c-max Δημοσιεύτηκε January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2018 Τι λετε παιδια, σε αυτη την τιμη αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Aνώτερο το p10 πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. January 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Αυτο ομως εχει 500 ευρω. Παντα απο Ελλαδα και επισημη αντιπροσωπεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Από ελληνική στα 400 είσαι nokia 8 vs honor 9 συνεπώς. Το νόκια έχει καλό επεξεργαστή και σίγουρα είναι γρήγορο. Είδα όμως πως η κάμερα του στο DxO πήρε μόλις 68.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Προσωπικά, θα προτιμούσα το honor 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 εγω σχεδόν το αποφάσισα να το παρω... την παρασκευή θα το παραγγείλω λογικά... στα + και το pure android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Δειτε κι αυτο https://www.doctorandroid.gr/2018/01/nokia-8-dxomark.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ημουν σε φάση που σκεφτόμουν κι εγώ για νόκια , όταν έψαχνα mid-range συσκευή , αλλα θεωρώ πως πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρο να δούμε πως θα τα πάει στα android phones και τοτε βλέπουμε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Συγνώμη αλλά το low light δειγμα που έχουν (5 lux) δεν είναι και τόσο κακό. Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο dxomark. Όχι στο ότι έχει χαμηλότερο από άλλα flagships αλλά στο πόσο χαμηλότερα το έχουν. Επιπλέον τι σώη review ειναι αυτό με 2 φωτογραφίες όλες και όλες; Edited January 18, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 ναι και εμένα κάτι με παραξενεύει με αυτό το Review... αν και πιστεύω οτι το μεγαλύτερο θέμα το έχει η εφαρμογή της κάμερας και όχι τόσο η κάμερα... πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί να βελτιωθεί... εγώ πάντως το αποφάσισα... θα το παραγγείλω αύριο... δεν βρίσκω κάτι καλύτερο στα 400€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 ναι και εμένα κάτι με παραξενεύει με αυτό το Review... αν και πιστεύω οτι το μεγαλύτερο θέμα το έχει η εφαρμογή της κάμερας και όχι τόσο η κάμερα... πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί να βελτιωθεί... εγώ πάντως το αποφάσισα... θα το παραγγείλω αύριο... δεν βρίσκω κάτι καλύτερο στα 400€! S7,G6,P10 Και αλλα που δεν μου έρχονται τωρα..Γιατι οχι σε κάποιο απο αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 S7,G6,P10 Και αλλα που δεν μου έρχονται τωρα..Γιατι οχι σε κάποιο απο αυτά; Kαλό, χρυσό το S7, αλλά έλεος κάπου... Συσκευή 2 ετών είναι πλέον... Το P10, όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω είναι 100+ που δεν τα λες και λίγα... Το G6 πόσο το βρίσκεις, με επίσημη εγγύηση (δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω); Στο δια ταύτα, εγώ πιστεύω συνολικά είναι τίμια πρόταση το Nokia στα 399... Nαυαρχίδα είναι με Snap 835... Όσον αφορά το Dx0 οι απόψεις διίστανται και υπάρχει και σχετικό θέμα μέσα στο φόρουμ για τη βαθμολογία του Nokia... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Για την καμερα, το σιγουρο που προσεξα στη πραξη σε εκθεσιακο κομματι ειναι το καπως αργο focus σε σχεση με Samsung & Apple. Γενικα στο νετ κυκλοφορουν παραπονακια για τη καμερα του Nokia ασχετως dXo. Το αλλο που προσεξα ειναι οτι το touch latency δηλ. η ταχυτητα αποκρισης στην αφη δεν ειναι απο τις καλες καλες. Πρακτικα και πχ η Xiaomi ειναι στα ισια επιπεδα. Οι οθονες των Samsung Apple Huawei εχουν αισθητα καλυτερη αποκριση. με τη Huawei να ακολουθει τις αλλες δυο. Επισης η ευαισθησια στο touch διαβαζω οτι καποιες φορες σε οριζοντια θεση πιανει πατο και δεν ανταποκρινεται. Δεν το ειδα στο εκθεσιακο μοντελο, αλλα χρειαζεται και περισσοτερη χρηση για να το δεις αν υπαρχει το προβλημα. Κατα τ αλλα σφαιρα συσκευη και λογω ozo εχει καλη ηχογραφηση απ οτι διαβαζω. Με απλα λογια τι πιστευω; Εαν θελεις γενικα μια γρηγορη συσκευη με επιδοσεις που θα κρατησουν στο χρονο αξιζει. Εαν εισαι σε καποια συγκεκριμενα πραγματα απαιτητικος μπορει να ενοχληθεις. Ειναι τι χρηστης εισαι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Kαλό, χρυσό το S7, αλλά έλεος κάπου... Συσκευή 2 ετών είναι πλέον... Το P10, όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω είναι 100+ που δεν τα λες και λίγα... Το G6 πόσο το βρίσκεις, με επίσημη εγγύηση (δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω); Στο δια ταύτα, εγώ πιστεύω συνολικά είναι τίμια πρόταση το Nokia στα 399... Nαυαρχίδα είναι με Snap 835... Όσον αφορά το Dx0 οι απόψεις διίστανται και υπάρχει και σχετικό θέμα μέσα στο φόρουμ για τη βαθμολογία του Nokia... ;) Ενα δικιο το έχεις ειναι πλεον 2 χρονών..Απλως επειδη δίνει τοσα λεφτά,ας παρει κατι με οσο το δυνατον καλή κάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 και επειδη ειναι 2 χρονων ? το κινητο ειναι ακομα ενα απο τα καλυτερα εκει εξω, σε ολα ακομα σκιζει, ειδικα το edge Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 και επειδη ειναι 2 χρονων ? το κινητο ειναι ακομα ενα απο τα καλυτερα εκει εξω, σε ολα ακομα σκιζει, ειδικα το edge Ο καθενας το βλέπει διαφορετικά..Αλλος θέλει να εχει την τελευταία έκδοση του android..Εγω ειμαι 2 χρονια με το g3 και αμα αντέξει θα το παω αλλα 2..Δεν νομιζω οτι χανει και πολλά σε σχεση με τα καινούργια,ειναι ακομα σβελτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Ο καθενας το βλέπει διαφορετικά..Αλλος θέλει να εχει την τελευταία έκδοση του android..Εγω ειμαι 2 χρονια με το g3 και αμα αντέξει θα το παω αλλα 2..Δεν νομιζω οτι χανει και πολλά σε σχεση με τα καινούργια,ειναι ακομα σβελτο!!Ειναι αληθεια αυτο, ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις και αναγκες. Η ενημερωση σε εκδοση Android δεν ισουται με ενημερωση σε εκδοση ios. Εκτος κι αν σε ενδιαφερουν τα ζητηματα ασφαλειας, κατι που για τον πολυ κοσμο - και καποιες εταιρειες - ειναι απλα πολυτελεια η υπερβολη. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ο καθενας το βλέπει διαφορετικά..Αλλος θέλει να εχει την τελευταία έκδοση του android..Εγω ειμαι 2 χρονια με το g3 και αμα αντέξει θα το παω αλλα 2..Δεν νομιζω οτι χανει και πολλά σε σχεση με τα καινούργια,ειναι ακομα σβελτο!! Aυτό ακριβώς που είπες, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά... Και εγώ είμαι με το ταπεινό Redmi 4 Prime που το πήρα πέρυσι 160 και ακόμα πάει σφαίρα και εφόσον πηγαίνει έτσι, δε θα σκεφτώ να το αλλάξω... Σχετικά είναι όλα.... Απλά όταν ο άλλος θέλει να δώσει 400 ευρώ, προφανώς το future proof της υπόθεσης, το οποίο συνεπάγεται νέες εκδόσεις Android, ανώτερη ασφάλεια όπως αναφέρθηκε κλπ, είναι παράμετρος που μπαίνει στα υπόψιν... Με την έννοια αυτή αν δώσεις 400 ευρώ, θες κάτι να σου κρατήσει και να είναι όσο το δυνατόν πιο up to date... Και στον συγκεκριμένο τομέα, νομίζω το Nokia είναι επίσης καλή επιλογή με το σχεδόν stock Android και τις αναβαθμίσεις που λογικά θα πάρει... Και ολιγόν offtopic, αλλά σχετικό με αυτό που λέμε, αυτός είναι και ο λόγος που για μένα πάντα τα One Plus είναι overall από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις... Δίνεις 450-500 και παίρνεις specs, support και έγγυηση όποτε και αν χρειαστεί και δεδομένες αναβαθμίσεις σε βάθος χρόνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts