Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Αλκοτέστ: Υπέρ ή κατά;

mousi
 Κοινοποίηση

Υπέρ ή κατά του αλκοτέστ;  

294 members have voted

1. 1. Υπέρ ή κατά του αλκοτέστ;

• Υπέρ
      245
    • Κατά
      18
    • Χμμ... Κάτι ενδιάμεσο
      31

Recommended Posts

Οταν λες "εμεις δεν συμμορφωνόμαστε" ελπίζω να μην εννοείς οτι πίνεις και οδηγείς. Το κράτος δεν έχει λεφτά :lol: και νομίζεις οτι δεν είχαν άλλο τρόπο να τα μάζέψουν? :O

Ειναι αλήθεια οτι ηταν και αυτό μέρος μιας σειράς απο αυξήσεις αλλά το θεωρώ δικαιολογηταίο και είμαι υπερ, εκτος αυτού δεν ήταν η μόνη αλλαγή που έκαναν άλλαξαν και άλλα πράγματα στον ΚΟΚ.

Όσο για το "αν είχαμε καλύτερους δρόμους θα τρέχαμε περισσότερο" θα σε συμβούλευα να μη το κάνεις μιας και όπως λές είσαι νέος οδηγός.(πάντα φιλικά:) )

Δεν πινω ποτε οταν μετα εχω οδηγημα...Αλλα ναι οσο και να μην το πιστευεις απο που αλλου να βγαλει λεφτα το κρατος???Ετσι οπως τα εχουνε κανει κοριτσι μου απο παντου μας τα περνουνε...;) ΤΕΛΟΣ τα offtopic

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 242
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε χωστε τους μεσα ολους του φονιαδες που οδηγουν πιωμενοι. για τη φυλακη ειναι. αμα σκοτωσουν κανενα παιδακι θα λενε μετα φταιει το κρατος? ελεος...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Όσοι είστε κατά τι κουλά λέτε τώρα;ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει το πρόστιμο της ζώνης με το πρόστιμο για το αλκοόλ;Το πρόστιμο με την ζώνη είναι μεν εισπρακτικό (ντε και καλά αναγκάζουν κάποιον να φορέσει ζώνη),το πρόστιμο για το παρκάρισμα το ίδιο, ΑΛΛΑ το πρόστιμο για το ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ!!!!

Στο ένα (με την ζώνη) κινδυνεύεις ΕΣΥ και με το ΑΛΚΟΟΛ σχετίζονται και άλλοι που μπορείς να πάρεις στον λαιμό σου (άτομα μέσα στο αμάξι το δικό σου αλλά και άλλους που κυκλοφορούν)!

ΕΛΕΟΣ πια με τον κάθε ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!Έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα με τις παρανομίες!Και άντε.....τις παρανομίες στυλ ζώνη κ.α. το δέχομαι αλλά τις παρανομίες που σχετίζονται με τις ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

runner πεστα αγορι μου. εχουμε τον καθε διανοητικα καθυστερημενο και ανευθυνο να λεει οτι δεν ειναι και τοσο κακο να οδηγαει μεθυσμενος, η να οδηγαει απο τα 15...ελεος. μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. οχι για παραβαση παρκαρισματος, ουτε για παρανομο downloading mp3!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Όσοι είστε κατά τι κουλά λέτε τώρα;ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει το πρόστιμο της ζώνης με το πρόστιμο για το αλκοόλ;Το πρόστιμο με την ζώνη είναι μεν εισπρακτικό (ντε και καλά αναγκάζουν κάποιον να φορέσει ζώνη),το πρόστιμο για το παρκάρισμα το ίδιο, ΑΛΛΑ το πρόστιμο για το ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ!!!!

Στο ένα (με την ζώνη) κινδυνεύεις ΕΣΥ και με το ΑΛΚΟΟΛ σχετίζονται και άλλοι που μπορείς να πάρεις στον λαιμό σου (άτομα μέσα στο αμάξι το δικό σου αλλά και άλλους που κυκλοφορούν)!

ΕΛΕΟΣ πια με τον κάθε ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!Έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα με τις παρανομίες!Και άντε.....τις παρανομίες στυλ ζώνη κ.α. το δέχομαι αλλά τις παρανομίες που σχετίζονται με τις ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!

γιατί κάνουν καλά και το αυξάνουν δηλαδή??πιστεύεις οτι θα μειωθούν τα τροχαία και οι παράνομοι μεθυσμένοι ή λειτουργείς υπερ της εισπρακτικής πολιτικής του κράτους??

γιατί για να λές να τα αυξήσουν 1 απο τα 2 πιστεύεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Και της ζώνης είναι σωστό να αυξάνεται γιατί α) το κράτος δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τόσες ζωές κάθε χρόνο και β) δεν σου επιτρέπει (αν θες) να τραυματιστείς και να σε νοσηλέψει μετά.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

τέοια μέτρα μπορούν να εφαρμοσθούν μόνο σε ανεγκέφαλους που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.βλέπε us,uk,australia, και λοιποί ρομποτάκια ευρωπαίοι.

Ελεος!!!:lol:

Αnyway, έχεις κάτι καλύτερο και πιο αποδοτικό να προτείνεις για την καταπολέμηση των μεθυσμένων οδηγών ή απλά ψάχνεις βήμα για να εκφράσεις τις επαναστατικές (βλακώδεις για μένα) ιδέες σου;

+1 :!:

Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται γ@..σι και πρόστιμο! :!:

:lol: και στρατιοτικός περίπατος :lol:

alfiegen:

Σεβομαι ειλικρινα τις αποψεις σου και την ιδεολογια γυρω απο αυτο το θεμα και φυσικα εχεις το αναφαιρετο δικαιωμα να υποστιριζεις αυτα που λες, οπου και οποτε θελεις, ομως κατ'εμε, πιστευω οτι καμια φορα χρειαζεται ακομα και στον Ελληνα να τον "ταρακουνας" λιγακι με υπερογκα προστιμα.

Και εξηγουμαι με ενα παραδειγμα:

Παλιοτερα οταν καβαλουσα το μηχανακι μου (100 κυβικων) ουτε που με ενοιαζε το κρανος γιατι και να με επιανε καποιο "μπλοκο" ηξερα οτι θα πληρωσω το πολυ πολυ 80 ευρω (με πιθανοτητες να σβησω την κληση) και μετα ολα "μελι γαλα" :p

Απο τοτε ομως που τα προστμια ανεβηκαν και ξερω οτι ενα "μπλοκο" μπορει να μου κοστισει εναν ολοκληρο μισθο (δουλεια και κοπος 1 ολοκληρου μηνα) το κρανος μονο που δεν το εχω προσαρμοσει στο μπρελοκ μου :D

Γι'αυτο και πιστευω οτι καμια φορα καλο ειναι να γινονται τετοιες κινησεις γιατι εμεις οι Ελληνες ως γνωστον ακολουθουμε τους δικους μας νομους...

alfiegen:

Σου απάντησε ο sadiagraxa!

Για το αν θα μειωθούν....ναι το πιστεύω γιατί και ο άγιος φοβέρα θέλει!Κάποιος θα το σκεφτεί διπλά όταν το πρόστιμο είναι όσο 2 μηνιάτικα!Για τους πλούσιους-κακομαθημένους που δεν τους ενδιαφέρουν τα 1200€ για παράδειγμα.....εκεί τι να πεις.....απλώς τους ανέχεσαι με όλες τις...παραξενιές τους!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

alfiegen:

Σου απάντησε ο sadiagraxa!

Για το αν θα μειωθούν....ναι το πιστεύω γιατί και ο άγιος φοβέρα θέλει!Κάποιος θα το σκεφτεί διπλά όταν το πρόστιμο είναι όσο 2 μηνιάτικα!Για τους πλούσιους-κακομαθημένους που δεν τους ενδιαφέρουν τα 1200€ για παράδειγμα.....εκεί τι να πεις.....απλώς τους ανέχεσαι με όλες τις...παραξενιές τους!!

afto sto peripou lew ki egw.oti h ipefthinothta kai h wrimothta den orizetai me prostima.an prepei na sou epiballoun prostima gia na anagkasteis na kaneis kati,tote to susthma exei terastio problhma sth bash tou kai xtupas tis sunepeies.den xtupas to idio to problhma pou sunexizei na iparxei.

pws na to pw pio efkola gia na ginw apolita katanoitos??

tetoies luseis den einai apodektes gia ton aploustato logo tou oti den periorizoun to problhma oute sto elaxisto an aftos einai o antikeimenikos skopos.

afto to kai o agios fobera thelei mou thmizei paidakia pou tous lene oi goneis mh kaneis afto giati tha pathis afto kai afto........

opote kateme pantote an to kratos thelei rizikes luseis sto problhma tha eprepe na labei metra se allous tomeis pou einai poli pio katw ierarxika kai na afhsei ta prostima kai tis timwries.

ta prostima einai h teleftaia lush kai tha eprepe na efarmozontai se eksairetikes periptwseis an iphrxe h katallhlh ipodomh se olous tous allous tomeis.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελεος!!!:lol:

Αnyway, έχεις κάτι καλύτερο και πιο αποδοτικό να προτείνεις για την καταπολέμηση των μεθυσμένων οδηγών ή απλά ψάχνεις βήμα για να εκφράσεις τις επαναστατικές (βλακώδεις για μένα) ιδέες σου;

re file diabase kai des ti proteina egw gia thn katapolemhsh tou problhmatos kai krata tis kritikes kai tis famfarologies gia tis dikes sou tis blakwdeis idees pou den aksizoun kan anaforas.

[sIGPIC][/sIGPIC]

alfiegen

Για το άγιος φοβέρα θέλει...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΑΥΤΟΙ που τα κάνουν αυτά (δηαλδή να πίνουν και να οδηγάνε) είναι ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!Ανώριμα!Όταν κάποιος είναι πχ. 30....δεν του αλλάζεις μυαλά με τίποτα!ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ πρέπει να κάνεις!

Για το τι πρέπει να γίνει........ΑΝΤΕ ας πούμε ότι κάποια στιγμή γίνεται κάτι με τα μικρά παιδάκια στο θέμα της οδηγικής παιδείας!ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ με τους ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ που έχουν "μάθει" αλλιώς;;;;ΜΟΝΟ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!Για αυτό υπάρχουν τα πρόστιμα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

πριν απο 3 χρονια ειχαμε κατεβει με τον πατερα μου ταξιδακι στο χωριο για να μαθαινω να οδηγω στην εθνικη και σε ταξιδι. καθομαστε το βραδυ σε μια ταβερνα οπου εγω δεν ειχα πιει τιποτα, αλλα λογω καλης παρεας ο πατερας μου ειχε κατεβασει κανα κιλο κρασι. στο διπλανο τραπεζι καθοταν ο κλασσικος "με το αγροτικο" ο οποιος αφου ειχε πιει εναμιση κιλο κρασι (κερασμενα απο τα γυρω τραπεζια), μετα πηρε τα κλειδια και εφυγε να παει στο σπιτι του που ηταν 15 χλμ μακρυα. βγηκε στο δρομο με 1,5κιλο κρασι πιωμενος. τι κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις? το σταυρο σου μη φαει κανα παιδακι? αυτος να παει να σκοτωθει στα ... μου...

Τις προάλλες με γράψανε επειδή είχα πιει και οδηγούσα... Σε άλλη φάση μπορεί και να ήμουν υπέρ, αλλα τώρα... :mad: ειμαι απόλυτος. ΚΑΤΑ!!!

Εσύ μας κάνεις μεγάλη πλάκα φίλε!!! Δεν μου λες μήπως έπρεπε να σου ζητήσουν και συγνώμη? Πως την είδες τώρα? Άντε να μην πω και άλλα…:mad:

που εχει φτασει αυτο το κρατος να γραφει επειδη καποιοι κανουν το κεφι τους και μετα οποιον παρει ο χαρος. Για μια εκδημοκρατισμενη κοινωνια αυτο ειναι αδιανοητο. Σε καμια χωρα (οποως Ζαιμπαμπουε, τααμ ταμ και δεν ξερω εγω πια αλλη ) δεν σε γραφουν. Ρε τι ειναι αυτα που λετε. καλα κανουν και μαλιστα να σοθ παιρνουν το διπλωμα τη πρωτη για 6μηνες 2η 2χρονια και τριτη για παντα. επειδη εσυ γουσταρεις να πινεις και μετα να κανεις μα...ιες εγω που θα βρεθω στο δρομο σου τι φταιω?

αλλη μεγαλη παπα...ια. εγω λεει δεν ηπια λιγο λεει ισα ισα πανω απο το οριο. εχει διαβασει κανεις απο αυτους να δουν πειραματα με μετρησεις ποσο μειωνωνται τα αντανακλαστικα υστερα απο καταναλωση αλκοολ? τα ορια δεν τα εχει θεσπισει η ελλινικη αστυνομια εχουν γινει αποδεκτα υστερα απο επιστημονικες μετρησεις.

τσπ αυτα ειναι ψηλα γραμματα για τους καγκουρες που λενε εγω ειμαι οδηγαρας και δε καταλαβαινω και τπτ. μαλ..ας εισαι αλλα ποιος θα στο πει.

δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν.

ειχα κανει ενα απλο και "χαζο" τεστακι...επαιζα μια κλασσικη πιστα στο NFSU2 και εχοντας συγκεκριμενους χρονους οταν την ξαναεπαιξα μια φορα μετα που ειχα πιει 2 ουρσους, μπορω να πω οτι εκανα τουλαχιστον 2 δευτερολεπτα πιο αργο τον καθε γυρο.

ειχα κανει ενα απλο και "χαζο" τεστακι...επαιζα μια κλασσικη πιστα στο NFSU2 και εχοντας συγκεκριμενους χρονους οταν την ξαναεπαιξα μια φορα μετα που ειχα πιει 2 ουρσους, μπορω να πω οτι εκανα τουλαχιστον 2 δευτερολεπτα πιο αργο τον καθε γυρο.

ανορθοδοξο αλλα εξυπνο...

τουλαχιστον εκει δεν εχεις θυματα!;)

Ρε σεις ειναι το ταμπεραμεντο του ελληναρα που δεν φευγει με τιποτα απο καποια ατομα,ειδικα οταν δεν υπαρχει οδηγικη παιδεια,οταν τιθεται θεμα προστιμων και αυξησεων αν το εχετε παρατηρησει δεν τους ενοχλει το γεγονος οτι πρεπει να προσεχουν την κεφαλα τους αλλα και τα παιδια των αλλων...Αλλα λενε που θα βρισκουν να πληρωνουν τα διπλα προστιμα με τις νεες αυξησεις!ΤΙ? να βγει για ποτο χωρις το αμαξι?ΤΙ?να μην πιει?Θα τον πουνε μπουχεσα οι φιλοι του...φερε κανενα σφηνακι τωρα...και μετα χτυπαμε μοναδες αιματος στο Γεννηματα...Το μονο που χρειαζεται σε αυτα τα ατομα που το παιζουν Γα**ω με τις ζωες των αλλων ειναι τα καγκελα(ή δυστυχως οπως εχει αποδειχθει,τα κιγκλιδωματα)

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Είμαι υπέρ του αλκοτέστ. Αν πιει κάποιος ένα ποτηράκι ή μια μπύρα δεν τρέχει τίποτα. Αν πιει όμως παραπάνω, είναι σαν να προχωράει στον δρόμο ένας δολοφόνος. Αν πάει και τσακιστεί μόνος του, πρόβλημά του. Αν όμως πάρει στον λαιμό του και αθώους τι γίνεται; Πρόκειται μήπως το οτιδήποτε του κάνουν να φέρει πίσω τους ανθρώπους που σκότωσε; Κάθε μέρα είμαι στον δρόμο ως συνοδηγός και βλέπω τι γίνεται. Όλα τα ψώνια βγαίνουν από τα club σουρωμένοι και πουλάνε μούρη με τα αυτοκίνητά τους (που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι δικά τους αλλά του πατέρα τους ή της μάνας τους) . Αν σκοτώσουν κάποιον θα συνεχίσουν να πουλάνε μούρη; Εγώ τι φταίω να προχωράω στον δρόμο (είτε πεζός, είτε με αυτοκίνητο) και να έρθει ένα σουρωμένο ****** και να με σκοτώσει; Να συνεχίσουν τα αλκοτέστ, να γίνουν πιο ενταντικά και να κάνουν πιο σκληρές τις ποινές αν πιάσουν κάποιον που έχει πιει. Αν την στήσουν για αλκοτέστ απέναντι από κάποιο club δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν κάποιον καθαρό από αλκοόλ. Να πιουν όσο θέλουν αλλά όχι εις βάρος άλλων. Να πάρουν ταξί να γυρίσουν στο σπίτι τους και την επόμενη μέρα να πάνε να πάρουν το αυτοκίνητό τους. Να δίνουν 100 και 200 ευρώ σε ποτά ξέρουν, να δώσουν 20 ευρώ σε ταξί ΑΛΛΑ να πάνε στο σπίτι τους ασφαλείς και να μην πάρουν αθώους ανθρώπους στον λαιμό τους, δεν ξέρουν.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

egw eimai yper,alla na ginete swsta,kai oxi mexri tis 2-3 to prwi giati meta pane gia ypno,as kanane ena stis 6-7 tis kyriakis pou pane oloi me 8aria.eixa gyrisei me taxi kai ksemethystos prwi kyriakis kai o taksitzis paleve na glitwsei.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

ειμαι υπερ του αλκοτεστ.ειναι να μην σου κατσει η σταβη και το θεμα ειναι να μην παρεις και κανεναν αθωο στον λαιμο σου,παλιοτερα την ειχα πατησει εγω,ειχα γινει τυφλα και τρακαρα στις 7 τα ξημερωματα πανω σε ενα αταθμευμενο αυτοκινητο,εκανα βλακειες και μου εφυγε το αμαξι και το κακο ειναι οτι ετρεχα κιολας κι εκανα αχρηστο το αμαξι του ανθρωπου και δεν εφτιαχνε κιολας γιατι ηταν και παλιο αυτοκινητο,ευτυχως ηταν ηρεμος ανθρωπος και το λυσαμε το θεμα με τις ασφαλειες.

ειχα τυχη που δεν σκοτωσα κανεναν ανθρωπο εκεινη την μερα,απο τοτε οταν βγαινω και καταλαβαινω οτι δεν μπορω να οδηγησω παιρνω ταξι και παω στο σπιτι μου ωστε να χω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν θα την περασω την βραδια σε κανενα αστυνομικο τμημα η ακομα χειροτερα μην μου κατσει καμια αναποδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.