writing, use of english, listening, speaking). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Βγηκαν και τα αποτελεσματα του proficiency michigan 2012.Περασα τα 2 parts(listening και gvr) με honors pass και τα αλλα 2(writing και speaking) με low pass.Αρα ο τελικος βαθμος του πτυχιου ειναι pass,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.Ξέρει κανείς αν μπορώ να δώσω για το CPE μόνος μου και όχι μέσω φροντιστηρίου, και αν ναι πως γράφομαι για τις εξετάσεις σε αυτή τη περίπτωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.Ξέρει κανείς αν μπορώ να δώσω για το CPE μόνος μου και όχι μέσω φροντιστηρίου, και αν ναι πως γράφομαι για τις εξετάσεις σε αυτή τη περίπτωση; Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Θα απευθυνθείς στο Βρετανικό Συμβούλιο, δες εδώ: http://www.britishcouncil.gr/exam/cambridge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Θα απευθυνθείς στο Βρετανικό Συμβούλιο, δες εδώ: http://www.britishcouncil.gr/exam/cambridge ή στην ελληνοαμερικανικη ενωση για το michigan ECPE http://www.hau.gr/?i=examinations.en.home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts