eLiNa_C Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 50 cent ft justin - she wants it κόλλημα... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Mika-Relax, take it easy (τσιρίζει και έτσι το ακούω :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pepi Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Bacardi Mojito - Το soundtrack της διαφήμισης του Bacardi :) Παράθεση The board is set.. The pieces are moving.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Τους ήδη υπάρχοντες στο κινητό:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedo1 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Faitytale gone bad - Sunrise avenue Παράθεση >>Daytona Sprinter<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Mika-Relax, take it easy (τσιρίζει και έτσι το ακούω :p) κ εγω αυτο εχω. ωραιο τραγουδι κ δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Στην υγεια...της αχαριστης! live εκτελεση, απλα τα σπαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 David Guetta και Love is Gone... Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 destination calabria Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Από BrainStorm το Maybe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 To Que Hiciste της Lopez... Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Επέτειος του Χατζηγιάννη Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 γενικός: Info - Περιπλανέτα για την κοπέλα μου: Καζούλης - Αν ήσουν άγγελος για το σπίτι μου: Morandi - Beijo sms: Champagne (από ένα Nokia) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Psycho - System of a down !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Faitytale gone bad - Sunrise avenue Κι εγώ αυτό έχω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Όταν με καλούν τα Αρειανά χτυπάει με το Αρη γλυκειά μου ομάδα μεγάλη και για όλους τους άλλους ο Ροζ Πάνθηρας του Henry Mancini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 AK - 24 7(ringtone)@cutted by me :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 U2 - Beautiful Day Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROWERnik Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 εγώ πάλι έχω τη μουσική των Looney Toons... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 αχάριστη και αλήτισσα και πολύ το γουστάρω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 απο σήμερα χτυπάει με Nicole Scherzinger ft. T.I. - Whatever you like (Dirty);););) Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 destination calabria! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ηχος κλήσης; Αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ηχος κλήσης; Αλλάζει; Ε?:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Say it right - Nelly Furtado !!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts