GMF80 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Πιθανον οχι... Για καποιο λογο η Huawei δινει ενημερωσεις μονο στο περσινο μοντελο που εχει android 8.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ήρθε ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου. Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Υπαρχει καποιο θεμα (ή θα υπαρξει) με το playstore και το tablet? Ηθελε να παρει η αδεφη μου αυτο ή το Τ5 και της ειπε ενας υπαλληλος οτι(λογω της διαμαχης HΠΑ-huawei) δε θα μπορει να κατεβαζει απο playstore. Αυτο μονο για καινουρια μοντελα κινητων δεν ισχυε? Βλακειες της ειπε ή ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 (edited) Εχει κανονικa playstore. Τελευταια με update εβαλαν και το Huawei App store. Δυστυχως οι περισσοτεροι υπαλληλοι σε τετοια μαγαζια ειναι ασχετοι-αδιαβαστοι Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 19, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Εχει κανονικa playstore. Τελευταια με update εβαλαν και το Huawei App store. Δυστυχως οι περισσοτεροι υπαλληλοι σε τετοια μαγαζια ειναι ασχετοι-αδιαβαστοι Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks. Αυτο πιστευα και γω οτι συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Ενημερωση ασφαλειας με patch Σεπτεμβρη μου ηρθε σημερα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 (edited) 3η Black Friday σερι που θα το βγαλουν προσφορα! Ακομα κανει τη δουλεια για την οποια προοριζεται αλλα δειχνει ποσο τραγικη ειναι η Black Friday στην Ελλαδα. Edited November 20, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 (edited) Ηρθε αλλη μια ενημερωαη ασφαλειας με patch Νοεμβρη.. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 5, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ενημερωση με patch Γεναρη. Μου κανει εντυπωση οτι ακομα το υποστηριζει η Huawei. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Γεια σε όλους. Ανιψάκι, ξέχασε τον κωδικό του, ο μάγκας λέω, μην ανυσυχείς, το έχω. Κάνω reset, παίρνω μήνυμα για κλειδωμένο google και κλειδωμένο FRP? Κάτι τέτοιο... Υπάρχει λύση? Έφαγα τα forums για να βρω τρόπο να φλασάρω με sp flash tool, ασλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα... Έχω κατεβάσει καμια 7άρα roms, καμία δεν έχει scutter. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts