Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις το τελευταίο firmware γι'αυτό ;)

Ισα ισα, με το τελευταιο το firmware, δεν θα πρεπει το κινητο να ειναι πιο γρηγορο? Αλλωστε, γι' αυτο υπαρχουν και οι αναβαθμισεις. Ετσι οπως το λες, θα νομιζει κανεις οτι το τελευταιο firmware ειναι χειροτερο απο τα παλιοτερα. :lol:

Ελεος δηλαδη... :ninja:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

@Stilatos : Τις περισσοτερες εφαρμογες ,αν οχι ολες,τις βρισκεις απο εδω

http://europe.nokia.com/A4144766

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εχω ακομα ενα προβλημα. Οταν παω να κανω restart το κινητο μεσω του appman και του fexplorer, δεν κανει τιποτα, κολλαει το κινητο και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια. Πριν απο λιγο το εκανα format, αλλα παλι τα ιδια.

Yπαρχει ενα προγραμμα που λεγετε restart ειναι σαν κουμπι επανο στην οθονη του κινητου πατας επανο του και κανη restart, δοκιμασε το μπορει να μην κολαει το κινητο σου! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Yπαρχει ενα προγραμμα που λεγετε restart ειναι σαν κουμπι επανο στην οθονη του κινητου πατας επανο του και κανη restart, δοκιμασε το μπορει να μην κολαει το κινητο σου! :)

Ενα link, μπορεις να μας δωσεις να το κατεβασουμε? :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Ενα link, μπορεις να μας δωσεις να το κατεβασουμε? :)

Χρησιμοποιωντας την αναζήτηση

βρισκεις αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=922502#post922502

Δοκιμασε το και πες μου.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Θα το δοκιμασω, αλλα το θεμα ειναι οτι αρχισε να κολλαει μετα την αναβαθμιση. Μηπως φταιει η νεα εκδοση;

@Stilatos : Τις περισσοτερες εφαρμογες ,αν οχι ολες,τις βρισκεις απο εδω

http://europe.nokia.com/A4144766

oxi den leo auto. alla autes tis efarmoges pou exo eidi plirosi stin nokia prin tin paralavi tou kinitou mou. eixa plirosi ofice, symantec antivirus, 5 games! ayta ta opoia exo plirosi den tha eprepe na ta exo; an px kati kathi ofice na to valo pali; kseri kaneis ti pezete;

Spiros

:)

Τελικα, η μαυρη προσοψη και οι υπολοιπες, εχουν βγει στα Nokia Shops ή εστω σε καποια μαγαζια(π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ κλπ)? Θα ηθελα να μου πει καποιος, αν εχει προμηθευτει καποια απο αυτες, τιμη και απο ποιο μαγαζι την πηρε. :)

Για να πω την αδερφη μου να μου την παρει δωρο...:whistle: :up::p :D

@eatmydust σε νοκια σοπ μονο..τιμη??

58 ευρω..:whistle:

Οκ. Δεν με απασχολει η τιμη, αφου θα το ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη, να μου τη φερει... :p :lol:

Κατι ακομη, η προσοψη ειναι total black? Δηλαδη ειναι ολα τα parts μαυρα(μπροστα, πισω, πισω καλυμα, πληκτρα κλπ.)?

ναι φιλε μου,ΟΛΟ μαυρο..;)

Nice φαση... :lol:

Ναι, αλλα πως θα την ζητησω? Θα πω οτι θελω την προσοψη του Ν70 ΜΕ ή μια μαυρη προσοψη για Ν70?

Αν θελησω να μου την βαλουν κιολας, θα πληρωσω τιποτα επιπλεον? :worry:

πες θα ηθελα την μαυρη προσοψη για το Ν70 :)

τωρα αν θα στην βαλουν δωρεαν η οχι δεν ξερω..

εγω παντως την αλλαζω και μονος μου :)

ευκολο ειναι πολυ ρε!!:)

πες θα ηθελα την μαυρη προσοψη για το Ν70 :)

τωρα αν θα στην βαλουν δωρεαν η οχι δεν ξερω..

εγω παντως την αλλαζω και μονος μου :)

ευκολο ειναι πολυ ρε!!:)

Μηπως υπαρχει καποιο link με screenshots και τα εργαλεια που χρειαζονται να μου δωσεις να το προσπαθησω? :)

epeidh den to psaxnw kai polu,8a mporouse kapoios na me bohthisei an kserei an uparxei kapoia nea anabathmish gia to n 70???eixa kanei mia anaba8mish prin 6 mhnes alla den kserw an uparxei kati neotero....?????

epeidh den to psaxnw kai polu,8a mporouse kapoios na me bohthisei an kserei an uparxei kapoia nea anabathmish gia to n 70???eixa kanei mia anaba8mish prin 6 mhnes alla den kserw an uparxei kati neotero....?????

H τελευταια αναβαθμιση ειναι η v 5.0638.3.0.1/18-09-06/RM-84. Μαλιστα, μπορεις να το κανεις αναβαθμιση απο το σπιτι σου, μετατρεποντας το και σε ΜΕ(Music Edition). Πιο συγκεκριμενα, κοιταξε εδω, ενω για το product code που θα χρειαστεις, κοιταξε εδω. Ελπιζω να βοηθησα. :)

Μπορει καποιος να μου πεις τον τροπο για να κανω format στην μνημη του τηλεφωνου μου.Δεν υπαρχει ενας τροπος πατωντας κ κρατωντας κρατημενα καποια κουμπια; Δεν θυμαμε ακριβως!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει καποιος να μου πεις τον τροπο για να κανω format στην μνημη του τηλεφωνου μου.Δεν υπαρχει ενας τροπος πατωντας κ κρατωντας κρατημενα καποια κουμπια; Δεν θυμαμε ακριβως!

όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάς «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή.

Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο περιεργεια,αυτο καθησες να το διαβασεις ? :rolleyes:

Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε!

Εχει χρησιμα πραγματακια :)

iPhone 5S Space Grey

Απο περιεργεια,αυτο καθησες να το διαβασεις ? :rolleyes:

Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε!

Εχει χρησιμα πραγματακια :)

Το βρηκα μετα ... :rolleyes: :rolleyes:

Συγνωμη!!!:O

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

exei agorasei kaneis, apo Thessaloniki, tin mauri prosopsi ktl apo nokia club?

Εγω λεω να την αγορασω. Συμφωνα με προηγουμενο post, ολοκληρη η προσοψη εχει 58€ και πωλειται μονο σε nokia shops. :)

Εγω λεω να την αγορασω. Συμφωνα με προηγουμενο post, ολοκληρη η προσοψη εχει 58€ και πωλειται μονο σε nokia shops. :)

ok, alla se poio nokia shop poleitai? ego pira stin olgas k stin venizelou k den exoun ferei

Β.ολγας ειχαν φερει αλλα τελειωσε..ετσι μου χε πει ο ιδιοκτητης του νοκια σοπ τουλαχιστον..

ειχα παει μια μερα και μου ειπε ναι εχουμε,και τον ρωτησα την τιμη και μου πε 58 €..

Β.ολγας ειχαν φερει αλλα τελειωσε..ετσι μου χε πει ο ιδιοκτητης του νοκια σοπ τουλαχιστον..

ειχα παει μια μερα και μου ειπε ναι εχουμε,και τον ρωτησα την τιμη και μου πε 58 €..

Ωραία ρε παιδιά η πρόσοψη αλλά πολύ ακριβή!:(Θα ήθελα και εγώ πολύ να την έχω αλλά δεν δίνω πάνω απο 25Ε δε θα δινα για πρόσοψη!Και πάλι πολλά είναι!Αν και αν πέσει στα 30 μπορεί να πάρω μια!

Έτσι για αλλαγή βρε παιδί μου!:lol: