kostakiss Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 κι εγω μαλλον θα πεταχτω αυριο να δω τι παιζει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Κατεβαστε το manual του Ν70-ΜΕ απο εδω: https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=721017&native_or_pdf=pdf Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andfan38 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Δεν ήξερα πως να κάνω ένα ερώτημα και έτσι βρήκα το τελευταίο θέμα και έκανα απάντηση. Αυτό που ψάχνω να βρώ είναι free software for nokia N70?. Έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς το ir-emote control που κάνει το τηλέφωνο τηλεκοντρόλ? Το κατέβασα από site αλλά δεν μου δουλεύει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATTER Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για το N70, εκτός απο τις δυνατότητες που εχει και διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες, θα ήθελα να μάθω πιο gps μου προτείνετε που να συνεργάζεται σωστά και αν κάποιος εχει χρησιμοποιήσει το smart2go της telenavis για navigation. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Δεν ήξερα πως να κάνω ένα ερώτημα και έτσι βρήκα το τελευταίο θέμα και έκανα απάντηση. Αυτό που ψάχνω να βρώ είναι free software for nokia N70?. Έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς το ir-emote control που κάνει το τηλέφωνο τηλεκοντρόλ? Το κατέβασα από site αλλά δεν μου δουλεύει... Δεν δουλεύει γιατί δεν έχει υπέρυθρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andfan38 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 που σημαίνει ότι δεν γίνεται με άλλο τρόπο? και για τα προγράμματα ξέρεις κάτι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Όχι. Χωρίς υπέρυθρες δεν γίνετε. Προγράμματα μπορείς να βρεις και εδώ αν ψάξεις στο φόρουμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andfan38 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ποιό συγκεκριμένα πως ψάχνουμε? (εννοώ ότι μου είναι αρκετά χρονοβόρο να ψάχνω κάθε μήνυμα τι λέει προκειμένου να δώ τι μ'ενδιαφέρει).. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ποιό συγκεκριμένα πως ψάχνουμε? (εννοώ ότι μου είναι αρκετά χρονοβόρο να ψάχνω κάθε μήνυμα τι λέει προκειμένου να δώ τι μ'ενδιαφέρει).. Δεν γεινετε να τα μαθεις και ολα απο τη μια στηγμη στην αλλη:) προγραμματα μπορεις να κατεβασεις απο εδω xxxxxxxxxxxxx αφου προτα κανεις μια εγραφη;) Αν χρειαζεσε καπιο προγραμμα που να κανει κατι συγκεκριμενο για το κινητο σου μπορεις να χρησιμοποιησεις την αναζητηση η να ρωτησεις εδω :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106714 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51187 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Τελικα τι διαφορες εχει το N70 Music Edition απο το κανονικο Ν70 ? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Δεν ξέρω γιατί αλλά απο τότε που του πέρασα τις μνήμες μέσω του οoutlook χάθηκε το πολύ μικρό εικονίδιο (αν δεν κάνω λάθος της φων κλήσης το εικονίδιο)που συνόδευε την κάθε επαφή.Πως θα το ξεναπεράσω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andfan38 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Που θα βρω στο κινητό μου Ν70, ποιά symbian έκδοση έχω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Που θα βρω στο κινητό μου Ν70, ποιά symbian έκδοση έχω? Στο κινητό σου λίγο δύσκολο γιατί έχει μόνο την έκδοση του firmware(τη βρίσκεις με *#0000#), το οποίο δεν πολυέχει σχέση όμως με το τι προγράμματα μπορείς να του περάσεις, ενώ στο "Περί Του"(About) αναφέρει μόνο ότι είναι Symbian/Series 60... Μπορείς να τη βρείς πάντως κοιτώντας εδώ... 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 http://www.slashphone.com/news/uploads/5401/nokia_n70_black_4.jpg Το Nokia N70-Music Edition με μαύρη πρόσοψη.Όπως φένεται και εδώ θα υποστηρίζει μνήμη πάνω απο 1gb. Up to 1GB memory, the Nokia N70 Music Edition gives you more music in your pocket. Πηγή:slashphone.com 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Kalispera sas! Mia dior8osi sto proigoumeno xristi... Up to 1GB...= Mexri 1GB!!! Kai oxi pano apo 1GB. Kalo sas apogeuma! 1 Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 gnikolai σωστη η διαπιστωση σου, αλλα αυτη ειναι απλα η επισιμη πληροφορια. Χαλαρα θα υποστιριζει κ 2 ισως κ 4gb! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voula67 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το Nokia N70-Music Edition με μαύρη πρόσοψη.Όπως φένεται και εδώ θα υποστηρίζει μνήμη πάνω απο 1gb. Πηγή:slashphone.com Κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη? Το ψάχνω γιατί είναι ν'αλλάξω σύνδεση σύντομα αλλά κανείς δεν το έχει και δεν ξέρει πότε έρχεται. Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 gnikolai σωστη η διαπιστωση σου, αλλα αυτη ειναι απλα η επισιμη πληροφορια. Χαλαρα θα υποστιριζει κ 2 ισως κ 4gb! Υποστηρίζει μέχρι όσο υπάρχει. Για την ώρα έχουμε μέχρι 2GB τωρα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Δηλαδή δε θα περιέχεται κάρτα μνήμης 1GB στη συσκευασία της συσκευής ; Απλά θα είναι συμβατή με τέτοιου είδους κάρτες μνήμης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 οχι θα περιεχεται 1gb..αλλα παιρνει κ παραπανω..(εφοσον την αγορασεις.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 kalispera paidia ti kanete??? elpizw na eiste oloi/es kala!!! :) tha ithela na rwthsw kati...! mou estilan mia eikona sto kinito mou paw sta minimata na tin anoixw kai mou tin anoigei me to programma PhotoRite pou exw...pws tha tin apothikeusw stin ekthesi mou??? den mou exei apothikeusi ! :S thanks! :) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 hello παιδια. τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενα προβλημα με το ν70 μου. Μου ερχονται μηνυματα, χτυπανε αναπαντητες και παρολαυτα δεν τα ακουω! Δεν εμφανιζονται καν στο desktop "δλδ το 1 μηνυμα εληφθη δεν μου το εμφανιζει, παρολο που εχει ερθει το μηνυμα!" Πρεπει να πηγαινω στα εισερχομενα για να βλεπω αν εχει ερθει καποιο νεο μηνυμα. επισης οταν στελνω μην. δεν πεταγεται το κουτακι της αναφορασ, γενικα δεν υπαρχει καμια ειδοποιηση! να σημειωσω οτι το προφιλ ειναι το γενικο, το στανταρ θεμα του ν70 και firmware εχω σχετικα παλιο 3,0546,2,3 18-11-05. εχει αντιμετωπισει κανεισ το ιδιο προβλ? Τι να κάνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εκανες μια επανεκκίνηση του κινητού? Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 και επανεκκινηση εχω κανει και προφιλ εχω αλλαξει και την καρτα μνημης εχω βγαλει..... δεν ξερω τι παιζει ειλικρινα..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 και επανεκκινηση εχω κανει και προφιλ εχω αλλαξει και την καρτα μνημης εχω βγαλει..... δεν ξερω τι παιζει ειλικρινα..... ena format tha se swsei!!!!kai tha doyleyoyn ola roloi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts