Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στo N70 υπαρχει δονηση?

Φυσικά! Αρκετά απαλή μάλιστα, σαν χτύπος καρδιάς ένα πράγμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

στo N70 υπαρχει δονηση?
Φυσικά, γιατι να μην έχει; :worry:

kai egw to exw metaniwsei . . . i bataria = 12 wres !!!max kai xwris plaka ... to afisa anoixto to bradi me full bataria kai teliwse mexri to prwi

βαλε το κινητο σε μονιμο gsm για να μην τρωει μπαταρια κατα την εναλαγη

Στην τελευταία φόρτιση μου κράτησε τρείς ολόκληρες μέρες (με τις νύχτες μαζί) με μετρια χρήση και αν δεν το ζόριζα κάπως την τελευταία, θα μπορούσε να κρατούσε και άλλη μερα....Έχω απενεργοποιήσει το 3G... ;)

kai egw to exw metaniwsei . . . i bataria = 12 wres !!!max kai xwris plaka ... to afisa anoixto to bradi me full bataria kai teliwse mexri to prwi

Το παραπανω που λες μαλλον εχει να κανει με ελαττωματικη η μπαταρια.

Eνας ακομη τροπος για εξοικονομιση μπαταριας ειναι να μειωσετε λιγο την

φωτεινοτητα της οθονης ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Προσωπικά με την πρώτη φόρτιση μου κράτησε 2,5 μέρες και με αρκετή χρήση γιατί το επεξεργαζόμουν + ότι το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου.

Και λογικά η μπαταριά θα "αυξηθεί" και λίγο.

Άμα κολλήσει να το σουτάρω???

Kawasaki Street Warriors

Ρε παιδιά κάτι που πρόσεξα τελευταία είναι ότι όταν σε καλούν το τηλέφωνο δε χτυπά αμέσως αλλά μετά το πρώτο χτύπημα με αποτέλεσμα να χάνεις τις αναπάντητες. Νόμιζα ότι φταίει το FScaller αλλά απενεργοποιώντας το είδα ελάχιστη διαφορά, έτσι συμβαίνει σε όλους;;

George Bernard Shaw

Ρε παιδιά κάτι που πρόσεξα τελευταία είναι ότι όταν σε καλούν το τηλέφωνο δε χτυπά αμέσως αλλά μετά το πρώτο χτύπημα με αποτέλεσμα να χάνεις τις αναπάντητες. Νόμιζα ότι φταίει το FScaller αλλά απενεργοποιώντας το είδα ελάχιστη διαφορά, έτσι συμβαίνει σε όλους;;

Πρώτα έρχεται η εικόνα και μετά ο ήχος...Η καθυστέρηση είναι ελάχιστη και αμελητέα...Καμιά σχέση με αυτή της SE με το σταδιακό ανέβασμα της έντασης.... :O

Πρώτα έρχεται η εικόνα και μετά ο ήχος...Η καθυστέρηση είναι ελάχιστη και αμελητέα...Καμιά σχέση με αυτή της SE με το σταδιακό ανέβασμα της έντασης.... :O

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι και χωρίς το FScaller πάλι πρέπει να χτυπήσει και δεύτερη φορά για να ξεκινήσει ο ήχος, στο πρώτο μπιπ δε βγαίνει καθόλου ήχος είναι λίγο σπαστικό αυτό γιατί το χω ακριβώς δίπλα μου και δε χτυπάει καθόλου όταν μου κάνουν αναπάντητες

George Bernard Shaw

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι και χωρίς το FScaller πάλι πρέπει να χτυπήσει και δεύτερη φορά για να ξεκινήσει ο ήχος, στο πρώτο μπιπ δε βγαίνει καθόλου ήχος είναι λίγο σπαστικό αυτό γιατί το χω ακριβώς δίπλα μου και δε χτυπάει καθόλου όταν μου κάνουν αναπάντητες

Το πρώτο μπιπ ακούγεται από το τηλέφωνο που καλούμε συνήθως μισό...Εν τούτοις το τηλέφωνο αντιδρά και βγάζει αναγνώριση άμεσα.Στο πρώτο κανονικο (όχι στο μισό) μπιπ ακούγεται κανονικότα και ο ήχος στην max ένταση. Αυτό είναι και καλό γιατί αν περιμένουμε κλήση με το τηλέφωνο στο χέρι το σηκώνουμε αμέσως και δεν το αντιλαμβάνεται ο περίγυρος και ιδώς σε στιγμές ησυχίας αυτό είναι πολύ χρήσιμο...Έλεγξε αν καθυστέρησή σου είναι μεγαλύτερη το είδος του ήχου που χρησιμοποιείς. Κάπου ακούστηκε πως τα μπ3 ακούγονται πιό χαμηλά και με μεγαλύτερη καθυστέρηση....Ο καθένας τελικά επιλέγει αυτό που τον εξυπηρετεί καλύτερα.... ;)

Αυτή τη στιγμή μιλάω με κάποιον από την ομάδα του GNUBOX! ;)

Βρήκαμε ένα εσωτερικό bug του N70 στο Bluetooth του, το οποίο δεν επιρεάζει καθόλου παρά τις συνδέσεις εφαρμογών τύπου GNUBOX που χρησιμοποιούν bluetooth comm ports της συσκευής.

Είμαστε υπό επίληση του θέματος...

Θα ξαναγράψω για το θέμα όταν έχω νεότερα. :)

Προσοχη......

Επειδη την επαθα 2 φορες μεσα σε μια εβδομαδα με κοληματα στο κινητο παρολα αυτα τα ελυσα με πολλες προσπαθεις...

1 ελεγχετε καλα τις εφαρμογες που βαζετε και να προτιματε να τις τοποθετειτε στην καρτα και οχι στο τηλεφ.

2 εαν σκεφτεστε να βαλετε το antivirus της F-SECURE διαγραψτε πρωτα το antivirus της symantec ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ SOS ,,,η απενεργοποιηστε την εν λογω εφαρμογη....σιγουρα θα σας κολησει εαν δεν το κανετε ,και ο μονος τροπος να ξεκολησετε ειναι βγαζοντας την καρτα μνημης και την μπαταρια για κανα 3ωρο ισα ισα να ερθει το κινητο σε κατασταση 1ης ενεργοποιησης,απο οπου και απενεργοποιητε η symantec aytomata..

στην 2 βλαβη που αναφερω πιο πανω πρωτα πηγα se NOKIA CLUB οι οποιοι προσπαθησαν να κανουν αναβαθμιση ανεπιτυχως μιας και το κινιτο δεν ανταποκρινοταν.....

Ολα είναι δρόμος!

Αυτή τη στιγμή μιλάω με κάποιον από την ομάδα του GNUBOX! ;)

Βρήκαμε ένα εσωτερικό bug του N70 στο Bluetooth του, το οποίο δεν επιρεάζει καθόλου παρά τις συνδέσεις εφαρμογών τύπου GNUBOX που χρησιμοποιούν bluetooth comm ports της συσκευής.

Είμαστε υπό επίληση του θέματος...

Θα ξαναγράψω για το θέμα όταν έχω νεότερα. :)

Λοιπόν φίλε μου, άκουσε την ιστορία μου...

Κατέβασα αρχικά το Gnubox που είναι για το 6681, και μετά αυτό που είναι για το Ν70. Το σετάρισα όπως έκανα και στο 3230, αλλά όταν πήγα να φτιάξω το σημείο πρόσβασης Βτ τότε παρατήρησα πως δεν υπάρχει η επιλογή για κλήση δεδομένων στις επιλογές σημεία πρόσβασης. Αφού το έσωσα, πήγα να το δω στα σημεία πρόσβασης, δεν υπήρχε και πήγα να το ξαναφτιάξω και... "το όνομα σύνδεσης χρησιμοποιήται"!!!. Ο Opera βλέπει το σημείο, αλλά ο Netfront όχι!!!

Μετά από αυτό ο Opera δεν μπορούσε να συνδεθεί με το internet και έπεξε πάλι αφού έσβησα και έφτιαξα πάλι τα σημεία πρόσβασης. Το Βτ υπάρχει ακόμα χωρίς να μπορώ να το δω ή να το τροποποιήσω. Το Gnubox πάντως δεν συνδέεται με τον Η/Υ...

Περιμένω νέα σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

...Το Βτ υπάρχει ακόμα χωρίς να μπορώ να το δω ή να το τροποποιήσω. Το Gnubox πάντως δεν συνδέεται με τον Η/Υ...

Περιμένω νέα σου...

Σε παρακαλώ να πειραματήζεσε με δική σου ευθήνη... Για να διαγραφή το σημείο πρόσβασεις μπαίνεις στο GNUBOX και πατάς Install>>Clear Records .

Το κινητό δεν συνδέετε με τον υπολογιστή γιατί έχει bug εσωτερικά το bluetooth το οποίο δεν ξέρω αν είναι bug ή το έχει κάνει επίτηδες η Nokia...

Όταν βρεθεί κάποια λύση θα κάνω άμεσα post!:)

...Σε παρακαλώ να πειραματήζεσε με δική σου ευθήνη...

Καλά, αυτό τώρα γιατί το είπες; Φυσικά ότι κάνω, το κάνω με δική μου ευθύνη... Προσπαθώ να μην το παρακάνω - δηλαδή να μην κάνω τραγικές επεμβάσεις - αλλά αν δεν πειραματιστείς, τελικά δεν θα κάνεις τίποτα...

Πράγματι, το σημείο έσβησε αφού έκανα "Delete records"...

Περιμένω νέα σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Paidia yparxei kapoy kapoio videaki travigmeno apo to n70? Episis, ta videakia poy travas sto kinhto mporeis na ta deis fullscreen? Thanks kai sorry gia ta greeklish...
..κάτι μαγικό!

Paidia yparxei kapoy kapoio videaki travigmeno apo to n70? Episis, ta videakia poy travas sto kinhto mporeis na ta deis fullscreen? Thanks kai sorry gia ta greeklish...

Ναι μπορείς να δεις και σε πλήρης οθόνη. ;)

(Όσο για το βίντεο ψάξε το thread και κάτι θα βρείς.)

Μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του αν αξίξει να αλλάξω το κ750 με το Ν70?

σαφος ν70.το κ750i που το εχω δει εχει πολυ μικρη οθονη δεν εχει κανενα ενδιαφερον σαν κινητο και δεν ειναι smartphone.ν70 δαγκοτω

Ειχα το K750i και πηρα το Ν70. Απολυτα ικανοποιημενος!!!!! :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ήμουν ανάμεσα στα δύο κι εγώ αλλά τελικά πιστεύω πως ένα smart αν μπορείς να αντέξεις τις (στη συγκεκριμένη περίπτωση μικρές ) αυξημένες διαστάσεις τους είναι μονόδρομος τελικά. Στο mp3 από σύγκριση έχουν περίπου την ίδια ποιότητα ενώ ο ήχος ακούγεται μπορώ να σου πω ελάχιστα δυνατότερα στο Ν70, από ράδιο μάλλον υπερτερεί το Ν70 ενώ από οθόνη δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης. Από κάμερα εγώ θα έδινα ένα + στο Κ750 γιατί το auto focus μετράει. Δες αν μπορείς να το πουλήσεις σε καλή τιμή και αν σε συμφέρει όμως.

Αλήθεια ρε παιδιά το πρόβλημα μου με την έκθεση δε το έχει αντιμετωπίσει κανένας;; Όταν μπαίνω στην έκθεση και μπαίνω στο εικόνες & ήχοι με πετάει ή αυτομάτως στο αρχικό μενού ή μετά από λίγα δεύτερα. Είχε πει κάποιος φίλος ότι το πάθαινε όταν είχε avi αρχεία, τα έσβησα αλλά τίποτα. Έσβησα όλες τις εικόνες και τα βίντεο από τη κάρτα αλλά και πάλι με πετάει έξω (σημειωτέον ότι στους ήχους και στη μουσική μπαίνει κανονικά ενώ σε όλα τα αρχεία σε πετάει και εκεί έξω). Το σπάσιμο είναι ότι ακόμα και στη σκηνοθεσία όταν πάω και πάει να επιλέξει βίντεο με πετάει εκτός προγράμματος πάλι ενώ εικόνες μ΄αφήνει να επιλέξω κανονικά. Υπέθεσα ότι θα φταίει κάποια εφαρμογή αλλά τοποθετώντας την αρχική 64 mmc, γίνεται ακριβώς το ίδιο. Κανείς δεν έχει πάθει κάτι παρόμοιο; Λέτε να κάνω format και στην εσωτερική μνήμη;; Απλά θυμάμαι ότι αυτό γινόταν σχεδόν από τη δεύτερη μέρα που είχα πάρει το κινητό με τη διαφορά ότι τότε με πετούσε όταν ζοριζόταν στην έκθεση μετά από κανά λεπτό που περιπλανιόμουν στις φωτογραφίες. Καμιά ιδέα, λύση;; Απλά για format επειδή βαριόμουν είπα να περιμένω να το κάνω μετά από καμιά αναβάθμιση.

edit: επίσης δε ξέρω αν σχετιζονται αλλά και στο lifeglob όταν περάστηκαν όλα τα δεδομένα μετά και κει με βάζει μέσα και σε ένα δευτερόλεπτο με πετάει.

George Bernard Shaw