geokat1291 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά εΒάλα την βασισμένη σε nubia os ιταλική Ρομ δεν είδα καμία διαφορά, πέρασα την miui δεν δουλεύουν ορισμένα πράγματα αλλά είχε ραδιόφωνο φμ, πέρασα μετά την flyme os βασισμένη σε meizu μια από τα ίδια και αυτή είχε ραδιόφωνο αλλά και πάλι έχει προβλήματα με το safe από το android market σε ορισμένες εφαρμογές Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τωρα μας εκανες την καρδια γαρυφαλλο!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Samsung gear,glance που είναι για; amoled οθόνες σε στυλ always on,ειδικά το gear είναι για μένα must οποτε είδα ότι δεν δουλεύει και την ξηλωσα,η Ρομ δείχνει ότι είναι κατά τη γνώμη μου ρουτ με συνέπεια κάποιες τέτοιες εφαρμογές και αυτές των τραπεζών κλπ να μην δίνει το μάρκετ την δυνατότητα να δουλέψουν Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη miui που ειμαι το always on απο το market δουλευει κανονικα οπως και τα app απο τραπεζες ,για το gear δεν εχω και δεν το ξερω Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Μήπως βοηθάει καθόλου αυτή η σελιδα εσας τους εμπειρους,μπας και βρείτε καμια άκρη και σωθούμε όλοι;:http://rootmygalaxy.net/download-and-install-lineage-os-15-on-zte-nubia-m2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Μήπως βοηθάει καθόλου αυτή η σελιδα εσας τους εμπειρους,μπας και βρείτε καμια άκρη και σωθούμε όλοι;:http://rootmygalaxy.net/download-and-install-lineage-os-15-on-zte-nubia-m2/ Μηπως η ολη διαδικασια ειναι μουφα? Καποιος εχει αφησει ενα σχολιο τετοιο απο κατω. Παιδια το calculator του τηλεφωνου μου φαινεται οτι ειναι οτι ναναι, ειδικα στο επι τις εκατο (%). Κατεβασα ενα αλλο και κανω ανετα την δουλεια μου. Καποιος που ξερει αν μπορει να βοηθησει. Πως μπορει καποιος να κλειδωσει ή να ξεκλειδωσει μια εφαρμογη να τρεχει μονιμα στο παρασκηνιο εκτος απο το λουκετακι? Edited March 4, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Μήπως βοηθάει καθόλου αυτή η σελιδα εσας τους εμπειρους,μπας και βρείτε καμια άκρη και σωθούμε όλοι;:http://rootmygalaxy.net/download-and-install-lineage-os-15-on-zte-nubia-m2/ Ψεμα ειναι αδελφε για να μαζευει click.Μακαρι να υπηρχε... Λοιπόν παιδιά τελείωσα με την rom. θα την ανεβάσω και θα κάνω και θέμα και για to twrp και για το flash της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ψεμα ειναι αδελφε για να μαζευει click.Μακαρι να υπηρχε... Λοιπόν παιδιά τελείωσα με την rom. θα την ανεβάσω και θα κάνω και θέμα και για to twrp και για το flash της rom.Όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Ξέρεις εσύ. Σαν να απευθύνεσαι σε βλακες . Όχι ότι δεν είμαστε ορισμένοι χε χε!! Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 ... Λοιπόν παιδιά τελείωσα με την rom. θα την ανεβάσω και θα κάνω και θέμα και για to twrp και για το flash της rom. Γράψε κι αν προτείνεις καθαρή εγκατάσταση για όσους έχουν ήδη περασμένη την 1.1 του Gizchina. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Παιδιά καλησπέρα, δοκίμασα και τις 4 Πορτ ρομς που βγήκαν από Ιταλία μεριά,λοιπόν η καλύτερη με Φούλ Ελληνικά και να δουλεύουν όλα αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η miui,από κάμερα τράπεζες το samsung gear που είχα πρόβλημα είχα πάρει backup την εφαρμογή και μου δούλεψε όλα μα όλα θέματα (έβαλα ένα κατράμι μαύρο λόγω amoled) κλπ. Ακόμα και η ενημέρωση android ασφαλείας ειναι. Γενάρη του 18,από εμένα την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα, δοκίμασα και τις 4 Πορτ ρομς που βγήκαν από Ιταλία μεριά,λοιπόν η καλύτερη με Φούλ Ελληνικά και να δουλεύουν όλα αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η miui,από κάμερα τράπεζες το samsung gear που είχα πρόβλημα είχα πάρει backup την εφαρμογή και μου δούλεψε όλα μα όλα θέματα (έβαλα ένα κατράμι μαύρο λόγω amoled) κλπ. Ακόμα και η ενημέρωση android ασφαλείας ειναι. Γενάρη του 18,από εμένα την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας TapatalkScreen shoot Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Γράψε κι αν προτείνεις καθαρή εγκατάσταση για όσους έχουν ήδη περασμένη την 1.1 του Gizchina. Κοίτα πάντα προτείνετε καθαρή εγκατάσταση,αλλά αν έχεις περασμένη αυτή του gizchina μιας που έχω πατήσει σ αυτήν μπορείς απλά κάνονοντας wipe cache & dalvick cache και το system να την περάσεις και δεν θα χρειαστεί να κάνεις τπτ άλλο απ την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Ξέρεις εσύ. Σαν να απευθύνεσαι σε βλακες . Όχι ότι δεν είμαστε ορισμένοι χε χε!! Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα νιώσω καθόλου προσβεβλημένος εάν οι οδηγίες απευθύνονται σε βλάκες :lol: ... Διαβάζω κάτι flash κάτι wipe κτλ και δεν καταλαβαίνω τίποτα ( μα εντελώς τίποτα ) Δεν ξέρω εάν θα κουράσει τους advanced users αλλά για εμάς είναι η μόνη ελπίδα μας :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 ΟΚ Germak, thanks. Περιμένω το upload. ...και... ...συγκρατιεμαι (λόγω του χρονοβορου του πράγματος) να μη δοκιμάσω τη 8.2.1 MIUI του Gizchina! Μια ερώτηση ακόμα για τον Germak. Θεωρείς ότι πρέπει ν αλλάξω και το recovery και να βάλω το δικό σου για μεγαλύτερη σιγουριά - αξιοπιστία , ή και του Gizchina είναι ΟΚ για τα βασικά (backup, restore, wipes, flashαρισματα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Παιδιά καλησπέρα, δοκίμασα και τις 4 Πορτ ρομς που βγήκαν από Ιταλία μεριά,λοιπόν η καλύτερη με Φούλ Ελληνικά και να δουλεύουν όλα αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η miui,από κάμερα τράπεζες το samsung gear που είχα πρόβλημα είχα πάρει backup την εφαρμογή και μου δούλεψε όλα μα όλα θέματα (έβαλα ένα κατράμι μαύρο λόγω amoled) κλπ. Ακόμα και η ενημέρωση android ασφαλείας ειναι. Γενάρη του 18,από εμένα την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Screen shoot Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο και μονο για να μη σας παραμυθιαζουν οι ιταλοι να ξερεις πως μπορουμε να γραψουμε οιτι θελουμε στην ενημέρωση android ασφαλείας.μπορω αν θελω να σου βαλω 1-1-19........ το θεμα ειναι το kernel που αν δεις ειναι ακριβως το ιδιο και με τις αλλες. ΟΟΟΟΟΟΟΟλα τα αλλα ειναι customization. Φιλικα παντα Germak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) @Devote Φίλε συμφορουμητη, το να γραφεί ένας τόσο αναλυτικός οδηγός που ζητάς, σημαίνει (κατά τη γνώμη μου) οτι ο Germak θα πρέπει να καταναλώσει γι αυτό πολυ περισσότερο χρόνο σε σχέση με το χρόνο που κατανάλωσε για τη ROM! Αν αποφασίσει να το κάνει (εγώ δε θα το κανα), θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές μέρες. Κι από μια άλλη οπτική γωνία, ήδη μας προσφέρει μια ROM, αν είναι να καταναλώσει κι άλλο χρόνο ας είναι για μια ακόμα πιο βελτιωμένη ROM! Όμως αντ αυτού, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους οδηγούς του myphone http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=158 κι αν παραμένεις με απορίες να googlaρεις, ή να ρωτήσεις εδώ συγκεκριμένα πράγματα. Όλοι, πάνω κάτω έτσι κάναμε και κάνουμε. Όλα αυτά, εννοείται, με πολύ φιλική διάθεση. Edited March 4, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 ΟΚ Germak, thanks. Περιμένω το upload. ...και... ...συγκρατιεμαι (λόγω του χρονοβορου του πράγματος) να μη δοκιμάσω τη 8.2.1 MIUI του Gizchina! Μια ερώτηση ακόμα για τον Germak. Θεωρείς ότι πρέπει ν αλλάξω και το recovery και να βάλω το δικό σου για μεγαλύτερη σιγουριά - αξιοπιστία , ή και του Gizchina είναι ΟΚ για τα βασικά (backup, restore, wipes, flashαρισματα); Οτι σε βολευει εσενα.Απλα του giz ειχε μια δυο γραμμες κωδικα ψιλοπεριεργες γιαυτο και το ξαναεγραψα.Παντως ειναι ασφαλες και το ενα και το αλλο. Για να μην περιμενετε τσαμπα αργα το βραδυ θα ειναι ολα ετοιμα. Υπομονη γιατι εχει πεσει παντοφλα απο την γυναικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 OK, ... κρατά γερά! ... αλλά και τις ισορροπίες! Το βλέμμα είναι στο παρόν, αλλά και στο μέλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 @Devote Φίλε συμφορουμητη, το να γραφεί ένας τόσο αναλυτικός οδηγός που ζητάς, σημαίνει (κατά τη γνώμη μου) οτι ο Germak θα πρέπει να καταναλώσει γι αυτό πολυ περισσότερο χρόνο σε σχέση με το χρόνο που κατανάλωσε για τη ROM! Αν αποφασίσει να το κάνει (εγώ δε θα το κανα), θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές μέρες. Κι από μια άλλη οπτική γωνία, ήδη μας προσφέρει μια ROM, αν είναι να καταναλώσει κι άλλο χρόνο ας είναι για μια ακόμα πιο βελτιωμένη ROM! Όμως αντ αυτού, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους οδηγούς του myphone http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=158 κι αν παραμένεις με απορίες να googlaρεις, ή να ρωτήσεις εδώ συγκεκριμένα πράγματα. Όλοι, πάνω κάτω έτσι κάναμε και κάνουμε. Όλα αυτά, εννοείται, με πολύ φιλική διάθεση. Κανένα πρόβλημα και απολύτως κατανοητό :cry: Υγ ... ευχαριστω για το λινκ υγ#2 ... Τι είναι μωρε η Κατερίνη από την Πτολεμαιδα ... πινουμε έναν καφέ ( κερνάω ) στο αφήνω και μου το στέλνεις σε 2 ημέρες :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Δοκιμάσε κι αν το μπλοκάρεις, που δε νομίζω, έχουμε και τη Βέροια στη μέση! Edited March 4, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1723 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Πάντως για το συγκεκριμένο τζαμάκι ( που παρήγγειλα και εγώ ) έχουν σκάσει αρνητικές κριτικές στο Banggood . Η ( μάλλον φασόν ) απάντηση του Banggood είναι η παρακάτω . Thank you for choosing Banggood and sorry to hear that. Because the phone screen is the arc screen, the glass film can only be designed to cover the screen display part. It might smaller than the screen, but does not affect the use. And we have realized the problem of wipes. We will remember to put it in the package in the future. If you have any after-sale problem, please don’t hesitate to contact us(http://www.banggood.com/Contact-Us_hi111). We are glad to help you to solve the problem and give you a proper solution as soon as possible. Thanks for your kindly understanding. Have a nice day. Τελικα βρηκες λυση με το banggood??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικα βρηκες λυση με το banggood??? ... εχω θήκες - τζαμάκια ... το κινητό είναι ακόμα στον δρόμο ( έφυγε από Αθηνα και είναι καθ οδόν για Θεσνικη ) Τετάρτη , Πέμπτη το υπολογίζω ( με αυτα και με τα άλλα 1 μήνας + 5 ημέρες απο την παραγγελία .... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Από το πρωί που το έβγαλα απ'το φορτιστή, 7 ώρες και 15 λεπτά οθόνη (SOT). Τωρα είναι στο 28% και στα 3750 mV. Χρήση σερφαρισμα κυρίως, με WiFi. ROM η 1.10 του Gizchina.it. Μια χαρά. Κι ελπίζω η έκδοση του Germak να πάει ακόμα καλύτερα. Κατα τ αλλά, οι Ρώσοι στο 4pda.ru λένε ότι η MIUI του Gizchina (όχι η τελευταία έκδοση) τα πάει ακόμα καλύτερα στη μπαταρία. - Edit - 10 ώρες οθόνη, στα 5%, 3570 mV!! 10 ώρες SOT νομίζω ότι πρώτη φορά βλέπω σε τηλέφωνο! Ούτε στο redmi note 4x. Edited March 4, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 H miui τα πάει περίφημα σε όλα, εάν εξαιρέσεις το ότι δεν δουλεύουν τα λεντακια στις ειδοποιήσεις σε όλα τα άλλα είναι μια χαρά προς το παρών, βέβαια ακόμα την τεσταρω Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) εδω ο οδηγος για το recovery και το twrp http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7507144#post7507144 εδω ο οδηγος για τη δικη μου rom η οποια αλλη θελετε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7507181#post7507181 Edited March 5, 2018 by Germak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Μπράβο Germak είσαι ασυναγωνιστος. Θεωρώ ότι είναι αρκετά αναλυτικά για εμάς τους αδαείς. Μου έστειλαν εμαιλ από το support Nubia και μου ζητούν το ΕΜΕΙ της συσκευής, τον αριθμό s/w καθώς και σε ποια χώρα ζω. Τι λέτε να τα στείλω? Σήμ. Τους είχα στείλει κάποιες παρατηρήσεις να ενσωματώσουν στην καινούργια έκδοση. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 εδω ο οδηγος για το recovery και το twrp http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7507144#post7507144 εδω ο οδηγος για τη δικη μου rom η οποια αλλη θελετε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7507181#post7507181 Καλημέρα και σε ευχαριστουμε πολύ για την βοήθεια.. Είναι εύκολο να δώσεις σύνδεσμο για τους 2 αυτούς οδηγούς διότι κάνω αντιγραφή επικόλληση για τους 2 κωδικους αυτούς και δεν με πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Μου έστειλαν εμαιλ από το support Nubia και μου ζητούν το ΕΜΕΙ της συσκευής, τον αριθμό s/w καθώς και σε ποια χώρα ζω. Τι λέτε να τα στείλω? Σήμ. Τους είχα στείλει κάποιες παρατηρήσεις να ενσωματώσουν στην καινούργια έκδοση. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται να τους τα στείλεις άμεσα και να τους πιέσεις με τον τρόπο σου να φτιάξουν κάτι έστω να μας ξεκλειδώσουν τον bootloader της αυθεντικής rom. Πες τους ότι μόνο στην ελλαδα υπάρχουν πάνω από 1000 περίπου global συσκευές ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και σε ευχαριστουμε πολύ για την βοήθεια.. Είναι εύκολο να δώσεις σύνδεσμο για τους 2 αυτούς οδηγούς διότι κάνω αντιγραφή επικόλληση για τους 2 κωδικους αυτούς και δεν με πάει... Μαλον κάτι δεν κανείς καλά στην αντιγραφή γιατί τα Λίνκ δουλεύουν κανονικά. Τους οδηγούς τους έχω βάλει στην γενική κατηγορία ZTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts