Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα στο backup βγάζει πρόβλημα μόνο στις επαφές..

δεν είναι κ τόσο τραγικό το ψάξιμο πάντως.. είναι πολύ βολικό..

Τεσπα...

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Μπορεις να το κανεις με καποιο προγραμμα για αυτη δουλεια εαν κανεις μια αναζητηση στο xxxxxxxxxx θα βρεις αρκετους Screensaver και σε διαφορα σχεδια.. εαν θελεις δοκιμασε και το best clock της εταιριας smartphoneware :)

Δέν το βρήκα αυτό ρε φίλε.Δηλαδή τι κάνει?Μπορείς με αυτό να βάλεις ότι Screensaver θέλεις?

Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα με το μολις 2 μηνων Νοκια Ν70 μου. Πιο συγκεκριμενα χαλασε το κουμπακι που ανοιγει και κλεινει το κινητο, αυτο που βρισκεται στο πανω μερος και ειναι λιγο χωμενο. Το πηγα στην κεντρικη Alpha Copy κοντα στο Ικεα Θεσσαλονικης και μου ειπαν οτι εχει σπασει το κουμπι απο μεσα και θα πρεπει να σταξω 30 ευρακια για να μου το φτιαξουν. Τους ειπα οτι το κινητο ειναι 2 μηνων μολις και εχει εγγυηση και μου ειπαν οτι το προβλημα προκληθηκε απο κακη μου χρηση. Τους απαντησα οτι πρωτον με ποση δυναμη μπορει να πατησει κανεις ενα χωμενο κουμπι και να σπασει και δευτερον οτι ειχα το ιδιο κινητο επι εναμιση χρονο πριν μου το κλεψουν και δεν ειχε παθει τιποτα. Αυτοι συνεχισαν το βιολι τους , οποτε κι εγω το πηρα κι εφυγα, σκεπτομενος να στειλω κανα e-mail στη Νοκια μπας και βγει καμια ακρη, γιατι αισθανομουν οτι με κοροιδευουν στην Alpha Copy. Σκεφτομαι επισης να το ανοιξω μπας και το φτιαξω μονος μου μιας και εχω ειδικο κατσαβιδι, αλλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.

Ειχε κανεις σας παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το αντιμετωπισε?

Ολες οι προτασεις δεκτες.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Θοδωρος

βλακεια σου πανε..τα κουμπακια αυτα βγαινουν πανευκολα και μπορεις ευκολα να το αντικαταστησεις..αν μπορεις τηλεφωνικα..ζητα τους αν μπορουν να σου δοσουν μονο το κουμπακι..απο κει και περα θα σου δωσω ενα βιντεο (πως ανοιγεις το κινητο) και θα το αλλαξεις μονος..δεν ειναι τιποτα..ισως 30 ευρω να κοστιζε η αλλαγη της προσοψης(ολα,επδ μαλλον δεν θα το δινουν ξεχωριστα) ξερω γω..

Kai pos tha to kanoume auto na ensomatothei sto thema?

Αν κοίταγες λίγο(!) πιο κάτω θα το έβλεπες το πως.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2276590#post2276590;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δέν το βρήκα αυτό ρε φίλε.Δηλαδή τι κάνει?Μπορείς με αυτό να βάλεις ότι Screensaver θέλεις?

Στα γνωστα μαγαζακια εψαξες? Εαν θυμαμε καλα μπορεις να βαλεις οποια εικονα θελεις για screensaver ακομη και giff animation :)

Εdit:

Για οτι εχει σχεση με εφαρμογες καλυτερα να τα λεμε στο επισημο θεμα :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51187

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Βασικα απ οτι καταλαβα το κουμπακι στοιχιζει 1 ευρω και 29 ευρω ειναι η εργασια. Και μονο που σου πιανουν το κινητο σου χρεωνουν 29 ευρω ταριφα..Ειδα ενα βιντεακι στο youtube με τιτλο Nokia N70 dismantle που ειναι αρκετα κατατοπιστικο, το προβλημα ειναι οτι στην Alpha Copy δεν πουλανε μονο το κουμπακι, τους ρωτησα. Επισης φοβαμαι μην χαλασω το κινητο ανοιγοντας το. Ειναι και 2 μηνων μολις..Δοκιμασα να στειλω email στη Νοκια αλλα δεν πηγαινε, δεν ξερω γιατι..

βλακεια σου πανε..τα κουμπακια αυτα βγαινουν πανευκολα και μπορεις ευκολα να το αντικαταστησεις..αν μπορεις τηλεφωνικα..ζητα τους αν μπορουν να σου δοσουν μονο το κουμπακι..απο κει και περα θα σου δωσω ενα βιντεο (πως ανοιγεις το κινητο) και θα το αλλαξεις μονος..δεν ειναι τιποτα..ισως 30 ευρω να κοστιζε η αλλαγη της προσοψης(ολα,επδ μαλλον δεν θα το δινουν ξεχωριστα) ξερω γω..

Πηγα και σε αλλο Alpha Copy αλλα μου λενε τα ιδια..

Δοκίμασες να πας σε άλλο κατάστημα?

δεν ειναι τιποτα να το ανοιξεις πιστεψε με..κι εγω το προσεχα σαν τα ματια μου..και το ανοιξα προσεκτικα..δεν ειναι τιποτα..δεν προκειτε να παθει κατι :)

βρες εσυ το κουμπι....

Αφού στο λένε όλοι... Δοκίμασε.. αν εμπιστευεσαι τον ευατό σου με κατσαβίδι (γενικά)
Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Λοιπον παιδια δεν αντεξα την κοροιδια της Αλφα κοπυ και το ανοιξα με τη βοηθεια του βιντεο απο το youtube και οντως δεν ειναι πολυ δυσκολο, αν και εβαλα και λιγο κατσαβιδακι, ενω ο τυπος το ανοιγε ολο με τα χερια. Στη συνεχεια ξεβιδωσα τις βιδες με το ειδικο κατσαβιδακι που εχω απο παλια και ειδα οτι το κουμπακι δεν ειχε σπασει, απλα ειχαν ξεκολλησει οι 2 απο τις 4 βασεις του με την πλακετα. Τις κολλησα με δυνατη κολλα μιας και δεν εχω τοσο μικρο κολλητηρακι και εβαλα κοντρα ενα κομματακι αλουμινοχαρτο. Το συναρμολογησα και δουλευει μια χαρα! Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι βιδες χωρις να τις εχω σφιξει τρελα αρπαξαν και δεν ξεσφιγγαν, μαλλον ειναι κολπο της Νοκια για να μην το ανοιγοκλεινουμε μονοι μας, οποτε αν χρειαστει να το ξαναανοιξω θα εχω προβλημα.

Παντως πολυ χαρηκα που τα καταφερα μονος μου, να παει να μαμηθει η Αλφα κοπυ και η Νοκια που κοροιδευουν τον κοσμο. Πολυ χαρηκα που αφου το ειχα αφησει, μετα απο 2 μερες πηγα και το πηρα..Ετσι μου ρχεται να το παω να τους το τριψω στη μουρη..

Στο μελλον θα δουλευω το flight mode απο το μενου για να μη χρησιμοποιω πολυ το κουμπακι, αν και η εντυπωση μου ειναι οτι η Νοκια δεν το ειχε κολλησει καλα, μιας και δε μπορει να πατηθει πολυ βαθια το κουμπι αυτο, αφου μετα βιας χωραει το δαχτυλο μου.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια! Ειναι πολυ σημαντικο να αλληλοβοηθειομαστε στον αγωνα εναντιον της εκμεταλλευσης μας απο τις εταιρειες..

Συνχαρητίρια sfixtis έτσι πρέπει!! Τους αφήνουμε κ γεια σας...

καλα εκανες,δεν ειναι δυσκολο να το ανοιξεις μονος σου, ειναι αρκετα ανθεκτικο.

τωρα για το κουμπακι,σου προτεινω να παρεις μια μουφα προσοψη απο το ebay,και να αντικαταστησεις μονο το κουμπακι,ειναι σχεδον ολοιδια,και δεν θα καταλαβεις διαφορα. ,

καλα εκανες,δεν ειναι δυσκολο να το ανοιξεις μονος σου, ειναι αρκετα ανθεκτικο.

τωρα για το κουμπακι,σου προτεινω να παρεις μια μουφα προσοψη απο το ebay,και να αντικαταστησεις μονο το κουμπακι,ειναι σχεδον ολοιδια,και δεν θα καταλαβεις διαφορα. ,

File pos 8a to anoi3ei afou tora exei klidos i den 3ero tora pantos efhome na min exei problima to paidi kai pali bravo apo mena pou to anoi3es monos sou.

Guest dog1971

Έχει αξία μεταπώλησης το Ν70 music edition;

Λέω να πουλήσω το δικό μου μιας και αποφάσισα να μεταπηδήσω σε WM κινητό, αλλά δεν ξέρω σε τι τιμή να το δώσω... Τα μαγαζιά μεταχειρισμένων πάντως τα δίνουν 190-200 euro.

Any clues?

Τι μεταπωλητική αξια να χει ενα κινητο? Τιποτα...

Αν μιλάς για μεταπωλητική αξια σε συγκριση με αλλα μοντελα κινητων, ναι εχει μεγαλυτερη, αφου τα Ν70 ολοι ξερουν ότι αποδειχθηκαν πιστα θηρια.

Να και μερικα tips:

1) Να δεχνει ότι ειναι σε καλή κατασταση. Αν δεν θες να ξοδευτεις για καινουρια προσοψη για ενα κινητο που θα πουλήσεις, ανοιξε το και καθαρισε το απο μεσα, και περασε το με γυαλιστικο (σκουπισε το μετα, ετσι?) ωστε να μην φαινονται οι επιφανειακες γραντζουνιες.

2) Μπες xxxxxxxx και xxxxxxxxxxx (το δευτερο από irc) και κατεβασε παιχνιδια, τα οποια θα πεις ότι ειναι απο live. Αν και τις εικονες και τα βιντεο δεν τα υπολογιζουν, αμα δουν ότι το εχεις γεμισει παιχνιδια, θα παρεις 20 ευρω παραπανω...

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Gia sas paidia !!

Eimai neos se ayth thn enothta kai exw ena provlima !!

Exw to N70 apo to 12/2005 kai edw kai tris meres exw ena provlima me to hxio !!

Den pezei tipota !!

Den akougete kanenas hxos !!

Prepei na to paw sthn nokia na mou allaksoun hxio??

Kai poso kostizei peripou??

Eyxaristw !!!

:!::!::!:

Παιδια εχω και εγω προβλημα δυστηχως.Η οθονη του n70 μου αρχισε να μου διχνει τα γραμματα αναποδα (καθως πηγα να το ανοιξω) μετα να διχνει κατι γραφικα χαλια και να αρχιζουν να αχνοφενονται ολα αυτα.Μετα ασπρη οθονη το φορτισα του εβγαλα την μπαταρια τα παντα τι πρεπει να κανω θε λει upgrde στο λογισμικο του ή πρεπει να παει νοκια??Ευχαριστω πολυ

Παιδια εχω και εγω προβλημα δυστηχως.Η οθονη του n70 μου αρχισε να μου διχνει τα γραμματα αναποδα (καθως πηγα να το ανοιξω) μετα να διχνει κατι γραφικα χαλια και να αρχιζουν να αχνοφενονται ολα αυτα.Μετα ασπρη οθονη το φορτισα του εβγαλα την μπαταρια τα παντα τι πρεπει να κανω θε λει upgrde στο λογισμικο του ή πρεπει να παει νοκια??Ευχαριστω πολυ
Κλείστο και δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς κάρτα μνήμης. Αν δε φτιάξει κάνε hard format :O

Το hard format πως γινεται??Δυστηχως δεν ανοιγει χωρις καρτα μνημης.Θελω να σωσω οτι εχω μεσα πως ομως??
Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε!. Ο,τι υπάρχει στη μνήμη του τηλεφώνου θα χαθεί... :O

file μου δεν βλεπω τιποτα πως θα το κανω τελικα εκανα τιποτα ομως τα ιδια
Τότε δε γλιτώνεις την επίσκεψη σε nokia shop :O