taliban Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το ΄΄δικό΄΄ μου έφτασε Ελλάδα σήμερα το πρωί..... για να δούμε....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το ΄΄δικό΄΄ μου έφτασε Ελλάδα σήμερα το πρωί..... για να δούμε....... Ποτε το υπολογιζεις στα χερια σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ποτε το υπολογιζεις στα χερια σου? αν ήταν άλλες εποχές Δευτέρα, τώρα αν το πάρω Τετάρτη θα είμαι ικανοποιημενος :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παντως η κινεζικη beta που υπάρχει μετά από ερώτηση στην nubia που εκανα βασίζεται πάλι στο Android 6...ας ελπίσουμε στο xda να κάνουν τα θαύματα τους Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Απ' οτι πρόσεξα, στο banggood έχει εξαφανιστεί η επιλογή "Priority line" η οποία μας εξασφαλίζει ότι δεν θα περάσει η συσκευή τελωνείο. Τι κάνουμε τώρα; :worry: edit: Θα ενεργοποιηθει μετα απο 4 ημερες και παλι αυτη η επιλογη αποστολης εμαθα. Αρα ειναι προσωρινο. Edited January 15, 2018 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3simasm3nos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=zfSprfX1lzw How to Install TWRP Recovery & Root ZTE Nubia M2 Επειδη ειμαι ασχετος τελειως μηπως ξερει καποιος τι ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Απ' οτι πρόσεξα, στο banggood έχει εξαφανιστεί η επιλογή "Priority line" η οποία μας εξασφαλίζει ότι δεν θα περάσει η συσκευή τελωνείο. Τι κάνουμε τώρα; :worry: edit: Θα ενεργοποιηθει μετα απο 4 ημερες και παλι αυτη η επιλογη αποστολης εμαθα. Αρα ειναι προσωρινο. Ωπα! Πήγα να το παραγγείλω και όντως there is No Priority Line Αυτό για τις 4 μέρες είναι σίγουρο; ή όταν ενεργοποιηθεί ξανά θα αλλάξει και η τιμή; γιατί την έχει σε Promotion Sale From January 14 to January 22 Επίσης ξέρετε με ποια ROM στέλνει το Banggood; Edited January 15, 2018 by billphone Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Αυτό για τις 4 μέρες είναι σίγουρο; ή όταν ενεργοποιηθεί ξανά θα αλλάξει και η τιμή; γιατί την έχει σε Promotion Sale From January 14 to January 22 Σιγουρο δεν μπορω να ξερω αν ειναι...θα δειξει. Παντως αυτο για τις 4 ημερες το γνωριζω προσωπικα, διοτι μιλησα στο live chat μαζι τους. Θεωρω οτι οι πιθανοτητες ειναι σημαντικες να συμβει αυτο, διοτι ειναι αξιοπιστη ιστοσελιδα. Εχω τις αμφιβολιες μου για τις Priority χρεώσεις ομως. Το τελευταιο καιρο ηταν αυξημενα τα εξοδα και ειχαν φτασει για την συγκεκριμενη συσκευη μεχρι και σχεδον 15 ευρω. Υπομονη, λογικα πριν τις 20/1 θα γνωριζουμε πως θα εξελιχθει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται να εχω παραγγελει μια θηκη στις 6/1 και να ειναι στο κεντρο διαλογης Αττικης και το τηλεφωνο που το παραγγειλα στις 30/12 να μην εχει φτασει ακομα? Και οι δυο παραγγελιες εγιναν με τον ιδιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 ευτυχως αποφάσισα και το παράγγειλα την Κυριακή το πρωί με το priority.Δεν με ενδιαφέρει το σκάλισμα του τηλεφώνου εαν λειτουργούν ολα οπως πρεπει.Εκτος και υπαρξει επισημο update απο την εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Έχω επικοινώνησα πάλι σήμερα με Banggood και μου είπανε στοκ ακόμα τίποτα. Από βδομάδα και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Έχω επικοινώνησα πάλι σήμερα με Banggood και μου είπανε στοκ ακόμα τίποτα. Από βδομάδα και βλέπουμε... Μου αρεσει που γραφουν και in stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ρε παιδια υπαρχει και αλλου, geekbuying, aliexpress σε προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Προφανώς ψάχνει την πιο ασφαλή επιλογή. .....Στα άλλα νέα, Το δικό μου είναι από 13/1 στη ένδειξη " εκφορτωση στό κέντρο διαλογής"....' Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μόνο από banggood συμφέρει από τους άλλους έχει τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το geekbuying έχει ευρωπαϊκό κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το geekbuying έχει ευρωπαϊκό κατάστημα Βλέπω 4 επιλογές για αποστολή...ποια είναι από ευρωπαϊκό κατάστημα; DHL Economy μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Βλέπω 4 επιλογές για αποστολή...ποια είναι από ευρωπαϊκό κατάστημα; DHL Economy μήπως; ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Φιλε taliban, κανενα νεωτερο απο το μετωπο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Το geekbuying έχει το lite παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Φιλε taliban, κανενα νεωτερο απο το μετωπο?:) "Κουνήθηκε", λογικά αύριο παραλαμβανω :) Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Χωρίς κίνηση και εμένα εδώ και 5 ημέρες και ξαφνικά σήμερα το πρωί μου το έφεραν στο μαγαζί :D :D :D για τον φίλο τον taliban που περιμένει, εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Αντε να δούμε. Αφού άρχισαν οι παραλαβές, θα πάρουμε και μεις σειρά την άλλη εβδομάδα. Εντυπώσεις θέλω να φτιαχτουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Λογικά και εγώ από Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου... Ελπίζω! Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Χωρίς κίνηση και εμένα εδώ και 5 ημέρες και ξαφνικά σήμερα το πρωί μου το έφεραν στο μαγαζί :D :D :D για τον φίλο τον taliban που περιμένει, εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Eδώ στην Αθήνα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά :) Καλορίζικο λοιπόν και περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις σύντομα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts