Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ 1GB!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?!?!?! 1Gb Η 512Mb ?!?!?!

ΤΗΝΧ ΕΚ ΤΩ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...:cool:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

To thema tou megethous tis kartas einai apokleistika diko sou!Analoga gia ti tin thes!Pantws egw exw 1gb k ola einai ok!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

ΟΚ, ΔΝ ΛΕΩ!!! ΟΜΩΣ ΗΔΗ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 1Gb ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ(ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ?!?!?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

ΟΚ, ΔΝ ΛΕΩ!!! ΟΜΩΣ ΗΔΗ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 1Gb ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ(ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ?!?!?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

φιλε οπως ειπα και πιο πανω...εμενα η καρτα 1g δεν με δουλευει..και οπως βλεπεις δεν ειμαι ο μοναδικος που εχει προβλημα(αυτο το ξαναλεω με προβληματισε ασχημα...)..

δοκιμασα τα παντα(φορματ σε pc κινητο,καθαρη καρτα χωρις προγραμματα κτλ) αλλα τιποτα..

μολις η καρτα γεμισει με κατι σταματαει να γραφει το βιντεο...

και επισης σε νοκια κλαμπ που πηγα μου ειπαν καλυτερα σε αυτο το κινητο να μην βαζεις καρτα 1g κτλ....

λογικα απο βδομαδα θα την αλλαξω αλλα φοβαμαι μην εχω το ιδιο αποτελεσμα...

οταν παντως η καρτουλα ειναι αδεια...γραφει κανονικα...:blink:

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙΝ ΚΑΡΤΑ 1GB ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΥΡΩ!!!

απο οτι διαβαζω και σε αλλα φορουμς φιλε παρα πολλα νοκια70 τελικα εχουν το ιδιο ακριβως προβλημα που εχω εγω με καρτες 1g...(και πολλα ομως οχι....).....

δεν ξερω αν την εβγαλα απο την συσκευασια η οχι εγω θα παω και με τις 2 καρτες μου μαζι και θα τους δειξω το προβλημα που εχω....

θα γινει ο χαμος αν δεν μου την αλλαξουν....

αυτο ομως που συνεχιζει να με προβληματιζει ειναι μηπως εχω τα ιδια προβληματα και με την νεα καρτα....

σπαω το κεφαλι μου να δω τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να καταλαβω...

Μόλις διαπίστωσα ότι το ίδιο πρόβλημα με το βίντεο, έχω κι εγώ με κάρτα 1GB που αγόρασα από το ebay... Με την δικιά του 64ΜΒ, όλα καλά. Μόλις βάλω την 1GB, κολλάει και κάνει σπασίματα. :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 1GB ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΡΗ ΦΡΑΣΗ ''ΔΝ ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΤΕΣΠΑ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ 1GB KAI O,TI ΓΙΝΕΙ!!!

αν θες περιμενε μεχρι την τριτη που θα παρω...εγω την καινούργια...για να δουμε τι γινεται….

αν τα καταφερω δηλαδη....

παντως απο οτι βλεπω και αλλο παιδι πιο πανω εχει τα ιδια προβληματα....

αρα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι το 70 δεν σηκωνει ολες τις καρτες που ειναι ενα γιγα....

και αυτο ειναι πολυ σοβαρο προβλημα για μενα.....

η νοκια για αλλη μια φορα ειναι στην κοσμαρα της....

θα πρεπε ολοι εμεις πριν κανουμε την οποιαδήποτε αγορα να ειμαστε ενήμεροι 100% για ολα αυτα....:mad:

αισχος…..:mad:

αν θες περιμενε μεχρι την τριτη που θα παρω...εγω την καινούργια...για να δουμε τι γινεται….

αν τα καταφερω δηλαδη....

παντως απο οτι βλεπω και αλλο παιδι πιο πανω εχει τα ιδια προβληματα....

αρα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι το 70 δεν σηκωνει ολες τις καρτες που ειναι ενα γιγα....

και αυτο ειναι πολυ σοβαρο προβλημα για μενα.....

η νοκια για αλλη μια φορα ειναι στην κοσμαρα της....

θα πρεπε ολοι εμεις πριν κανουμε την οποιαδήποτε αγορα να ειμαστε ενήμεροι 100% για ολα αυτα....:mad:

αισχος…..:mad:

Τι σχέση έχει η νόκια τώρα?

Σου είπε η νόκια να πας να πάρεις την 1gb trancent απο το πλαίσιο? Οχι..

Για τους απαιτητικούς(αλλα και άσχετους και άψαχτους), η νόκια έβγαλε κάρτα μνήμης 1gb nokia την οποία και προτείνει.

Δηλαδή θέλεις να διορθώσει η νόκια την ασυμβατότητα(?) που έχει με τις κάρτες trancent?? Λίγο την νοιάζει.

Και κάτι άλλο.

Αυτό το θέμα, το έχουμε για να συζητάμε για τιμές, αξοπιστία κτλ. για όλες τις dv rs mmc κάρτες. Το διάβασε κανείς πριν κάνει κάποια αγορά? Αν όχι, μην απολογείστε τζάμπα και σε λάθος thread

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

@ PCMan, Η καλύτερη 1GB κάρτα για το Ν70 ποια τελικά είναι και από που μπορώ να την παραγγείλω; Σε κάποια site (που έχουν δωθεί στο thread που αναφέρεις) έχουν εξαντληθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι σχέση έχει η νόκια τώρα?

Σου είπε η νόκια να πας να πάρεις την 1gb trancent απο το πλαίσιο? Οχι..

Για τους απαιτητικούς(αλλα και άσχετους και άψαχτους), η νόκια έβγαλε κάρτα μνήμης 1gb nokia την οποία και προτείνει.

Δηλαδή θέλεις να διορθώσει η νόκια την ασυμβατότητα(?) που έχει με τις κάρτες trancent?? Λίγο την νοιάζει.

Και κάτι άλλο.

Αυτό το θέμα, το έχουμε για να συζητάμε για τιμές, αξοπιστία κτλ. για όλες τις dv rs mmc κάρτες. Το διάβασε κανείς πριν κάνει κάποια αγορά? Αν όχι, μην απολογείστε τζάμπα και σε λάθος thread

δεν το καταλαβα καλα αυτο......

δηλαδη φταίω και απο πανω κιολας...???

ο γερμανος μου ειπε οτι η καρτα κανει για το 70.....και την αγορασα....

και η νοκια λεει οτι το κινητο..παιρνει καρτα μεχρι ενα 1g....

ποτε μα ποτε απο το 6600 μεχρι το 70 που εχω σημερα...δεν ειχα κανενα προβλημα με καρτα μνημης…μεχρι σημερα.....!!!!!!

και φυσικα αυτο δεν ειναι δικο μου λαθος...

το ασχετος μαλλον που λες παει για αυτους που δουλευουν στον γερμανο και οχι σε μενα...

αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να τα ξερουν ολα αυτα και οχι εγω....

και σε πληροφορω οπως βλεπεις και εδω αλλα και σε πολλα αλλα φορουμς παρα πολυ κοσμος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα.....

αρα κατι σημαινει αυτο....

@ PCMan, Η καλύτερη 1GB κάρτα για το Ν70 ποια τελικά είναι και από που μπορώ να την παραγγείλω; Σε κάποια site (που έχουν δωθεί στο thread που αναφέρεις) έχουν εξαντληθεί.

Στο 1gb έχει το play247 4 διαφορετικές.

ATP = κορυφή

AUSPIS = ακούγεται οτι είναι καλή

D-Tec = πρώτη φορά την ακούω

Kingston = την έχουν πολλά άτομα όπως κι εγώ εδώ και ~8μήνες και δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα

Προτείνω kingston

Αν και συνεχίζουμε να γράφουμε σε λάθος thread..

δεν το καταλαβα καλα αυτο......

δηλαδη φταίω και απο πανω κιολας...???

ο γερμανος μου ειπε οτι η καρτα κανει για το 70.....και την αγορασα....

και η νοκια λεει οτι το κινητο..παιρνει καρτα μεχρι ενα 1g....

ποτε μα ποτε απο το 6600 μεχρι το 70 που εχω σημερα...δεν ειχα κανενα προβλημα με καρτα μνημης…μεχρι σημερα.....!!!!!!

και φυσικα αυτο δεν ειναι δικο μου λαθος...

το ασχετος μαλλον που λες παει για αυτους που δουλευουν στον γερμανο και οχι σε μενα...

αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να τα ξερουν ολα αυτα και οχι εγω....

και σε πληροφορω οπως βλεπεις και εδω αλλα και σε πολλα αλλα φορουμς παρα πολυ κοσμος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα.....

αρα κατι σημαινει αυτο....

Δεν σου είπα οτι φταίς. Απλά πριν κάνεις κάποια κίνηση μπορούσες να ψάξεις στο Dual Voltage RS-MMC για να δεις τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι που έχουν την συγκεκριμένη κάρτα. Αν ψάξεις, θα δείς οτι δεν την έχει σχεδόν κανένας που σημαίνει οτι.. είναι μάπα το καρπούζι.

Το άσχετος δεν έχει καμία σχέση με εσένα. Για άλλο λόγο το είπα και αν θες σου τον λέω.

Αντιθέτως, ξέρεις καποια πράγματα και αυτό που με παραξένεψε είναι ότι κατηγορείς την νόκια... Δεν έχει καμία σχέση αυτή.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

ok κανενα προβλημα....:)

δεν ειχα πολυ χρονο φιλε και δεν το ψαξα...

το θεμα ειναι απο δω και περα τι γινεται....

απο οτι βλεπω ο γερμανος δεν εχει αλλη καρτα 1g...(μαλλον δηλαδη....)...

οποτε τι κανουμε....???

μηπως υπαρχει καποια λυση(λεω εγω τωρα) για το θεμα και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...???

ok κανενα προβλημα....:)

δεν ειχα πολυ χρονο φιλε και δεν το ψαξα...

το θεμα ειναι απο δω και περα τι γινεται....

απο οτι βλεπω ο γερμανος δεν εχει αλλη καρτα 1g...(μαλλον δηλαδη....)...

οποτε τι κανουμε....???

μηπως υπαρχει καποια λυση(λεω εγω τωρα) για το θεμα και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...???

Αυτήν που έχεις πούλα την.

Δεν κάνω πλάκα. Πούλα την σε κάποιον που να μην έχει series 60. Εκεί δεν θα έχει πρόβλημα αλλά δοκίμασε την κιόλας.

Για καινούρια παράγγειλε απο ίντερνετ(κοίτα 3 post πριν) και άσε τέτοιου είδους μαγαζάκια που δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Πάντως αν επιμένεις, πήγαινε σε κατάστημα ΤΙΜ. Εκεί έχει σίγουρα.

Guest Tankwart
φιλε εκανα αυτο που μου ειπες...

πριν μεταφερω οτιδηποτε απο την 500αρα(χωρις κανενα δηλαδη προγραμμα) βιντεο γραφει κανονικα....

μολις κανω μεταφορα απο την 500αρα βιντεο γιοκ....

υπαρχει-μια πολυ κουραστικη λυση-να βαλω τα παντα απο την αρχη....

αλλα θα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα ξαναβγαλει προβλημα....???

γενικα τι λες...??

καλυτερα να την παω πισω να ξεμπερδευω....?? η λες να φταιει κατι αλλο...

παντως μολις βαζω την 500αρα μου ολα δουλευουν ρολοι....:rolleyes:

Απ τη στιγμη που οταν η καρτα σου ειναι αδεια δουλευει ρολοι τοτε το προβλημα δεν ειναι της καρτας.Αλλωστε κι εγω αν ημουν υπαλληλος και μου εστελενες πισω καρτα υποτιθεται ελαττωματικη να τη δοκιμασω,το πρωτο πραγμα που θα εκανα ειναι φορματ και μετα θα την τεσταρα.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ καλα,,,θα σου εστελνα πισω την ιδια....Λογικο δεν ακουγεται????

Κατα την ταπεινη μου γνωμη φταινε τα δεδομενα που μεταφερεις,πιθανων κρασαρουν καποια μεταξυ τους.

Κατα τη γνωμη μου κανε τα ολα install απο την αρχη.

Ελπιζω να βοηθησα.

Σχετικα με το θεμα που ανοιξατε με τις καρτες¨.....

Επειδη ειμαι της γνωμης "Οτι Πληρωνεις Παιρνεις" δωστε λιγα χρηματα παραπανω και παρτε μια καλη καρτα για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο....

Προτεινω ATP mmc mobile(DV-RS-MMC) 1GB

!!! Προσωπικα την πηρα απο play.247 και λειτουργει αψογα στα παντα.(χωρις να θελω να κανω διαφημιση).Ayta kai sorry gia to off-topic

φιλε PCMan το να την πουλησω εχω αρχισει να το σκεφτομαι....

φιλε Tankwart δοκιμασα την καρτα χωρις εφαρμογες αδεια εντελως και εγραφε κανονικα......

μολις εβαλα 200mb mp3 το βιντεο παπαλα...

θα δοκιμασω κατι αλλο και τελευταιο για την ωρα...

θα μεταφερω mp3 απο το καλωδιο του κινητου και οχι απο τον card reader να δω αν φταιει αυτο...(που μεταξυ μας δεν το πιστευω.....)...

ευχαριστω ετσι και αλλιως για την βοηθεια...(ολους...)...

φιλε PCMan το να την πουλησω εχω αρχισει να το σκεφτομαι....

φιλε Tankwart δοκιμασα την καρτα χωρις εφαρμογες αδεια εντελως και εγραφε κανονικα......

μολις εβαλα 200mb mp3 το βιντεο παπαλα...

θα δοκιμασω κατι αλλο και τελευταιο για την ωρα...

θα μεταφερω mp3 απο το καλωδιο του κινητου και οχι απο τον card reader να δω αν φταιει αυτο...(που μεταξυ μας δεν το πιστευω.....)...

ευχαριστω ετσι και αλλιως για την βοηθεια...(ολους...)...

Δεν έχει σημασία αυτό.

Να σου πω. Φορμάτ την έκανες όταν την πήρες?

Αν όχι, κάντην φορμάτ στον υπολογιστή σε FAT και ΟΧΙ FAT32 και μετά βάλτην στο κινητό και ξανακάντης ένα φορμάτ απο κει.

Νομίζω ότι κάποιος το ξαναείπε πιο πάνω.

πριν απο λιγο το κανα και αυτο....φιλε...

δεν γραφει βιντεο σε καμια περιπτωση.....

δυστηχως....:(

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την κάρτα. Λόγω οικονομικής στενότητας, δεν πρόκειται να προβώ στην αγορά καινούριας άμεσα. Διαπίστωσα τελικά ότι άν γράφει σε 3gp δεν κάνει σπασίματα. Προσωπικά εμένα η ανάλυση αυτή μου αρκεί, δεν ασχολούμαι πολύ με το βίντεο.

Νέα ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Έχει προσέξει κανένας κάποια mp3 tags στο κινητό του να μην φαίνονται σωστά; Έχω περάσει γύρω στα 50 mp3 κι όταν τα αναπαράγει, 1-2 τίτλοι μπερδεύονται, κι ενώ παίζει πχ Βανδή, στο mp3 tag που φαίνεται παιρνει τον τίτλο από κάποιο άλλο τραγούδι που υπάρχει στην μνήμη, πχ Βέρτης. Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ!!! ΒΛΕΠΩ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ!!! ΤΕΣΠΑ!!! ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ 1 GB ΓΙΑ Ν70 ΕΙΝΑΙ H KINGSTON(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ POSTS)!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET!!! ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ DV RS-MMC KINGSTON 1GB??? ΓΕΡΜΑΝΟΣ/VODAFONE/TIM ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΑΓΑΖΙΑ???

Καλημερα σε ολους ! :)

Σχετικα με τις καρτες ,ας συνεχισουμε στο αναλογο θεμα ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Προς ενυμερωση.... εχω καρτα 1g νοκια..την αγορασα απο νοκια club.. γνησια... λοιπον το προβλημα της εγγραφης υπαρχει... ισως να ειναι προβλημα λογισμικου Ν70..(εμενα ειναι εκδοση...v 3.0546.2.3)....

Φιλε kostakiss η transcend που εχω εγω απο το πλαισιο, μου κανει τα ιδια κολπα με τα αλλα παιδια στο βιντεο. Και εχω κανει και upgrade το λογισμικο μεσω ιντερνετ με το προγραμμα της nokia με την καρτα μεσα και παλι μου κανει τα ιδια. Sorry που συνεχιζω σ αυτο το θεμα και οχι στο αλλο για τις καρτες...
Xios forever!!!!