BEBAKOS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Μπες λίγο στο aliexpress. Δεν χάνεις τίποτα. Έχει πολλές σελίδες και μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα.βγαινει αρκετουτσικα. Το ζήτημα ειναι να ειναι ποιοτικο γιατι μια φόρα που ψωνισα απο αλη για σαμσουγκ μου βγήκε μαπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγώ είμαι με τη Germakrom, αλλά βλέπω κίνηση με Android 8 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7693621#post7693621 Την LOS 15.1 (8.1) φοράω εδώ και καμιά 45 μέρες μετά το τελευταίο update πολύ σταθερή όλα δουλεύουν άψογα, για κάμερα βάζεις gcam και δεν σου λείπει της Nubia!Η ρομ εχει πολλά καλουδια σε σχέση με την στοκ μέχρι και το volte έχω ενεργοποιήσει!Για να γκρινιαξω και λίγο έχασα καμια ώρα οθόνης έβγαζα 8-8:30 στο διήμερο και τώρα βγάζω 7-7:30 και το δαχτυλικο αποτυπωμα ίσως είναι λίγο πιο αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Την LOS 15.1 (8.1) φοράω εδώ και καμιά 45 μέρες μετά το τελευταίο update πολύ σταθερή όλα δουλεύουν άψογα, για κάμερα βάζεις gcam και δεν σου λείπει της Nubia!Η ρομ εχει πολλά καλουδια σε σχέση με την στοκ μέχρι και το volte έχω ενεργοποιήσει!Για να γκρινιαξω και λίγο έχασα καμια ώρα οθόνης έβγαζα 8-8:30 στο διήμερο και τώρα βγάζω 7-7:30 και το δαχτυλικο αποτυπωμα ίσως είναι λίγο πιο αργο. Αλλαξες recovery μ αυτό που προτείνει, ή την έβαλες με το παλιό custom που είχες βάλει στην αρχή; Αν άλλαξες recovery, με ποια διαδικασία το έκανες; Με την κλασική; Ή υπάρχει καμιά άλλη πιο εύκολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έβαλα αυτήν που προτείνει ο Dev γιατί με αυτήν που είχα έβγαζε error,δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω την αλήθεια νομίζω την φλασαρα από την recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Την LOS 15.1 (8.1) φοράω εδώ και καμιά 45 μέρες μετά το τελευταίο update πολύ σταθερή όλα δουλεύουν άψογα, για κάμερα βάζεις gcam και δεν σου λείπει της Nubia!Η ρομ εχει πολλά καλουδια σε σχέση με την στοκ μέχρι και το volte έχω ενεργοποιήσει!Για να γκρινιαξω και λίγο έχασα καμια ώρα οθόνης έβγαζα 8-8:30 στο διήμερο και τώρα βγάζω 7-7:30 και το δαχτυλικο αποτυπωμα ίσως είναι λίγο πιο αργο. Stratos το volte πώς το ενεργοποιώ, δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Λάθος ποστ Edited November 9, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Stratos το volte πώς το ενεργοποιώ, δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο κινητό. Με το module Voenabler από magisk. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυο ερωτησουλες, πριν αρχίσω τη διαδικασία -- Την έβαλες με το κλασικό custom recovery, που έχουμε βάλει στην αρχή; ή μ αυτό που προτείνει ο τύπος για τη ROM; -- Αν άλλαξες recovery, βρήκες κάποιον πιο εύκολο τρόπο; ή με τον κλασικό που χρειάζεται και PC; Με το "κλασικό" custom έβγαζε σφάλμα και έβαλα αυτήν που προτείνει. Δεν μπορώ να θυμηθώ..έχω βάλει αρκετές φορές και δεν το θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Δυο ερωτησουλες, πριν αρχίσω τη διαδικασία -- Την έβαλες με το κλασικό custom recovery, που έχουμε βάλει στην αρχή; ή μ αυτό που προτείνει ο τύπος για τη ROM; -- Αν άλλαξες recovery, βρήκες κάποιον πιο εύκολο τρόπο; ή με τον κλασικό που χρειάζεται και PC; Εγώ είδα ένα βιντεακι στο youtube πως να αναβαθμίσω το twrp στην έκδοση 3.2.1 χωρίς υπολογιστή και δούλεψε. Η Ρομ είναι άψογη δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, μόνο η εφαρμογή ης κάμερας είναι γτπ αλλά βάζεις gcam με πολύ καλη απόδοση. Μην ξεχάσεις να φλασαρεις και τα gapps πριν ενεργοποιηθει το τηλέφωνο γιατί μετα δεν εγκαθίστανται σωστά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Εγώ είδα ένα βιντεακι στο youtube πως να αναβαθμίσω το twrp στην έκδοση 3.2.1 χωρίς υπολογιστή και δούλεψε. Η Ρομ είναι άψογη δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, μόνο η εφαρμογή ης κάμερας είναι γτπ αλλά βάζεις gcam με πολύ καλη απόδοση. Μην ξεχάσεις να φλασαρεις και τα gapps πριν ενεργοποιηθει το τηλέφωνο γιατί μετα δεν εγκαθίστανται σωστά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- . Μήπως κανένα link για το u2b? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μήπως κανένα link για το u2b? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 toylhs 9 ξέχασα να σου πω και συγνώμη ότι για να ενεργοποιηθεί το volte αφου εχεις βάλεις το module πρέπει να έχεις cosmote και να στείλεις μήνυμα στην cosmote 1333 wifi call από πιστοποιημένη συσκευή με την sim την δική σου μέσα όπως Samsung S7 S8 S9 iPhone 8,9 κτλ κοίτα στο site της cosmote έχει και άλλες συσκευές, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δεν μπορώ να καταφέρω την ασύρματη μετάδοση οθόνης. Ούτε τώρα που έβαλα την Lineage OS, ούτε πριν με στην germakrom. Όποιος το έχει κάνει, ας πει τί μου ξεφεύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δεν μπορώ να καταφέρω την ασύρματη μετάδοση οθόνης. Ούτε τώρα που έβαλα την Lineage OS, ούτε πριν με στην germakrom. Όποιος το έχει κάνει, ας πει τί μου ξεφεύγειΕγώ με την μαμά version. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εγώ με την μαμά version. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε παρακαλώ γράψε τα βήματα. (Όχι ανάλυση, μόνο τα βήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Σε παρακαλώ γράψε τα βήματα. (Όχι ανάλυση, μόνο τα βήματα)Το έχω κάνει στην τηλεόραση. Έχεις smart tv? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Άλλη ερώτηση, για όσους έχουν lineage os 15.1 . Οι ειδοποιήσεις για νέα μυνήματα σε Viber, messenger σας έρχονται κανονικά; Εμένα έχουν θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Το έχω κάνει στην τηλεόραση. Έχεις smart tv? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω Android TV box, με υποστήριξη miracast. Μάλιστα έχω δύο, σε δύο διαφορετικές τιβι. Όμως, παρόλο που το ενεργοποιω, δεν μπορώ να δω κάτι στο τηλέφωνο. Ή απ την άλλη, δε μπορώ να βρω κάτι να ενεργοποιησω στον τηλέφωνο, εκτός απ το ότι μπαίνω στη σελίδα της μετάδοσης, ώστε να εμφανιστεί το τηλέφωνο στις συσκευές που βλέπει το Android box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Άλλη ερώτηση, για όσους έχουν lineage os 15.1 . Οι ειδοποιήσεις για νέα μυνήματα σε Viber, messenger σας έρχονται κανονικά; Εμένα έχουν θέμα Εμένα μπορεί να κάνει καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα να μου έρθουν όχι πάντα ομως,το κουφό που κάνει σε μένα όμως είναι ότι με δείχνει σε σύνδεση ανά διαστήματα χωρίς να έχω μπει στο Viber ακόμα και με κλειστή οθόνη ..περίεργα πράγματα!! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτόν τον κέρνελ αν θες https://forum.xda-developers.com/android/development/kernel-asagao-kernel-nubia-m2-t3858052 είναι για το Μ2 με LOS 8.1,αυτόν έχω καμιά βδομάδα τώρα και εχει καλύτερη απόκριση είναι πιο ισορροπημένος θα έλεγα. Edited November 11, 2018 by stratos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εχω Android TV box, με υποστήριξη miracast. Μάλιστα έχω δύο, σε δύο διαφορετικές τιβι. Όμως, παρόλο που το ενεργοποιω, δεν μπορώ να δω κάτι στο τηλέφωνο. Ή απ την άλλη, δε μπορώ να βρω κάτι να ενεργοποιησω στον τηλέφωνο, εκτός απ το ότι μπαίνω στη σελίδα της μετάδοσης, ώστε να εμφανιστεί το τηλέφωνο στις συσκευές που βλέπει το Android box. Και μετα πατας οκ και απο το τηλεφωνο. Και σε μενα δεν πιανει παντα με την πρωτη ή ισως να φταιει το android tv box, λεω! Χρησιμοποιω το screen projection της μαμας rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εμένα μπορεί να κάνει καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα να μου έρθουν όχι πάντα ομως,το κουφό που κάνει σε μένα όμως είναι ότι με δείχνει σε σύνδεση ανά διαστήματα χωρίς να έχω μπει στο Viber ακόμα και με κλειστή οθόνη ..περίεργα πράγματα!! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτόν τον κέρνελ αν θες https://forum.xda-developers.com/android/development/kernel-asagao-kernel-nubia-m2-t3858052 είναι για το Μ2 με LOS 8.1,αυτόν έχω καμιά βδομάδα τώρα και εχει καλύτερη απόκριση είναι πιο ισορροπημένος θα έλεγα. Thanks Έβαλα αυτό το κερνελ. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετα πατας οκ και απο το τηλεφωνο. Και σε μενα δεν πιανει παντα με την πρωτη ή ισως να φταιει το android tv box, λεω! Χρησιμοποιω το screen projection της μαμας rom. Το περίεργο είναι ότι εγώ δε βρίσκω κάπου στο παράθυρο να πατήσω ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Ερώτηση για τη lineage os. Πώς screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Volume Down + Power Button ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Για την lineage os, ποια google camera? Αυτή που έχει το playstore? Ή κάποιο port? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Googlare αυτό MGC_5.3.015_B-S-G_based_v.1.0.11_TlnNeum.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Googlare αυτό MGC_5.3.015_B-S-G_based_v.1.0.11_TlnNeum.apk Δε βρίσκω https://www.google.gr/search?client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&ei=zprsW6mPCMOtswGy24zgBQ&ins=false&q=MGC_5.3.015_B-S-G_based_v.1.0.11_TlnNeum.apk&oq=MGC_5.3.015_B-S-G_based_v.1.0.11_TlnNeum.apk&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.12...0.0..2591...0.0..0.0.0.......0.M7nFSYnD0Is Βοηθα λίγο παραπάνω, please. Και μια ερώτηση ακόμα Το camera2 API είναι ενεργοποιημένο, ή χρειάζεται ενεργοποίηση; Edit Κατέβασα από δω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/#apk344 Την MGC_5.3.015_4.apk Edit 2 Εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Βρήκα αυτή που προτείνεις. Βλέπω ότι έχει και νεότερη έκδοση του ίδιου πορτ. Edited November 15, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts