Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το contact manager;;;

Σας δουλευει σωστα το contacts manager?Σ' εμενα οταν πηγαινω στα settings για να βαλλω τις ρυθμισεις ειναι ολες οι επιλογες κενες και δεν μπορω να το ρυθμισω.Επιλεγεις πανω κατω με το κεντρικο πληκτρο αλλα ολα ειναι κενα.

λοιπον,εχω παρει-στειλει ~2230 γραπτα μυνηματα..

εε..σημερα..ενω τελειωνω το μηνυμα..παταω εκει που λεει -Προς...-προσθήκη παραληπτη,επιλεγω τον παραληπτη και με πεταει πισω στο μηνυμα που εγραψα..ομως αυτο φτιαχνεται..κανω το μηνυμα αποθηκευση και μετα ξαναμπαινω και το στελνει κανονικα.. :wacko:

τι να κανω?

(δεν περασα την τελευταια αναβαθμηση διοτι,δεν εχω καποιο προβλημα,ουτε με τις κλησεις ουτε με το ραδιο ουτε με τις φωνητικες κλησεις,αν και δεν νομιζω το προβλημα να ειναι λογω αναβαθμησης γιατι τοσο καιρο δουλευα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.)

Σας δουλευει σωστα το contacts manager?Σ' εμενα οταν πηγαινω στα settings για να βαλλω τις ρυθμισεις ειναι ολες οι επιλογες κενες και δεν μπορω να το ρυθμισω.Επιλεγεις πανω κατω με το κεντρικο πληκτρο αλλα ολα ειναι κενα.

Νομίζω πως ένας φίλος είπε πως δεν χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις για να παίξει σωστά. Πάντως εγώ το έβαλα στο Ν70 και πέρασα όλες τις επαφές και τις ομάδες από το 3230 χωρίς να πειράξω τίποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Παιδιά, είχα πάει για αναβάθμιση και πέρασα τις επαφές μου στην κάρτα μνήμης ως μπακαπ, γιατί μέσω του πσ σουιτ δε μπορούσαν να περαστούν στον υπολογιστή. Όταν λοιπόν πήγα να τις περάσω πάλι πίσω ενώ περάστηκαν κανονικά μου χάθηκαν οι ομάδες. Αυτό συμβαίνει και σε σας; Είναι κάτι που συνέβενε και στα προηγούμενα συμπιαν μοντέλα;

Επίσης ξέρει κανείς κανένα καλό λεξικό αγγλοελληνικό και γαλλοελληνικό και γερμανοελληνικό σπ@σμένο; pls pm για το τελευταίο

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Όλες μου οι επαφές είναι μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Μήπως θα πρέπει να καλώ τα ονόματα και με Αγγλική (ή Αυστραλιανή ή Αμερικάνικη ή Καναδέζικη) προφορά; :p

Και περιμένεις το κινητό να διαβάσει Ελληνικά γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες. :wacko: πολύ έξυπνο εκ μέρους σου...

Τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να αμαυρώνεις την εικόνα του τηλεφώνου σε ένα forum όπως αυτό. Θέλουμε δηλαδή να κάνουμε και αυτό το forum αναξιόπιστο...

mpwrei kapoios na mou pei giati otan paw na sthlw ena arxeio me bluetouth mou lei oti to arxeio den bwrei na apostalei giati einai kleidomeno...??

Αυτό φίλε μου συμβαίνει όταν προσπαθείς να στείλεις αρχεία τα οποία έχουν κατάληξη .mid .sys .jar κτλ... είναι καταλήξεις αρχείων ήχων, εφαρμογών και παιχνιδιών τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Αν αλλάξεις αυτήν την κατάλληξη με κάποια άλλη ή τη σβήσεις τελείως θα μπορέσεις να στείλεις το αρχείο όμως για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να την ξαναγράψεις.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα πολύ.

(Χρειάζεσαι έναν File Manager)

Φιλε nickvog για τα αλλα manager δεν ξερω αλλα για το Fexplorer αλλαζεις τιν καταλυξη κ περνιεται..δοκιμασε το κ πες...

Νομίζω πως ένας φίλος είπε πως δεν χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις για να παίξει σωστά. Πάντως εγώ το έβαλα στο Ν70 και πέρασα όλες τις επαφές και τις ομάδες από το 3230 χωρίς να πειράξω τίποτα...

emena mou to ekane afto kai sto 7610 opote apo tote exo stamatisei na ftiaxno omades...

profiexplorer enswmatwmeno sto profimail kai kleidwmata telos.

:D Κι εγώ μαζί σου ;)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

loipon parathetw to exis sto thema battery life: apegatestisa mumsms kai smartguardpro kai i bataria epanilthe sto gnwsto standby twn 36 wrwn opos k prin. me afta ta dyo programata eixa aftonomia to poly 12 wres oso apistefto kai an fenete. den lew oti ftaine afta, alla meta tin apegatastasi tous oti provlima lithike!

2) prosexa oti ta contacts mporoun na perastoun stin karta mnimis san vcf. an poume oti svinw ta contacts apo to tilefwno, mporw na perasw ta vcf pali sto tilefwno sna contacts? de vrika tropo, rwtaw mipos to exei kanei kaneis. me ola afta ta tragika provlimata me to suite, mou xriazete afto!

Δεν ξέρω για το mum sms αλλά για το smart guard pro το είχα αναφέρει παλιότερα οτι και σε μένα και στον αδερφό μου μόλις το εγκαταστήσαμε μας έτρωγε πολυυύ μπαταρία.Μετά την απεγκατάσταση(που έγινε με προβλήματα) όλα εντάξει.

emena mou to ekane afto kai sto 7610 opote apo tote exo stamatisei na ftiaxno omades...

Εγώ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είχα ποτέ πρόβλημα(έχω 7610).

Τις ομάδες τις επαναφέρει κανονικά.Αν θυμάμαι καλά σε κάποια φάση σε ρωτάει αν θες να αποθηκεύσει και τις ομάδες οπότε φυσικά πατάς ναι.Στην επαναφορά όλα εντάξει.

Επιτέλους σήμερα τα καταστήματα VODAFONE έφεραν το Ν70! Έχει κανένα 4ωρο που το πήρα και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ δεν έχει ούτε κλειδώματα ούτε τίποτα που να περιορίζει τις δυαντότητες του!Μόνο στο εξωτερικό κάλυμα μπροστά έχει χαραγμένο λιγάκι το "vodafone" και πίσω, πάνω από την κάμερα, γράφει επίσης "vodafone" και έχει το σηματάκι! Παιδιά ΘΕΪΚΟ κινητό!Τρομερή κατασκευή και τέλειο design που αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν μπορείς να το νιώσεις!

Οπότε δηλαδή αν κάποιος(όπως εγω) προβληματιζόταν στο παρελθόν για το αν θα αξίζει το live! N70, πιστέψτε με δεν υπάρχει λόγος προβληματισμού!

ΤΗΑΤ'S ALL GUYS!

THE TIME OF 3G BEGINS!

 iPhone 3G S⃣

Live και χωρίς κανέναν μα κανέναν περιορισμό, δυσκολεύoμαι να το πιστέψω.

Έχεις δοκιμάσει για παράδειγμα να βάλεις ήχο κλήσης ΜΡ3;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

τα series60 live δεν εχουν κλειδωματα!

Mα ρε παιδιά και μένα μου είχε κάνει εντύπωση που είχε αναφέρει κάποιος φίλος για περιορισμούς ακόμα και στην εγκατάσταση παράνομου λογισμικού. Θα ήταν τρελλό και σχετικά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, ευτυχώς λοιπόν που ακόμα δε το είδαμε...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αυτό AISOPOS!:)

Και εμένα εντύπωση μου κάνει...Τι να πώ!?

Πάντω πιο συγκεκριμένα: μπορώ να στείλω και να λάβω μεγάλα αρχεία με bluetooth,να βάλω ήχο κλήσεις mp3 wav aac κτλ,να βάλω όποια συντόμευση θέλω στο έξτρα πλήκτρο.Αυτά νομίζα πώς ίσως να τα περιόριζε αλλά τιποτα!!!Το μόνο που πρόσεξα αλλά είναι ανεπαίσθητο είναι το ότι δεν μπορω να βάλω την κάμερα σε φάκελο!

 iPhone 3G S⃣

Δεν θέλω να είμαι άπιστος Θωμάς, αλλά εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου.

Πάντως όσοι έχουν σε live τα Ν70 και Ν90, δεν έχουν παρά να τεστάρουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις κλειδώματος ή περιορισμών και να μας ενημερώσουν.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ρε παιδιά,αξίζει πλέον η αγορά του Ν70?Τώρα που θα βγει το Ν80?Η βοντα κατακρίβειαν αφού δεν το χε φέρει μέχρι τώρα δεν έπρεπε να το έφερνε καθόλου...

Το μόνο που πρόσεξα αλλά είναι ανεπαίσθητο είναι το ότι δεν μπορω να βάλω την κάμερα σε φάκελο!
γι'αυτο δε νομιζω οτι φταιει το live φιλε μου.

τα μονα που εχουν τα live ειναι ρυθμισεις gprs, sms, mms. καποια αποθηκευμενα mms και wallpapers που σβηνονται χωρις προβλημα και συντομευσεις(ε; ) στην μεταβαση.

Ρε παιδιά,αξίζει πλέον η αγορά του Ν70?Τώρα που θα βγει το Ν80?Η βοντα κατακρίβειαν αφού δεν το χε φέρει μέχρι τώρα δεν έπρεπε να το έφερνε καθόλου...

Πόσο θα έχει όμως το Ν80 (Όταν έρθει..Φεβρουάριο-Μάρτιο)

Άσε που δεν μου αρέσουν και πολύ τα slide-up/down κινητά.

Πόσο θα έχει όμως το Ν80 (Όταν έρθει..Φεβρουάριο-Μάρτιο)

Άσε που δεν μου αρέσουν και πολύ τα slide-up/down κινητά.

Θα κοστίζει όσο έχει το Ν70 τώρα περίπου ίσως λίγο περισσότερο. Και το ότι δεν σου αρέσουν τα slide up κινητά,είναι προσωπική σου άποψη και δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Ν80 θα είναι πολύ καλύτερο κ βγαίνει σε μάξιμουμ 3 μήνες!!

Θα κοστίζει όσο έχει το Ν70 τώρα περίπου ίσως λίγο περισσότερο. Και το ότι δεν σου αρέσουν τα slide up κινητά,είναι προσωπική σου άποψη και δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Ν80 θα είναι πολύ καλύτερο κ βγαίνει σε μάξιμουμ 3 μήνες!!

Σίγουρα προσωπική μου άποψη, δέν αναιρεί ότι λογικά θα είναι πολύ καλή συσκευή, αλλά πές μου..εκτός απο το αναβαθμισμένο λειτουργικό, και το wifi, τί παραπάνω αξίζει.. ?