nervous Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 kaneis den kserei gia tin mayri prosopsi??? Για να μην απανταει κανεις ,εσυ τι λες ?? :confused: Λες να ηξερε καποιος και να μην το ελεγε ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeRfeCtIoN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Kalispera paidia..epeidi to exw to kinito mia vdomada mono 8a mporousate na m peite kanena link gia free symbian efarmoges kai paixnidia?ektos apo p2p programata pou den vriskw kai polla .sis :p euxaristw polu!!:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Kalispera paidia..epeidi to exw to kinito mia vdomada mono 8a mporousate na m peite kanena link gia free symbian efarmoges kai paixnidia?ektos apo p2p programata pou den vriskw kai polla .sis :p euxaristw polu!!:D Ετοιμαζω λιστα με παρα πολλα.Τη θελεις; Ενα παρα πολυ γνωστο και με πολλα προγ/τα και παιχνιδια xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Για να μην απανταει κανεις ,εσυ τι λες ?? :confused: Λες να ηξερε καποιος και να μην το ελεγε ? Οι περισσότεροι το ξέρουμε nervous και το έχουμε πει πολλές φορές. Τι να κάνουμε? Σε κάθε σελίδα να λέμε το ίδιο πράγμα? Δε λέει. Αν έλεγε ότι έψαξε και δεν βρήκε, ευχαρίστως να βοηθούσα αλλά... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Έχω προσέξει κάποιο ψιλο-bug όσο αφορά τους ήχους κλήσης των ομάδων. Όταν αφαιρώ μια επαφή απο μια ομάδα στην οποία έχω ένα συγκεκριμένο ήχο αυτός συνεχίζει να κτυπά όταν με καλεί αυτή η επαφή. Μήπως γνωρίζει κανείς αν διορθώνεται αυτό σε κάποια αναβάθμιση; Έχω v. 3,0546,2,3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Υπαρχει δυνατοτητα να βγει τελειως απο το τηλεφωνο το συρωμενο καπακι που καλυπτει την καμερα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Υπαρχει δυνατοτητα να βγει τελειως απο το τηλεφωνο το συρωμενο καπακι που καλυπτει την καμερα? Αμέ, αν το ξυλώσεις βγαίνει :p Υστερα θα φαίνεται μια μεγάλη τρύπα και ένα ελλατήριο όμως.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Γεια σας.. Αφου διάβασα το FAQ, έκανα search χωρις αποτέλεσμα (ή μαλλον με πολλά αποτελέσματα που δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα:p ) και αφού έστειλα pm σε εναν moderator (μπας και μπορεί να βοηθήσει off the record:shifty: ) ο οποίος δε μπορεί να με βοηθήσει, είμαι έτοιμη να κάνω την ερωτησή μου:rolleyes: Μπορώ να στείλω fax από το Ν70 μου (κυρίως θέλω να στείλω αρχεία word)? Και αν ναι, πώς γίνεται αυτό? Θέλει κάποιο ειδικό προγραμματάκι? Τα φώτα σας κύριοι και κυρίες :O ΤΥ ΤΥ ΤΥ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 καλησπερα παιδια, ψιλοχαθηκα στο επισημο για ν70.θελω να μου πει καποιος υπευθυνα.μολις αγορασα μια καρτα μνημης 1gb και θελω να την αντικαταστησω με την παλια 64 μου.δεν με νοιαζουν τοσο πολυ τα τραγουδια αλλα τα προγραμματα.ξερετε κανεναν τροπο να αντιγρα;ψω την καρατα μνημης?θα παιζουν τα προγραμματα μετα η θα χρειαστει επαναγκατασταση.πιο πολυ ξενερωνω για το smart guard ενα προγραμμα ασφαλειας.σκεφτηκα μηπως εγκαταστησω τον fexplorer στην μνημη τηλεφωνου και απο εκει κανω copy το e:.γινεται αυτο?αν οχι γινεται να το κανω μεσω pc suite?ελλπιζω να μην με ξενερωσετε λεγοντας μου πως χρειαζεται να εγκαταστησω παλι προγραμματα και παιχνιδια. υγ:στον fxplorer ξερω οτι το c: ειναι η μνημη τηλεφωνου,to e: καρτα μνημης.το d: τι ειναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 card reader εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 καλησπερα παιδια, ψιλοχαθηκα στο επισημο για ν70.θελω να μου πει καποιος υπευθυνα.μολις αγορασα μια καρτα μνημης 1gb και θελω να την αντικαταστησω με την παλια 64 μου.δεν με νοιαζουν τοσο πολυ τα τραγουδια αλλα τα προγραμματα.ξερετε κανεναν τροπο να αντιγρα;ψω την καρατα μνημης?θα παιζουν τα προγραμματα μετα η θα χρειαστει επαναγκατασταση.πιο πολυ ξενερωνω για το smart guard ενα προγραμμα ασφαλειας.σκεφτηκα μηπως εγκαταστησω τον fexplorer στην μνημη τηλεφωνου και απο εκει κανω copy το e:.γινεται αυτο?αν οχι γινεται να το κανω μεσω pc suite?ελλπιζω να μην με ξενερωσετε λεγοντας μου πως χρειαζεται να εγκαταστησω παλι προγραμματα και παιχνιδια. υγ:στον fxplorer ξερω οτι το c: ειναι η μνημη τηλεφωνου,to e: καρτα μνημης.το d: τι ειναι? Το μονο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που σου ειπε κ ο kostakiss πιο πανο με ενα card reader να βαλεις ολα τα αρχεια μεσα στον υπολογιστη κ μετα ξανα στην καινουργια σου καρτα και το φακελο system ολους (καλο θα ειναι πριν βαλεις τα αρχεια μεσα στην καρτα να την κανεις μια μορφ/ση μεσα στο κινητο σου). Οσο για το αν θα σου χαθουν αρχεια που εχεις κρηψει με το smart guard μην σε απασχολη αυτο γιατι αυτο που κανει το smart guard ειναι να κανει τα αρχεια hidden οποτε κ να μην σου δουλευη (που θα δουλεβη σηγουρα) το μονο που θα εχεις να κανεις ειναι να πας με ενα fileman επανο στα αρχεια που εχεις κρηψει κ το hidden να το κανεις off. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Γεια σας.. Αφου διάβασα το FAQ, έκανα search χωρις αποτέλεσμα (ή μαλλον με πολλά αποτελέσματα που δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα:p ) και αφού έστειλα pm σε εναν moderator (μπας και μπορεί να βοηθήσει off the record:shifty: ) ο οποίος δε μπορεί να με βοηθήσει, είμαι έτοιμη να κάνω την ερωτησή μου:rolleyes: Μπορώ να στείλω fax από το Ν70 μου (κυρίως θέλω να στείλω αρχεία word)? Και αν ναι, πώς γίνεται αυτό? Θέλει κάποιο ειδικό προγραμματάκι? Τα φώτα σας κύριοι και κυρίες :O ΤΥ ΤΥ ΤΥ!! ΑΠ οτι εχω ψαξει δεν εχει ενσωματωμενο μοντεμ το Ν70 οποτε δε μπορεις να στειλεις/λαβεις φαξ σε αυτο!! Το μονο που πιθανον να μπορεις να κανεις ειναι μεσω δικτυου να μπαινεις στο ιντερνετ απο το κινητο σου εν κινησει σε καποια σελιδα που προσφερει τετοιες υπηρεσιες και αν ειναι δυνατον απο κει να στειλεις αλλα λιγο δυσκολο μου φανταζει... 1 Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πήγα σήμερα σε Νόκια σοπ να αγοράσω το κάλυμα της μπαταρίας, γιατί έχει φθαρεί. Κόστος μου είπαν γύρω 15-20 €, και πρέπει να το παραγγείλουν από Αθήνα, δηλ. να το περιμένω γύρω στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Πολύ ακριβό δεν είναι το καπάκι ή αυτές είναι οι τιμές; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Nomizw olokliri i prosopsi prepei na exei gurw sta 35 euro.. Ontws einai polu akrivo. (me poio sindiasmo koumpiwn vgainei to symbolo tou euro?) :p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Γεια σας.. Αφου διάβασα το FAQ, έκανα search χωρις αποτέλεσμα (ή μαλλον με πολλά αποτελέσματα που δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα:p ) και αφού έστειλα pm σε εναν moderator (μπας και μπορεί να βοηθήσει off the record:shifty: ) ο οποίος δε μπορεί να με βοηθήσει, είμαι έτοιμη να κάνω την ερωτησή μου:rolleyes: Μπορώ να στείλω fax από το Ν70 μου (κυρίως θέλω να στείλω αρχεία word)? Και αν ναι, πώς γίνεται αυτό? Θέλει κάποιο ειδικό προγραμματάκι? Τα φώτα σας κύριοι και κυρίες :O ΤΥ ΤΥ ΤΥ!! Να λάβεις φαξ ναι. Να στείλεις όμως δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 (me poio sindiasmo koumpiwn vgainei to symbolo tou euro?) :p Ελληνικά και Ctrl+Alt+E = € Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dko Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Παιδιά, μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά ας τη πετάξω και εγώ... Έχω firmare v 2.0536.0.2 12-09-05 RM-84 Αν το κάνω αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να δουλέψει πιο γρήγορα? Γιατί σε σύγκριση με το νέο Ν73 είναι χελόνα. Σιγουρα παίζει ρόλο ο επεξεργαστής αλλά ρωτάω μήπως... ΥΓ. Έχει κανείς κανένα τεσταρισμένο firmare πιο καινούριο? 1 Παράθεση Panasonic GD93 => Nokia 6610 => Nokia 6230 => Nokia N70 => Nokia N82, HTC Diamond => Apple iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Παιδιά, μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά ας τη πετάξω και εγώ... Έχω firmare v 2.0536.0.2 12-09-05 RM-84 Αν το κάνω αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να δουλέψει πιο γρήγορα? Γιατί σε σύγκριση με το νέο Ν73 είναι χελόνα. Σιγουρα παίζει ρόλο ο επεξεργαστής αλλά ρωτάω μήπως... ΥΓ. Έχει κανείς κανένα τεσταρισμένο firmare πιο καινούριο? Εννοείται ότι θα πηγαίνει πιο γρήγορα!:)Η έκδοση του λογισμικού σου είναι προιστορική.Να φανταστείς το δικό μου έχει 5,0609,2,0,1 και είναι αρκετά παλιά.Θα πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα αν το κάνεις αναβάθμιση.Πάνε με το κινητό σου σε νόκια σοπ επειγόντως!:!::) Υ.Γ:Καλωσήρθες στο myphone:)! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Πήγα σήμερα σε Νόκια σοπ να αγοράσω το κάλυμα της μπαταρίας, γιατί έχει φθαρεί. Κόστος μου είπαν γύρω 15-20 €, και πρέπει να το παραγγείλουν από Αθήνα, δηλ. να το περιμένω γύρω στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Πολύ ακριβό δεν είναι το καπάκι ή αυτές είναι οι τιμές; Se douleuoun??? edw pira olh tin prosopsh 30 - 35 euro kai eixe : ( koumpia-mprwstini prosopsi-kapaki mpatarias-kai kapaki pisw mauro me to logotupo tis nokia) dld an kanei to pisw kapaki tis mpatarias 20 euro?? ta alla poso kanoun ?? oute 5??? eleos! Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Se douleuoun??? edw pira olh tin prosopsh 30 - 35 euro kai eixe : ( koumpia-mprwstini prosopsi-kapaki mpatarias-kai kapaki pisw mauro me to logotupo tis nokia) dld an kanei to pisw kapaki tis mpatarias 20 euro?? ta alla poso kanoun ?? oute 5??? eleos! Μα και μένα μου φάνηκε πολύ ακριβό, γι'αυτό το ανέφερα! Τι να πω, ας το φέρουν πρώτα με το καλό και μετά θα ενημερώσω ποια ήταν η τελική τιμή που μου το χρέωσαν. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 δεν αναφερόμαστε στο ν91:).Και εμένα πολύ ακριβό πάντως μου φάνηκε.Αν είχε 20Ε μπορεί να την έπαιρνα αλλά όχι και 40-50 Ε πόσο βγαίνει...:mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Παιδιά, μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά ας τη πετάξω και εγώ... Έχω firmare v 2.0536.0.2 12-09-05 RM-84 Αν το κάνω αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να δουλέψει πιο γρήγορα? Γιατί σε σύγκριση με το νέο Ν73 είναι χελόνα. Σιγουρα παίζει ρόλο ο επεξεργαστής αλλά ρωτάω μήπως... ΥΓ. Έχει κανείς κανένα τεσταρισμένο firmare πιο καινούριο? http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index.php?model= Για Firmware versions (δινεις τον τυπο και εχεις αποτελεσματα) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Γεια σας.. Αφου διάβασα το FAQ, έκανα search χωρις αποτέλεσμα (ή μαλλον με πολλά αποτελέσματα που δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα:p ) και αφού έστειλα pm σε εναν moderator (μπας και μπορεί να βοηθήσει off the record:shifty: ) ο οποίος δε μπορεί να με βοηθήσει, είμαι έτοιμη να κάνω την ερωτησή μου:rolleyes: Μπορώ να στείλω fax από το Ν70 μου (κυρίως θέλω να στείλω αρχεία word)? Και αν ναι, πώς γίνεται αυτό? Θέλει κάποιο ειδικό προγραμματάκι? Τα φώτα σας κύριοι και κυρίες :O ΤΥ ΤΥ ΤΥ!! iparxei ena programma pou thumamai apo palia.mobilefax legetai.de to xw dokimasei alla logika kanei auta pou thes. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 iparxei ena programma pou thumamai apo palia.mobilefax legetai.de to xw dokimasei alla logika kanei auta pou thes. Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. Βρήκα αυτό το πρόγραμματάκι που λες αλλά είναι trial..Μπορώ άραγε να το σπάσω? Ή πρέπει να το αγοράσω??:wacko: EDIT: Το πέρασα και στο κινητό ως trial αλλά βγάζει σφάλμα όταν πάω να το ανοίξω.. Αν έχετε καμια καλή ιδέα, καλοδεχούμενη! Σας ευχαριστώ και πάλι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ρε παιδια, ξερετε τι παρατηρησα? Οταν βαζω 'ληψη αναφορας' στα μυνηματα 'ναι' και κλεινω το κινητο μου για να το φορτισω, την αλλη μερα η επιλογη αυτη βρισκεται απο μονη της στη θεση 'οχι' . Μηπως φταιει το απαρχαιωμενο firmaware που εχω? (2.0539.1.2) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts