Katsaras_John Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Στο link με όλες τις εκδόσεις κάποιες γράφουν exynos. Μπορείς να δοκιμάσεις καποιες από αυτές μήπως δουλεύουν στη συσκευή σου. Αλλά ακόμα και να σου δουλεύει, έχε υπόψιν ότι στους exynos δεν δουλεύει πολύ καλά το hdr+ στις νυχτερινές καθότι έχει στηθεί για snapdragon. Αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις Edit: Τώρα πρόσεξε το λογισμικό σου. Όχι δεν υπάρχει έκδοση που να δουλεύει. Άλλωστε δεν νομίζω να ειχες ενεργό api2. Είπα μήπως... :( Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για την απάντηση και τον χρόνο που διέθεσες. :) Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Έχω ένα redmi note 4, αν κάνω εγκατάσταση αυτήν την κάμερα θα έχω αισθητή διαφορά με την υπάρχων; σε ποια επίπεδα φτάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Έβγαλα μια νυχτερινή με το mia1 και την g camera αλλά δεν εντυπωσιάστηκα με βάση αυτά που έχω δει. Υπάρχει κάποιος να προτείνει μια βέλτιστη έκδοση και ρυθμίσεις; Οσο το είχα θυμάμαι έβαζα model nexus 6p, config nexus 6 και parameters medium (μπορείς και super high αν δεν σε νοιάζει ταχύτητα) Οι τελευταίας εκδόσεις (πχ version 6 και πέρα) γενικά έχουν πιο επιθετικό noise reduction. Πάντως gcam θα βάζεις μόνο σε νυχτερινες. Όχι μόνο κερδίζει σε λεπτομέρεια αλλά είναι και πολυ ευκολότερο να τραβήξεις καθαρή (όχι κουνημενη) φωτογραφία. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα redmi note 4, αν κάνω εγκατάσταση αυτήν την κάμερα θα έχω αισθητή διαφορά με την υπάρχων; σε ποια επίπεδα φτάνει; Αν εννοείς με snapdragon, δες εδώ δείγματα που χα τραβήξει όταν πειραματιζομουν με τη συσκευή σου https://flic.kr/s/aHsm6RZYUi Το αρνητικό είναι ότι στα πιο σκοτεινά σημεία (πχ ουρανός) έχει artifacts. Οι φωτογραφίες που θα ήταν unusable με στοκ θα παραμείνουν unusable και με gcam. Οι φωτογραφίες όμως που είναι σε πιο νορμάλ φωτισμό θα είναι πολύ καλύτερες με gcam. Οπότε αν έχεις ρουταρισμενη συσκευή μπορείς να πειραματιστείς. Edited March 8, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ok, σ ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Την ημέρα αν δεν έχει έντονο contrast χίλιες φορές καλύτερη η στοκ. Μόνο για νύχτα βάζε gcam. Δες εδώ τα δείγματα μου https://www.flickr.com/gp/148406140@N05/knYJY9 . Όπου γράφω hdr+ είναι με gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δοκίμασα και την "τελευταία" έκδοση στο mi note 3 με xtrv stable 9.2.2 και τις ρυθμίσεις που αναφέρεις. Η διαφορά που βλέπω σε βραδυνές λήψεις στην οθόνη του κινητού είναι πιο ισορροπημένη έκθεση και καλύτερη χρωματική απόδοση + η δυνατότητα να σώσεις raw αρχεία. Περισσότερα όταν τις περάσω στον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δοκίμασα και την "τελευταία" έκδοση στο mi note 3 με xtrv stable 9.2.2 και τις ρυθμίσεις που αναφέρεις. Η διαφορά που βλέπω σε βραδυνές λήψεις στην οθόνη του κινητού είναι πιο ισορροπημένη έκθεση και καλύτερη χρωματική απόδοση + η δυνατότητα να σώσεις raw αρχεία. Περισσότερα όταν τις περάσω στον υπολογιστή... Μέχρι την 3.1 αξίζει. Η 3.2 και 3.3 έχει προβληματακια στο touch to focus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εννοώ αυτήν που έδωσες το link στο post#47, είναι η 3.2 δεν βρήκα πιο παλιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εννοώ αυτήν που έδωσες το link στο post#47, είναι η 3.2 δεν βρήκα πιο παλιές... Αυτή που είχα βάλει ήταν 3.2.045_FINAL_2.4Β ενώ έχει βγει μέχρι και 3.2.045_FINAL_3.3 οπότε όταν είπες τελευταία νόμιζα ότι αναφερόσουν σε αυτή. Η καλύτερη έκδοση μακράν για το Mi Note 3/ Mi Mix 2 ειναι αυτή https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk . Αν έχεις σχετικά σταθερά χέρια, εκμεταλλεύσου το ότι έχει OIS η συσκευή μας και στο correction of autoexposure βάλε *2 και υπόλοιπες ρυθμίσεις: Model: Nexus 6p Config Back: AutoHdr+ (Simple) Config Front: NoHdr+ Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 (edited) Ευχαριστώ θα την δοκιμάσω και θα επανέλθω! :) Την δοκίμασα, στα σκοτάδια προσφέρει σαφή βελτίωση. Πρόσθεσα στο "πακέτο" και την εφαρμογή gcamtool https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptuners.gcamtool που μετακινεί στην "κανονική" θέση τις φωτογραφίες και αν τραβάς raw τις μετακινεί κι αυτές σβήνοντας τους κενούς φακέλλους που μένουν πίσω. Τώρα μένει να... τραβήξουμε και φωτογραφίες! Edited March 19, 2018 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Σε xiaomi mi Note 3 την ημέρα τραβάμε με την στοκ κάμερα, να γιατί: https://avclub.gr/forum/showthread.php/161684-Xiaomi-mi-Note-3?p=1058089493&viewfull=1#post1058089493 Για τα βράδια θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Μα μόνο για το βράδυ την πρότεινα. Και μάλιστα σε πολύ χαμηλό φωτισμό. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Mi Note 3 η τελευταία έκδοση του bsg βασισμένη στην gcam3.2 φαίνεται πάλι να λειτουργει σωστά το touch to focus (ειχε σταματήσει να δουλεύει σε κανα 2 προηγούμενες). Επιπλέον εχει επιλογές όχι μονο για μείωση του shutter speed αλλά και για αύξηση του (reduce exposure) στο correction of autoexposure. Ιδιαιτερα χρήσιμο για λήψεις φωτογραφιών με κινούμενα. Ορίστε η εκδοση MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Πέρασα κι εγώ σε DEV την τελευταία 8.3.22 αλλά δεν έχω προλάβει να τεστάρω την stock camera. Βάζω και την τελευταία gcam που ανάρτησες και τα ξαναλέμε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Παιδια γνωριζει καποιος για το S8 με exynos ποια εκδοση ειναι απροβληματιστη και καλή με διαφορά, απο την stock camera; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Παιδια γνωριζει καποιος για το S8 με exynos ποια εκδοση ειναι απροβληματιστη και καλή με διαφορά, απο την stock camera; Δεν ειναι πάρα πολλές οι εκδόσεις για exynos. Δοκίμασε τις 2 τελευταίες εκδόσεις και δες ποια σου δουλευει καλύτερα (δοκίμασε και τις ρυθμισεις που εχει μεσα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Δεν ειναι πάρα πολλές οι εκδόσεις για exynos. Δοκίμασε τις 2 τελευταίες εκδόσεις και δες ποια σου δουλευει καλύτερα (δοκίμασε και τις ρυθμισεις που εχει μεσα). Εβαλα την τελευταια ( GCam_5.1.018.177470874.41362666__SG7Exy_V8.3beta) αλλα μου κρασαριζε και κολαγε... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Εβαλα την τελευταια ( GCam_5.1.018.177470874.41362666__SG7Exy_V8.3beta) αλλα μου κρασαριζε και κολαγε... Αν δεις γράφει beta. Για δοκίμασε κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Βάλε την 8.2 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Βάλε την 8.2 Sent from my iPhone using Tapatalk Ok θα δοκιμασω αυτη να δω.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Ok θα δοκιμασω αυτη να δω.Ευχαριστω. Την εβαλα (8.2) και ακολουθησα αυτες τις ρυθμισεις που προτεινε ο τύπος: Θα δειξει εαν δε κολαει κτλ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Σε S7 χάλια οι ρυθμίσεις από το youtube Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Σε S7 χάλια οι ρυθμίσεις από το youtube Sent from my SM-G930F using Tapatalk Και που να βρούμε καλές ρυθμίσεις; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Και που να βρούμε καλές ρυθμίσεις; Με πειραματισμό ;) Θα σας βοηθούσα αλλά συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά σε exynos από ότι βλέπω. Οπότε παίξτε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Με πειραματισμό ;) Θα σας βοηθούσα αλλά συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά σε exynos από ότι βλέπω. Οπότε παίξτε λίγο. Αν ηξερα εγω προσωπικα τι να πειραξω-αλλαξω θα το επιχειρουσα...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Αν ηξερα εγω προσωπικα τι να πειραξω-αλλαξω θα το επιχειρουσα...:( Ρίξε μια ματιά στον οδηγό μου μήπως έχει κοινά σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts