iason1907 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 auto to minima to egrapsa apo tn opera browser tou n70. Mou vgike i pisti gia na ta katafero.! Kai sinexizo apo ton Mac, afou kapoios eipe pio pano oti se kana mina i nokia tha vgalei pali anavathmisi ti stenaxorieste an paizoun i oxi oi fonitikes entoles :lol: Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Το γυρισες σε 2g δικτυο και οχι 3g για καλυτερη διαρκεια μπαταριας? (Αν δεν γνωριζεις πως ,μια ματια στο manual) Το σκεφτηκα για μια στιγμη να το κανω αλλα χθες σκεφτηκα και εκανα κατι αλλο. Εβαλα τη μπαταρια απο το 7610 μου, ενος χρονου μπαταρια και δουλεμενη αρκετα. Ε΄ ολη τη μερα το ταλαιπωρω και απο το πρωι στις 07΄΄ τωρα το βραδυ στις 11 επεσε μια γραμμη απο τη μπαταρια!! Αν το δουλευα ετσι με τη δικη του, το απογευμα θα επρεπε να το φορτισω! Ειμαι πλεον σιγουρος οτι φταιει η μπαταρια του n70. Και το καλυτερο ειναι οτι πρωτη φορα το φορτισα οσο μου ειπαν απο τη VODAFONE [ 5 ΩΡΕΣ ] . Τα δυο προηγουμενα, [6600 ,7610 ] τα ειχα φορτισει μεχρι να σταματησει η φορτιση!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 επειδη θα παω το κινητο σε λιγες ημερες για αναβαθμιση, χρειαζεται να του κανω format απο πριν εγω; επισης εκτος απο το κινητο θα χρειαστουν τιποτα αλλο; πιστευω να ειναι δωρεαν η αναβαθμιση, ετσι; και ποση ωρα θα παρει στο περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 κραταει περιπου ενα τεταρτο αλλα παιζει αναλογα το νοκια σοπ :whistle: θα χαθει οτι εχεις στην μνημη του κινητου..λυση?το backup μεσω pc suite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Εγω σημερα θα το παρω αυτο το φανταστικο κινητο ! Αν μπορειτε πειτε μου ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware για να ξερω αν θα του κανω update. Επίσης θελω να ρωτησω αν μπορει να παιξει MP3 μεσω των στερεοφονικων handsfree? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 φυσικα και μπορει να παιξει μπ3 με τα στερεοφονικα ακουστικα..:) οσον αφορα την αναβαθμιση..ζητα τους να σου βαλουν την V 5.0609.2.0.1 ;) με γεια σου!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis9891 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Opoios mporei as voithisei. Exo egatestimeno to PC Suite 6.7, kai eno mou grafei "sindesi me nokia n70" den mporo na steilo tragoudia, oute efarmoges na egatastiso ktl(vasika kato kato mou vgazei oti exo 0kb xrisimopoiimena sto kinito kai 0 eleuthera). omos suchronismo kanei giati mporesa na prostheso epafi. Episis otan pigaino upologistis mou --> Nokia Phone Browser mou emfanizei to tilefono alla otan patao pano tou leei "den itan dunati i oloklirosi tis diadikasias". ekana unistall-install alla tipota. Ti ftaiei? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 antonis9891..βγαλε και ξαναβαλε τους drivers του καλωδιου..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Καλησπερα παιδια!!!! Εχω και εγω προβλημα με τις φωνητικες κλησεις!!! Στην αρχη οταν το ειχα πρωτοπαρει το κινητο με την v.3.κατι δεν ειχε προβλημα τις εβλεπες κανονικα τις φωνητικες!!! Εκανα την επομενη απο την 3.4 και απο εκει και περα οποιες αναβαθμισεις εχω κανει δεν βλεπω φωνητικες παρα μονο στην πρωτη εκδοση του κινητου.Κουφο ε? Τωρα εχω την τελευταια και παλι τα ιδια!!! Δοκιμασα να τις σβησω ολες και να τις περασω μια μια!!! Περασα καμια δεκαρια τιποτα κανενα προβλημα ειχε φωνητικη κληση. Συνεχιζα να περναω και πανω απο τις 30 δεν μου εβγαινε η φωνητικη και τα παρατησα!!! Γιατι γινεται αυτο δεν εχω καταλαβει!!!!! Δεν υπαρχει καποιο patch που να το φτιαχνει??? Αν Ξερει καποιος και εχει βρει κατι ας μας βοηθησει!!!!! Thanks!!!!! 1 Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis9891 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Ok paidia. to diko mou to provlima diorthothike. Apla tis proigoumenes fores den ginotan i egatastasi tou PC Suite Support sto tilefono. thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Ξερει κανει ποια εκδοση του Profi explorer δουλευει στο N70 εχω μια αλλα δεν ανοιγει αφου εγκατασταθει! 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Ξερει κανει ποια εκδοση του Profi explorer δουλευει στο N70 εχω μια αλλα δεν ανοιγει αφου εγκατασταθει! profimail 2.36 ;) με γειααα!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 na rotiso kati anabathmisi ginete mono apo ta nokia shop i mporis monos sou na egatastiseis kati?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Μονο απο nokia shop φιλε μου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Το N70 που πηρα εχθές εχει εκδοση firmware 2.0539.1.2 μπορειτε να μου πειτε πια ειναι η πιο καινουρια και τι διαφορες εχει ? Επισης το κινητο μου δουλευει τωρα χωρις προβληματα αν του κανω αναβαθμιση τι πιθανοτητες εχω να δημηουργισει προβληματα ? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 sotirisko διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω..:zzz: :heat: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καλημέρα σας και απο εμένα. ειμαι εντελώς καινουργιοσ στα forum μμιας και πρωτη φορα αποστέλω μηνυμα, αλλά και νέος ιδιοκτητης του N70. Απο οτι είδα και σε μένα δεν μπορώ να αλλάξω τις φωνητικές κλήσεις.Με αναβάθμιση θα γίνει κάτι. Παρακαλ΄απαντήστε γιατι η σύνδεση μου είναι παρα πολυ αργή και ακριβή και δε μπορώ να ψαχνω... Ευχαριστω!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καλημέρα σας και απο εμένα. ειμαι εντελώς καινουργιοσ στα forum μμιας και πρωτη φορα αποστέλω μηνυμα, αλλά και νέος ιδιοκτητης του N70. Απο οτι είδα και σε μένα δεν μπορώ να αλλάξω τις φωνητικές κλήσεις.Με αναβάθμιση θα γίνει κάτι. Παρακαλ΄απαντήστε γιατι η σύνδεση μου είναι παρα πολυ αργή και ακριβή και δε μπορώ να ψαχνω... Ευχαριστω!! το προβλημα σε καποιους ειναι οτι εξαφανιστηκαν οι φωνητικες κλησεις. ετσι κι αλλιως δεν αλλαζουν, τις βαζει μονο του το κινητο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 το προβλημα σε καποιους ειναι οτι εξαφανιστηκαν οι φωνητικες κλησεις. ετσι κι αλλιως δεν αλλαζουν, τις βαζει μονο του το κινητο.:) Ευχαριστω νικοςκατ προσπάθησα και να τις ακούσω όπως τισ προφέρει αλλά δεν μπορώ... και οταν προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω βγάζει οτι νά'ναι... Επισης στη ετάβαση τι είδους συνρομεύσεις μπορω να βάλω. Προσπάθησα ας ποούμε να βάλω την εγγραφή ήχου και δε μπορώ... Υπάρχει περιορισμος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGUANA21 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 paidia geia sas.eimai ki ego katoxos enos n70 alla se vodafone live.to provlima mou einai oti katevazo kai mesa apo to forum themes kai apo allou me katalixi .sis kai programmata kai den paizoun sto n70 mou.leei oti exei provlima stin egkatastasi.mipos ftaiei to vodagone live.ti mporo na kano gi ayto?na xaro ki ego pliros to kinitaki mou.eyxaristo poli 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 paidia geia sas.eimai ki ego katoxos enos n70 alla se vodafone live.to provlima mou einai oti katevazo kai mesa apo to forum themes kai apo allou me katalixi .sis kai programmata kai den paizoun sto n70 mou.leei oti exei provlima stin egkatastasi.mipos ftaiei to vodagone live.ti mporo na kano gi ayto?na xaro ki ego pliros to kinitaki mou.eyxaristo poli http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1245340#post1245340 searching rulez :D @albou, με τη μεταβαση εχουν καποια προβληματα καποια παιδια...δε γνωριζω πολλα :O τα ονοματα των επαφων απλα τα προφερεις οπως οταν μιλας. κανονικα θα τα αναγνωρισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xluk54gr Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Καλημέρα σας.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι ακριβώς είναι η Μετάβαση; Τι βάζεις εκεί μέσα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ξέρει κανείς κάποιον πρόγραμμα για tasks(υποχρεώσεις), που να μπορεί να συγχρονίσει με outlook, και να παίρνει όλα τα στοιχεία και όχι μόνο όσα παίρνουν οι υποχρεώσεις του τηλεφώνου? Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xluk54gr Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Επίσης αν θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πώς μπορούμε να "κρύψουμε" αρχεία π.χ. φωτογραφίες ,σημειώσεις επαφές... Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Καλημέρα σας.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι ακριβώς είναι η Μετάβαση; Τι βάζεις εκεί μέσα; vazeis sintomeuseis gia otidipote thes na exeis grigori prosvasi. Frontizeis omos na exeis kai ti metavasi se grigori prosvasi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts