Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας. Είμαι γραμμένος περίπου 3 χρόνια αλλά είναι το πρώτο μου ποστ.

Αγόρασα το Ν70 πριν 1 εβδομάδα και μπήκα στο site,το οποίο είχα πάντα στο μυαλό μου σε περίπτωση αγοράς smartphone.

Έχω 2 σημαντικές απορίες...

1.Στην περιοχή "My Files", kai 60 series, κατέβασα πολλά προγράμματα και τα πέρασα στην μνήμη του κινητού (και όχι της memory card). Τα μισά προγράμματα δεν ανοίγουν. Μήπως δεν είναι συμβατά τα παλαιότερα προγράμματα με τη συσκευή?

2.Πως σβήνω αυτά τα προγράμματα? Πατάω το C πάνω στο πρόγραμμα και μου λέει "Αδύνατη η διαγραφή του αρχείου".

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1 προφανως δεν ειναι συμβατα τα προγραμματα....

προσεχε τι κατεβαζεις και τι βαζεις στο κινητο....

και για μενα παντα να τα βαζεις στην καρτα μνημης....

2 πας διαχειριση εφαρμογων πας στην εφαρμογη που θες να αφαιρεσεις πατας επιλογες και αφαιρεση....

telika xoris card reader mporo kapos na metafero to fakelo mail se nea mmc?

δυσκολο φιλε μου. εχεις χρησιμποιησει ποτε τη μνημη τηλεφωνου για μηνυματα; αν οχι, επελεξε να αποθηκευεις εκει τα μηνυματα και θα σε ρωτησει αν θες να αντιγραψει τα μηνυματα που εχεις στη καρτα μνημης. αν την εχεις χρησιμοποιησει διεγραψε το αρχειο C:\system\mail\index και κανε αυτο που ειπα ;)

@akaliptosZR και με πληρης αντιγραφη των αρχειων(απο την καρτα μνημης) μπορεις να σωσεις τα μηνυματα σου...

kalispera...

mporei na mou pei kapios pos egathistw ta java games pou den ine me katalixi .sis ?

kai akoma ithela na rotisw ta egatastimena apps kai games , pou ehw kanei install sto N70 se pion fakelo pane? giati den mporw na ton vrw.

efharistw polu!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

FILOI MOY KALOI, KALOI MOY FILOI....

KALHSPERA

PARAKALO TA FOTA SAS PRIN BARESO TO KINHTO STON TOIXO....

EXO TO N70 ME THN TELEYTAIA ANABATHMISH. EPEIDH EXOYME ENA POLY KALO KINHTO (DEN EIRONEYOMAI) PISTEPSA OTI MPORO NA TO FORTOSO ME PROGRAMMATA LES KAI HTAN YPOLOGISTHS...

MEGA LATHOS ... NAI YPOLOGISTHS EINAI ALLA PERIORISMENHS EYTHINHS.

META APO SYNEXH PAIXNIDIA ME EGKATASTASEIS KAI APENGKATASTASEIS EFARMOGON KATAFERA KATHE FORA POY MPAINO STHN EKTHESH META APO 10 SEC NA ME PETAEI STO MENU KAI EPEISHS AN DO VIDEO MESA APO THN EKTHESH STA 8 SEC NA MOY KANEI RESTART..... OLE OLE !!!

APORO AN TO EXEI KATAFEREI KANENAS AYTO.

TO FORMAT DEN BOHTHISE

PARAKALO BOHTHISTE THN PERIERGH

TO FORMAT DEN BOHTHISE

PARAKALO BOHTHISTE THN PERIERGH

Φορματ και στην καρτα εκανες ?

(Παρακληση: Μην γραφεις με κεφαλαια ,ειναι σαν να φωναζεις :O )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Kalispera nervous

Dystyxos nai kai meta copy paste to backup pou eixa apo to pc stin karta.

μα τοτε δεν αλλαξε κατι, αφου μετεφερες οτι ειχες ξανα στην καρτα :)

χωρις καρτα μεσα το κανει; φορματ στη μνημη τηλεφωνου εκανες;

@ababapanos, οπως και τα sis τα κανεις εγκατασταση. οταν λες φακελο, εννοεις στο συστημα; κοιταξες στο E:\system\apps\;

καλησπερα σε ολους! ειμαι καινουργιος κατοχος του ν70 και παρατηρησα οτι σε ανυποπτους χρονους και οχι παρα πολυ συχνα οτι εκει που το σημα ειναι γεματο αποσυνδεεται απο το δικτυο ( τιμ στη προκειμενη περιπτωση ) για μερικα δευτερολεπτα και μετα παλι συνδεεται κανονικα... το σημειο που συμβαινει εχει καλο σημα και δεν εχει συμβει σε αλλο τηλεφωνο με την ιδια καρτα...

η σιμ ειναι η καινουργια free to go , ειναι σε μονη λειτουργια gsm kai αυτοματη λειτουργια επιλογης δικτυου το τηλ ειχε vodafon live αλλα αναβαθμιστηκε στη τελευταια εκδοση χωρις το vf live!

συμβαινει σε αλλους? εχετε καμια ιδεα γιαυτο που γινεται ειναι soft h hard το προβλημα να ασχοληθω η οχι?

εθχαριστω εκ των προτερων!

Xoris tin karta i ekthesi exei mono tis lipseis eikonon kai video kai den me petaei pragmati.Sygnomi pou rotao alla to format stin mnimi toy tilefonou ti einai ?

Kai pali euxaristo gia to endiaferon

αφου δε σε πεταει οταν βγαλεις την καρτα, μαλλον κατι φταιει στην καρτα. αν μπορεις κανε φορματ στην καρτα και μην ξαναπερασεις το back up αλλα ενα ενα αυτα που θες. δες και στο pc αν τα αρχεια της εκθεσης ανοιγουν, μηπως ειναι καποιο κατεστραμμενο και τρωει κολλημα.

φορματ στη μνημη τηλεφωνου ειναι οτι και στην καρτα, αλλα το λειτουργικο περνιεται κανονικα, χανοντας ομως οτι εχεις στη μνημη.

Xoris tin karta i ekthesi exei mono tis lipseis eikonon kai video kai den me petaei pragmati.Sygnomi pou rotao alla to format stin mnimi toy tilefonou ti einai ?

Kai pali euxaristo gia to endiaferon

Το φορμάτ στη μνήμη του τηλεφώνου διαγράφει όλων των ειδών τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν.

Στην ουσία δε διαφέρει από το φορμάτ στην κάρτα μνήμης...

Thanks tha dokimaso...An xreiasto format sto til mporeis na mou thimiseis pos ginetai?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 ;)

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα, είναι το πρώτο μου ποστ. Χθές το αγόρασα και είμαι ενθουσιασμένος, κατέβασα με την βοηθεία σας αρκετές χρήσιμες εφαρμογές, αλλά έχω ένα πρόβλημα, περοσπαθώντας να κάνω backup μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα που αφορά τις επαφές μου:

Απέτυχε η αντιγραφή των παρακάτω δεδομένων:

- Επαφές

C:\System\Data\Contacts.cdb

Γνωρίζετε εαν υπάρχει τρόπος να δώ ποιά επαφή μου μπορεί να έχει πρόβλημα για να τη διαγράψω ή κάτι άλλο που πρέπει να κάνω.

Δημήτρης Καλαμάτα

HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04

κι εμενα μου το κανει αυτο..αλλα δεν βρηκα την λυση ουτε το εψαξα..απλα ξετσεκαρε τις <Επαφες> και κανε συγχρονισμο ;)

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα, είναι το πρώτο μου ποστ. Χθές το αγόρασα και είμαι ενθουσιασμένος, κατέβασα με την βοηθεία σας αρκετές χρήσιμες εφαρμογές, αλλά έχω ένα πρόβλημα, περοσπαθώντας να κάνω backup μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα που αφορά τις επαφές μου:

Απέτυχε η αντιγραφή των παρακάτω δεδομένων:

- Επαφές

C:\System\Data\Contacts.cdb

Γνωρίζετε εαν υπάρχει τρόπος να δώ ποιά επαφή μου μπορεί να έχει πρόβλημα για να τη διαγράψω ή κάτι άλλο που πρέπει να κάνω.

Καλησπερα Πατριδα και καλωσηρθες.....Κι εμενα μου το κανει απο την αρχη και λυση δεν βρηκα.Για αυτο πηρα μια cardreader και αντιγραφω την καρτα μνημης στο pc.Επισης δεν μου αντιγραφει τις επαφες απο το κινητο στην sim.:( :( :( :(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

kalispera...

mporei na mou pei kapios pos egathistw ta java games pou den ine me katalixi .sis ?

kai akoma ithela na rotisw ta egatastimena apps kai games , pou ehw kanei install sto N70 se pion fakelo pane? giati den mporw na ton vrw.

efharistw polu!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

kalispera...

efharistw polu!

αν δε σου κανει κοπο διαβασε και την προηγουμενη σελιδα και ξανακανεις την ερωτηση :whistle:

to diavasa kai pali den evgala akri....

ehw egatastisei kapia programs ala meta otan psahnw to til apo ton explorer den ta vriskw gia na kanw kapies antikatastaseis arhiwn pou thelw

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

to diavasa kai pali den evgala akri....

ehw egatastisei kapia programs ala meta otan psahnw to til apo ton explorer den ta vriskw gia na kanw kapies antikatastaseis arhiwn pou thelw

Πέρασε τα .jar αρχεία στην κάρτα μνήμης και εν συνεχεία,μέσω της «Διαχείρησης Αρχείων»,θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις στη μνήμη του τηλεφώνου.

opou tha epilegeis esy tha apothikeuetai h efarmogi!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

thelo na rotiso

1o. poia einai i teleutaia version logismikou gia to n70?

2o. exo tin ekdosi V 3.0546.2.3 kai otan epilego tin memory card gia ta minimat den mou ta metaferei apo to kinito stin karta kai kapoia pou exo stin karta den metaferonati stin mnimi tou tilefonou.kamia idea?