eatmydust Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 1)Eσυ στο product code θα βαλεις 0539233 (αυτο ειναι του Ν73 ΜΕ) Του Ν70 θες να πεις μαλλον... :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Και μένα το Ν70 μου έχει πλέον την έκδοση του ΜΕ. Αλλά δεν έχω δει και καμμιά διαφορά. Και ποιά η διαφορά αλήθεια του ΜΕ από το κανονικό Ν70?? Γιατί τόσος ντόρος? 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Και μένα το Ν70 μου έχει πλέον την έκδοση του ΜΕ. Αλλά δεν έχω δει και καμμιά διαφορά. Και ποιά η διαφορά αλήθεια του ΜΕ από το κανονικό Ν70?? Γιατί τόσος ντόρος? Για οικονομικους λογους... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Παιδια οπως ειπα κ εχθες, πηρα το Ν70 Music Edition απο επιδοτηση.Αφου το φορτισα εχθες τις προβλεπομενες ωρες το επαιξα λιγο (το κινητο ε!) λιγο πριν πεσω για υπνο. Ειμαι κατοχος ενος Sony Ericsson W900i. Εκτος το οτι αργει καργα το Ν70 (μπορει κ λογο Symbian), κολαει, κ ρε γαμωτο δεν δεχεται φακελους πουθενα!Ολα χιμα κ αντε βρες τα. Για να βαλεις ηχο να χτυπαει ή για μηνυμα ή για ξυπνητηρι πρεπει να περασεις απο ολους τους ηχους που υπαρχουν στο κινητο!Η καμερα του W900i ειναι πολυ ανωτερη αλλα και σε ποιοτητα βιντεο.Και δεν εχει αυτο το φανταστικο μενουδακι για τις εικονες (που περιστρεφετε) που ειχε το 6630.Εκει δουλευανε οι φακελοι. Γενικα ρε παιδια επειδη εχω ξενερωσει με το κινητο πειτε μου κανενα λογο να το κρατησω... Μου αρεσει σαν κινητο, ΝΟΚΙΑ ειχα αλλα οταν πιανω παλι το W900i ............. Τι να κανω αντικειμενικα;;; Αφου έχεις το w900i και σου αρέσει αυτό κράτα αυτό........... αν δεν σε ενδιαφέρει το symbian δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην χρησιμοποιείς το w900i.... εξάλου δεν σου δίνει λεφτά η νοκια για να χρησιμοποιείς το n70. kai ούτε θα σε παρεξηγήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Παιδια οπως ειπα κ εχθες, πηρα το Ν70 Music Edition απο επιδοτηση.Αφου το φορτισα εχθες τις προβλεπομενες ωρες το επαιξα λιγο (το κινητο ε!) λιγο πριν πεσω για υπνο. Ειμαι κατοχος ενος Sony Ericsson W900i. Εκτος το οτι αργει καργα το Ν70 (μπορει κ λογο Symbian), κολαει, κ ρε γαμωτο δεν δεχεται φακελους πουθενα!Ολα χιμα κ αντε βρες τα. Για να βαλεις ηχο να χτυπαει ή για μηνυμα ή για ξυπνητηρι πρεπει να περασεις απο ολους τους ηχους που υπαρχουν στο κινητο!Η καμερα του W900i ειναι πολυ ανωτερη αλλα και σε ποιοτητα βιντεο.Και δεν εχει αυτο το φανταστικο μενουδακι για τις εικονες (που περιστρεφετε) που ειχε το 6630.Εκει δουλευανε οι φακελοι. Γενικα ρε παιδια επειδη εχω ξενερωσει με το κινητο πειτε μου κανενα λογο να το κρατησω... Μου αρεσει σαν κινητο, ΝΟΚΙΑ ειχα αλλα οταν πιανω παλι το W900i ............. Τι να κανω αντικειμενικα;;; Αφου έχεις το w900i και σου αρέσει κράτα αυτό........... αν δεν σε ενδιαφέρει το symbian δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην χρησιμοποιείς το w900i.... εξάλου δεν σου δίνει λεφτά η νοκια για να χρησιμοποιείς το n70. kai ούτε θα σε παρεξηγήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Του Ν70 θες να πεις μαλλον... :) Oταν κανεις το κινητο σου συνδεση με το nss στο πλαισιο του product code πιον αρηθμο βλεπεις? :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Oταν κανεις το κινητο σου συνδεση με το nss στο πλαισιο του product code πιον αρηθμο βλεπεις? :confused: Το προβλημα ειναι οταν το συνδεω το κινητο με το USB και τρεχω το nss, δεν μου το βρισκει... :X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Σβησε pc και κινητο και ξαναναψε τα ,μετα συνδεσε ξανα το usb (επιλεγεις λειτουργια pc suite) και ελπιζω να το δει! :O edit: Oταν ανοιγεις το nss πηγενης επανω δεξια και πατας scan new device? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Σβησε pc και κινητο και ξαναναψε τα ,μετα συνδεσε ξανα το usb (επιλεγεις λειτουργια pc suite) και ελπιζω να το δει! :O edit: Oταν ανοιγεις το nss πηγενης επανω δεξια και πατας scan new device? Πες οτι τα κανω αυτα, οταν ανοιξω το κινητο και το pc, κανω τη διαδικασια για να συνδεθω με το pc suite ή απλα βαζω το USB στο κινητο και το αφηνω να λεει 'Εντοπιστηκε νεο υλικο' και κανει εφκτασταση κατι drivers? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ποιος ειναι καλυτερος Browser για το Ν70? Ο opera ή ο opera mini? Κατεβασα σημερα τον μινι....(πλακα πλακα δεν ηξερα οτι ειναι java...μηπως υπαρχει και για symbian?) EDIT:ooops.....sorry ! i'm off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδια για εξηγηστε σας παρακαλω:1) γιατι βαζοντας καποιες εφαρμογες (εγω εβαλα το smartprofile & mobiluck) δοκιμασμενο και με τις δυο δημιουργει προβλημα στις αυτοματες καταχωρησεις φωνητικων κλησεων των επαφων. δηλαδη οποιοδηποτε απο τα παραπανω προγραμματα εγκαταστησω αρχιζουν και χανονται απο τις νεες επαφες που καταχωρω η αλλαζω καποια, χανεται η αυτοματη φωνητικη κληση προς αυτες. Το εχει προσεξει κανεις?? εαν ναι επιδιορθωνεται τιποτα??2) η διαρκεια μπαταριας αισχος Απ οσα ποστ διαβασα δυστυχως δεν ειδα κατι.... εκτος αν και μου ξεφυγε κατι. μπας και κακως εδωσα το 7610???? ευχαριστω!!! v5.0609.2.0.1 /1-3-06 Εχετε προσεξει κατι αντιστοιχο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πες οτι τα κανω αυτα, οταν ανοιξω το κινητο και το pc, κανω τη διαδικασια για να συνδεθω με το pc suite ή απλα βαζω το USB στο κινητο και το αφηνω να λεει 'Εντοπιστηκε νεο υλικο' και κανει εφκτασταση κατι drivers? Πως θα καταλαβω μεσα απο το nss πτο μου αναγνωρισε το κινητο? Εγω πατησα scan new device αλλα μου γραφει Products dir.........Not Found. Εγω ομως πηγα και πατησα read για να βρει το product code αλλα τιποτα. :( Ενω ειμαι συνδεδεμενος κανονικα με το PC Suite, στο scan που κανω με το nss, δεν μου βρισκει τιποτα απολυτως. Παρολαυτα, πατησα read αλλα ακομη λεει reading values...(κατω αριστερα, στο παραθυρο του προγραμματος) :( Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ερωτηση προς ολους: Εισαστε ευχαριστημενοι απο το Ν70;;; 1 Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πως θα καταλαβω μεσα απο το nss πτο μου αναγνωρισε το κινητο? Εγω πατησα scan new device αλλα μου γραφει Products dir.........Not Found. Εγω ομως πηγα και πατησα read για να βρει το product code αλλα τιποτα. :( Ενω ειμαι συνδεδεμενος κανονικα με το PC Suite, στο scan που κανω με το nss, δεν μου βρισκει τιποτα απολυτως. Παρολαυτα, πατησα read αλλα ακομη λεει reading values...(κατω αριστερα, στο παραθυρο του προγραμματος) :( Eγω ανηξα το nss εκανα scan new device την βρηκε αλλαξα το product code και μετα εκανα την αναβαθμιση :rolleyes: τορα γιατη εσενα δεν μπορει να σου βρει την σησκευη σου δεν μπωρω να σου πω οτι ειξερα στο ειπα και κανονικα επρεπε να τα ειχες καταφερει μεχρη τωρα :( Φιλικα Γιαννης Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Geia sas paidia, opos leei o titlos molis pira to n70, kai einai h proti fora pou xrisimopoio symbian phone. Exo merikes apories sxetika me to antivirus software kai poso pragmatika xrisimo einai. Synithos to bluetooth to exo kleisto, kai spania mpaino sto interner me to tilephono, alla katebazo programmata apo to pc kai ta pernao sto kinito. Eimai se megalo kindino apo ious apo afta ta programmata, kaia an nai, pos mporo na tous anakalypso oso to programma einai akoma sto pc? To antivirus to pc (AVG 7.5) tha tous anagnorisei? Episis, kserete an yparxei kapoio programma gia ious kiniton pou mporo na balo sto pc mou? Efxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ρε παιδια πως διαολο μπορω να επιλεξω ενα mp3 απο την καρτα μνημης για ηχο αφυπνισης??? Ουτε απο το μενου " Ρολοι" με παει στην καρτα μνημης και απο την εκθεση ή την αναπαραγωγη δε μου δινει τη δυνατοτητα να το ορισω ως ησο αφυπνισης. Μονο ως ηχο κλησης 1 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 @mplip^ : το mp3 σε ποιο directory το εχεις ? στο sounds/digital ? εαν οχι ,μεταφερε το εκει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 για το ΜΕ ποια ειναι η τρεχουσα εκδοση firmware? 1 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 για το ΜΕ ποια ειναι η τρεχουσα εκδοση firmware? Ιδια με του απλου ,μονο το product code αλλαζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1662009#post1662009 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ευχαριστω πολυ nervous και κατι ακομα...θελω xmas themes... που να βρω? στο γνωστο λημερι δε βρηκα κατι xxxxxxxxxxxxxx Επισης...Υπαρχει τροπος να μικρυνει η γραμματοσειρα καπως? Ειναι απαραδεκτο αυτο. Μικραινει στα 40αρια και οχι στα 60αρια? Τα mp3 φαινονται μισα και τα μυνηματα πιανουν ολην την οθονη... αν υπαρχει τροπος θα ημουν ακομα πιο ευχαριστημενος απο το τηλεφωνακι μου... παντως φυσαει πραγματικα η συσκευουλα υγ...μπορει καποιος να μου θυμισει πως εγκαθιστουμε λογοτυπο δικτυου? διαστασεις, διαδικασια κτλ παει απιστευτα πολυς καιρος απο οταν ειχα 60αρι και δε θυμαμαι... λογοτυπα που βρισκουμε? 1 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 εβαλα σε νοκια σοπ την V 5.0638.3.0.2 18-09-06 RM-84 δεν ειδα καποια διαφορα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ουτε εγω ειδα τιποτα. πριν απο λιγο την εβαλα μεσω usb. η μονη διαφορα που ειδα ηταν οτι εγινε πιο σκουρο το background καθως παιζει μουσικη και οτι αλλαξε ονομασια ενα θεμα απο " προεπιλεγμενο θεμα " σε " nokia ". τωρα υποτιθεται οτι εγινε ME; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 τωρα υποτιθεται οτι εγινε ME; Οχι, για να γινει ΜΕ θα πρεπει να αλλαξεις και το product code του κινητου, αλλιως θα εχεις ενα απλο Ν70 με την αναβαθμιση του ΜΕ, χωρις αυτο να ειναι οντως ΜΕ. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 υγ...μπορει καποιος να μου θυμισει πως εγκαθιστουμε λογοτυπο δικτυου? διαστασεις, διαδικασια κτλ παει απιστευτα πολυς καιρος απο οταν ειχα 60αρι και δε θυμαμαι... λογοτυπα που βρισκουμε?Βάλε το πρόγραμμα opman. Λογότυπα μπορείς να βρείς εδω :) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 @gianpithio Ξεχασα να σου πω οτι οταν κανω εγκατασταση το nss, στο τελος με ρωταει αν θελω να δω το 'Drivers Installation'. Εγω πατησα οχι και δεν εκανα καμια αλλη εγκατασταση περα απο το προγραμμα nss. Μηπως αυτο φταιει και δεν μου αναγνωριζει το κινητο? :worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts