vvitos Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 πήγα το N70 μου για τρίτη φορά στο service!!!!!το πρόβλημα είναι οτι πολλες φορες δεν με ακουνε καθαρα από την άλλη γραμμή!!!!!τελικά αυτή την φορά απο θεσνικη το στειλαν αθηνα και μετα από οτι εμαθα εξωτερικο!!!! σημερα μιλησα με καποιον που δουλευει στον τομεα των κινητων και μου ειπε οτι το ν70 σαν συσκευη εβγαλε προβλημα!!!!! Μου ειπε οτι εφοσον μου το στειλαν εξω ειναι σε καλο δρομο και μαλλον θα το αντικαταστησουν!!!!!αντε να δουμε γιατι εχω ψιλοαπογοητευτει με την νοκια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 παιδια χαιρετω και ζητω τη βοηθεια σας. πηρα πριν λιγες μερες ενα bluetooth usb stick 2.0 το εκανα εγκατασταση βρηκα το κινητο στελνω απο το κομπουτερ στο κινητο αλλα δεν μπορω να στειλω τιποτα απο το κινητο στο Pc. το κινητο βρισκει το Pc αλλα οταν παω να κανω αποστολη γραφει ''η αποστολη απετυχε'' μηπως γνωριζει κανεις κατι γιαυτο? ευχαριστω Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις pairing. Δηλαδή βάλε το Pc δεξί κλίκ στο εικονίδιο του bluetooth advanced configuration να ψάξει για συσκευές από την επιλογή Discovery και μετά add a new device η κάπως έτσι. θα σε οδηγήσει μετά το πρόγραμμα... Πρόσθετα στο τηλέφωνο θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το "ορατή από όλους" κατά την αναζήτηση. Αν δεν πετύχει στείλε pm να το δούμε βήμα βήμα. 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Το δικο μου N70 εχει product code 0530392 αγορασμενο απο vodafone. Δεν ειναι για ελλαδα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 παιδια χαιρετω και ζητω τη βοηθεια σας. πηρα πριν λιγες μερες ενα bluetooth usb stick 2.0 το εκανα εγκατασταση βρηκα το κινητο στελνω απο το κομπουτερ στο κινητο αλλα δεν μπορω να στειλω τιποτα απο το κινητο στο Pc. το κινητο βρισκει το Pc αλλα οταν παω να κανω αποστολη γραφει ''η αποστολη απετυχε'' μηπως γνωριζει κανεις κατι γιαυτο? ευχαριστω Έτσι όπως το περιγράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχεις εγκατεστημένο το PC Suite... :X Ή μήπως κάνω λάθος? Αν δεν το έχεις εγκαταστήσει, καλό θα ήταν να το εγκαταστήσεις κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από το επίσημο site της Nokia. ;) Το δικο μου N70 εχει product code 0530392 αγορασμενο απο vodafone. Δεν ειναι για ελλαδα? Αν θυμάμαι καλά το ίδιο product code είχα και εγώ στο Ν70 μου πριν το κάνω ΜΕ. Δεν έχει καμία σχέση η χώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 με την τελευταία αναβάθμιση έχασα τον ήχο του ρολογιού που το είχα για ξυπνητήρι πως λέγονταν για να το ξαναβρώ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Το κινητο μου ειναι το Ν70ΜΕ και ειναι Vodafone Live. Πως μπορω να να βγαλω το Vodafone εντελως απο το κινητο? Εκανα χαρντ φορματ αλλα δεν εγινε τιποτα 1 Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Το κινητο μου ειναι το Ν70ΜΕ και ειναι Vodafone Live. Πως μπορω να να βγαλω το Vodafone εντελως απο το κινητο? Εκανα χαρντ φορματ αλλα δεν εγινε τιποτα Για να ξεφορτωθείς το Vodafone Live ακολούθησε τη διαδικασία που βρίσκεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264 στο 2o post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 με την τελευταία αναβάθμιση έχασα τον ήχο του ρολογιού που το είχα για ξυπνητήρι πως λέγονταν για να το ξαναβρώ; Αν δεν ήταν ήχος του κινητού τότε πρέπει εσύ ο ίδιος να ψάξεις να βρεις ο ίδιος από που τον είχες πάρει... Δεν νομίζω να ήταν προεγκατεστημένος ήχος του κινητού διότι παραμένουν ίδιοι, αν δεν κάνω λάθος. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 To production code που το βλέπουμε; 1 Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Αν θελεις να πεις το product code του κινητου σου το γραφει 1)αν δεν το εχεις αλαξει κατο απο την μπαταρεια εκει που λεει Code 2)αν το εχεις αλλαξει μπορεις να το δεις με το nss :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjo_la Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Καλησπερα. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα φτιαξω φακελους στη εκθεση να μπορεσω να ταξινομησω τα αρχεια μου.N70ME 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Μπορεις να φτιαξεις φακελους στην εκθεση με το Resco Photo Viewer, κατεβασε το απο εδω οπως και αλες εφαρμογες για το κινητο σου αφου προτα κανεις μια εγγραφη :) xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Παρολο την αναβαθμιση ο fexplorer δεν κανει restart. Εχω τον 1.71. οπως και το appman δεν κανει restart. κολλαει το κινητο (λευκη οθονη) 1 Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Παρολο την αναβαθμιση ο fexplorer δεν κανει restart. Εχω τον 1.71. οπως και το appman δεν κανει restart. κολλαει το κινητο (λευκη οθονη) Έχουμε πει ότι από μια αναβάθμιση και μετά δεν μπορεί να γίνει restart με το fexplorer. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 συγνωμη αλλα που να το δω σε 453σελιδες!!! 1 Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις pairing. Δηλαδή βάλε το Pc δεξί κλίκ στο εικονίδιο του bluetooth advanced configuration να ψάξει για συσκευές από την επιλογή Discovery και μετά add a new device η κάπως έτσι. θα σε οδηγήσει μετά το πρόγραμμα... Πρόσθετα στο τηλέφωνο θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το "ορατή από όλους" κατά την αναζήτηση. Αν δεν πετύχει στείλε pm να το δούμε βήμα βήμα. φιλε μου τα εκανα αυτα το εχω βαλει σαν αξιοπιστη συσκευη εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν μπορω να στειλω απο το κινητο στο pc οπως σε αλλα τηλεφωνα π.χ.. μπορω να στειλω αρχεια απο το pc στο κινητο αλλα δεν μπορω να στειλω τιποτα απο το κινητο στο Pc.με το pc suite δεν εχω προβλημα. το χρησιμοποιω μεσω usb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 φιλε μου τα εκανα αυτα το εχω βαλει σαν αξιοπιστη συσκευη εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν μπορω να στειλω απο το κινητο στο pc οπως σε αλλα τηλεφωνα π.χ.. μπορω να στειλω αρχεια απο το pc στο κινητο αλλα δεν μπορω να στειλω τιποτα απο το κινητο στο Pc.με το pc suite δεν εχω προβλημα. το χρησιμοποιω μεσω usb. Τσέκαρε και το εξής στο advanced configuration καρτέλα accessibility είναι τικαρισμένο το Let other bluetooth devices discover this computer???? Αν και αυτό είναι οκ αλλά και πάλι δεν μπορείς να στείλεις από τηλ/νο στο pc... Τότε κάνε απεγκατάσταση το bluetouth λογισμικό και πέρασε το ξανά από την αρχή. Υ.Γ. Τι λειτουργικό έχεις και ποιούς bluetooth drivers έχεις περάσει;;;; 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Και ένας πανευτυχής νέος κάτοχος Ν70. Το πήρα μόλις χθές από Βουλγαρία ελαφρώς μεταχειρισμένο και κοψοχρονιά. Για τα λεφτά που έδωσα ήταν σε υπαρβολικά καλή κατάσταση, και για τους περίεργους, περίπου έδωσα 70Ε σε νόμισμα Βουλγαρίας.(Με εγγύηση 2 ετών από το κατάστημα που το πήρα, πλήρες στο κουτί του με όλα τα χαρτιά και τα καλώδια και απόδειξη πρώτης αγοράς καθώς και απόδειξη αγοράς από το κατάστημα που πιστοποιεί την εγγύηση, δηλαδή μιλάμε για καθαρότατο τηλέφωνο)!!! Τέσπα, ελληνικά δεν είχε αλλά ήταν αναβαθμισμένο στην προτελευταία έκδοση, τώρα αλλάζω Product Code και το κάνω ME με ελληνικά βέβαια... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι παίζει με το σένσορα της πίσω κάμερας, (γιατί θέλει πίεση για να δουλέψει) που λύθηκε με ένα χαρτάκι κάτω από την πρόσοψη για κόντρα. Σκέφτομαι να το ανοίξω και να τραβήξω λίγο την επαφή για να γίνει πιο ευαίσθητη στην πίεση, αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει άλλος βρει κάποια λύση. Κατέληξα στο ότι μαλλον φταίει το καπάκι της πρόσοψης γιατί είναι λίγο λάσκα απ ότι είδα... Πάντως πρόσοψη ήδη ψάχνω και επικοινώνησα με alpha copy μήπως μπορώ να αγοράσω. Αν τελικά δεν βρω στην alpha copy ξέρει κανείς που παίζει να βρούμε>??? 1 Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 καλοριζικο φιλε..και μενα το κανε αυτο με το πισω καπακι..μια φορα το πατησα μεσα και απο τοτε εφτιαξε :p♠ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Geia sas paidia, psaxno to Alarmmanager Version 1.5.7. Exei kaneis ena Link? Thx kai kali sas nixta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Geia sas paidia, psaxno to Alarmmanager Version 1.5.7. Exei kaneis ena Link? Thx kai kali sas nixta 1.Υπαρχει αναλογο θεμα για εφαρμογες 2. Ψαξε στα γνωστα μερη . Λινκς απαγορευονται να δινονται :!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 γεια παιδια... θα παρω το ν 70 μεταχειρο ποσο παιζει τι να προσεξω;;; να παρω το ν70 ή το ν70 με; thanks:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 γεια παιδια... θα παρω το ν 70 μεταχειρο ποσο παιζει τι να προσεξω;;; να παρω το ν70 ή το ν70 με; thanks:) Προτείνω το απλό, γιατί θα είναι λίγο φθηνότερο από το ΜΕ, από τιμές γενικότερα δεν ξέρω τι παίζει να σου πω. Εγώ το έφερα απο εξωτερικό πολύ φθηνά. Αν θέλεις οπωσδήποτε ΜΕ πάρε το απλό και κάνε μετατροπή σε ΜΕ, δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Βέβαια ίσως χρειαστούν και κάποια έξτρα έξοδα, ας πούμε αν έχει μικρή κάρτα μνήμης, το ΜΕ έχει 1GB το απλό το βρήκα μέχρι 512, θες άλλα 25 την κάρτα και αν θες να φαίνεται σαν το ΜΕ θες 48Ε τα κομμάτια της πρόσοψης για να την αλλάξεις. Και πάλι όμως νομίζω ότι θα σου έρθει πιο φθηνά Τώρα τι να προσέξεις, φυσικά το πληκτρολόγιο να πατάει καλά όλα τα κουμπιά, να μην κολλάει κανένα, και την κάμερα, να δουλεύει ο σένσορας του καπακιού της πίσω γιατί διαφορετικά θα θέλει πάτημα για να βγάλει φωτό. Εμένα ήταν εύτυχώς θέμα με την πρόσοψη΄που λύθηκε όταν την άλλαξα 1 Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 paides sorry an exei apantithei alla den leitourgei sosta to psaksimo kai ta ellinika ston ypologisti mou logo wind plus non stop kai opera.. Exei vrei kaneis tropo na anagkazei to n70 na menei sto 3G kai na min einai se dual mode? rotaw giati mou dinei filaraki ena metaxeirismeno alla auto einai vasiko giati xrisimopoiw to wind plus non stop 1 Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 paides sorry an exei apantithei alla den leitourgei sosta to psaksimo kai ta ellinika ston ypologisti mou logo wind plus non stop kai opera.. Exei vrei kaneis tropo na anagkazei to n70 na menei sto 3G kai na min einai se dual mode? rotaw giati mou dinei filaraki ena metaxeirismeno alla auto einai vasiko giati xrisimopoiw to wind plus non stop Ρυθμίσεις > ρυθμίσεις δικτύου > GSM Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts