Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ego otan to eixa eixa meinei poli euxaristimenos kai me tin camera tou kai me to video kai me tin statherotita tou .gia tin sigrisi anamesa stou v902 tin camera den to exo doulepsei to v902 kai den xero

Παιδιά, καλησπέρα. Είμαι καινούριος στην παρέα αλλά και νέος κάτοχος του Ν70.

Πριν λιγες μέρες έσβησα - βλακωδώς όπως απεδείχθη - μέσω PC Suite τα περισσότερα προεγκατεστημένα ringtones του Ν70. Απο εκείνη τη στιγμή άρχισαν τα προβλήματα.. Ενώ στην "Έκθεση" δεν υπάρχουν αυτα τα αρχεία ούτε στα "κομμάτια", ούτε στα "κλιπ ήχου", όταν πάω να επιλέξω ήχο από τα προφίλ ή ανά επαφή/ομάδα, μου τα εμφανίζει!:(

Αποτέλεσμα major crash καθώς η συσκευή κυριολεκτικά όποτε θέλει χτυπά με τον ήχο που της ορίζω κ όποτε θέλει με τον ήχο-μαρτύριο Nokia Tune! από τον οποίο μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να απαλλαγώ!:cry: ορίζω γενικό ήχο mp3 k ενώ σε ΟΛΑ τα προφίλ αναφέρει ως επιλεγμένο το συγκεκριμένο mp3 η συσκευή χτυπά Νokia Tune!!!

Κανονικό σπάσιμο νεύρων!:mad: .. Και είναι καινούρια η συσκευή!

.. Καμιά ιδέα?...:O

Μήπως έχετε υπόψιν σας που θα μπορούσα να ξαναβρώ αυτούς τους προεγκατεστημένους ήχους μήπως κ λυθεί το πρόβλημα?..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ ελπίζω να μη σας κούρασα με το κατεβατό μου....

Παιδιά, καλησπέρα. Είμαι καινούριος στην παρέα αλλά και νέος κάτοχος του Ν70.

Καλησπερα φιλε μου ,καλοριζικο το Ν70. Δεν νομιζω οτι φταιει οτι εσβησες τα ringtones .

To να χτυπαει με το Nokia Tune εχει τυχει και σε αλλους,μιλαμε για καποιο bug

Δοκιμασε το patch της νοκια

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,77767,00.html

Ποια εκδοση λογισμικου εχεις ? ( το βλεπεις με *#0000#)

Θα συνιστουσα και μια αναβαθμιση εαν δεν εχεις την τελευταια .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sigrinetai me tin camera tou V902???

ma to k750 den exei kai toso kali camera...

:!: :!: @andreas7777Να θυμισω οτι εδω μιλαμε αποκλειστικα για το Ν70.

Υπαρχει αναλογη ενοτητα για συγκρισεις :!: :!:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nervous, V.2.0539.1.2 λέει. Νόμιζα ότι ήταν από τα τελευταία λογισμικά. κιόλας αναβάθμιση; αλλά αν λες ότι έχει τυχει κ σε άλλους... μιλάμε για πολλά νεύρα έτσι..:mad: .. να θες να ακούσεις το la camisia nera ας πούμε κ αντ'αυτου αυτη τη μονοτονη μ...κια:X το Nokia Tune!~!!!!

Nervous, V.2.0539.1.2 λέει. Νόμιζα ότι ήταν από τα τελευταία λογισμικά. κιόλας αναβάθμιση; αλλά αν λες ότι έχει τυχει κ σε άλλους... μιλάμε για πολλά νεύρα έτσι..:mad: .. να θες να ακούσεις το la camisia nera ας πούμε κ αντ'αυτου αυτη τη μονοτονη μ...κια:X το Nokia Tune!~!!!!

Φιλε strategic ,ειναι οντως σπαστικο αυτο .

Η τελευταια αναβαθμιση ειναι η V 5.0616.2.0.3 ,24-04-06

,αλλα στα nokia shops μαλλον θα βρεις την 5.0609.2.0.1

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Φιλε strategic ,ειναι οντως σπαστικο αυτο .

Η τελευταια αναβαθμιση ειναι η V 5.0616.2.0.3 ,24-04-06

,αλλα στα nokia shops μαλλον θα βρεις την 5.0609.2.0.1

πρεπει να πάω σε κάποιο κατάστημα για αναβάθμιση ε;

πρεπει να πάω σε κάποιο κατάστημα για αναβάθμιση ε;

Ναι σε καποιο νοκια shop ή στα κεντρικα ,εκτος και εαν δοκιμασεις αυτο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597

παιρνοντας καποιο ρισκο :!: βεβαια .

iPhone 5S Space Grey

thanks nervous! θα ακολουθησω την πρωτη λύση γιατι μου μοιαζει λιγο μπερδεγουεϊ η δευτερη απο το λινκ.

παιδια..εκανα την αναβαθμιση,το κινητο ποια..ειναι φοβερο..μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορο..ειδικα στην εκθεση....αλλα και γενικως..

στο νοκια σοπ(που πηγα)..στην αρχη μου πε η κοπελα..οτι θα μου ξαναπερασουν την ιδια..της ειπα για την νεα και μετα το θυμηθηκε..:p

ηταν φρεσκια γι αυτο..(εχει κ η ιδια Ν70 :happy:)

μου εκανε την αναβαθμιση και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!:yahoo:

here you are:να ζηλευετε..:ρ :D

http://img294.imageshack.us/img294/1653/fescr0010bc.jpg

Καλημερα! Απο χτες και μετα απο πολλη σκεψη ειμαι κατοχος του Ν70. Η εκδοση του ειναι η V3.0546.2.3 18-11-05 RM - 4. Εχω 3 ερωτησεις:

1) Εβαλα 3G καρτα και παρατηρησα οτι τις περισσοτερες, οχι ολες, φορες δεν μπορουσε να καλεσει βγαζοντας μηνυμα σφαλμα συνδεσης. Οταν το επανεφερα σε GSM λειτουργια ολα ΟΚ. Τι μπορω να κανω γι' αυτο?

2) Υπαρχει τροπος να επαναφερω τα μηνυματα του παλιου μου Symbian κινητου Χ700? Εχω κανει αρχειο Backup αλλα δεν το βλεπω πουθενα στο Ν70, επισης φοβαμαι μην κανω καμια πατατα, γιατι το backup επανεφερε ολες τις ρυθμισεις του Χ700 και φοβαμαι μη χασω αυτες του Ν70.

3) Υπαρχει τροπος να μη βγαινουν ολα χυμα στην εκθεση? Υπαρχουν εικονες και βιντεο που δε θελω να τα βλεπει ο καθενας..

Ευχαριστώ!:)

Καλημερα! Απο χτες και μετα απο πολλη σκεψη ειμαι κατοχος του Ν70. Η εκδοση του ειναι η V3.0546.2.3 18-11-05 RM - 4. Εχω 3 ερωτησεις:

3) Υπαρχει τροπος να μη βγαινουν ολα χυμα στην εκθεση? Υπαρχουν εικονες και βιντεο που δε θελω να τα βλεπει ο καθενας..

Ευχαριστώ!:)

Πρέπει να εγκαταστήσεις στο Ν70 την εφαρμογή Smartguard Pro.

http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-migitalsmartguardprofullv300symbianos*****-ed-pwnpda-86722.html/?highlight=SMARTGUARD

ρε παιδια..εμενα εχει ενα προβλημα και πριν του κανω αναβαθμιση..αρκετες φορες μου βγαζει οτι ειναι η μνημη πληρης και να κλεισω εφαρμογες κτλ..κλεινω σχεδον ολες τις εφαρμογες κ παλι τπτ...τι να κανω??κανα φορματ?

θα δοκιμασω οταν το ξανακανει να βγαλω την μνημη κ αν λειτουργησει κ δεν λεει οτι ειναι πληρης η μνημη θα ριξω ενα φορματακι στην καρτα μνημης..παντως οποιος ξερει κατι σχετικο ας μου πει..

ρε παιδια..εμενα εχει ενα προβλημα και πριν του κανω αναβαθμιση..αρκετες φορες μου βγαζει οτι ειναι η μνημη πληρης και να κλεισω εφαρμογες κτλ..κλεινω σχεδον ολες τις εφαρμογες κ παλι τπτ...τι να κανω??κανα φορματ?

θα δοκιμασω οταν το ξανακανει να βγαλω την μνημη κ αν λειτουργησει κ δεν λεει οτι ειναι πληρης η μνημη θα ριξω ενα φορματακι στην καρτα μνημης..παντως οποιος ξερει κατι σχετικο ας μου πει..

Η κάρτα μνήμης σου είναι full?

Αν ναι δοκίμασε να διαγράψεις καμιά 15αρια mb και αν δεν λυθεί και πάλι...

Τι να σου πω... format :O

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

paidia voithiste ligo.. einai kalh epoxh na agorasw twra to n70 'h oxi? mipws twra pia oloi rixnoun to varos tous sta 9.1 me apotelesma na mi vriskw efarmoges ktl gia 8.1 ? mipws prepei na perimenw to n73 'h na parw to n80? iparxoun arketes efarmoges gia 8.1 kai tha sinexisoun na iparxoun h' twra pou iparxoun ta 9.1... teleiwsan ola....?? to megethos ths othonis tou n70 einai ikanopoihtiko gia na vlepw tv?

h pio kalh timh pou exw vrei einai 392 sth microland

Η κάρτα μνήμης σου είναι full?

Αν ναι δοκίμασε να διαγράψεις καμιά 15αρια mb και αν δεν λυθεί και πάλι...

Τι να σου πω... format :O

110mb ειναι ελευθερα..:p

τεσπα οταν μου το ξαναεβγαλε..την εβγαλα κ ολα καλα..:what:

paidia voithiste ligo.. einai kalh epoxh na agorasw twra to n70 'h oxi? mipws twra pia oloi rixnoun to varos tous sta 9.1 me apotelesma na mi vriskw efarmoges ktl gia 8.1 ? mipws prepei na perimenw to n73 'h na parw to n80? iparxoun arketes efarmoges gia 8.1 kai tha sinexisoun na iparxoun h' twra pou iparxoun ta 9.1... teleiwsan ola....?? to megethos ths othonis tou n70 einai ikanopoihtiko gia na vlepw tv?

h pio kalh timh pou exw vrei einai 392 sth microland

Οι εφαρμογές που υπάρχουν για το Ν70 είναι ικανοποιητικές σε αριθμό.Εξυπακούεται πως τα συγκεκριμένα προγράμματα θα εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν.

Το μέγεθος της οθόνης του προσφέρεται για παρακολούθηση τηλεόρασης.

Είναι πάντως γεγονός πως από δω και πέρα το βάρος θα δωθεί στις εφαρμογές Symbian 9.1 ,οι οποίες ολοένα και αυξάνονται.

ρε παιδια αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η νοκια δεν κανει δωρεαν αναβαθμισεις ? αν πας το κινητο σε νοκια σοπ και τουσ ζητησεισ να σου κανουν αναβαθμιση σου ζητανε 15Ε και ας ειναι μεσα στην εγγυηση !!!!

ελεος , πρεπει αναγκαστικα να εχω προβλημα για να μου κανουν αναβαθμιση ? παραδεχομαι την Σονυ Ερικσον που σου κανει αναβαθμιση χωρις να εχεις προβλημα , απλα το ζητας και το κανουν !

thumbs down for nokia if u ask me !

Giv3 mE a b3aT !