gepol Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 exo bali mp3 ixo klisis ala xtipai me to nokia tune!!!!!!!!!!!ti na kano??????? Απο τότε που έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, έχει σταματήσει εντελώς να το κάνει. Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Σας εχει συμβει ποτε να μην ακουτε ηχο απο το ηχειο(οχι το μεγαφωνο) κατα της διαρκειας της κλησης; Μου συμβαινει συχνα ,μηπως εχει προβλημα η συσκευη; Se mena den exei sumvei kati paromoio so far... Mallon kati paizei me ti suskeui.. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) @phaethon mallon xreiazesai anabathmisi, auto to problhma me ton hxo ypirxe stis arxhkes ekdoseis an thymamai swsta. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) @phaethon mallon xreiazesai anabathmisi, auto to problhma me ton hxo ypirxe stis arxhkes ekdoseis an thymamai swsta. Όχι, καμία σχέση. Είναι hardwareικό το πρόβλημα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FLASH ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΦΑΚΟΣ!!! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 τελειο απλα..μπραβο eatmydust :!: εχει επιλογη εκτος απο το φλας πισω να μενει ανοιχτη και η οθονη :w00t: κατεβαστε τοοοο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΥΧΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΒΑΛΛΕΣΤΕ ΟΜΩΣ!!! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ v.0,04b ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΛΠΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FLASH ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΦΑΚΟΣ!!! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ... Τελιο, κανει κ στο 6680 μου. κ εψαχνα για κατι τετιο. ευχαριστω. :) :) :) :) :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Μπραβο παιδια και το εψαχνα και εγω αυτο το προγραμματακι να αναβει το φλας της καμερας!!!Δεν ειναι και τοσο δυνατο η μου φενεται???? Ευχαριστουμε παιδια!!!!! ;) 1 Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Δεν ειναι αλλα σε σχεση με αυτο που ειχα προτα το torch που ασπρηζε την οθονη μπροστα ειναι πολη καλητερο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 σίγουρα!είναι τέλειο.:DΑν και δε το χω βάλει ακόμα γιατί δεν έχω εγκταστήσει το pc suite μετά το φορμάτ.:(Υπάρχει τρόπος να μη βάλω καθόλου αυτό και να βάλω μόνο το ΟΒΕΧ Commander? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΥΧΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΒΑΛΛΕΣΤΕ ΟΜΩΣ!!! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ v.0,04b Πως είναι δηλαδή? Για το πρόγραμμα που λές, το έχουμε πει πολύ καιρό πρίν και στο κατάλληλο θέμα ;) Γιατί δεν βάζεται το flashlight να ξεμπερδέυετε? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 N70 firmware 5.0638.3.0.1 available (Nokia Software Update). Could not find an official change list. Amongst things I've noticed: - themed Now Playing screen for Music Player - nicer sliders in Camera Settings for image quality - restart in AppMan does not appear to work anymore (same for restart in ProfiMail on blue screen). Had to take the battery out. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ρε παιδια μια ερωτηση..γιατι καιγομαι.... αγορασα μια καρτα μνημης απο γερμανο 1g(sandisk)..... μετέφερα τα παντα απο την 500αρα μου στην 1g και ενω ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα βλεπω οτι μου δημιουργηθηκε προβλημα στο βιντεο...!!!!!! γραφει σπαστα ενω πολλες φορες δεν αποθηκευει βιντεακια καθολου.... μολις βγαζω την καρτουλα ολα δουλευουν ρολοι... πηγα σε νοκια-club Και μου ειπαν οτι το κινητο δεν σηκωνει 1g καρτα.... παω και στο γερμανο και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι χαλασμενη η καρτα μπορει να μην σηκωνει το κινητό τετοια μνημη και 10002 διαφορετικες αποψεις...δηλαδη... τελικα ποιοα ειναι η αληθεια...??? σηκωνει το κινητο καρτα 1g..??? το χει δοκιμασει κανεις...? η να παω να την αλλαξω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 sikonei 1gb karta.edo to music edition tha tin exei sto kouti tou Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Πως είναι δηλαδή? Για το πρόγραμμα που λές, το έχουμε πει πολύ καιρό πρίν και στο κατάλληλο θέμα ;) Γιατί δεν βάζεται το flashlight να ξεμπερδέυετε? ποιό είναι αυτό και που το βρίσκουμε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ρε παιδια μια ερωτηση..γιατι καιγομαι.... αγορασα μια καρτα μνημης απο γερμανο 1g(sandisk)..... μετέφερα τα παντα απο την 500αρα μου στην 1g και ενω ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα βλεπω οτι μου δημιουργηθηκε προβλημα στο βιντεο...!!!!!! γραφει σπαστα ενω πολλες φορες δεν αποθηκευει βιντεακια καθολου.... μολις βγαζω την καρτουλα ολα δουλευουν ρολοι... πηγα σε νοκια-club Και μου ειπαν οτι το κινητο δεν σηκωνει 1g καρτα.... παω και στο γερμανο και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι χαλασμενη η καρτα μπορει να μην σηκωνει το κινητό τετοια μνημη και 10002 διαφορετικες αποψεις...δηλαδη... τελικα ποιοα ειναι η αληθεια...??? σηκωνει το κινητο καρτα 1g..??? το χει δοκιμασει κανεις...? η να παω να την αλλαξω...? Εγώ πάντως έχω transcend 1gb απο το πλαίσο και λειτουργεί κανονικά,χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα.Το ότι σηκώνει είναι σίγουρο γιατί αυτό αναφέρεται στα χαρακτηριστικά-προδιαγραφές του κινητού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ποιό είναι αυτό και που το βρίσκουμε? Βαλτε το Flashlight να δειτε τι θα πει φακος!!!:D Το ειδαν κατι φιλοι μου με sony ericsson και ειπαν χαρακτηριστικα:"Aυτο δεν ειναι φακος,αυτο ειναι φαρος"!!! :D :D :D Που αλλου?Στο παλιο xxxxxxxxxxxxxxxxx που αν δε κανω λαθος εγινε xxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ρε παιδια μια ερωτηση..γιατι καιγομαι.... αγορασα μια καρτα μνημης απο γερμανο 1g(sandisk)..... μετέφερα τα παντα απο την 500αρα μου στην 1g και ενω ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα βλεπω οτι μου δημιουργηθηκε προβλημα στο βιντεο...!!!!!! γραφει σπαστα ενω πολλες φορες δεν αποθηκευει βιντεακια καθολου.... μολις βγαζω την καρτουλα ολα δουλευουν ρολοι... πηγα σε νοκια-club Και μου ειπαν οτι το κινητο δεν σηκωνει 1g καρτα.... παω και στο γερμανο και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι χαλασμενη η καρτα μπορει να μην σηκωνει το κινητό τετοια μνημη και 10002 διαφορετικες αποψεις...δηλαδη... τελικα ποιοα ειναι η αληθεια...??? σηκωνει το κινητο καρτα 1g..??? το χει δοκιμασει κανεις...? η να παω να την αλλαξω...? Σηκωνει και παρασηκωνει.Να απαιτησεις να στην αλλαξουνε.Τοσοι ειμαστε που δουλευουμε καρτες 1gb εδω και καιρο... Πριν ομως κανε τα εξης... 1)φορματ της καρτας απο το κινητο 2)φορματ της καρτας απο το pc με card reader σε FAT φορματ. Αν δε δουλεψει,γρηγορα για αλλαγη... Ευχομαι να ξεμπερδεψεις,ειχα κι εγω τετοια προβλ. με καρτα που ειχα παρει απο το play.247 αλλα μου την αλλαξανε και τωρα δουλευει σφαιρα,σαν σκληρος δισκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Βαλτε το Flashlight να δειτε τι θα πει φακος!!!:D Το ειδαν κατι φιλοι μου με sony ericsson και ειπαν χαρακτηριστικα:"Aυτο δεν ειναι φακος,αυτο ειναι φαρος"!!! :D :D :D Που αλλου?Στο παλιο xxxxxxxxxxxxxxxx που αν δε κανω λαθος εγινε xxxxxxxxxxxxxx Πράγματι το είχα το προγρμματάκι αλλά δεν ήξερα το κωδικό ανοίγματός- κλεισίματος.Τώρα όμως τον έμαθα μετά απο μια αναζήτηση και έτσι λειτουργεί μια χαρά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Βαλτε το Flashlight να δειτε τι θα πει φακος!!!:D Το ειδαν κατι φιλοι μου με sony ericsson και ειπαν χαρακτηριστικα:"Aυτο δεν ειναι φακος,αυτο ειναι φαρος"!!! :D :D :D Που αλλου?Στο παλιο xxxxxxxxxxxxxxx που αν δε κανω λαθος εγινε xxxxxxxxxxxxxxx bazeis to link? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 To power LED on: start app, insert 150001 code and launch test. To power LED off: exit app, start app, insert 150000 code and launch test. Και καλή χρήση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 To power LED on: start app, insert 150001 code and launch test. To power LED off: exit app, start app, insert 150000 code and launch test. Και καλή χρήση Πράγματι έτσι είναι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Δεν υπαρχει περιπτωση να καει το λαμπακι με τοσο ρευμα που δεχεται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Δεν υπαρχει περιπτωση να καει το λαμπακι με τοσο ρευμα που δεχεται? σιγουρα...ειδικα αν το ξεχασεις ανοιχτο....πιστευω πως με μια μετρια χρηση δεν υπαρχει προβλημα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts