Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ενα προβλημα..εχω μια επαφη..και οταν με στελνει μηνυματα κτλ ενω την εχω αποθυκευμενη μου βγαζει τον αριθμο..οταν καλω απο το μηνυμα αυτον τον αριθμο μου καλει κανονικα με το ονομα της επαφης..:blink:

τι στο καλο?

παιδια εχω ενα προβλημα..εχω μια επαφη..και οταν με στελνει μηνυματα κτλ ενω την εχω αποθυκευμενη μου βγαζει τον αριθμο..οταν καλω απο το μηνυμα αυτον τον αριθμο μου καλει κανονικα με το ονομα της επαφης..:blink:

τι στο καλο?

Κανε ενα restart τη συσκευη... Λογικα θα στρωσει...;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τελικα, η τελευταια αναβαθμιση του απλου Ν70 ειναι αυτη:

V 5.0638.3.0.1

18-09-06

RM-84

Ενω, η τελευταια του ΜΕ αυτη:

V 5.0638.3.0.1

30-09-06

RM-85

Συνεπως, διαφορες υπαρχουν, αλλα πρεπει να ειναι αμελητεες, αφου τα V ταυτιζονται. ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Το N70 το εχω 9 μηνες και εχει ενα σοβαρο μειονεκτημα. Οταν παιζει μουσικη ακουγεται και ενας θορυβος πολυ σπαστικος. Το ιδιο γινεται και οταν χρησιμοποιησω καποια αλλη εφαρμογη για να ακουω μουσικη.

τι στο καλο?

Αν στο κάνει μόνο σε αυτή ή σε ορισμένες επαφές, είναι διπλοκαταχωρημένες στο κινητό σου... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν στο κάνει μόνο σε αυτή ή σε ορισμένες επαφές, είναι διπλοκαταχωρημένες στο κινητό σου... :)

Δεν το ηξερα αυτο. Τωρα που το ειδα, οντως ειχα 2 επαφες με το ιδιο ονομα(διαφορετικος αριθμος), αλλα οταν εκανα restart μου ειχε λυθει το προβλημα και δεν χρειαστηκε να το αλλαξω... Ελεος :X

To τελευταιο λογισμικο του απλου Ν70 δεν νομιζω να εχει ημερομηνια "παραγωγης" την 18-09-06.

Η ιστοσελιδα αυτη, αλλα λεει...:worry:

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N70

Συνοδευεται με καρτα 1gb...

Μέσα στο πακέτο...;;;:blink:

Τι τύπου κάρτα...;;;:worry:

Εχει στην ουσια μονο ενα φανερο μειονεκτημα...την παλιομοδιτικη, χαμηλη αναλυση της οθονης. Ευτυχως ομως ειναι πολυ φωτεινη...

Ποια είναι η ακριβής ανάλυση της οθόνης...;;;:worry:

Κατα τα άλλα φωτεινή έτσι...;;;:)

Φακέλους κάνει στην Έκθεση ή όχι...;;;:worry:

Με'γεια σου...:O

Αν ξέρετε κάποιο link με όλα τα χαρ/κά του του Ν70 music edition,δώστε το να το δω γιατί ενδιαφέρομαι...:happy:

Paides ektos apo to route 66 yparxei allo paromoio programma GPS gia to N70?

Υπάρχει και το Tomtom Mobile.

Τάσο,η ανάλυση της οθόνης του Ν70 ισούται με 176x208 πίξελς.

Τάσο,η ανάλυση της οθόνης του Ν70 ισούται με 176x208 πίξελς.

Δηλαδή,πάνω-κάτω,η οθόνη του Ν70 είναι ίδια με του K750i με την διαφορά ότι του Nokia είναι λίγο μεγαλύτερη,έτσι...;;;:worry:

Δηλαδή,πάνω-κάτω,η οθόνη του Ν70 είναι ίδια με του K750i με την διαφορά ότι του Nokia είναι λίγο μεγαλύτερη,έτσι...;;;:worry:

Στην ανάλυση δε διαφέρουν ιδιαίτερα.

Εντούτοις,η οθόνη του Κ750 είναι μικρή μπροστά σε εκείνη του Ν70.

Θεωρώ πολύ καλύτερη τη δεύτερη.

Στην ανάλυση δε διαφέρουν ιδιαίτερα.

Εντούτοις,η οθόνη του Κ750 είναι μικρή μπροστά σε εκείνη του Ν70.

Θεωρώ πολύ καλύτερη τη δεύτερη.

Ναι,είναι και πιο φωτεινή...:happy:

ΟΚ,σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες...:)

Τελικα, δεν μας ειπατε, το firmware του Ν70 ΜΕ ειναι αυτο?

V 5.0638.3.0.1

18-09-06

RM-84

Παντως, η ιστοσελιδα αυτη(http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N70), υποστηριζει οτι η παραπανω εκδοση ειναι η τελευταια του απλου Ν70. Τελικα, τι ισχυει?:worry:

Βασικά, τι διαφορές έχει το απλό με το ΜΕ?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Βασικά, τι διαφορές έχει το απλό με το ΜΕ?

Αφου ο @haki λεει οτι η εκδοση ειναι η V 5.0638.3.0.1/18-09-06/RM-84, αρα μιλαμε για την ιδια ακριβως αναβαθμιση. Η τελευταια αναβαθμιση του απλου Ν70 ειναι ουσιαστικα η πρωτη του ΜΕ. :D

Αφου ο @haki λεει οτι η εκδοση ειναι η V 5.0638.3.0.1/18-09-06/RM-84, αρα μιλαμε για την ιδια ακριβως αναβαθμιση. Η τελευταια αναβαθμιση του απλου Ν70 ειναι ουσιαστικα η πρωτη του ΜΕ. :D

Εσύ όμως λες άλλα

Παντως, η ιστοσελιδα αυτη(http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...php?model=N70), υποστηριζει οτι η παραπανω εκδοση ειναι η τελευταια του απλου Ν70. Τελικα, τι ισχυει?

Αν δεν έχει καμία διαφορά κάνω μια αναβάθμιση και έχω ME. Γιατί όμως το πασάρουν σαν n70 music edition?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Τελικα, η τελευταια αναβαθμιση του απλου Ν70 ειναι αυτη:

V 5.0638.3.0.1

18-09-06

RM-84

Ενω, η τελευταια του ΜΕ αυτη:

V 5.0638.3.0.1

30-09-06

RM-85

Συνεπως, διαφορες υπαρχουν, αλλα πρεπει να ειναι αμελητεες, αφου τα V ταυτιζονται. ;)

de mporoume apo kapou na doume ti diafores exoun epitelous?na apofasisioume an tha to kanoume music edition i oxi.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Εσύ όμως λες άλλα

Αν δεις στο post του @haki στην προηγουμενη σελιδα, θα δεις οτι εχει κανει τροποποιηση και εκει που λεει τωρα V 5.0638.3.0.1/18-09-96/RM-84, ελεγε V 5.0638.3.0.1/30-09-06/RM-85, αλλα το αλλαξε. ;)

που μπορω να βρω ενα προγραμματακι που οταν μου στελνουν αρχεια μεσω bluetooth να αποθηκευονται κατευθειαν στην καρτα μνημης?

καπου ειχα ακουσει οτι υπαρχει ενα τετοιο αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε

καμια βοηθεια για την ονομασια του και που μπορω να το βρω πιστευω οτι θα υπαρξει!!!

Η καρτα ειναι η κλασικη RSMMC Dual Voltage (ή mobile) με τη φιρμα της Nokia επανω της...

Δηλαδή,αυτή την κάρτα μπορούμε να του την βάλουμε του κινητού...;;; -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56584001&product=853135

:worry:

που μπορω να βρω ενα προγραμματακι που οταν μου στελνουν αρχεια μεσω bluetooth να αποθηκευονται κατευθειαν στην καρτα μνημης?

καπου ειχα ακουσει οτι υπαρχει ενα τετοιο αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε

καμια βοηθεια για την ονομασια του και που μπορω να το βρω πιστευω οτι θα υπαρξει!!!

Δεν χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά. Απλώς στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επέλεξε η αποθήκευση των μηνυμάτων να γίνεται στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο ;)

κάρτα

Ακριβώς τάσο, όπως άλλωστε και στο Ν90 , Ε60 (αν θυμάμαι καλά)

Ακριβώς τάσο, όπως άλλωστε και στο Ν90 , Ε60 (αν θυμάμαι καλά)

Mάλιστα.Σ'ευχαριστώ...:)

Δεν χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά. Απλώς στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επέλεξε η αποθήκευση των μηνυμάτων να γίνεται στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο ;)

ναι αγαπητε φιλε αυτο το ξερω αλλα ειναι για τα μηνυματα δεν ειναι για τα

εισερχομενα αρχεια στο κινητο μεσω bluetooth!!!!

ναι αγαπητε φιλε αυτο το ξερω αλλα ειναι για τα μηνυματα δεν ειναι για τα εισερχομενα αρχεια στο κινητο μεσω bluetooth!!!!

Καλέ μου άνθρωπε, τα αρχεία, με τη βοήθεια ενός file manager, τα τσιμπάς από τα εισερχόμενα και τα τοποθετείς όπου εσύ θέλεις.

FExplorer