freddaras Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Σηκωνει και παρασηκωνει.Να απαιτησεις να στην αλλαξουνε.Τοσοι ειμαστε που δουλευουμε καρτες 1gb εδω και καιρο... Πριν ομως κανε τα εξης... 1)φορματ της καρτας απο το κινητο 2)φορματ της καρτας απο το pc με card reader σε FAT φορματ. Αν δε δουλεψει,γρηγορα για αλλαγη... Ευχομαι να ξεμπερδεψεις,ειχα κι εγω τετοια προβλ. με καρτα που ειχα παρει απο το play.247 αλλα μου την αλλαξανε και τωρα δουλευει σφαιρα,σαν σκληρος δισκος. φιλε εκανα αυτο που μου ειπες... πριν μεταφερω οτιδηποτε απο την 500αρα(χωρις κανενα δηλαδη προγραμμα) βιντεο γραφει κανονικα.... μολις κανω μεταφορα απο την 500αρα βιντεο γιοκ.... υπαρχει-μια πολυ κουραστικη λυση-να βαλω τα παντα απο την αρχη.... αλλα θα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα ξαναβγαλει προβλημα....??? γενικα τι λες...?? καλυτερα να την παω πισω να ξεμπερδευω....?? η λες να φταιει κατι αλλο... παντως μολις βαζω την 500αρα μου ολα δουλευουν ρολοι....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 To power LED on: start app, insert 150001 code and launch test. To power LED off: exit app, start app, insert 150000 code and launch test. Και καλή χρήση Με το test κανει μονο ενα flash τιποτα αλο..δεν αναβει σταθερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Την πρώτη φορά κάνει ένα Flash αν το ξαναγράψεις μετα ανάβει συνέχεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Την πρώτη φορά κάνει ένα Flash αν το ξαναγράψεις μετα ανάβει συνέχεια Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 To power LED on: start app, insert 150001 code and launch test. To power LED off: exit app, start app, insert 150000 code and launch test. Και καλή χρήση ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο?αυτο η το αλλο το spot on.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο?αυτο η το αλλο το spot on.. Αυτό είναι ποιο δυνατό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderboy69 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Φιλε freddaras κι εγω το ιδιο προβλημα εχω με την 1 gig transcend απ το πλαισιο. Μαλιστα ειχα απελπιστει με το βιντεο γιατι ολοι ελεγαν οτι ειναι τελειο κ μενα κολουσε τρελά! Το εβαλα να αποθηκευεται στο τηλεφωνο και παει οντως σφαιρα! Λες να τις παμε πισω? Με τι δικαιολογια ομως?! 1 Παράθεση Xios forever!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Την πρώτη φορά κάνει ένα Flash αν το ξαναγράψεις μετα ανάβει συνέχεια Εμενα στο δικο μου 6680 αναβει μια φορα κ την δευτερη φορα μου λεει flashlight:Χρησιμοποιειται ηδη (-14) κανεις καπια ληση??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 PEKSE ME TA NOUMERA 150000 KAI 150001 KAI META BGES APO TO PROGRAM KAI KSANA MPES!!! META THA KATALABEIS TI PAIZEI!!! EGO ETC EKANA KAI DOYLEYEI MIA XARA TORA!!! XTHES TO EBALA!!! :offtopic: TROEI ARKETI BATTERY KAI THELEI KATHE 3 KAI LIGO FORTISMA... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εμενα στο δικο μου 6680 αναβει μια φορα κ την δευτερη φορα μου λεει flashlight:Χρησιμοποιειται ηδη (-14) κανεις καπια ληση??? Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει σε 6680:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Φιλε freddaras κι εγω το ιδιο προβλημα εχω με την 1 gig transcend απ το πλαισιο. Μαλιστα ειχα απελπιστει με το βιντεο γιατι ολοι ελεγαν οτι ειναι τελειο κ μενα κολουσε τρελά! Το εβαλα να αποθηκευεται στο τηλεφωνο και παει οντως σφαιρα! Λες να τις παμε πισω? Με τι δικαιολογια ομως?! φιλε εγω την πηρα την καρτα απο κομοτηνη...(μαμακια μου) και πρεπει να κανω ταξιδι για να την αλλαξω.... μου λες τωρα ομως οτι και εσυ εχεις το ιδιο προβλημα και αυτο εχει αρχισει να με προβληματιζει..... ποιο το νοημα φιλε μου να γραφουμε βιντεο στο κινητο(πολλα απο τα οποια ξεπερνανε τα 10mb) οταν εχουμε καρτα 1g...??? δοκιμασα τα παντα παντως και δεν γινεται τιποτα.... δεν ξερω τι αλλο να κανω.... εχω φρικαρει με το θεμα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ 1GB!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?!?!?! 1Gb Η 512Mb ?!?!?! ΤΗΝΧ ΕΚ ΤΩ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...:cool: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 To thema tou megethous tis kartas einai apokleistika diko sou!Analoga gia ti tin thes!Pantws egw exw 1gb k ola einai ok!:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ΟΚ, ΔΝ ΛΕΩ!!! ΟΜΩΣ ΗΔΗ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 1Gb ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ(ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ?!?!?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ΟΚ, ΔΝ ΛΕΩ!!! ΟΜΩΣ ΗΔΗ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 1Gb ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ(ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ?!?!?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!! φιλε οπως ειπα και πιο πανω...εμενα η καρτα 1g δεν με δουλευει..και οπως βλεπεις δεν ειμαι ο μοναδικος που εχει προβλημα(αυτο το ξαναλεω με προβληματισε ασχημα...).. δοκιμασα τα παντα(φορματ σε pc κινητο,καθαρη καρτα χωρις προγραμματα κτλ) αλλα τιποτα.. μολις η καρτα γεμισει με κατι σταματαει να γραφει το βιντεο... και επισης σε νοκια κλαμπ που πηγα μου ειπαν καλυτερα σε αυτο το κινητο να μην βαζεις καρτα 1g κτλ.... λογικα απο βδομαδα θα την αλλαξω αλλα φοβαμαι μην εχω το ιδιο αποτελεσμα... οταν παντως η καρτουλα ειναι αδεια...γραφει κανονικα...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙΝ ΚΑΡΤΑ 1GB ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΥΡΩ!!! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 απο οτι διαβαζω και σε αλλα φορουμς φιλε παρα πολλα νοκια70 τελικα εχουν το ιδιο ακριβως προβλημα που εχω εγω με καρτες 1g...(και πολλα ομως οχι....)..... δεν ξερω αν την εβγαλα απο την συσκευασια η οχι εγω θα παω και με τις 2 καρτες μου μαζι και θα τους δειξω το προβλημα που εχω.... θα γινει ο χαμος αν δεν μου την αλλαξουν.... αυτο ομως που συνεχιζει να με προβληματιζει ειναι μηπως εχω τα ιδια προβληματα και με την νεα καρτα.... σπαω το κεφαλι μου να δω τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να καταλαβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Μόλις διαπίστωσα ότι το ίδιο πρόβλημα με το βίντεο, έχω κι εγώ με κάρτα 1GB που αγόρασα από το ebay... Με την δικιά του 64ΜΒ, όλα καλά. Μόλις βάλω την 1GB, κολλάει και κάνει σπασίματα. :X 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 1GB ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΡΗ ΦΡΑΣΗ ''ΔΝ ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΤΕΣΠΑ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ 1GB KAI O,TI ΓΙΝΕΙ!!! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 αν θες περιμενε μεχρι την τριτη που θα παρω...εγω την καινούργια...για να δουμε τι γινεται…. αν τα καταφερω δηλαδη.... παντως απο οτι βλεπω και αλλο παιδι πιο πανω εχει τα ιδια προβληματα.... αρα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι το 70 δεν σηκωνει ολες τις καρτες που ειναι ενα γιγα.... και αυτο ειναι πολυ σοβαρο προβλημα για μενα..... η νοκια για αλλη μια φορα ειναι στην κοσμαρα της.... θα πρεπε ολοι εμεις πριν κανουμε την οποιαδήποτε αγορα να ειμαστε ενήμεροι 100% για ολα αυτα....:mad: αισχος…..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 αν θες περιμενε μεχρι την τριτη που θα παρω...εγω την καινούργια...για να δουμε τι γινεται…. αν τα καταφερω δηλαδη.... παντως απο οτι βλεπω και αλλο παιδι πιο πανω εχει τα ιδια προβληματα.... αρα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι το 70 δεν σηκωνει ολες τις καρτες που ειναι ενα γιγα.... και αυτο ειναι πολυ σοβαρο προβλημα για μενα..... η νοκια για αλλη μια φορα ειναι στην κοσμαρα της.... θα πρεπε ολοι εμεις πριν κανουμε την οποιαδήποτε αγορα να ειμαστε ενήμεροι 100% για ολα αυτα....:mad: αισχος…..:mad: Τι σχέση έχει η νόκια τώρα? Σου είπε η νόκια να πας να πάρεις την 1gb trancent απο το πλαίσιο? Οχι.. Για τους απαιτητικούς(αλλα και άσχετους και άψαχτους), η νόκια έβγαλε κάρτα μνήμης 1gb nokia την οποία και προτείνει. Δηλαδή θέλεις να διορθώσει η νόκια την ασυμβατότητα(?) που έχει με τις κάρτες trancent?? Λίγο την νοιάζει. Και κάτι άλλο. Αυτό το θέμα, το έχουμε για να συζητάμε για τιμές, αξοπιστία κτλ. για όλες τις dv rs mmc κάρτες. Το διάβασε κανείς πριν κάνει κάποια αγορά? Αν όχι, μην απολογείστε τζάμπα και σε λάθος thread Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 @ PCMan, Η καλύτερη 1GB κάρτα για το Ν70 ποια τελικά είναι και από που μπορώ να την παραγγείλω; Σε κάποια site (που έχουν δωθεί στο thread που αναφέρεις) έχουν εξαντληθεί. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τι σχέση έχει η νόκια τώρα? Σου είπε η νόκια να πας να πάρεις την 1gb trancent απο το πλαίσιο? Οχι.. Για τους απαιτητικούς(αλλα και άσχετους και άψαχτους), η νόκια έβγαλε κάρτα μνήμης 1gb nokia την οποία και προτείνει. Δηλαδή θέλεις να διορθώσει η νόκια την ασυμβατότητα(?) που έχει με τις κάρτες trancent?? Λίγο την νοιάζει. Και κάτι άλλο. Αυτό το θέμα, το έχουμε για να συζητάμε για τιμές, αξοπιστία κτλ. για όλες τις dv rs mmc κάρτες. Το διάβασε κανείς πριν κάνει κάποια αγορά? Αν όχι, μην απολογείστε τζάμπα και σε λάθος thread δεν το καταλαβα καλα αυτο...... δηλαδη φταίω και απο πανω κιολας...??? ο γερμανος μου ειπε οτι η καρτα κανει για το 70.....και την αγορασα.... και η νοκια λεει οτι το κινητο..παιρνει καρτα μεχρι ενα 1g.... ποτε μα ποτε απο το 6600 μεχρι το 70 που εχω σημερα...δεν ειχα κανενα προβλημα με καρτα μνημης…μεχρι σημερα.....!!!!!! και φυσικα αυτο δεν ειναι δικο μου λαθος... το ασχετος μαλλον που λες παει για αυτους που δουλευουν στον γερμανο και οχι σε μενα... αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να τα ξερουν ολα αυτα και οχι εγω.... και σε πληροφορω οπως βλεπεις και εδω αλλα και σε πολλα αλλα φορουμς παρα πολυ κοσμος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα..... αρα κατι σημαινει αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 @ PCMan, Η καλύτερη 1GB κάρτα για το Ν70 ποια τελικά είναι και από που μπορώ να την παραγγείλω; Σε κάποια site (που έχουν δωθεί στο thread που αναφέρεις) έχουν εξαντληθεί. Στο 1gb έχει το play247 4 διαφορετικές. ATP = κορυφή AUSPIS = ακούγεται οτι είναι καλή D-Tec = πρώτη φορά την ακούω Kingston = την έχουν πολλά άτομα όπως κι εγώ εδώ και ~8μήνες και δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα Προτείνω kingston Αν και συνεχίζουμε να γράφουμε σε λάθος thread.. δεν το καταλαβα καλα αυτο...... δηλαδη φταίω και απο πανω κιολας...??? ο γερμανος μου ειπε οτι η καρτα κανει για το 70.....και την αγορασα.... και η νοκια λεει οτι το κινητο..παιρνει καρτα μεχρι ενα 1g.... ποτε μα ποτε απο το 6600 μεχρι το 70 που εχω σημερα...δεν ειχα κανενα προβλημα με καρτα μνημης…μεχρι σημερα.....!!!!!! και φυσικα αυτο δεν ειναι δικο μου λαθος... το ασχετος μαλλον που λες παει για αυτους που δουλευουν στον γερμανο και οχι σε μενα... αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να τα ξερουν ολα αυτα και οχι εγω.... και σε πληροφορω οπως βλεπεις και εδω αλλα και σε πολλα αλλα φορουμς παρα πολυ κοσμος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα..... αρα κατι σημαινει αυτο.... Δεν σου είπα οτι φταίς. Απλά πριν κάνεις κάποια κίνηση μπορούσες να ψάξεις στο Dual Voltage RS-MMC για να δεις τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι που έχουν την συγκεκριμένη κάρτα. Αν ψάξεις, θα δείς οτι δεν την έχει σχεδόν κανένας που σημαίνει οτι.. είναι μάπα το καρπούζι. Το άσχετος δεν έχει καμία σχέση με εσένα. Για άλλο λόγο το είπα και αν θες σου τον λέω. Αντιθέτως, ξέρεις καποια πράγματα και αυτό που με παραξένεψε είναι ότι κατηγορείς την νόκια... Δεν έχει καμία σχέση αυτή. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ok κανενα προβλημα....:) δεν ειχα πολυ χρονο φιλε και δεν το ψαξα... το θεμα ειναι απο δω και περα τι γινεται.... απο οτι βλεπω ο γερμανος δεν εχει αλλη καρτα 1g...(μαλλον δηλαδη....)... οποτε τι κανουμε....??? μηπως υπαρχει καποια λυση(λεω εγω τωρα) για το θεμα και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts