Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα! Απο χτες και μετα απο πολλη σκεψη ειμαι κατοχος του Ν70. Η εκδοση του ειναι η V3.0546.2.3 18-11-05 RM - 4. Εχω 3 ερωτησεις:

3) Υπαρχει τροπος να μη βγαινουν ολα χυμα στην εκθεση? Υπαρχουν εικονες και βιντεο που δε θελω να τα βλεπει ο καθενας..

Ευχαριστώ!:)

Πρέπει να εγκαταστήσεις στο Ν70 την εφαρμογή Smartguard Pro.

http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-migitalsmartguardprofullv300symbianos*****-ed-pwnpda-86722.html/?highlight=SMARTGUARD

ρε παιδια..εμενα εχει ενα προβλημα και πριν του κανω αναβαθμιση..αρκετες φορες μου βγαζει οτι ειναι η μνημη πληρης και να κλεισω εφαρμογες κτλ..κλεινω σχεδον ολες τις εφαρμογες κ παλι τπτ...τι να κανω??κανα φορματ?

θα δοκιμασω οταν το ξανακανει να βγαλω την μνημη κ αν λειτουργησει κ δεν λεει οτι ειναι πληρης η μνημη θα ριξω ενα φορματακι στην καρτα μνημης..παντως οποιος ξερει κατι σχετικο ας μου πει..

ρε παιδια..εμενα εχει ενα προβλημα και πριν του κανω αναβαθμιση..αρκετες φορες μου βγαζει οτι ειναι η μνημη πληρης και να κλεισω εφαρμογες κτλ..κλεινω σχεδον ολες τις εφαρμογες κ παλι τπτ...τι να κανω??κανα φορματ?

θα δοκιμασω οταν το ξανακανει να βγαλω την μνημη κ αν λειτουργησει κ δεν λεει οτι ειναι πληρης η μνημη θα ριξω ενα φορματακι στην καρτα μνημης..παντως οποιος ξερει κατι σχετικο ας μου πει..

Η κάρτα μνήμης σου είναι full?

Αν ναι δοκίμασε να διαγράψεις καμιά 15αρια mb και αν δεν λυθεί και πάλι...

Τι να σου πω... format :O

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

paidia voithiste ligo.. einai kalh epoxh na agorasw twra to n70 'h oxi? mipws twra pia oloi rixnoun to varos tous sta 9.1 me apotelesma na mi vriskw efarmoges ktl gia 8.1 ? mipws prepei na perimenw to n73 'h na parw to n80? iparxoun arketes efarmoges gia 8.1 kai tha sinexisoun na iparxoun h' twra pou iparxoun ta 9.1... teleiwsan ola....?? to megethos ths othonis tou n70 einai ikanopoihtiko gia na vlepw tv?

h pio kalh timh pou exw vrei einai 392 sth microland

Η κάρτα μνήμης σου είναι full?

Αν ναι δοκίμασε να διαγράψεις καμιά 15αρια mb και αν δεν λυθεί και πάλι...

Τι να σου πω... format :O

110mb ειναι ελευθερα..:p

τεσπα οταν μου το ξαναεβγαλε..την εβγαλα κ ολα καλα..:what:

paidia voithiste ligo.. einai kalh epoxh na agorasw twra to n70 'h oxi? mipws twra pia oloi rixnoun to varos tous sta 9.1 me apotelesma na mi vriskw efarmoges ktl gia 8.1 ? mipws prepei na perimenw to n73 'h na parw to n80? iparxoun arketes efarmoges gia 8.1 kai tha sinexisoun na iparxoun h' twra pou iparxoun ta 9.1... teleiwsan ola....?? to megethos ths othonis tou n70 einai ikanopoihtiko gia na vlepw tv?

h pio kalh timh pou exw vrei einai 392 sth microland

Οι εφαρμογές που υπάρχουν για το Ν70 είναι ικανοποιητικές σε αριθμό.Εξυπακούεται πως τα συγκεκριμένα προγράμματα θα εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν.

Το μέγεθος της οθόνης του προσφέρεται για παρακολούθηση τηλεόρασης.

Είναι πάντως γεγονός πως από δω και πέρα το βάρος θα δωθεί στις εφαρμογές Symbian 9.1 ,οι οποίες ολοένα και αυξάνονται.

ρε παιδια αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η νοκια δεν κανει δωρεαν αναβαθμισεις ? αν πας το κινητο σε νοκια σοπ και τουσ ζητησεισ να σου κανουν αναβαθμιση σου ζητανε 15Ε και ας ειναι μεσα στην εγγυηση !!!!

ελεος , πρεπει αναγκαστικα να εχω προβλημα για να μου κανουν αναβαθμιση ? παραδεχομαι την Σονυ Ερικσον που σου κανει αναβαθμιση χωρις να εχεις προβλημα , απλα το ζητας και το κανουν !

thumbs down for nokia if u ask me !

Giv3 mE a b3aT !

τους εδειξες την αποδειξη και σου ζητησαν λευτα>?????ενω ειναι μεσα στην εγγυηση??αν ναι πανε σε αλλο η βρισε τους τους ...ΚΕΣ!!

ρε παιδια αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η νοκια δεν κανει δωρεαν αναβαθμισεις ? αν πας το κινητο σε νοκια σοπ και τουσ ζητησεισ να σου κανουν αναβαθμιση σου ζητανε 15Ε και ας ειναι μεσα στην εγγυηση !!!!

ελεος , πρεπει αναγκαστικα να εχω προβλημα για να μου κανουν αναβαθμιση ? παραδεχομαι την Σονυ Ερικσον που σου κανει αναβαθμιση χωρις να εχεις προβλημα , απλα το ζητας και το κανουν !

δεν πηγες στο σωστο νοκια σοπ, ή μαλλον πηγες σε αθλιο νοκια σοπ. να το απαιτησεις, ειναι υποχρεωση τους.

Μεγιά...σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ...εσύ είσαι ευχαριστημένος με την camera??? το zoom που έχει σου φτάνει?

Δε χρησιμοποιω ποτε ψηφιακο ζουμ, η καμερα γενικα ειναι καλη, ακομα ειναι νωρις για να εχω πληρη αποψη, αν θες κατι απλουστερο παρε το Κ750.:)

Πρέπει να εγκαταστήσεις στο Ν70 την εφαρμογή Smartguard Pro.

http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-migitalsmartguardprofullv300symbianos*****-ed-pwnpda-86722.html/?highlight=SMARTGUARD

Αυτο με το 3G οφειλεται μαλλον σε κακη καλυψη..

Ευχαριστω για την πληροφορια, θα δοκιμασω να το κατεβασω:)

Μου κανε εντυπωση παντως, στο Χ700 στην εκθεση εκοβες και εραβες.., στο Ν70 περα απο τα κρυφα αρχεια δεν υπαρχει τροπος να μπουν φακελοι στην εκθεση?

Για πες μας σε ποιο ΝΟΚΙΑ ΣΟΠ πηγες!!!!;)

:tease:

Πάντα υπάρχουν λακαμάδες υπάλληλοι που συμπεριφέρονται λες και η ΝΟΚΙΑ είναι δική τους. Το ίδιο έχω δει και σε SE. Η απλούστερη λύση άμα βαριέσαι να διαβάσεις όσα διορθώνει η έκδοση που θες να βάλεις και να έχεις κάποιο από αυτά τα προβλήματα, μπορείς απλά να το παίξεις κινέζος και να πεις ότι "κολλάει". Εφόσον είναι εντός εγγύησης θα στο κάνουν.

Ίσα ίσα θα έχεις και τη χαρά ότι τελικά δεν έγινε αυτό που ήθελε ο κάθε τεμπέλης λακαμάς υπάλληλος, αλλά κάθισε και δούλεψε 20 λεπτά !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

αυτο ακριβως εννοω . πηγα στο κεντρικο Νοκια σοπ στην γλυφαδα .

οταν τους ειπα οτι απλα θελω να κανω μια αναβαθμιση , σου λενε οτι θα την χρεωθεις 15Ε . ετσι απο εκει και περα αρχισα να λεω το κλασικο ψεμα . " παιδια συγνωμη αλλα δεν ξερω την τυφλα μου απο κινητα , δεν ξερω τι παθαινει και κολαει ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ( :P ) και για να το δουλεψω πρεπει να βγαλω την μπαταρια ! " . Ετσι γινεται .

Κανονικα δεν πρεπει να μου κανουν αναβαθμιση αν το ζητησω μονος μου χωρις να εχει προβλημα ?

Ειναι μεσα στην εγγυηση το κινητο !

Giv3 mE a b3aT !

@kostakiss: Otan to N70 sou vgazei "mnimi pliris" yparxei to endexomeno na ennoei tin mnimi ram tou kinitou!k profanws einai gemati, giati xrisimopoieis efarmoges pou "trexoun" sunexeia, opws programmma screensaver k.a. h epeidi exeis polles efarmoges egkatestimenes!(k emena mou to evgaze to minima suxna!k ofeilotan se auto!)

@sfixtis: Den einai symvata ta arxeia Backup twn N70 k X700!(k as einai k ta 2 symbian...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

@lefterian και για πες ..τι εκανες?

αυτο ακριβως εννοω . πηγα στο κεντρικο Νοκια σοπ στην γλυφαδα .

οταν τους ειπα οτι απλα θελω να κανω μια αναβαθμιση , σου λενε οτι θα την χρεωθεις 15Ε . ετσι απο εκει και περα αρχισα να λεω το κλασικο ψεμα . " παιδια συγνωμη αλλα δεν ξερω την τυφλα μου απο κινητα , δεν ξερω τι παθαινει και κολαει ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ( :P ) και για να το δουλεψω πρεπει να βγαλω την μπαταρια ! " . Ετσι γινεται .

Κανονικα δεν πρεπει να μου κανουν αναβαθμιση αν το ζητησω μονος μου χωρις να εχει προβλημα ?

Ειναι μεσα στην εγγυηση το κινητο !

φιλαρακι κανε τον κοπο να το αναφερεις εδω το νοκια σοπ για να ξερουν και οι υπολοιποι ;)

http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&p=1428162

αμα ξαναπας εκει βριστους κ φυγε...πανε σε αλλο νοκια σοπ..εφοσον ειναι εντος εγγυησης,η αναβαθμηση ειναι τσαμπα..

arxisa na svinw efarmoges pou den xrisimopoiousa alla tis eixa gia na lew:"exw polles efarmoges" :p

Tha deis k diafora stin taxutita antapokrisis tou kinitou sou!

An den thes na arxiseis na svineis efarmoges, mporeis na kaneis suxnes epanekkiniseis!Kathe 2-3 wres peripou!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ

και μάλιστα μου είπαν ότι είναι οδηγεία της Νοκια, και ότι η αναβάθμηση γίνεται μόνο όταν λύνει κάποιο πρόβλημα του κινητού.

δηλαδή αν το πρόβλημα που έχει το τηλέφωνο δεν βρίσκεται στη λίστα που δίνει η νοκια ότι διωρθώνει η εκάστοτε αναβάθμηση, τότε δεν κάνουν αναβάθμηση. έλεος πια με την νόκια. δεν φτάνει που δεν μπορεί να φτιάξει ένα σωστό τηλέφωνο μας πρήζει κιόλας. το Ν 70 είναι μακράν το πιο αργόστροφο τηλέφωνο που έβγαλε ποτέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Auta pou lene oi ypallhloi sta nokia shops einai geloia...(den kseroun kiolas!)

Egw stin neapoli eixa paei to ngage mou gia anavathmisi k enw htan mesa stin egguisi mou zitisan lefta...

fusika den dextika.to pige o pateras mou sta kentrika tis nokia sti salonika, kapou sti gewrgiki sxoli k ola ok xwris lefta...

o pateras mou esteile anafora sti nokia gia tin antimetwpisi pou eixa sto nokia shop tis neapolis (ta pire xontra stin krana o father! :p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μωρέ ξέρουν και παραξέρουν, αλλά γιατί να μη βγάλουν έξτρα 15 ευρώ χωρίς φυσικά να το ξέρει η νόκια, κι αυτό γιατί η νόκια πληρώνει για κάθε αναβάθμηση 5 ευρώ, τα μαγαζιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Dikio exeis..einai k auto...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nai prosferei...Aksizei na tin dokimaseis.

Na rotiso kai ego kati ??

Pos ginetai sto N70 na xrisipopoieis to flash san fako(opos sta SE)

Yparxei kapoia tetoia rythisi?An oxi mipos ginetai auto me kapoia efarmogi?Thanks.

Nai prosferei...Aksizei na tin dokimaseis.

Na rotiso kai ego kati ??

Pos ginetai sto N70 na xrisipopoieis to flash san fako(opos sta SE)

Yparxei kapoia tetoia rythisi?An oxi mipos ginetai auto me kapoia efarmogi?Thanks.

nai yparxei:

h**p://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-software-to-turn-the-led-on-n70-on-permanently-104837.html

to egatesthsa kiolas

Η ζωη ειναι ωραια