vigo Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 o kalyteros hxos by far kai den ton allazw einai o HELLO_MOTO egkatesthmenos se ola ta moto. fantastikos!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Θυμήθηκα το πιο γλυκό soundrack. To έψαξα το πρωί και θα το περάσω σε λίγο. Last tango in Paris Εξαιρετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 GUPSI αν το ξέρετε να μου τριπισετε τη μύτη :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Να η ΟΜΑΔΑΡΑ που δε σας έλεγα μήπως με κράζατε!! Ύμνος της ΑΕΚ κ' για μένα Γιατί να σε κράξουμε.....?? Ίσα-ίσα...! :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 KC & The Sunshine band - Shake your body (Διαφημιση renault megane), σε wma φορμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Αυτόν τον καιρό το final countdown, και που και που το children of bodom - lake bodom ton idio ixo klisis exoume ego exo to solo mono Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 KC & The Sunshine band - Shake your body (Διαφημιση renault megane), σε wma φορμα. Shake your booty :) αυτον τον καιρο ,επειδη περναω μια παραξενη disco φαση, εχω: Good times-Chic Cool and the gang-Fresh M.Jackson-Rock with you Bee Gees-Night fever Earth Wind and Fire-Boogie nights Earth Wind and Fire-Let's groove tonight :) :D :p :blink: :blink: Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Shake your booty :) Πραγματι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Υμνος ομάδας φυσικά! για μαντέψτε ποιον ύμνο έχω :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Εγω είμαι σε άλλο κλίμα! Δόμνα Σαμίου - Μαυρη Θάλασσα ("Δω στα Λιανοχορταρούδια..."") :D Τωρα στις επαφές παίζουν διάφορα, απο Μάκη Χριστοδουλόπουλο μέχρι Εφη Θώδη, Scorpions και "Είσαι το ταίρι μου"! :p Αναλογα με το άτομο! Για SMS: "Ταχυδροοοομος, Γράαααμμα!" (αν και το έχω βαρεθεί...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Το default (από το SE K750) Old Phone για τους συναδέλφους και τα mp3s Flock of Seagulls - I Ran & Pet Shop Boys - Domino Dancing (από την χρυσή δεκαετία του '80) για τους φίλους. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giovani Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Mp3 γενικώς(παλιά&καινούρια).Γενικό ήχο κλήσης για όλο το καλοκαίρι το boro boro αλλά εδω και λίγες μέρες επιστροφή στα 80's me Aha - Take on me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Eγω δεν εχω ηχο κλησης ! Μονο δονηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Το Σ'έχω κάνει θεό σε μορφή ΜΡ3 :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Για ηχο κλησεις ολο το τραγουδι σε Mp3 της πεγκυ ζηνα - Ματωνω ....!!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Για ηχο κλησεις ολο το τραγουδι σε Mp3 της πεγκυ ζηνα - Ματωνω ....!!!!! Πραγματικά τρομερό τραγούδι! Μου 'δωσες ιδέα :shifty: :rolleyes: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Στο προφίλ χωρίς δόνηση που χρησιμοποιώ σε μέρη που θα ακούσω σίγουρα το κινητό ή όταν δεν το έχω στην τσέπη(τσάμπα να χαλάμε μπαταρία? :p ) έχω κάτι turbίσματα από την μπλέ celica του Μπαρμπαρή (από βιντεάκι που βρήκα σε CD του Power Techniques) Στο κανονικό προφίλ έχω εκείνο το μπλέ πουλί από το διάσημο flashάκι που τραγουδάει(βασικά σκοτώνει εν ψυχρώ :lol: ) το still loving you απο Scorpions :lol: :lol: :p Είναι θεϊκό και πολύ δυνατό :D Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 τωρα εχω το τελεια τελεια τελειαααααααα απο χαλκιτη! σε mp3 φυσικα! και πριν ειχα ραλλια-εγω για σενα! και για ξυπνητηρι εχω σ'εχω κανει θεο απο στανιση!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Εδω και 2 χρονια εχω το "σηκωσε με ρε μορτη" και στα μηνυματα το "αμααααααν μηνυμαααααα" Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 τωρα τελευταια χρησιμοποιω 2 ηχους για τις κλησεις,ο ενας ειναι το naked και ο αλλος το τελεια,τελεια,τελεια.και οι 2 υπεροχοι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Εγώ είαχα το Πες το μου ξανα του Βέρτη αλλά πριν λίγες μέρες το άλλαξα με το Τέλεια, τελεια, τελεια. Έτσι κι αλλιώς σπάνια το έχω στο δυνατό... :O :p :X Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Τέλεια,τέλεια,τέλειααααααα!!!!!-Βικτώρια Χαλκίτη.Τρελό κόλλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Τ' ακουω παλι να χτυπααααααΑΑΑΑ!!!! Μη, δεν ειμαι δω, ονειρο ζω, και μη με ξυπνατε τωρα, μη, για οτι καλο, ή οτι κακο, τα λεμε αλλη ωρα, μη, ειμαι αλλου, σ'αλλη τροχια σ' αλλη γη, σ' αλλη χωρα, μη, δεν ειμαι εδω, ονειρο ζω, μη με ξυπνατε τωρα..... remixed by me (ενωσα την αρχη με το ρεφραιν ωστε να ξεκινα "τ' ακουω παλι να χτυπα",και μετα τα βιολια να λεει μη! "δεν ειμαι δω" για ενα πολυ αστειο αποτελεσμα! ) Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Hawaii 5-0 Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 τώρα άλλαξα ήχους και έχω το don't cha των Pussycat dolls και ψάχνω το enamorame (σε πολυφωνικό δυστυχώςς....)γιατί τα έχασα με την αναβάθμιση που έκανα Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts