konnos01 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 καλημερα σε ολους. για να μη σας πριζω με τισ μπολικες ερωτησεις που εχω, (4μερες το χω, να μη μαθω; ) μπορει καποιος να μου πει πως χρησιμοποιεις την αναζητηση? πχ θελω να βρω το file manager. αλλα αν το γραψω ετσι θα μου βγαλει ξεχωριστα αυτες τις δυο λεξεις. εγω τισ θελω σαν προταση. γινεται?:O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 kalimera! exo k ego mia aporia: mu perasan me blue donti kati hxous apo w800i!!!ola kala..molis teliose tus apo8hkeusa olous sthn karta mu!!!...tora pu h8ela na ta steilo se ena filaraki mu bgazei ena msg pu leei : ''unable to sent protected files!!!'.... to asteio einia oti dne exo kleidosei oute exo kanie tpt sto kinito...mono kana mp3 pu eixa mesa mporusa na steilo,alios olon ton allon eidon hxous opoous mid,wav.,amr ktl den ginetai euxaristo prokatabolika gia tis apantiseis sas! 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 thnx file...ola ta lefta to demek pu petaxes!!!xairetismus sthn Salonika!!!!.... kala to 8ymomoun alla elega mpas k tus exei fotisei o 8eos k exun xekolisei me autou tou eidous thn *******... 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Φίλοι μου.... τράβηξα photo το ίδιο αντικείμενο με το 6630 και το Ν70.... και όταν σύγκρινα τις photo στο PC.... μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει και καμιά super διαφορα!!!!!! ... μην πω ότι προτιμώ την photo του 6630 σαν πιό φωτινή..... Μήπως τελίκά όλα αυτά περί 2 και 3 και ... κτλ... MegaPixels... είναι πολύ ψιλά γράμματα???? :confused: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnos01 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 αυτος ο ηχος που βγαινει απο την οθονη οταν ειναι αναμμενη, συμβαινει μονο σε μενα? ειναι πολυ σπαστικο. φτιαχνει; το χει κανας αλλος;:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 milas otan anigeis thn syskeuh pu bgazei to eg shma tis voda k meta ta xerakia?!?!?!giati emena mono tote mu kanie enan tetoio hxo....alios ypopsiazomai oti ean einai anoixth h o8onh k su kanie 8oribo isos kapio problima na exei to mob su! 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnos01 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 κοιτα, σημα της voda δε μου βγαζει, μου βγαζει ομως τα χερακια. αυτος ο ηχος παντως ειναι ενα ζζζζζμπζζζζζ καπως ετσι και τον κανει παντα οταν η οθονη εινα φωτισμενη. pleeease!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 κοιτα, σημα της voda δε μου βγαζει, μου βγαζει ομως τα χερακια. αυτος ο ηχος παντως ειναι ενα ζζζζζμπζζζζζ καπως ετσι και τον κανει παντα οταν η οθονη εινα φωτισμενη. pleeease!!! ολα ετσι κανουν, μην ανησυχεις, ο φωτισμος το κανει και ειναι φυσιολογικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 man den to exo xanakusei k emena den mu ton kanie....kalitera na pas se ena nokia shop gia an eisai siguros protou trela8eis k telios giati se blepo k kapos anxomenos....sigura 8a exun an su poun mia lysi(ean k efoson peseis k se kapoion sxetiko vevaia!!!) 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 εχει ειπωθει παμπολλες φορες. δεν ειναι τιποτα. και το 3230 το κανει, και το 6680 απ'οτι θυμαμαι και το 6600 μου και μαλλον τα περισσοτερα. βαλε τερμα τη φωτεινοτητα να δεις αν συνεχιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 man den to exo xanakusei k emena den mu ton kanie....kalitera na pas se ena nokia shop gia an eisai siguros protou trela8eis k telios giati se blepo k kapos anxomenos....sigura 8a exun an su poun mia lysi(ean k efoson peseis k se kapoion sxetiko vevaia!!!) Αν το πας σε νοκια, σου βαζω στοιχημα οτι θα στο βγαλουν προβληματικο, θα στο κρατησουν ποσες μερες και στο τελος θα το πληρωσεις κιολας χωρις να εχουν κανει τιποτα. Δεν εχει τιποτα, ολα τα κινητα νοκια το κανουν Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnos01 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 πηγα σε ενα νοκια και ο τυπος μου λεει "ήχος; ποιος ήχος... δεν ακουω τιποτα, ιδεα σου θα ειναι..." αυτο με την φωτεινοτητα το δοκιμασα αλλα μπα... anyway, αν συνεχισει θα το παω μετα. αλλα αν το κανουν κ αλλα, τοτε οκ. σας αυχαριστω πολυ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 παιδια εχω την τελευταια αναβαθμιση στο Ν70 μου αλλα εχω παρατηρησει οτι ειναι υπερβολικα αργο.π.χ.παταω το κουμπι να βγω απο καποιον φακελο εξω στο μανου και κανει περιπου 20-30" να βγει.Αυτο το κανει πολυ συχνα.Δεν τρεχουν αλλες εφαρμογες ωστε να του καταναλωνουν μνημη για δικαιολογητε αυτη η καθυστερηση.Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο στο κινητο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristodoulakis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Καλησπέρα Εγώ το έχω πάρει όλο γκρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτο που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση γιατί δεν έχει καλή ανάλυση η φωτογραφίες που τραβώ. ξέρεις τι μπορώ να κάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Καλησπέρα Εγώ το έχω πάρει όλο γκρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτο που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση γιατί δεν έχει καλή ανάλυση η φωτογραφίες που τραβώ. ξέρεις τι μπορώ να κάνω. Τι εννοεις? 2 megapixels ειναι η αναλυση. Αν εννοεις ποιοτητα, οχι, οι καινουριες αναβαθμισεις δεν κανουν κατι τετοιο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 καποιο προβλημα πρεπει να ειναι..δοκιμασε φορματ και αν δεν δεις ανταποκριση και συνεχιζει παλι τα ιδια,πηγαινε το σε νοκια σοπ..(δυστηχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7_GT_7 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 kserete kanena gnosto magazi sti thessalonki poy na to exoyn energopoiimeno gia na to pekso na do pos einai??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 στο public@mediteranean cosmos.. ;)-Το νεο εμπορικο κεντρο-Το ΜΕγααααλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7_GT_7 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 pou einai ayto?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Αν το πας σε νοκια, σου βαζω στοιχημα οτι θα στο βγαλουν προβληματικο, θα στο κρατησουν ποσες μερες και στο τελος θα το πληρωσεις κιολας χωρις να εχουν κανει τιποτα. Δεν εχει τιποτα, ολα τα κινητα νοκια το κανουν emena pantos dne to kanie....ektos ean to kanei apeiroelaxista k den mporei na ton piasei ton hxo to auti mu!(lete na kufa8ika!!!)...apthn allh k na sto kratisun opos les tus les na su knaun k ena upgrade...k sthn telikki giati na pliroseis....afu tora exun k 2 xronia warranty...mhn trela8ume kiolas ymarton pia me auto to 8ema ka8e fora pu einia na pas se nokia shop se pianei h kardia su..etsi opos to exun katantisie to 8ema oi gelioi:mad: :X 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 emena pantos dne to kanie....ektos ean to kanei apeiroelaxista k den mporei na ton piasei ton hxo to auti mu!(lete na kufa8ika!!!)...apthn allh k na sto kratisun opos les tus les na su knaun k ena upgrade...k sthn telikki giati na pliroseis....afu tora exun k 2 xronia warranty...mhn trela8ume kiolas ymarton pia me auto to 8ema ka8e fora pu einia na pas se nokia shop se pianei h kardia su..etsi opos to exun katantisie to 8ema oi gelioi:mad: :X πηγαινε σε εναν χωρο με απολυτη ησηχιακαι δοκιμασε να κανεις μια κληση, τοτε θα το ακουσεις Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 εχει ειπωθει παμπολλες φορες. δεν ειναι τιποτα. και το 3230 το κανει, και το 6680 απ'οτι θυμαμαι και το 6600 μου και μαλλον τα περισσοτερα. βαλε τερμα τη φωτεινοτητα να δεις αν συνεχιζει. Και μόλις θα έλεγα ότι το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπιζα στο 6260 που όταν άναβε ο φωτισμός έκανε ένα εκνευριστικό και σχετικά έντονο zzzz και υπέθετα ότι ήταν ο επεξεργαστής αλλά τελικά δίκιο έχεις nikoskat είναι η φωτεινότητα, όταν το βάζεις στο τέρμα παύει να το κάνει, 1,5 χρόνο μετά το μάθαμε κι αυτό. Απλά το Ν70 δε το κάνει αυτό ακόμα και στο χαμηλότερο να είναι η φωτεινότητα οπότε του φίλου παραπάνω πως γίνεται να το κάνει, δε θα έπρεπε σε όλα να βγαίνει αυτός ο ήχος; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Νομιζω οτι αναλωνεστε σε πολυ μα πολυ μικρες λεπτομεριες... Μια χαρα ειναι το κινητο...οσο το πειραζεται τοσο θα σας πειραζει... :) 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisn70 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 den me peirazi toso sto oti exei ta video me tis eikones mazi. ala genikka pou den exei fakelous. Exi ante gia paradeigma an trabixo kapoies pio prosopikes photos kai den thelo na tis doun i aloi ti kano? dokimasa to handy photo safe kai bgazei sfalma! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Μίλτο(neo com) παίζει κανονικά! Θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου!το ποστ αυτό έγινε από το κινητό! 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts