nikkal Δημοσιεύτηκε January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Το νυν κινητό της συζύγου μάλλον είναι στα τελευταία του λόγω μπαταρίας κι έτσι επισπεύδεται η αλλαγή συσκευής, η οποία ούτως ή άλλως θα γινόταν, καθώς το 1gb ram είναι πλέον λίγο. Οπότε και με βάση το γνωστό template, έχουμε και λέμε: 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: max 120€ για αγορά από Κίνα (διότι θέλουμε και 20-30€ για τα γνωστά priority, ώστε να αποφύγουμε τα δυσάρεστα...) και 150€ για αγορά από Ελλάδα ή από ευρωπαϊκές αποθήκες κινέζικων καταστημάτων 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε: 5 έως max 5,5 ίντσες 3) Το θελουμε απο: δεν υπάρχει προτίμηση Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; δεν μας απασχολεί 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g: δίχως να είναι απαραίτητο, θα προτιμούσα να υπάρχει. 5) Το θελουμε dual? όχι. Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Μόνο ραδιόφωνο. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Ναι Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Πειράζει!!! 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Ναι, δίχως να είναι το βασικό κριτήριο επιλογής. Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Βολευόμαστε και με λίγα λόγω budget. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: Κάμερα-αυτονομία-ταχυτητα. Δεν μας ενδιαφέρει το gaming. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Ulefone U007 Εν κατακλείδι, η χρήση είναι ελαφριά (browsing και facebook, οπότε με min 2gb ram και τουλάχιστον 4 cores πιστεύω ότι είμαστε κομπλέ) και τα δύο βασικότερα κριτήρια επιλογής είναι η κάμερα (οπότε μας ενδιαφέρει τόσο το hardware όσο και το software αυτής) και η αυτονομία (προφανώς μπαταρία άνω των 3.000 mah). Αναμένω προτάσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Redmi note 4 global. Μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά. Με μόνη εναλλακτική το Letv Le max 2 που νομίζω όμως έχει θέμα με τα ελληνικά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Aπο ελλαδα ZTE Blade A610 Plus http://www.e-shop.gr/kinito-zte-blade-a610-plus-dual-sim-grey-gr-p-TEL.091052 και το alcatel idol 5! Πολυ καλες καμερες και τα δυο (σε αυτα τα χρηματα), με το zte να υπερεχει σε μπαταρια και ραμ.. Απο κινα zte nubia m2 το οποιο βγαινει περιπου στα 130 ευρω (2 ευρω το priority).. https://www.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=HK Ομορφα κινητα !! Δεν αμελω το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) το οποιο θεωρειται πλεον all time classic αλλα εμφανισιακα δεν μου αρεσει.. Edited January 4, 2018 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Redmi note 4 global. Μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά. Με μόνη εναλλακτική το Letv Le max 2 που νομίζω όμως έχει θέμα με τα ελληνικά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το LeTv απορρίπτεται εκ των προτέρων, διότι διαβάζω ότι γενικά θέλει το σκάλισμά του. Κι εμείς θέλουμε κινητό plug and play. Το Xiaomi είναι καλή επιλογή. Εάν πούμε όμως να μείνουμε στις 5'' και να μειώσουμε και το budget, το Redmi 5A πώς το βλέπεις; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aπο ελλαδα ZTE Blade A610 Plus http://www.e-shop.gr/kinito-zte-blade-a610-plus-dual-sim-grey-gr-p-TEL.091052 και το alcatel idol 5! Πολυ καλες καμερες και τα δυο (σε αυτα τα χρηματα), με το zte να υπερεχει σε μπαταρια και ραμ.. Απο κινα zte nubia m2 το οποιο βγαινει περιπου στα 130 ευρω (2 ευρω το priority).. https://www.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=HK Ομορφα κινητα !! Δεν αμελω το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) το οποιο θεωρειται πλεον all time classic αλλα εμφανισιακα δεν μου αρεσει.. Επίσης σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ως προς τις επιλογές από την ελληνική αγορά και πέρα από αυτά που μου προτείνεις, τα οποία δείχνουν αξιόλογα, ποιά η άποψή σου για κάτι από τα μοντέλα Lenovo ex Motorola (C plus, E4, E4 plus, G4), καθώς επίσης και για τα Huawei Y6 και P9 lite mini; Το Nubia είναι πολύ καλό. Αν και ως ευχαριστημένος πελάτης της Ulefone, κοιτάζω και το Ulefone Mix. https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-mix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Βρίσκεις σε αγγελίες αυτήν την περίοδο Huawei p9 lite 2017 στα 140-150€ σφραγισμένα. Από Κίνα το nubia m2 είναι εξαιρετική περίπτωση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Οχι redmi note 4,έχει μάπα κάμερα +1 για p9 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλημέρα. Επειδή έχω στο νου μου και το p9 lite, να υποθέσω ότι μιλάμε για το μοντέλο του 2017, που κοστίζει 175€ στο Skroutz και 200€ στις μεγάλες αλυσίδες. Στις αγγελίες που κοιτάω δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο καινούριο σε τιμή κάτω από 170€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Άν δεν υπάρχει πρόβλημα με το ότι είναι 5,5 ίντσες, το nubia m2 από Κίνα ψηφίζω και εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλημέρα. Επειδή έχω στο νου μου και το p9 lite, να υποθέσω ότι μιλάμε για το μοντέλο του 2017, που κοστίζει 175€ στο Skroutz και 200€ στις μεγάλες αλυσίδες. Στις αγγελίες που κοιτάω δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο καινούριο σε τιμή κάτω από 170€...Έχω δει στο insomnia, Τώρα αν εξαφανίστηκαν ήδη δεν ξέρω. Πήραν όλοι huawei που έδινε δώρο δεύτερο κινητό και τα πουλάνε σφραγισμένα οπότε θα βγαίνουν συνεχώς αγγελίες με Huawei αυτήν την περίοδο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Σε motorola θα εκανα την υπερβαση για το g5 http://www.e-shop.gr/kinito-motorola-moto-g5-16gb-dual-sim-grey-android-7-gr-p-TEL.090838 (ειμαι κατοχος του moto g4 plus!) Aξιζει αλλα πλησιαζει σε τιμη το p9 lite.. Για το Υ6 που με ρωτας, θα εβαζα 10 ευρω παραπανω για το αλκατελ ! Edited January 5, 2018 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) @nikkal φροντισε οτι παρεις να εχει μινιμουμ 2ram και 32rom. διαβασα και ειδα τι ζητας (καμερα, μπαταρια κτλ). στα χρηματα ομως που διαθετεις δες το redmi 4a απο ελλαδα κι ας μην εχει σουπερ μπαταρια και σουπερ καμερα. (ετσι κι αλλιως κοιταζες το redmi 5a - μην το παρεις εχει 16rom) το 4a για τα χρηματα του εχει αξιοπρεπεις καμερες (5+13mp) και η μπαταρια βγαζει 1 μερα με μετρια χρηση (3100mah). σιγουρα ειναι αναβαθμιση σε σχεση με εκεινο που ειχε. να ειναι η εκδοση global (=800mhz) το γραφει στο πλαϊ του κουτιου με πορτοκαλι αυτοκολλητο, με 2ram και 32rom, ελληνικα, official updates, ραδιο, ευρωπαϊκο φορτιστή (οχι ανταπτορα), plug-n-play. (global version και φορτιστη διπλοτσεκαρε τηλεφωνικα). αν θα το παρεις δες το χρυσομπεζ που αρεσει στις γυναικες (εμπρος λευκο, πισω χρυσομπεζ). οριστε και λινκ απο σκρουτζ. Edited January 5, 2018 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έχω δει στο insomnia, Τώρα αν εξαφανίστηκαν ήδη δεν ξέρω. Πήραν όλοι huawei που έδινε δώρο δεύτερο κινητό και τα πουλάνε σφραγισμένα οπότε θα βγαίνουν συνεχώς αγγελίες με Huawei αυτήν την περίοδο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Να σου πω την αλήθεια είχα κοιτάξει μόνο τις εδώ αγγελίες. Θα το τσεκάρω λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε motorola θα εκανα την υπερβαση για το g5 http://www.e-shop.gr/kinito-motorola-moto-g5-16gb-dual-sim-grey-android-7-gr-p-TEL.090838 (ειμαι κατοχος του moto g4 plus!) Aξιζει αλλα πλησιαζει σε τιμη το p9 lite.. Για το Υ6 που με ρωτας, θα εβαζα 10 ευρω παραπανω για το αλκατελ ! Προσπαθώ να αποφύγω τις υπερβάσεις, διότι δεν είναι για το καλό της τσέπης μου (τις έκανα το 2015 με το αυτοκίνητο και το 2016 με την τηλεόραση)!!!!! Θεωρώ ότι η πλέον ενδεδειγμένη λύση ώστε να καταστεί ευκολότερη η τελική επιλογή είναι η ευλαβική τήρηση του καθορισμένου budget. Για το Y6 και το Idol 5 προφανώς κατάλαβα προς τα που κλίνεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Φίλε μακριά από Redmi 5a. Το p9 lite είναι πολυ καλό και καλύτερο από όλα όσα αναφέρθηκαν νομίζω (εκτός του g5). Θα το βρεις σίγουρα στα 150 αν ψάξεις. Σφραγισμένο σε κουτί. Με εγγύηση κλπ. Ίσως και φθηνότερο ανοιγμένο. Ψάξε σε γύρω φόρουμ πχ insomnia. Εγώ πουλησα ένα στα 150 πριν 20 μέρες. Και αγορασα πάλι ενα στα ίδια λεφτά την Τρίτη. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 @nikkal φροντισε οτι παρεις να εχει μινιμουμ 2ram και 32rom. διαβασα και ειδα τι ζητας (καμερα, μπαταρια κτλ). στα χρηματα ομως που διαθετεις δες το redmi 4a απο ελλαδα κι ας μην εχει σουπερ μπαταρια και σουπερ καμερα. (ετσι κι αλλιως κοιταζες το redmi 5a - μην το παρεις εχει 16rom) το 4a για τα χρηματα του εχει αξιοπρεπεις καμερες (5+13mp) και η μπαταρια βγαζει 1 μερα με μετρια χρηση (3100mah). σιγουρα ειναι αναβαθμιση σε σχεση με εκεινο που ειχε. να ειναι η εκδοση global (=800mhz) το γραφει στο πλαϊ του κουτιου με πορτοκαλι αυτοκολλητο, με 2ram και 32rom, ελληνικα, official updates, ραδιο, ευρωπαϊκο φορτιστή (οχι ανταπτορα), plug-n-play. (global version και φορτιστη διπλοτσεκαρε τηλεφωνικα). αν θα το παρεις δες το χρυσομπεζ που αρεσει στις γυναικες (εμπρος λευκο, πισω χρυσομπεζ). οριστε και λινκ απο σκρουτζ. Το 5a το κοιτάζω ως κάτι καλύτερο από το 4a. Το βλέπω λάθος; Τα 16 gb της rom είναι μια χαρά. Τόσα έχω εγώ στο δικό μου και είμαι κομπλέ. Γενικά, ούτε εγώ ούτε κυρίως η σύζυγος τα φορτώνουμε με εφαρμογές. Παιχνίδια καθόλου. Τις δε φωτογραφίες και βίντεο τα μετακινούμε asap στον υπολογιστή. Αν και υπέρμαχος των αγορών από Κίνα, το τυχόν μπέρδεμα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει πίσω (συνεννόηση, ταχυδρομεία, τελωνεία κατά την επιστροφή...) με χαλάει άσχημα. Γι' αυτό και για πρώτη φορά μετά από χρόνια κλίνω προς την λύση της εγχώριας αγοράς. Από όσα έχω δει θεωρώ ότι σαν καλύτερη all around επιλογή είναι το p9 lite του 2017, αλλά όχι στα 200€. Για το honor 6 κάποια γνώμη; Είναι ένα ακόμα p8 lite ή κάτι διαφορετικό; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μακριά από Redmi 5a. Το p9 lite είναι πολυ καλό και καλύτερο από όλα όσα αναφέρθηκαν νομίζω (εκτός του g5). Θα το βρεις σίγουρα στα 150 αν ψάξεις. Σφραγισμένο σε κουτί. Με εγγύηση κλπ. Ίσως και φθηνότερο ανοιγμένο. Ψάξε σε γύρω φόρουμ πχ insomnia. Εγώ πουλησα ένα στα 150 πριν 20 μέρες. Και αγορασα πάλι ενα στα ίδια λεφτά την Τρίτη. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί είσαι τόσο απόλυτος για το 5a; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Γιατί είναι ισάξιο με αυτό που ήδη έχει. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Συγγνώμη, αλλά λες ότι είναι ισάξιο αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-u007 με αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-5a-global ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Οι τιμές sar του p9 lite 2017 είναι σχετικά υψηλές ή κάνω λάθος; 0,89 στο κεφάλι και 1,34 στο σώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 149€ το p9 lite στο πλαισιο αν σε ενδιαφέρει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Συγγνώμη, αλλά λες ότι είναι ισάξιο αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-u007 με αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-5a-global ;;;;;Μιλάμε πάντα λίγο υπερβολικά. Δεδομένου ότι θα πληρώσει όμως μια διαφορά, και δεν θα αναβαθμίσει ούτε κάμερα (που είναι το βασικό που σε ενδιαφέρει) ούτε θα έχει ουσιαστική διαφορά στην ταχύτητα (και τα δύο σέρνονται σε browsing και social) καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα άλλα κινητά που βάλαμε στην συζήτηση είναι πάρα πολύ καλύτερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 149€ το p9 lite στο πλαισιο αν σε ενδιαφέρει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το mini... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλάμε πάντα λίγο υπερβολικά. Δεδομένου ότι θα πληρώσει όμως μια διαφορά, και δεν θα αναβαθμίσει ούτε κάμερα (που είναι το βασικό που σε ενδιαφέρει) ούτε θα έχει ουσιαστική διαφορά στην ταχύτητα (και τα δύο σέρνονται σε browsing και social) καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα άλλα κινητά που βάλαμε στην συζήτηση είναι πάρα πολύ καλύτερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok. Κατανοητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Τελικά, κατόπιν διαβουλεύσεων και επισκέψεων σε καταστήματα, η ενδιαφερόμενη κατέληξε σε κάποιο εκ των: 1) Moto E4 Plus από Ελλάδα στα 160€ (αγορά από αλυσίδα και με δυνατότητα άτοκων δόσεων). 2) Xiaomi Redmi Note 4/4X από Ελλάδα στα 150€ περίπου (αγορά από κατάστημα που συμμετέχει στο Σκρουτζ). 3) Ulefone Mix από την γερμανική αποθήκη του Geekbuying στα 123€ (προσφορά για λίγα κομμάτια ακόμα). Ως προς το θέμα της αυτονομίας, υποθέτω ότι η κατάταξή τους είναι ίδια με τη σειρά με την οποία τα έγραψα, λόγω του μεγέθους των μπαταριών τους (5.000, 4.100 και 3.300 mah αντίστοιχα). Το θέμα είναι τί γίνεται με τις κάμερές τους... Για το Xiaomi όλοι λένε ότι δεν διακρίνεται για αυτήν. Για το Moto μόνο κάποια review του εξωτερικού βρήκα, στα οποία λένε πάνω-κάτω τα ίδια με το Xiaomi. Για το Ulefone επίσης διάβασα reviews εξωτερικού. Κι εκεί average καταστάσεις διάβασα, αν και λόγω hardware (Sony IMX258) ποντάρω σε κάτι αξιοπρεπές. Γνώμες;... Υ.Γ.1: Διαβάζοντας κάμποσα άρθρα σε sites του εξωτερικού πραγματικά απόρησα με τα κριτήρια των αρθρογράφων και αμφέβαλλα για την αντικειμενικότητά τους, γι' αυτό και προσπαθώ να ακούσω γνώμες από κατόχους των συσκευών... Υ.Γ.2: Αληθεύει ότι το Note 4 φορά κάμερα της Samsung, ενώ το 4X την IMX258 της Sony όπως το Ulefone Mix; Edited January 9, 2018 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Τελικά, κατόπιν διαβουλεύσεων και επισκέψεων σε καταστήματα, η ενδιαφερόμενη κατέληξε σε κάποιο εκ των: 1) Moto E4 Plus από Ελλάδα στα 160€ (αγορά από αλυσίδα και με δυνατότητα άτοκων δόσεων). 2) Xiaomi Redmi Note 4/4X από Ελλάδα στα 150€ περίπου (αγορά από κατάστημα που συμμετέχει στο Σκρουτζ). 3) Ulefone Mix από την γερμανική αποθήκη του Geekbuying στα 123€ (προσφορά για λίγα κομμάτια ακόμα). Ως προς το θέμα της αυτονομίας, υποθέτω ότι η κατάταξή τους είναι ίδια με τη σειρά με την οποία τα έγραψα, λόγω του μεγέθους των μπαταριών τους (5.000, 4.100 και 3.300 mah αντίστοιχα). Το θέμα είναι τί γίνεται με τις κάμερές τους... Για το Xiaomi όλοι λένε ότι δεν διακρίνεται για αυτήν. Για το Moto μόνο κάποια review του εξωτερικού βρήκα, στα οποία λένε πάνω-κάτω τα ίδια με το Xiaomi. Για το Ulefone επίσης διάβασα reviews εξωτερικού. Κι εκεί average καταστάσεις διάβασα, αν και λόγω hardware (Sony IMX258) ποντάρω σε κάτι αξιοπρεπές. Γνώμες;... Υ.Γ.1: Διαβάζοντας κάμποσα άρθρα σε sites του εξωτερικού πραγματικά απόρησα με τα κριτήρια των αρθρογράφων και αμφέβαλλα για την αντικειμενικότητά τους, γι' αυτό και προσπαθώ να ακούσω γνώμες από κατόχους των συσκευών... Υ.Γ.2: Αληθεύει ότι το Note 4 φορά κάμερα της Samsung, ενώ το 4X την IMX258 της Sony όπως το Ulefone Mix;Ασυζητητί redmi note 4! Καμία σχέση με τα άλλα 2 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Το θέμα είναι ότι διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια για την κάμερά του, ενώ λόγω Σκρουτζ δεν έχω ιδέα και εάν θα είναι της προκοπής η rom του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το θέμα είναι ότι διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια για την κάμερά του, ενώ λόγω Σκρουτζ δεν έχω ιδέα και εάν θα είναι της προκοπής η rom του...Δεν νομίζω ότι θα είναι χειρότερο σε κάμερα από τα άλλα δύο. Αν πάρεις πάντως το mix θέλω ένα review γιατί με ενδιαφέρει μιας και είναι πανέμορφο αλλά... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εάν προοριζόταν για εμένα, θα είχα ήδη πάρει το Mix, καθώς ως κάτοχος εδώ και ένα χρόνο του Tiger είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όμως, η ενδιαφερόμενη είναι διστακτική για την μάρκα, καθώς η αιτία αγοράς συσκευής είναι τα ξαφνικά σβησίματα που πλέον τις κάνει το U007 (επίσης Ulefone). Παρεπιμπτόντως, για 42€ που είχε κοστίσει το U007 πριν 15 μήνες, μια χαρά αγορά ήταν. Και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι από τις καλύτερες για τηλέφωνο κάτω των 100€ (Sony IMX149 ο αισθητήρας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts