MaNoS-7- Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μπα όχι ούτε σε ομάδα επαφών.. τπτ! anyway ας ελπίζουμε να ήταν κανα κολληματάκι και να μην επαναληφθεί! an sinexizei kai sto kanei...xereis ton gnwsto tropo....format...:D:D 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 kalhmera se olous THELW NA PARW 1GB MEMORY KAI DEN XERW AN YPARXI KAI POSW EXEI XERI KANHS NA ME BOITHISI GIATI DEN MOU EFTASE H 64 :)) καλως ηρθες φιλε μου..για σχετικες πληροφοριες πανε στο θεμα με τις RS MMC..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnos01 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 kalispera poio einai to link pou se metaferei se ola ta forum gia ta series 60? auto pou exei ksexorista efarmoges, syskeues k.a. to eixa alla ekana format kai to exasa. vlakeia rotao ksero, alla de mporo na to vro :O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 απλο ειναι φιλε μου :O http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 EPSAXES AN STIS EPAFES SE KAPIA SINKEKRIMENA TILEFONA RITHMISES KATALATHOS NA XTIPAEI ME XEXORISTO RINGTONE ? Εμένα μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και όντως έχω βάλει σε μία επαφή να χτυπάει με διαφορετικό rintone... εκεί οφείλεται;;; Μια και μου βγήκε δύο φορές το post να ρωτήσω και κάτι άλλο... υπάρχει τρόπος πατώντας την συντόμευση της έκθεσης να μην εμφανίζονται χύμα όλες οι φωτό και τα βίντεο αλλά σε φακέλους; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holekey Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 an den einai apo to hands free energopoihsh klhshs tote mallon nai. pas sto iphone katabaseis antivirus kai xekinas katharisma me scan Σε συνέχεια του παραπάνω Post που έχω ανοίξει να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση . Αν κάνω scan με το Symantec mobile ... και δεν βρεί κάποιο virus αυτό διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει και ιός ? και άρα ίσως το πρόβλημα να είναι κάπου αλλού ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Εμένα πάλι την τελευταία βδομάδα κάνει το εξής: Ξαφνικά εκεί που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αντί να χτυπήσει με το κανονικό ringtone χτυπάει με το nokia tune! To έχει κάνει 2-3 φορες μεχρι τώρα και στην αμέσως επόμενη κλήση χτυπάει κανονικά! Σβησε τις αναπαντητες κλησεις. Αν συνεχισει να το κανει τοτε βαλε το patch της νοκια. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 rwthsa pri kamposes wres alla apantisi den dothike...mporite na mou peite kapoia efarmogi pou na paizei arxeia mpeg...min mou pite pou na paw kai se poio site...to onoma tis efarmogis zitaw re paidia...;) 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 rwthsa pri kamposes wres alla apantisi den dothike...mporite na mou peite kapoia efarmogi pou na paizei arxeia mpeg...min mou pite pou na paw kai se poio site...to onoma tis efarmogis zitaw re paidia...;) Απ'οτι ξερω οχι. Γιατι δεν τα κανεις avi? Ετσι κι αλλιως μετατροπη θα γινει για να μπουν στο κινητο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Απ'οτι ξερω οχι. Γιατι δεν τα κανεις avi? Ετσι κι αλλιως μετατροπη θα γινει για να μπουν στο κινητο ta .avi ta diabazei to kin? 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 kalispera poio einai to link pou se metaferei se ola ta forum gia ta series 60? auto pou exei ksexorista efarmoges, syskeues k.a. to eixa alla ekana format kai to exasa. vlakeia rotao ksero, alla de mporo na to vro :O μηπως ζητας αυτο; http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=14 στο λινκ που σου εδωσε ο kostakiss, πανω πανω υπαρχει ο "Πινακας Περιεχομενων & Κανονισμοι".ta .avi ta diabazei to kin?τα διαβαζει το smartmovie ειπαμε με την καταλληλη μετατροπη στο pc. offtopic ειμαστε ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Δε μπορω να κανω connect με το m-Router...δε μπορω να καταλαβω γιατι! Ούτε και το δικό μου κάνει connect με το router.Όταν τρέχω τον opera βγάζει μήνυμα ''Could not locate remote server''.Ενώ με το nokia suite δεν έχω κανένα πρόβλημα συνδέομαι κανονικά.Έχω το bluetooth της gigabyte δουλεύει με drivers από τα windows παίζει αυτό κάποιο ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 μηπως ζητας αυτο; http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=14 στο λινκ που σου εδωσε ο kostakiss, πανω πανω υπαρχει ο "Πινακας Περιεχομενων & Κανονισμοι".τα διαβαζει το smartmovie ειπαμε με την καταλληλη μετατροπη στο pc. offtopic ειμαστε ομως. re niko exw faei ton kosmo gia smart movie kai ola einai kleidwmena...akoma kai sto ip-phone...100 smart movie exw katevasei kai einai trial...an mporeis dwsmou to apo edw..thanks 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 mane steile ena pm na sou steilo me email.... oso gia tis anapantites kai ego pou piga stin nokia gia update... kai emena sinexizei na pezei to nokia tune ... pou eipate oti vriskoume to update tis nokia gia ta rings? oso gia to zedge den einai gia programs(oti exei einai apla gia ton po....so) alla apo wallpapers kai themes apla skizei.... episis kapios edose link gia ena site ip-phone... mipos mporeis na to dosei olokliro giati den to vrisko oso gia to link me tis mnimes pou psaxnei ena pedi an den to exei vrei akoma... : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50039&page=1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 δυστηχως..οσο καιρο το ειχα και το εψαξα το συγκεκριμενο θεμα..η πρεπει να σβισεις το ολο το log η απο καμια εφαρμογη..(δεν ξερω ομως αν υπαρχει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Υπάρχει καμια εφαρμογή για macromode στην καμερα του Ν70; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Υπάρχει καμια εφαρμογή για macromode στην καμερα του Ν70; !whatis macromode????:D :D :D :D (καλο ε?);) γενικα υπαρχουν εφαρμογες για την καμερα του Ν70(βελτιωτικες εννοω οπως παλιοτερα με το 6600.Αν ναι αξιζουν τον κοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου κρατάει μόνο μία μέρα, παρόλο που του κάνω χρήσή όπως τον προηγούμενο καιρό που κρατούσε τουλάχιστον 2+ μέρες. Δεν ξέρω τι φταίει, και αρχίζω και ανυσηχώ. Φαντάζομαι ότι η μπαταρία αποκλείεται να τα έφτισε κιόλας. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι να κάνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου κρατάει μόνο μία μέρα, παρόλο που του κάνω χρήσή όπως τον προηγούμενο καιρό που κρατούσε τουλάχιστον 2+ μέρες. Δεν ξέρω τι φταίει, και αρχίζω και ανυσηχώ. Φαντάζομαι ότι η μπαταρία αποκλείεται να τα έφτισε κιόλας. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι να κάνω? Το ν70 ενος φιλου μου, βγαζει που και που ενα μηνυμα που λεει "ΕΚΤΟΣ CITY" κατω απο την γραμμη οπου εμφανιζονται τα bluetooth, μηνυματα κτλ. Τι συμαινει? Σιμα εχει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Είναι οι πληροφορίες κυψέλης της ΤΙΜ. Απενεργοποείται από τις ρυθμίσεις δικτύου νομίζω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Είναι οι πληροφορίες κυψέλης της ΤΙΜ. Απενεργοποείται από τις ρυθμίσεις δικτύου νομίζω... Τι εννοει μ'αυτο που λεει ομως? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου κρατάει μόνο μία μέρα, παρόλο που του κάνω χρήσή όπως τον προηγούμενο καιρό που κρατούσε τουλάχιστον 2+ μέρες. Δεν ξέρω τι φταίει, και αρχίζω και ανυσηχώ. Φαντάζομαι ότι η μπαταρία αποκλείεται να τα έφτισε κιόλας. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι να κάνω? 1 koitaxe na deis an exeis energopoihmeno to 3G kai klisto... 2 mipws trexoune kapoies efarmoges sunexeia? 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Δείχνουν νομίζω τον κωδικό της περιοχής (πχ Αθηνα 21 ή κάτι τέτοιο). Αν ομως εισαι σε περιοχη που δεν υποστηριζει τοτε σου βγαζει ΕΚΤΟΣ ΣΙΤΥ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου κρατάει μόνο μία μέρα, παρόλο που του κάνω χρήσή όπως τον προηγούμενο καιρό που κρατούσε τουλάχιστον 2+ μέρες. Δεν ξέρω τι φταίει, και αρχίζω και ανυσηχώ. Φαντάζομαι ότι η μπαταρία αποκλείεται να τα έφτισε κιόλας. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι να κάνω? εμενα κραταγε 6 ώρες. βασικα απεγκατεστησα δυο προγραμματα απο την διαχειριση. το "autostart" και το "eemame" και εφτιαξε 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 1 koitaxe na deis an exeis energopoihmeno to 3G kai klisto... 2 mipws trexoune kapoies efarmoges sunexeia? Δεν είναι το 3G, ίσως καμία εφαρμογή. Μήπως μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως κάνουμε hard format, μήπως φτιάξει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts