Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο την σελιδα της νοκια:

Που ειναι αυτο?

Αυτο το κανεις αφου εχεις τραβηξει την φωτο ,στην επεξεργασια εικονας.

Και πάλι τη συγγνώμη μου σε όσους ίσως προκάλεσα ανησυχία.

Φιλικά :)

Νο problem Nick ,αφου λυθηκε το προβλημα ;)

pedia na rotiso kati pos bazo me enan file manager ena operator logo pou exo?

Αυτο το κανεις πχ με το FExplorer , αφου βρεις το λογοτυπο,εχει επιλογη για

set as operator logo

To θεμα ειναι απο οτι εχω διαπιστωσει ,οτι υπαρχει προβλημα (με vodafone για μενα ) και δεν μπαινει λογοτυπο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

kai mena me vodafone arxika htan ok to logo me ton fexplorer.twra enw einai sto fakelo c/system/apps/phone/logo de to vlepei kala.tha dokimasw na to svhsw kai na to xanakanw set

kapoios moderator as antikatasthsei tin arxikh mou lista sumvatothtas me ngage games me authn.gia neotera enhmerwnw

edited by nervous: Done!

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Αυτο το κανεις πχ με το FExplorer , αφου βρεις το λογοτυπο,εχει επιλογη για

set as operator logo

To θεμα ειναι απο οτι εχω διαπιστωσει ,οτι υπαρχει προβλημα (με vodafone για μενα ) και δεν μπαινει λογοτυπο.

Το έχω ψάξει λίγο το θέμα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις λογότυπο.

Η Vodafone χρησιμοποιεί ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα αρχείου για το λογότυπο (δεν το έχω πρόχειρο αυτή την στιγμή) και δουλεύει σε συνάρτηση με κάποιες πληροφορίες του δικτύου της.

Με τον FExplorer, η μόνη περίπτωση να εμφανίζεται το δικό σου λογότυπο, είναι όταν βρίσκεσαι.....εκτός δικτύου :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αφου λεει Flash modes: on, off, automatic, and anti red-eye

δεν λεει για την επεξεργασια

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

epidi den exo ton FExplorer xirokinita me kapion alon file manager den ginete?

kai meta pos bgeni to logo ama to exo perasi me ton FExplorer exi epilogi na ferni to arxiko?

spacer.png

Πας c>system>apps>phone>oplogo και σβηνεις το λογοτυπο σου

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αφου λεει Flash modes: on, off, automatic, and anti red-eye

δεν λεει για την επεξεργασια

Για να επεξεργαστείς μία φωτό την ανοίγεις από την Εκθεση και όταν τη βλέπεις πατάς το κεντρικό πλήκτρο του joystick και μία από την επιλογές είναι και η "Επεξεργασία"

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

pistevo to operator logo allazei logo 3G,to emvanizei se emena kai meta exafanizetai..yparhoune programmata ektos apo file manager gia na allaxeis to operator logo opos to Op Man..@nickvog trellathika hthes me tin anakoinosei poy ekanes alla eftihos den itan ontos ayto poy eleges!!pali kala tha etreha gia DE-grade ..lol.Pantos simera moy htypise to tilefono kai den epaixe to Iho poy eho epilexei kai gyrise sto nokia tune apo mono toy..ara toylahiston den hanoume klisi,meta douleve mia hara!!Mia hara i anavathmisei ola kala
Greek Android & iOS users (FB group)

Το έχω ψάξει λίγο το θέμα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις λογότυπο.

Η Vodafone χρησιμοποιεί ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα αρχείου για το λογότυπο (δεν το έχω πρόχειρο αυτή την στιγμή) και δουλεύει σε συνάρτηση με κάποιες πληροφορίες του δικτύου της.

Με τον FExplorer, η μόνη περίπτωση να εμφανίζεται το δικό σου λογότυπο, είναι όταν βρίσκεσαι.....εκτός δικτύου :)

otan epilegeis me ton fexplorer mia eikona gia logo automata vazei meta apo restart thn eikona sto swsto fakelo me to swsto onoma px 222_o.bmp kapws etsi telos pantwn kai arxika mou douleue.meta oxi de xerw giati.logika an pas se allo meros prepei na allazei to onoma tou logo analoga tin kipselh pou vriskese ktl opote den to vlepei sa logo pleon kai prepei na to xanavaleis .den eimai sigouros

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

re paidia eseis pou exete to kinito pes te mou poso kratei i mpataria giati tha to paro se 4 meres plz
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Παιδιά, έχει μεγάλη σημασία να έχουν "κάτσει" καλά οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Εμένα μου κρατάει 4 γεμάτες μέρες (με χρήση τηλεφώνου κι όχι gameboy ε;), έχω δει και 5 μέρες. Μετά την αναβάθμιση και το restore, έπεσε στο μισό. Δε ξέρω γιατί, πιθανολογώ ότι κάτι δεν πήγαινε κάλά με κάποια εφαρμογή. Με hard reset και ξανά στήσιμο όλα από την αρχή, έγιναν όλα όπως πριν, χάνω το πρώτο τουβλάκι στις 48 ώρες...

Με έντονη χρήση, ραδιόφωνο, ψάξιμο στους φακέλους, παιχνιδάκια, αρκετά μηνύματα και κλήσεις, αντέχει χαλαρά 2 μέρες.Φυσικά εννοείται ότι και κάποια στιγμή το κινητό το αφήνουμε από τα χέρια μας... :lol:

Μια και κάπου πιο πάνω αναφέρθηκε το θέμα των κυψελών...Σε εσάς δουλεύουν?Εμένα δεν μου βγάζουν καμία πληροφορία περιοχής... :confused:

Ο επιμένων νικά...

@nickvog trellathika hthes ... tha etreha gia DE-grade ..lol. ...Mia hara i anavathmisei ola kala

Γι' αυτό φίλε john κάθησα σχεδόν όλη νύχτα χτες ψάχνοντας το ρημάδι το ιντερνετ, για να μη φανώ ανακόλουθος και πάρω κανένα στο λαιμό μου :lol:

Ηταν μεγάλο σπάσιμο να στέλνει μόνο τα μισά και στα υπόλοιπα να μουλαρώνει, είχε σταματήσει το μυαλό μου. Είχα κάνει σχεδόν τα πάντα (σχεδόν γιατί τα πάντα τα έκανα χτες τη νύχτα βγάζοντας άκρη τελικά... :rolleyes: )

Η ΝΟΚΙΑ τελικά με το Ν70 (και το τελευταίο firmware) ομολογώ έχει φτιάξει TO AΠΟΛΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟ :up:

P.S. φυσικά μέχρι το επόμενο.... :p

pedia 8elo na agoraso mia mnimi 256 apo to http://www.e-shop.gr pia marka na protimiso? giati den poli gnorizo.kai genika ine aksiopisto to e-shop exete kani agores apo eki?

efxaristo

spacer.png

Στο θέμα της αυτονομίας να συμπληρώσω και εγώ ότι δύσκολα θα βγάλει κάτω από 2 μέρες (και μιλάω για χρήση με κοσμοτέ). Με πιο συνετή χρήση βγάζει και 4ήμερο...

Πολύ ικανοποιητικοί χρόνοι για symbian συσκευή με τέτοιου μεγέθους οθόνη. Μιλάω πάντα για χρήση σε GSM μόνο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

περασα και εγω σημερα την καινουργια αναβαθμιση καιμπορω να πω οτι μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα!

ειναι καποιος που να εχει περασει παιχνιδια σε jar και να εχει προβλημα?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

pedia 8elo na agoraso mia mnimi 256 apo to http://www.e-shop.gr pia marka na protimiso? giati den poli gnorizo.kai genika ine aksiopisto to e-shop exete kani agores apo eki?

efxaristo

Ως μια από τις πιό αξιόπιστες και απροβλημάτιστη αναφέρεται αυτή της Trancend...To e-shop θεωρείται από τα καλύτερα και φθηνότερα e-shops στα περισσότερα είδη του.....Μπες στο skroutz-it και βρες και την καλύτερη τιμή.... ;)

περασα και εγω σημερα την καινουργια αναβαθμιση καιμπορω να πω οτι μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα!

ειναι καποιος που να εχει περασει παιχνιδια σε jar και να εχει προβλημα?

Tα jar παιχνιδια δουλεύουν μια χαρά. Το Sims 2 και το Κing Kong της Gameloft είναι τα πιο πρόσφατα hits :D

Guest Tankwart

Ρε παιδια να σας πω την αμαρτια μου...Ποσο θα ηθελα ενα super-ultra-mega-games Pack,σαν αυτο που εκανε ο Αισωπος για apps.Ειναι λιγο δυσκολο για μενα να βρισκω τι παιχνιδια κυκλοφορουν...ενω ενα μεγαλο αρχειο οσο μεγαλο κ να ειναι το κατεβαζω και τελειωνει η δουλεια...

Αυτα.

efxaristo

yper-axiopisto to eshop, agorazw me adikatavoli kai pistwtiki 2 xronia apo kei. sorry gia offtopic

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Να κάνω μια ερώτηση...Όταν αλλάζω από dual σε GSM οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων μου επιστρέφουν στις εργοστασιακές..Αυτο είναι φυσιολογικό για το Ν70 ή να το κοιτάξω?Ξέρει κανείς τπτ?

Επίση μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ τον ferxplorer 1.15?

thnx:)

 iPhone 3G S⃣