Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα παει το τηλεφωνο για αναβαθμιση. Οπως ηταν λογικο ολα οσα ηταν στη μνημη του τηλεφωνου σβηστικανε. Τις επαφες μου τις κραταω στην sim. Ξαναβαζοντας τη στο τηλεφωνο δε βρικα τις επαφες μου. Στις ρυθμισεις με αφηνει να επιλεξω μνημη τηλεφωνου ή καρτα μνήμης. Πως μπορω να το κανω;

Πήγαινε επαφές>φάκελος SIM>επιλογή όλων>άμεση αντιγραφή στίς επαφές!!

@blender: Mporeis na antigrapseis tis epafes apo ti Sim sto Kinito!!

@kagg: Sto iphone-forum.org tha vreis ta firmware!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

μερικες ερωτησεις.

1) Γινεται να βαλω για προστασια οθονης κινουμενη εικονα; λογικα θα χρειαστω καποιο προγραμμα; γιατι για προστασια οθονης εχει μονο επιλογες για κειμενο ή ημερομηνια.

2) στο 6131 ειδα οτι εχει επιλογη για δημιουργια στιγμιαιων και ηχογραφημενων μηνυματων. γινεται με καποιο προγραμμα και στο N70;

3) γιατι μετα απο το τριτο zoom στην καμερα οι φωτογραφιες φαινονται πολυ χαλια; επισης απ' οτι εχω καταλαβει το κινητο αυτο δεν τα παει και πολυ καλα με τις φωτογραφιες, αφου το 20x zoom δεν ειναι κανονικο, εφοσον μικραινει και τις διαστασεις τις φωτογραφιας.

4) με το τελευταιο firmware, οταν βγαζω φωτογραφιες αποθηκευονται καθε μηνα σε φακελο ο οποιος εχει ονομα 2006χχ οπου χχ ο μηνας. γιατι γινεται αυτο; ειναι πολυ σπαστικο!

4) με το τελευταιο firmware, οταν βγαζω φωτογραφιες αποθηκευονται καθε μηνα σε φακελο ο οποιος εχει ονομα 2006χχ οπου χχ ο μηνας. γιατι γινεται αυτο; ειναι πολυ σπαστικο!

Αν πραγματικά γίνεται αυτό θα παω αύριο για αναβάθμιση προσωπικά το βρίσκω πολύ χρήσιμο ιδιαίτερα αν γίνεται και μετονομασία του φακκέλου.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

ναι, φυσικα και μπορεις να του αλλαξει και ονομα.. ενταξει σε μερικους βολευει για να ταξινομουνται οι φωτογραφιες ανα μηνα, αλλα εμενα δεν μου αρεσει και τοσο πολυ.. γιατι δεν εβαλαν καποια επιγη για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του;

μερικες ερωτησεις.

1) Γινεται να βαλω για προστασια οθονης κινουμενη εικονα; λογικα θα χρειαστω καποιο προγραμμα; γιατι για προστασια οθονης εχει μονο επιλογες για κειμενο ή ημερομηνια.

2) στο 6131 ειδα οτι εχει επιλογη για δημιουργια στιγμιαιων και ηχογραφημενων μηνυματων. γινεται με καποιο προγραμμα και στο N70;

3) γιατι μετα απο το τριτο zoom στην καμερα οι φωτογραφιες φαινονται πολυ χαλια; επισης απ' οτι εχω καταλαβει το κινητο αυτο δεν τα παει και πολυ καλα με τις φωτογραφιες, αφου το 20x zoom δεν ειναι κανονικο, εφοσον μικραινει και τις διαστασεις τις φωτογραφιας.

1)Γινεται αλλα η καταναλωση μπαταριας θα αυξηθει.2)Τι εννοεις ακριβως?3)Οχι ακριβως μετα το τριτο zoom,λιγο μετα.Αυτο γινεται γιατι εχει ψηφιακο zoom και απο ενα σημειο και μετα ριχνει την αναλυση.Αν προσεξεις στην οθονη γραφει ποσο πεφτουν τα pixel.4)Ρωτα τους τεχνικους της nokia για αυτο.Εμενα ομως δεν μου φαινεται και τοσο σπαστικο,αρκετα χρησιμο θα ελεγα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μετά απο την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware για vf live όμως :mad: γιατί άφησα τι κονιτό και μου πέρασαν αυτό που ήθελαν, όταν πάω με το πλήκτρο αποδοχής κλήσης για να δώ τους κληθέντες αριθμούς και ενώ έχω καλέσει κάποιους δεν μου εμφανίζει κανέναν, ενώ αν πάς στο γενικό μητρώο δεν μου εμφανίζει καμμία και πάλι.....

Κάτι πείραξα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί!!!!!

[edit] έκανα restart στο κινιτό και όλα ειναι κανονικά

όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για... εκείνη

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΩ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ!!!

δηστυχωσ καταστρεψα τα ακουστικα του ν70 μου και θέλω να πάρω αλλα. Poia μου προτεινεται να παρω. Τα ακουστικα που ειχε μεσα το κινητο μου δεν μου αρεσαν τοσο απο εμφανιση οσο και απο ποιοτητα επίσης δεν προσαρμοζαν καλα στο αυτι μου. Έχει βγαλει η νοκια καινουριο μοντελο αν ναι μπορειτε να μου πειτε πωσ ειναι απο πλευρας ακουστικής;

1)Γινεται αλλα η καταναλωση μπαταριας θα αυξηθει.
πως γινεται;

3)Οχι ακριβως μετα το τριτο zoom,λιγο μετα.Αυτο γινεται γιατι εχει ψηφιακο zoom και απο ενα σημειο και μετα ριχνει την αναλυση.Αν προσεξεις στην οθονη γραφει ποσο πεφτουν τα pixel.
το ξερω αυτο. αλλο εννοω. χωρις να αλλαζει η αναλυση μετα το τριτο zoom φαινεται καθαρα οτι χαλαει παρα πολυ η ποιοτητα της εικονας! φαινονται χαλια χρωματα και γραμμες! δοκιμασε το και θα δεις. ειδικα στην οθονη του υπολογιστη η διαφορα ειναι τεραστια. και ολο αυτο με ενα zoom που κανει μερικων χιλιοστων! κατι δεν παει καλα με την καμερα του..

Lux uparxoun efarmoges screensaver!

sto iphone-foroums.org exei polles! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Γεια σας guyz! Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το φλας! Υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησουμε το φλασ ως φακο οπως συμβαινει και με τα καινουρια σονυ-ερικσον? Κι αν ναι με ποιον τροπο?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Guest Tankwart
Γεια σας guyz! Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το φλας! Υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησουμε το φλασ ως φακο οπως συμβαινει και με τα καινουρια σονυ-ερικσον? Κι αν ναι με ποιον τροπο?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

...δοκιμασε το προγραμματακι Flashlight.

Αν ειχες ριξει μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1463443 τις τελευταιες 2 μερες θα επαιρνες την απαντηση και μονος σου

Γνωριζει κανεις να μου πει αν με το Ν70 μπορω να έχω φωνητικη κληση καποιου αριθμου που βρισκεται στις "ΕΠΑΦΕΣ" ???? και με ποιον τρόπο?
Ζούμε στιγμές απεγνωσμένης ευτυχίας

Παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση!!!

Επειδη δεν με βολευει η εκθεση στο Ν70 μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να την αντικαθηστα???

Α ο_scar το Ν70 βαζει αυτοματα φωνητικη κληση στο πρωτο τηλ που βαζεις σε καθε ονομα! Ειναι το προσωπακι με το ανοικτο στομα!

kalispera se ollous exo problima agorasa mia 128mb mmc kai prospatho apo to pc me bluetooth na stilo tragoudia eno exo al\koma 52mb stin karta mou leei

mousiki:aneparkis xoros gia auti tin energia parakalo diagrapste arxia ti na kanoexo afisi mono 10 tragoudia mesa kai pali den mporo na to apothikefso???>?

ρε παιδιά τώρα τελευταία μου βγάζει συνέχεια στα καλά του καθουμένου αυτό το μύνημα "Τηλέφωνο. Μνήμη πλήρης. Κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναπροσπαθήστε". Γιατί μου το βγάζει αυτό??

ρε παιδιά τώρα τελευταία μου βγάζει συνέχεια στα καλά του καθουμένου αυτό το μύνημα "Τηλέφωνο. Μνήμη πλήρης. Κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναπροσπαθήστε". Γιατί μου το βγάζει αυτό??

Auto sumvainei mallon epeidi exeis polles egkatestimenes efarmoges k polles apo autes "trexoun" sunexeia!Patwntas to pliktro tou menu paratetamena sou emfanizei poies efarmoges einai anoixtes.

Dokimase na diagrapseis kapoies efarmoges pou den xrisimopoieis h kane suxna reboot wste na min gemizei h ram tou kinitou!

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalispera se ollous exo problima agorasa mia 128mb mmc kai prospatho apo to pc me bluetooth na stilo tragoudia eno exo al\koma 52mb stin karta mou leei

mousiki:aneparkis xoros gia auti tin energia parakalo diagrapste arxia ti na kanoexo afisi mono 10 tragoudia mesa kai pali den mporo na to apothikefso???>?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα χθες βράδυ.......

με bluetooth έστειλα μπ3 στο κινητό και όταν πήγαινα να τα αποθηκεύσω μου έβγαζε ότι δεν έχει χώρο ενώ έχω ακόμα 250mb στη κάρτα...

όταν σύνδεσα το κινητό με το καλώδιο και έκανα file transfer, τότε όλα ήταν οκ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!

Re paidia mipws exete stis rithmiseis, ta minimata na apothikeuontai stin mnimi tou tilefwnou?

Giati, etsi tha gemizei h mnimi tou kinitou......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι όχι, σε ρωτάει που θες να αποθηκεύεις το mp3.... αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο, άμα το κάνεις ένα ένα δεν έχει πρόβλημα, άμα μεταφέρεις πολλά mp3 με bluetooth και μετά πας να τα αποθηκεύσεις ένα ένα σου λέει ότι δεν υπάρχει χώρος..... unbelievable....

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!