teo_l20 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια να ευχηθω καλα αποτελεσματα σε ολους μας και να το παρουμε ΟΛΟΙ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ανακοίνωση από την ΕλληνοΑμερικάνικη Ένωση για το Proficiency του Michigan: The University of Michigan English Language Institute (ELI) has announced the following change in scoring procedures for the Examination for the Certificate of Proficiency in English (ECPE): "Examinees who pass three sections with a Low Pass (or higher) and receive no less than a Borderline Fail in one section will be awarded an ECPE certificate." This change is effective as of this May 2009 administration of the test. Ένα καλό νέο για όλους (ας ελπίσουμε γιατί μας ξέσκισαν με το Listening). Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Nαι και γω το βρηκα χτες! Χτες το βγαλανε!Πλεον οποιος εχει ΜΟΝΟ ενα BF και τα υπολοιπα ολα τουλαχιστον LP περναει! Πολυ θετικη κινηση του Μισιγκαν για το προφισενσυ οπου μεχρι και τον Νοεμβριο δεν ισχυει συμψηφισμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ας ελπίσουμε γιατί μας ξέσκισαν με το Listening Εγω το listening το βρηκα πανευκολο παιζει να εχω παρει και high pass:yahoo::yahoo: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Εμένα μου φανηκε γενικά εύκολο, καμια σχεση με το Cambridge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Κι εγω με τη σειρα μου να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που εδωσαν prof michi ή cambridge. Εδωσα κι εγω proficiency michigan και τωρα περιμενω τα προφορικα.... Τα οποια μου αλλαξαν ημερομηνια.... Ο λογος ειναι οτι δεν ηταν καταλληλα προετοιμασμενοι οι εξεταστες.... Κι απο οτι ακουω ψιλο μπαχαλο ειναι τα προφορικα τους φετος..... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Kαι απο μένα καλά αποτελέσματα σε όλους μας! Εγώ έδωσα σήμερα προφορικά, δε μου φάνηκαν δύσκολα.Και δεν μου φάνηκαν οτι διήρκησαν πολύ ώρα. Όντως υπάρχει μπάχαλο πάντως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Eμ τι να κανουμε πρωτη φορα διοργανώνουν τα προφορικα με 2 ατομα. Δειξτε κατανοηση...:P Και γω να ευχηθω καλα αποτελεσματα σε ΟΛΟΥΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Να ρωτήσω κάτι?Επειδή πήγα σήμερα , καθυστερημένα και το πήρα είδα ότι έχει μια χρυσή σφραγίδα...(ψώνιο ψώνιο!!!):D:D Ωστόσο είδα ένα άλλο δίπλωμα (δεν θυμάμαι άμα ήταν proficiency) που είχε ασημένια..... Μήπως δείχνει το βαθμό ή απλά είναι χαρακτηριστικό του proficiency??plz answer........ Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Να ρωτήσω κάτι?Επειδή πήγα σήμερα , καθυστερημένα και το πήρα είδα ότι έχει μια χρυσή σφραγίδα...(ψώνιο ψώνιο!!!):D:D Ωστόσο είδα ένα άλλο δίπλωμα (δεν θυμάμαι άμα ήταν proficiency) που είχε ασημένια..... Μήπως δείχνει το βαθμό ή απλά είναι χαρακτηριστικό του proficiency??plz answer........ Ολα τα πτυχια του Michigan Proficiency που εχω δει εχουν χρυση λογικα δεν παιζει κανενα ρολο ο βαθμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 το ασημένιο είναι το lower michigan Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 το ασημένιο είναι το lower michigan Το lower δεν εχει σφραγιδα ειναι απλα το ιδιο σχεδιο τυπωμενο με μελάνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 όχι, έχει. Το δικό μου έχει... Και το proficiency μου έχει, αλλά σε χρυσό Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τοτε μαλλον θα το αλλαξανε προσφατα.Οταν το πηρα εγω δεν ειχε σφραγιδα.Λεω να ξαναδωσω για να παρω και την καινουργια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τοτε μαλλον θα το αλλαξανε προσφατα.Οταν το πηρα εγω δεν ειχε σφραγιδα.Λεω να ξαναδωσω για να παρω και την καινουργια εκδοση. Αυτο σιγουρα αποτελει ενα πολυ καλο λογο να ξαναδωσεις:lol::lol: Το lower του michigan το πηρα περσυ εχει ασημενια σφραγιδα:rolleyes: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ρε παιδιά ενδιαφέρομαι να δώσω εξετάσεις για το proficiency του Michigan. Τι είναι το ecpe και το ecce; Τι βιβλία μου προτείνετε να διαβάσω και που μπορώ να βρω τεστ σε μορφή pdf; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Αυτο σιγουρα αποτελει ενα πολυ καλο λογο να ξαναδωσεις:lol::lol: Το lower του michigan το πηρα περσυ εχει ασημενια σφραγιδα:rolleyes: ευχαριστώ για την απάντηση....το πώτησα γιατί και το lower μου μαι απλή σφραγίδα είχε......... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Εδωσα προφορικα σήμερα για το Cambridge, σχετικα ευκολο μου φανηκε, περασε η ωρα χωρίς να το καταλάβω. Το κακο ειναι οτι τωρα πρεπει να περιμενουμε δυο μήνες για τα αποτελεσματα...:mad: Την Κυριακή δινω και τα προφορικά του Michigan. Καλή επιτυχια σε όλους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τα αποτελέσματα του Cambridge FCE/CAE/CPE θα ναι διαθεσιμα απο 31/07/2009!;) Τα αποτελέσματα του Μichigan ECCE/ECPE θα ναι διαθεσιμα τελη Ιουλίου (20-25/07);) Τα αποτεσματα του UCLAN θα ναι διαθεσιμα απο τέλη Ιουλίου 2009;) Τα αποτελεσματα του ΚΠΓ θα ναι διαθεσιμα το πρώτο δεκαημερο του Ιουλίου;) Καλα αποτελεσματα σε ολους!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 paidia telika vgikan apotelesmata? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 με συγχωρείται για τους ξένους χαρακτήρες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Σύμφωνα με το HAU τα αποτελέσματα του Ecce θα βγουν στα τέλη Ιουλίου ενώ του Ecpe θα βγουν αρχές Αυγούστου.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Μέσα στο site δεν βρήκα κάτι... Anyway πλησιάζει ο καιρός... Να στε καλά! :) Καλά αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 με συγχωρείται για τους ξένους χαρακτήρες... :( Δεν υπάρχει πρόβλημα (προς το παρόν). :) Απλά ενημερώνουμε τα μέλη ότι από την 1η Σεπτεμβρίου τα μήνυματα σε greeklish ή γραφής τύπου SMS θα διαγράφονται άμεσα. Η σχετική ανακοίνωση εξήγει τα πάντα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Μέσα στο site δεν βρήκα κάτι... Anyway πλησιάζει ο καιρός... Να στε καλά! :) Καλά αποτελέσματα Δεν έψαξα καθόλου στην ιστοσελίδα τους.Τους πήρα κατ'ευθείαν τηλέφωνο.:D:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts