johnnybegood Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Aποκλείεται... Παίρνω κάθε μέρα στη vodafone και δε ξέρουν τίποτα, ούτε στο κεντρικό Στουρνάρη, ούτε και στη γραμμή εξυπηρέτησης 80011... όλοι μου λένε ότι θ΄αργήσει γιατί δεν έχουν καμία πληροφόρηση, τελευταία φορά πήρα σήμερα στη 1 το μεσημέρι. Τι ώρα πήγες; Σε αυτό στη Λεωφόρο Βείκου πήγες; ειχα παρει πριν 5 μερες την εξυπερετηση πελατων και αφου τους εκανα παραπονα οτι εχουν τιμολογησει το τηλ χωρις να υπαρχει μου υποσχεθηκαν οτι θα με παρουν τηλ που και ποτε θα υπαρξει διαθεσιμο.σημερα το πρωι αν και δε το περιμενα με πηραν τηλ,με ρωτησαν που μενω(περιστερι)και υστερα απο κανα 15λεπτο με ξαναπηραν και μου παν οτι υπαρχει ενα διαθεσιμο στο γαλατσι και μου το καναν κρατηση.πηρα τηλ το επιβεβαιωσα και κατα τις 12 πηγα και το πηρα.στη βεικου ειναι ,πρωτη φορα πηγα και με εξυπερετησε ενας καραφλος κυριος.τωρα για το αποκλειεται το αφηνω ασχολιαστο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Το αποκλείεται ήταν τρόπος του λέγειν, δεν είπα ότι δε σε πιστεύω αν είναι δυνατόν απλά κουφάθηκα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 σχετικα με το ραδιο..... στο δικο μου οταν εχω ανοιχτη την καμερα το ραδιο ειναι καμπανα..... μολις κλεισω την καμαρα εχω κρατς μπουμ μπαμ και διακοπες στον ηχο... :blink: ελπιζω να λυθει το θεμα με αναβαθμιση συντομα γιατι ειναι πολυ σπαστικο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Το αποκλείεται ήταν τρόπος του λέγειν, δεν είπα ότι δε σε πιστεύω αν είναι δυνατόν απλά κουφάθηκα... οκ πλακα εκανα...μολις το βγαλα απο τον φορτιστη και ενω δειχνει οτι συνδεθηκε δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε εγκατασταση ουτε μεταφορα αρχειων.μια βοηθεια απο το κοινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Για format του κινητου : soft reset πληκτρολογεις *#7370# ενω για hard reset πατας το πρασινο,3 και * καθως ανοιγεις το κινητο.. ;) Μηπως μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανει το hard format? To 7370 το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες αλλα το αλλο πρωτη φορα το βλεπω. Τι σβηνει δηλαδη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Το αποκλείεται ήταν τρόπος του λέγειν, δεν είπα ότι δε σε πιστεύω αν είναι δυνατόν απλά κουφάθηκα...την παρασκευή το πέτυχα κ γω σε βόνταφον σοπ στη θεσσαλονίκη, είχε έρθει ένα κομμάτι μόλις κ ήταν φυσικά κρατημένο. το είδα πάντως με τα μάτια μου το κινητό, τώρα πότε θα ξανάρθει ένας θεός ξέρει... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Δεν υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα για ραδιοφωνο? Αφου ειναι θεμα software, μπορει να λειτουργει κανονικα με καποιο αλλο προγραμμα (αν υπαρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Τα περι μπαταριας και αρχικη φορτιση θυμιζουν την διαφιμηση για το "παντου υπαρχει ενας μυθος" .Στην Nokia Χαλανδριου μου ειπαν να μην το φορτισω καθολου στην αρχη αλλα να εξαντλησω την λιγο φορτισμενη μπαταρια του και μετα να το φορτισω μονο οσο χρειαστει για να ξαναγεμισει. Πολλοί πιστεύουν οτι η συσκευή, σε μία απο τις 3 πρώτες φορτίσεις, πρέπει να μείνει στο ρεύμα για αρκετές ώρες, ενώ κάποιοι άλλοι δεν συμφωνούν. Πάντως, όσον αφορά τις επίδόσεις της μπαταρίας, θέλω να πιστεύω, οτι εξαρτώνται απο το πώς θα την στρώσεις. Οπότε, καλού κακού, εγώ το αφήνω στην πρώτη φόρτιση για 12 ώρες, αφού πρώτα έχω εξαντλήσει εντελώς την μπαταρία του. Ποτέ δεν το βάζω για φόρτιση (την πρώτη φορά) αν δε μου κλείσει πρώτα. Τώρα πιο είναι το σωστό, μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ. Είναι στην κρίση του καθενός πως θα το χειριστεί. Γνωρίζουμε πότε θα βγει αναβάθμιση; Μπορώ να την κάνω δωρεάν σε όποιο Νοκια center επί τόπου; Τέλος, με την αναβάθμιση θα είναι σαν να κάνω format? Δηλαδή θα χάσω όλα τα δεδομένα που έχω; Η αναβάθμιση γίνεται δωρεάν. Χάνονται όλα απο την μνήμη τηλεφώνου, επανέρχονται μεν με το αντίγραφο ασφαλείας, αλλα χρειάζεται προσοχή. αν σου παρουσιαστεί κάποια δυλειτουργία απο εγκατάσταση προγράμματος, το αντίγραφο θα σου επαναφέρει και το πρόβλημα. Γι'αυτό καλο είναι να κρατάς τακτικά αντίγραφα ωστε να μπορείς να επαναφέρεις το σωστό, κάθε φορά που θα χρειαστεί να κάνεις φορμάτ. Μηπως μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανει το hard format? To 7370 το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες αλλα το αλλο πρωτη φορα το βλεπω. Τι σβηνει δηλαδη? Αυτός είναι καλύτερος τρόπος απο το 7370 να κάνεις φορμάτ. Δεν αφήνει κατάλοιπα, σου σβήνει τα πάντα. Στο μάτι πάντως και με τους δύο τρόπους, δεν θα δείς κάτι διαφορετικό. Κράτα πατημένα *, πράσινο ακουστικό και 3, και πάτα κρατώντας επίσης πατημένο το power. Η διαδικασία διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Oποιος εχει περιεργεια για το πως θα ειναι εμφανισιακα το Ν70 οταν κυκλοφορησει σε Vodafone και υποστηρικτει απο το live ,ας δει τις παρακατω φωτος (Οπως εχουμε πει θα ειναι optimised και οχι customised) Ετσι λογικα πρεπει να ειναι : http://img350.imageshack.us/img350/7534/n70vodafone01aj.th.jpg http://img350.imageshack.us/img350/7207/n70vodafone18nn.th.jpghttp://img350.imageshack.us/img350/5999/n70vodafone23cx.th.jpg Απλά ΑΘΛΙΟ!! Άλλο ένα κατεστραμένο κινητό από τη Vodafone!! :( :mad: Τροποποίηση μηνύματος: Εκτός του ότι τα πλήκτρα είναι στα αγγλικά (και κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα είναι όταν θα έρθει Ελλάδα σε κατάσταση Vodafone), το 0 δεν έχει ούτε βελάκι για τη λειτουργεία "Ίστος" αλλά ούτε και το κόκκινο "ο" που μιάζει με 6! Ένα θετικό είναι ότι δεν κοκκίνισαν το σήμα εκεί που φαίνετε να είναι μεταλλικό! Σε αντίθεση (επειδή δεν το κοκκίνησαν) ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΓΛΥΦΟ (ΕΛΕΟΣ)!! Επίσης εκνευρηστικό είναι που από πίσω έβαλαν το λογότυπο της Nokia σε δεύτερη μοίρα και έβαλαν πρώτο της Vodafone... Είναι πραγματικά ελεϊνοί! Τέτοια καταστροφή σε ένα τόόόόόσο όμορφο κινητό...... Το ευτηχές είναι ότι δεν τροποποιούν το software στα Series 60...:) (Άγνωστο γιατί!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Απλά ΑΘΛΙΟ!! Άλλο ένα κατεστραμένο κινητό από τη Vodafone!! :( :mad: Προσωπικη αποψη ,σεβαστη . :) Επειδη εχει καποια σηματακια δηλαδη ,ειναι κατεστραμμενο ? :worry: Μην αγχωνεσαι,η vodafone δεν επεμβαινει στο software των series 60. Και το sortcut στο vodafone live μπορει να αλλαξει οπως και στα υπολοιπα series 60 vodafone live optimised τηλεφωνα . Μενουν τα σηματακια λοιπον. Kανεις δεν σου ειπε να το αγορασεις :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Προσωπικη αποψη ,σεβαστη . :) Επειδη εχει καποια σηματακια δηλαδη ,ειναι κατεστραμμενο ? :worry: Μην αγχωνεσαι,η vodafone δεν επεμβαινει στο software των series 60. Και το sortcut στο vodafone live μπορει να αλλαξει οπως και στα υπολοιπα series 60 vodafone live optimised τηλεφωνα . Μενουν τα σηματακια λοιπον. Εντάξει, δεν θα το αγοράσω! Το έχω ήδη και είναι καθαρό Nokia.... Αλλά εγώ δεν ανέχομαι να είναι σε δεύτερη μοίρα το σήμα της Nokia από πίσω!! Αλλά ούτε και να είναι ανάγλυφο το Vodafone εκεί που δίθεν είναι μεταλικό το κινητό... Τέσπα... Άντε να έρθει και εδώ το Vodafone Live! 3G για το N70 να μπώ να ηρεμίσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 παιδια βοηθεια!ενω το pc suite αναγνωριζει κανονικα το τηλ οατν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη μου βγαζει οτι η λειτουργεια απετυχε.ακομα στο nokia application installer ενω βγαζει οτι τηλ ειναι συνδεδεμενο απο κατω ακριβως λεει οτι "αυτη η εφαρμογη δε μπορει να εμφανισει τα περιεχομενα του επιλεγμενου τηλεφωνου".εχω φρικαρει γιατι δε μπορω να περασω τιποτα και το κουφο ειναι οτι και το outlook συγχρονιζει κανονικα.help please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 παιδια βοηθεια!ενω το pc suite αναγνωριζει κανονικα το τηλ οατν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη μου βγαζει οτι η λειτουργεια απετυχε.ακομα στο nokia application installer ενω βγαζει οτι τηλ ειναι συνδεδεμενο απο κατω ακριβως λεει οτι "αυτη η εφαρμογη δε μπορει να εμφανισει τα περιεχομενα του επιλεγμενου τηλεφωνου".εχω φρικαρει γιατι δε μπορω να περασω τιποτα και το κουφο ειναι οτι και το outlook συγχρονιζει κανονικα.help please! Κάνε ένα format και επίσης να συνδέεις το κινητό σου μόνο με ένα μέσο! Δηλαδή μόνο με Bluetooth (Microsoft ή Widcomm οδηγούς) ή μόνο με καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Κάνε ένα format και επίσης να συνδέεις το κινητό σου μόνο με ένα μέσο! Δηλαδή μόνο με Bluetooth (Microsoft ή Widcomm οδηγούς) ή μόνο με καλώδιο. τα ιδια φιλε.ενω το αναγνωριζει κανονικα δεν μπορω να μεταφερω τιποτα...κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Sorry για το format!! Εννοώ να κάνει επανεκκίνηση στο κινητό και στον υπολογιστή... ΤΙ να πώ?? Περίεργα πράγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 paidia de xerw an to prosexate alla sto roloi oi wres twn polewn pane mia wra pio pisw px an leei sto lodino 9.11 einai 10.11 (thn dikia mas wra thn exw swsth) prepei na ta exoun rithmisei mia wra lathos i mporei na diorthwthei apo kapou?exw energopoihsei thn automath enhmerwsh wras. ena pragma pou pros to paron me xenise de tha to lega oti me apogohteuse afou de ftaiei to kinhto einai h asumvatothta me ta palia foto programms enw genika ta s60 apps einai sumvata.elpizw na bgoun sumvates version suntoma! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 εγω παλι δεν το βλεπω και τοσο ασχημο,ειναι αρκετα διακριτικα τα σηματακια της vodafone. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 τα ιδια φιλε.ενω το αναγνωριζει κανονικα δεν μπορω να μεταφερω τιποτα...κατι αλλο? ...ενω αναγνωριζει και συγχρονιζει με outlook δεν μπορω να περασω κανενα αρχειο.παιδια τα κανα αυτα που ειπατε υπαρχει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Πηγα σημερα στην Nokia Χαλανδριου για τα προβληματα που εχω γραψει και μου ειπαν οτι ειναι θεμα αναβαθμισης και θα την εχουν την επομενη βδομαδα και θα γινεται απο αυτους σε 20 λεπτα εννοειται δωρεαν.Τωρα με το ιδιο software πως μονο το δικο μου ή μερικα μονο ακομα εχουν τα ιδια προβληματα δεν ξερω... :alien: :alien: :alien: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Παιδιά αν θέλετε δείτε και απαντήστε μου αν η σωστή ρύθμιση στα SMS είναι απάντηση από το ίδιο κέντρο ή όχι.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Παιδιά αν θέλετε δείτε και απαντήστε μου αν η σωστή ρύθμιση στα SMS είναι απάντηση από το ίδιο κέντρο ή όχι.... :worry: Bαζεις απάντηση από το ίδιο κέντρο -ΟΧΙ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Bαζεις απάντηση από το ίδιο κέντρο -ΟΧΙ Eυχαριστώ... :) Ερώτηση μη σχετικού : Υπάρχει τρόπος στα smartphones να γίνει επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενο σημείο (restore), όπως στον υπολογιστή;;; (θεωρητική ερώτηση, για να μαθαίνουμε) :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Eυχαριστώ... :) Ερώτηση μη σχετικού : Υπάρχει τρόπος στα smartphones να γίνει επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενο σημείο (restore), όπως στον υπολογιστή;;; (θεωρητική ερώτηση, για να μαθαίνουμε) :rolleyes: Αν και θα ηταν καλο σαν feature δυστυχως οχι δεν γινεται κατι τετοιο μονο format μπορεις να κανεις. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Eυχαριστώ... :) Ερώτηση μη σχετικού : Υπάρχει τρόπος στα smartphones να γίνει επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενο σημείο (restore), όπως στον υπολογιστή;;; (θεωρητική ερώτηση, για να μαθαίνουμε) :rolleyes: Kατα καποιο τροπο γινεται restore σε προηγουμενη κατασταση ,εαν κανεις επαναφορα απο καρτα ,μονο στην περιπτωση ομως, που εχεις παρει back-up στην καρτα , πριν τις αλλαγες που εχεις κανει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 paidia de xerw an to prosexate alla sto roloi oi wres twn polewn pane mia wra pio pisw px an leei sto lodino 9.11 einai 10.11 (thn dikia mas wra thn exw swsth) prepei na ta exoun rithmisei mia wra lathos i mporei na diorthwthei apo kapou?exw energopoihsei thn automath enhmerwsh wras. Kαι εγώ το παρατήρησα αυτό (μάλλον ατυχές bug) και απενεργοποίησα την αυτόματη ρύθμιση... :( Παρεπιπτόντως σημειώστε πως από Κυριακή ξημερώματα επανερχόμαστε στην χειμερινή ώρα... :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts