kmpatra Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 Οταν λες δεν δουλεύει? Για ψαξε λιγο στο μενού εκεί αριστερά... 😉 Δεν εχω καταχωρησει ομως για να δω τι παίζει ως το τέλος... 1 ώρα πριν, HEO said: εδω σε μενα το cashback δεν φαινεται να δουλευει ακομα και αν δουλευε τιποτα δεν εγγυαται οτι η αποδειξη θα περναγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 Ναι οριστικό τέλος στην καταχώρηση αποδείξεων δεν υπάρχει τίποτα μόνο άσπρη οθόνη με τα δύο κουμπιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Πάντως τα κουπόνια cashback με ΔΙΠΛΟ όφελος λόγω black Friday, βγήκαν κανονικά. On 25/11/2024 at 10:27 ΜΜ, eridion25 said: Ναι οριστικό τέλος στην καταχώρηση αποδείξεων δεν υπάρχει τίποτα μόνο άσπρη οθόνη με τα δύο κουμπιά Νέα αποδείξη βάζεις κανονικά αρκεί να έχει ημερομηνία έως 24 Νοεμβρίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2024 Θα πρότεινα να κάνετε την ανανέωση cashback σήμερα. Αν θυμάμαι καλά αύριο είναι η τελευταία ημέρα. Σήμερα το σύστημα υπολειτουργεί. Σε 2 κινητά το δέχτηκε με την 5η. Σε 3ο κινητό δεν το δέχετε με τπτ. Άσε που θα κάνουν αναβάθμιση στο σύστημα από σήμερα 22:30 έως αύριο 16:00 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 πρέπει οσοι θέλουμε να διατηρηθουν τα νούμερα να βρούμε άλλες λύσεις. Αναφέρονται διάφοροι στο θέμα του cu αλλα ισως να συγκεντρώσουμε τους καλύτερους. πχ κατάθεση του ποσου και χρήση του ποσού σε supermarket? τι λετε να ανοίξουμε αλλο θεμα η να αλλάξει τίτλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 19 minutes ago, drdedus said: πχ κατάθεση του ποσου και χρήση του ποσού σε supermarket? Στο app του ΑΒ αναφέρει το τέλος Γενάρη ως τελική ημερομηνία. Η Vodafone από πλευράς της (τουλάχιστον στο τσατ) δεν το επιβεβαιώνει. Θεωρώ πως η Vodafone δεν το επιβεβαιώνει για να μην διώξει τον κόσμο γιατί προφανώς η προσφορά αυτή είναι η πιο καλή του drop μαζί με τη Domino's pizza. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 1 ώρα πριν, drdedus said: πρέπει οσοι θέλουμε να διατηρηθουν τα νούμερα να βρούμε άλλες λύσεις. Δεν υπάρχει κανείς τρόπος πλέον εκτός του να βάζεις λεφτά. 1 ώρα πριν, cu2goup said: Στο app του ΑΒ αναφέρει το τέλος Γενάρη ως τελική ημερομηνία. Η ιδέα βάζω 15 ευρώ και τα παίρνω σε κουπόνια είναι καλή αλλά Είναι μόνο για 1 το πολύ 2 νούμερα Δύσκολο να επεκταθεί μετά την καταληκτική ημερομηνία Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 (edited) 8 minutes ago, HEO said: Η ιδέα βάζω 15 ευρώ και τα παίρνω σε κουπόνια είναι καλή αλλά Είναι μόνο για 1 το πολύ 2 νούμερα Γιατί το λες;; Αν περιμένεις 5 εβδομάδες (3€/εβδομάδα) και κάνεις αγορές 15+€, σου βγαίνει τσάμπα και το κινητό και το super market. (εκτός κι αν δεν το λες με αυτή την οπτική) Edited December 12, 2024 by cu2goup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 21 minutes ago, cu2goup said: Γιατί το λες;; Αν περιμένεις 5 εβδομάδες (3€/εβδομάδα) και κάνεις αγορές 15+€, σου βγαίνει τσάμπα και το κινητό και το super market. (εκτός κι αν δεν το λες με αυτή την οπτική) Τζάμπα δεν σου βγαίνουν και τα 2. Αφού βάζεις λεφτά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 Βασικά πιο πολυ συνέφερε την βονταφον να επιστρεφει 0,10€ στο κασμπακ, παρα να πληρωνει 15αρια στα σουπερμάρκετ. Και το κασμπακ το σταματησε... Αρα φανταστειτε τι θα κανει και με την νεα της "ιδεα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 1 ώρα πριν, sou_d said: Τζάμπα δεν σου βγαίνουν και τα 2. Αφού βάζεις λεφτά Έχεις δίκιο έχω την κάρτα Νέων οπότε μόνο εμένα μου βγαίνουν τζάμπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 1 ώρα πριν, sou_d said: Τζάμπα δεν σου βγαίνουν και τα 2. Αφού βάζεις λεφτά ετσι παει στα ισια, ΑΛΛΑ πρεπει να ψωνιζεις απο τον ΑΒ που ειναι ακριβοτερος + δεν προκεται να ισχυει μετα τον Ιανουαριο (γνωμη μου) να προσθεσω οτι υπαρχει και ενα συν στο ολο σκληνικο απο τα shake, αν σε βολευει ειναι ΟΚ, και αν βαλεις και το efood ισως εχεις παραπανω 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 52 minutes ago, cu2goup said: Έχεις δίκιο έχω την κάρτα Νέων οπότε μόνο εμένα μου βγαίνουν τζάμπα.. Και πάλι δεν σου βγαίνει τζάμπα. Πχ εμείς με 13€ έχουμε κινητό και μάρκετ, για έναν μήνα. Εσύ πας περίπου στα 6,5€ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Βασικά πιο πολυ συνέφερε την βονταφον να επιστρεφει 0,10€ στο κασμπακ, παρα να πληρωνει 15αρια στα σουπερμάρκετ. Και το κασμπακ το σταματησε... Αρα φανταστειτε τι θα κανει και με την νεα της "ιδεα"... Βάλτο από τώρα στην υπογραφή σου 🤣🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 (edited) 18 minutes ago, sou_d said: Και πάλι δεν σου βγαίνει τζάμπα. Πχ εμείς με 13€ έχουμε κινητό και μάρκετ, για έναν μήνα. Εσύ πας περίπου στα 6,5€ Ας μιλήσουμε χωρίς φόρο κινητής. Εσείς βάζετε ουσιαστικα 11,80 και αγοράζετε το πακέτο 11,80€ ενώ εγώ παίρνω δώρο 10€ από κάρτα Νέων οπότε το αγοράζω 1,80€. Άρα σε 12 μήνες θα έχω 120€ καθαρό υπόλοιπο στην κάρτα. Άρα πληρώνοντας 156€ (13x12) σε έναν χρόνο από την τσέπη μου, θα έχω 120€ υπόλοιπο στην κάρτα στο τέλος του χρόνου. => Κόστος κινητού για έναν χρόνο 36€. Υπολόγισε την επιστροφή από drop σε AB όσο κρατήσει τέλος πάντων. Το 6,5€ από που προκύπτει;; Θες και φόρο κινητής;; Θα μηδενιστεί στην παραγγελία από το efood.. 😉 Edited December 12, 2024 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 εγω λεω να βάζεις ενα ποσό και αν γίνεται να μπορείς να το κάνεις κουπόνια σουβλάκια σούπερμάρκετ κλπ εκτός απο το drop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 38 minutes ago, cu2goup said: παίρνω δώρο 10€ από κάρτα Νέων ωραια περιπτωση η καρτα νεων αλλα ειναι μεχρι 30 ετων 😞 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 40 minutes ago, cu2goup said: Ας μιλήσουμε χωρίς φόρο κινητής. Εσείς βάζετε ουσιαστικα 11,80 και αγοράζετε το πακέτο 11,80€ ενώ εγώ παίρνω δώρο 10€ από κάρτα Νέων οπότε το αγοράζω 1,80€. Άρα σε 12 μήνες θα έχω 120€ καθαρό υπόλοιπο στην κάρτα. Άρα πληρώνοντας 156€ (13x12) σε έναν χρόνο από την τσέπη μου, θα έχω 120€ υπόλοιπο στην κάρτα στο τέλος του χρόνου. => Κόστος κινητού για έναν χρόνο 36€. Υπολόγισε την επιστροφή από drop σε AB όσο κρατήσει τέλος πάντων. Το 6,5€ από που προκύπτει;; Θες και φόρο κινητής;; Θα μηδενιστεί στην παραγγελία από το efood.. 😉 Με μπέρδεψες γμτ. Δεν χρειάζεται να το πάμε σε χρόνο. Αρκεί ο μήνας 🤣🤣 Βάζεις 13€ (πες - φόρο κινητής) πας 11,81€+ 10€. Ενεργοποιείται πακέτο με 11,80, σου περισσεύουν τα 10€. Οπότε, έχεις πακέτο και Βασιλόπουλο. Τα 10€ που περισσεύουν τι τα κάνεις; Τα κρατάς για τον επόμενο μήνα για πακέτο ή τα τρως efood; Τζάμπα δεν είναι πάντως, γιατί έχεις δώσει για κάθε μία υπηρεσία (από τις συνολικά 3 που είπες) 3,33€. Τα 6,5 προκύπτουν εάν για παράδειγμα έβαζες κάρτα μία φορά το δίμηνο. 45 minutes ago, cu2goup said: Εσείς βάζετε ουσιαστικα Άσε που και μεις όσα βάζεις κι εσύ βάζαμε, είχε βγάλει την προσφορά το forum και μας έκατσε καλά 😊😊 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 2 ώρες πριν, sou_d said: Τα 10€ που περισσεύουν τι τα κάνεις; Μένουν.. ώστε στο τέλος του 12μηνου να έχω 120€ στην κάρτα και να τα φάω στο efood. Βάζω κάθε μήνα κάρτα ώστε στο 12μηνο να επωφεληθώ το μέγιστο. Αν βάλω κάθε 2μηνο, το δώρο θα είναι το μισό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 (edited) 5 minutes ago, cu2goup said: Μένουν.. ώστε στο τέλος του 12μηνου να έχω 120€ στην κάρτα και να τα φάω στο efood. Βάζω κάθε μήνα κάρτα ώστε στο 12μηνο να επωφεληθώ το μέγιστο. Αν βάλω κάθε 2μηνο, το δώρο θα είναι το μισό. εχω μια επιφυλαξη για το efood και να εχεις τον νου σου τωρα βαζεις καρτα και μπορεις να την φας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ κας ας το λεει στους ορους, αυτο μπορει οποιαδηποτε στιγμη να αλλαξει επισης να εχεις υποψην οτι το efood μπορει να μην υπαρχει στο μελλον Edited December 12, 2024 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 2 ώρες πριν, sou_d said: Τζάμπα δεν είναι πάντως, γιατί έχεις δώσει για κάθε μία υπηρεσία (από τις συνολικά 3 που είπες) 3,33€. Κοστίζει το όλο εγχείρημα 35€ για ένα χρόνο. Αν όπως σου είπα βάζεις κάρτα κάθε μήνα. 1 minute ago, HEO said: εχω μια επιφυλαξη για το efood και να εχεις τον νου σου τωρα βαζεις καρτα και μπορεις να την φας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ κας ας το λεει στους ορους, αυτο μπορει οποιαδηποτε στιγμη να αλλαξει επισης να εχεις υποψην οτι το efood μπορει να μην υπαρχει στο μελλον Εγώ θα τα φάω όλα σε δύο μεγάλες παραγγελίες στο τέλος του ετους και φυσικά αφού έχω ενεργοποιήσει το τελευταίο πακέτο. Κατά τα άλλα πορευόμαστε με όσα έχουμε στην κινητή. Αφού ξέρεις καλύτερα από εμένα ποσό γρήγορα αλλάζουν. Στην τελική θα στέλνω στην οικογένεια λεφτά.. λες να καταργήσουν και το sharing; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 9 minutes ago, HEO said: επισης να εχεις υποψην οτι το efood μπορει να μην υπαρχει στο μελλον Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν πριν σχεδόν δύο χρόνια δίσταζα να γίνω Liquid. Έλεγα "και πού θα τα αναλώνω;..." Έλα που τελικά παραγγέλνω σχεδόν κάθε μέρα... Από περιέργεια μέτρησα πόσες παραγγελίες έχω βάλει στο efood από τότε που πρωτοέγινα liquid (30/1/23), όλες με smart pocket κουπόνι: 436 παραγγελίες σε 22 μήνες! (Σημ: Είμαι στα ίδια κιλά!) Μέση αξία κουπονιού 2€. Εννοείται όχι μόνο από μία σύνδεση CU. 🙄 🐑 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 19 minutes ago, cu2goup said: Αφού ξέρεις καλύτερα από εμένα ποσό γρήγορα αλλάζουν. Στην τελική θα στέλνω στην οικογένεια λεφτά.. λες να καταργήσουν και το sharing; ειπα την γνωμη μου χωρις ιχνος ειρωνειας, και δεν θελω να παρεξηγηθω, απλα να σε βοηθησω να κανει το κουμαντο σου το sharing η wind/nova που το προτοεφαρμοσε το κατηργησε σε ενα βραδυ 4 minutes ago, johndouk said: Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν πριν σχεδόν δύο χρόνια δίσταζα να γίνω Liquid. Έλεγα "και πού θα τα αναλώνω;..." Έλα που τελικά παραγγέλνω σχεδόν κάθε μέρα... Από περιέργεια μέτρησα πόσες παραγγελίες έχω βάλει στο efood από τότε που πρωτοέγινα liquid (30/1/23), όλες με smart pocket κουπόνι: 436 παραγγελίες σε 22 μήνες! (Σημ: Είμαι στα ίδια κιλά!) Μέση αξία κουπονιού 2€. Εννοείται όχι μόνο από μία σύνδεση CU. 🙄 🐑 σωστος, και εγω το χρησιμοποιω απλα φοβαμαι οτι δεν θα ειναι παντα μαζι μας 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 23 minutes ago, HEO said: ειπα την γνωμη μου χωρις ιχνος ειρωνειας, και δεν θελω να παρεξηγηθω Γιατί το λες αυτό; Ίσα ίσα σε διαβάζω και σε εκτιμώ.. και σε ευχαριστώ για αυτά που λες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 6 minutes ago, cu2goup said: Γιατί το λες αυτό; Ίσα ίσα σε διαβάζω και σε εκτιμώ.. και σε ευχαριστώ για αυτά που λες. νομιζα οτι το πηρες στραβα, σορρυ 🙂 να σαι καλα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts