mastorantza Δημοσιεύτηκε January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2018 Καλησπερα σε ολους Το εχει καποιος να μας πει γενικες εντυπωσης και πως τα παει η καμερα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλησπερα σε ολους Το εχει καποιος να μας πει γενικες εντυπωσης και πως τα παει η καμερα του? Καλησπέρα...Το εχω λίγες μέρες το πήρα προσωρινά σε προσφορά μέχρι να πάρω ένα Flagship.Σαν κινητό είναι καλό,μπαταρία μια μερα σίγουρα ανάλογα βέβαια την χρήση,η αφή θέλει καλό πάτημα ισως λόγω της μεγάλης οθόνης και το βρήκα και κάπως ποιο αργό στην πληκτρολόγηση σε σχέση με το J5 2016.Για αυτό που ρωτάς εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος σε σχέση με το J5 και το Lumia 920 που είχα πιο πρίν. Η καλύτερη που μπόρεσα να τραβήξω ήταν αυτή σε εξωτερικό χώρο με συννεφιά και χωρίς φλας. https://postimg.org/image/do5osrccb/ Επίσης μου κάνει και κάποια κολλήματα στην κάμερα και είτε μαυρίζει όταν πάω να βγάλω 2η φωτό ή βγαίνει χαλασμένη (δείχνει πολύχρωμες μουτζούρες αν μπορώ να το εξηγήσω κάπως).Αν ενδιαφέρεσαι για κάμερα όχι είναι η γνώμη μου! Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. January 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 ευχαριστω φιλε για το review σου,με βοηθησες αρκετα. το ηθελα για δωρο στην γυναικα γιατι θελει 6ιντσες και να βγαζει καλες φωτο.ηθελα να της το παρω για να την βγαλω οικονομικα αλλα αν κανει τετοια κολπα η καμερα θα μου το χτυπαγε στην κεφαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 ευχαριστω φιλε για το review σου,με βοηθησες αρκετα. το ηθελα για δωρο στην γυναικα γιατι θελει 6ιντσες και να βγαζει καλες φωτο.ηθελα να της το παρω για να την βγαλω οικονομικα αλλα αν κανει τετοια κολπα η καμερα θα μου το χτυπαγε στην κεφαλα.. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό έγινε...δεν ξέρω κάποιον με αλκατελ να ρωτήσω ούτε έχω εμπειρία με άλλο μοντέλο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δες και το idol 5 στις 5,2 ίντσες. Έχει καλή φωτογραφική μηχανή. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Είναι φυσιολογικό σε κινητό 3ων εβδομάδων και γενικά σε κινητό να πέφτει η μπαταρία σε λειτουργία υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας 5 τις 100 ενα 6ωρο το βράδυ αφού τα σβήνει ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εχω το κινητό ένα μήνα και ξαφνικά απο χθες όταν το ανοίγω μου γραφή η εφαρμογή system δεν αποκρίνεται και κολλάει η αφή και το δακτυλικο αποτύπωμα και οταν πάω να το ξεκλειδωσω..τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts