johndrama Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Σε ποιο σημείο ήταν κολλημένο; Ήταν κολλημένο πριν φτάσει Ελλάδα departure from outward office of exchange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Ήταν κολλημένο πριν φτάσει Ελλάδα departure from outward office of exchange. Λογικό. Όταν φτάσει Ελλάδα και αν δε μπει τελωνείο τα βήματα γίνονται γρήγορα. Συνήθως αν μένεις νότια Ελλάδα σε 2 με 3 μέρες έχεις παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Ήταν κολλημένο πριν φτάσει Ελλάδα departure from outward office of exchange. Από πού και με τι τρόπο αποστολής το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Αυτές τις μέρες πήρα αρκετά γιατί όσοι το είδαν το ήθελαν, το πιο γρήγορο ήρθε με priority bangood.Άλλα πιο νωρίς παραγγελία ακόμα τα περιμένουμε.Το δικό μου είχε κάνει 20 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis71980 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μόλις παρελαβα και εγω απο bangood.ξερει κανείς αν εχει OTA για πιθανον μελλοντικές αναβαθμησεις?και αν εχει πως το βλέπω? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμια καλη εφαρμογη για καμερα παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μόλις παρελαβα και εγω απο bangood.ξερει κανείς αν εχει OTA για πιθανον μελλοντικές αναβαθμησεις?και αν εχει πως το βλέπω? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμια καλη εφαρμογη για καμερα παιζει? Root Eνεργοποιηση ΑΡΙ Και πέρασε Google Camera http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis71980 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Επειδή δεν το εχω.πως κανουμε root και που βρισκω την google camera,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Επειδή δεν το εχω.πως κανουμε root και που βρισκω την google camera,? Για.ρουτ δες XDA LeEco Cool1 Για.την.καμερα.δες.το λινκ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μιας και σκέφτομαι να το παραγγείλω για φίλο ο οποίος ΔΕΝ ασχολείται, αξίζει σαν αγορά; ελληνικά στο μενού υπάρχουν; για tempered και θήκη να πάρω του cool 1? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μιας και σκέφτομαι να το παραγγείλω για φίλο ο οποίος ΔΕΝ ασχολείται, αξίζει σαν αγορά; ελληνικά στο μενού υπάρχουν; για tempered και θήκη να πάρω του cool 1? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι θήκες του cool1 ταιριάζουν γάντι το ίδιο και τα τζαμακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Οι θήκες του cool1 ταιριάζουν γάντι το ίδιο και τα τζαμακια.Όσο αφορά σαν τηλ για κάποιον που δεν ασχολείται είναι οκ; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Όσο αφορά σαν τηλ για κάποιον που δεν ασχολείται είναι οκ; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε το τηλ είναι σούπερ είναι πολύ καλύτερο από τα xiaomi και τα υπόλοιπα της κατηγορίας του συν ότι παίρνεις στην ίδια τιμή και πιο φτηνά 652 και όχι 625 που σου δίνει ο ανταγωνισμός.Απο κάμερα δεν το συζητάω είναι πολύ ανώτερο απ' ότι κυκλοφορεί στα ίδια χρήματα μέχρι και από πολλά μεγαλύτερης τιμής.Εννοειται δεν κολλάει για καθημερινή χρήση με τίποτα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις και φυσικά έχει b20 δλδ απροβληματιστη λειτουργία παντού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδια με ποια rom το στελνει το banggood; Με την 18s ή 26s; Ota updates; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Η κάμερα της συσκευής πώς είναι σε σύγκιριση με το LeEco Pro3 Elite ( X722 ) ξέρετε? Σκέφτομαι να το αγοράσω λόγω κάμερας. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Η κάμερα της συσκευής πώς είναι σε σύγκιριση με το LeEco Pro3 Elite ( X722 ) ξέρετε? Σκέφτομαι να το αγοράσω λόγω κάμερας. Αν το τηλέφωνο που λες είναι με τον 820 το έχει ένας συνάδελφος και τα συγκριναμε σε ίδιες φωτογραφίες και ήταν αρκετά καλύτερο στις λεπτομέρειες αλλά και στην μπροστινή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Αν το τηλέφωνο που λες είναι με τον 820 το έχει ένας συνάδελφος και τα συγκριναμε σε ίδιες φωτογραφίες και ήταν αρκετά καλύτερο στις λεπτομέρειες αλλά και στην μπροστινή κάμερα. Ποιό από τα 2 ήταν καλύτερο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ποιό από τα 2 ήταν καλύτερο; :) Το leree με διαφορά σε λεπτομέρειες ανάλυσης και πιο εύκολο αποτέλεσμα γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμη οθόνη; ενός φίλου του έπεσε και έσπασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπέρα. Έχετε θέμα με τις ειδοποιήσεις του viber όταν είναι κλειστή η εφαρμογή από το παρασκήνιο; Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνω τις εφαρμογές από το παρασκήνιο με μιας και όχι μία μία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπέρα. Έχετε θέμα με τις ειδοποιήσεις του viber όταν είναι κλειστή η εφαρμογή από το παρασκήνιο; Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνω τις εφαρμογές από το παρασκήνιο με μιας και όχι μία μία; Το βρήκα πως κλείνουν όλες οι εφαρμογές μαζί από το παρασκήνιο. Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο viber παραμένει όταν η εφαρμογή είναι κλειστή από το παρασκήνιο. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my123456 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Το βρήκα πως κλείνουν όλες οι εφαρμογές μαζί από το παρασκήνιο. Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο viber παραμένει όταν η εφαρμογή είναι κλειστή από το παρασκήνιο. Καμία ιδέα;Πάτα κάτω αριστερά στο πλαίσιο του τηλεφώνου και όταν εμφανιστούν τα εικονίδια όλων των ανοικτών εφαρμογών βρες το Viberκαι τραβα το προς τα κάτω. Θα εμφανιστεί ένα λουκέτο πάνω του. Στάλθηκε από το C1-U02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Πάτα κάτω αριστερά στο πλαίσιο του τηλεφώνου και όταν εμφανιστούν τα εικονίδια όλων των ανοικτών εφαρμογών βρες το Viberκαι τραβα το προς τα κάτω. Θα εμφανιστεί ένα λουκέτο πάνω του. Στάλθηκε από το C1-U02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό κάνω, και έχω βολευτεί, απλά έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να έρχονται οι ειδοποιήσεις και όταν είναι κλειστό από το παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχει περάσει κανείς google camera? Είδατε διαφορά? Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pythonj Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Leere 3 i leaco s3? Edited April 25, 2018 by Pythonj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Εγώ πάντως θα πω, μιας και παρέλαβα, ότι αν κάποιος θέλει καλή κάμερα να δώσει κάτι παραπάνω και να πάει αλλού. Χάνει πολύ σε λεπτομέρεια, δεν ξέρω πόσο χειρότερα μπορεί να είναι κινητά αντίστοιχης τιμής. Ίσως τελικά σε τέτοιες τιμές αξίζει να παίρνεις τη συσκευή με τις καλύτερες επιδόσεις/μπαταρία/υποστήριξη, μιας και από κάμερα είναι παρόμοια όλα, χάλια :p. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts