Doukas_F Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 λοιπον..θα τις κανεις ολες αντιγραφη οπως σου ειπα,θα τις βαλεις σε ενα φακελο δικο σου πχ επαφες..μετα θα τις βαλεις στο σιντι σου..τις μεταφερεις στον αλλον υπολογιστη(με το σιντι)..τις κανεις αντιγραφη - επικολληση στο ιδιο μερος στο outlook και μετα..συνδεεις το κινητο ανοιγεις το νοκια pc suite-συχρονισμος -ρυθμισεις-για προχωρημενους-κατευθυνση και επιλεγεις το τελευταιο που λεει ενημερωση μονο απο των δεδομενων απο outlook στο κινητο.. καλη επιτυχια φιλε μου.. ;) Φιλε kostakiss,σ'ευχαριστω παρα πολυ! Φανταζομουν πανω κατω τι επρεπε να κανω,αλλα κολλουσα στο πως θα αναγνωριζε το οutlook του αλλου υπολογιστη,αρχειο αντεγραμμενο απο αλλο οutlook! Τελικα,δημιουργησα εναν φακελο,εσυρα,αφου εκανα επιλογη ολων,ολες τις επαφες σ'αυτον τον φακελο και περιμενα να τις αντιγραψει! Οταν ειδα οτι τις αντεγραψε σαν στοιχεια του οutlook,αρχισα να τριβω τα χερια μου γιατι καταλαβα οτι ημουν σε σωστο δρομο! Να μη στα πολυλογω,εφτιαξα καινουργιο φακελο επαφων στο οutlook του αλλου υπολογιστη (που ετρεχε κανονικα το παλιο pc suite),αντεγραψα απ'το cd τις επαφες και...τις παρουσιασε κανονικοτατα!!! Στη συνεχεια,επιλογη του συγκεκριμενου φακελου του οutlook στο συγχρονισμο και....ΟΛΑ Ο.Κ. Πηρε ολες τις επαφες κανονικα! Ευχαριστω και παλι! Υ.Γ. το pc suite 6.7 στον δικο μου υπολογιστη,συνεχιζει να μη δουλευει... 1 Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 το κινητο μου τελικα πηγαν να το περασουν την καινουρια αναβαθμιση και δεν την επαιρνε το κιν μου..και τελικα αυριο θα ταξιδεψει μεχρι την alpha copy...σε 1 βδομαδα θα ειναι πισω...ελπιζω να μην εχει προβλημα και η καρτα μνημης..και χρειαστει αντικατασταση! το αλλο που μου εκανε ηταν οταν πηγα να αντιγραψω επαφες απο το τηλ στην σιμ...εκει μου εγραψε μονο επαφες και μου βγαζει σφαλμα σιμ!!! απ'οσο μου ειπε το παιδι απο τη νοκια κανει αντιγραφη σε 3G σιμ και οχι σε 2G... ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω τετοια προβληματα με τα κινητα μου... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρωτάω γιατί έχω βρει ένα από Αγγλία εντελως αχρησιμοποιητο (κλειδωμενο σε Αγγλικο δικτυο όμως) με 300€. Με εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει ακόμα (θα μάθω όμως και θα σας πω...) Νομίζω ότι το 9votlo μπορεί να το ξεκλειδώσει με χαμηλό κόστος απ΄ότι ξέρω... Αξίζει τον κόπο ή να παω να δώσω 500+ να το πάρω από εδώ??? :confused: το Ν70 δεν ξεκλειδωνεται, οπως σου εδειξε και ο theka_2003 οποτε χαμενα θα πανε τα λεφτα. εδω εχει 490 http://www.eml.gr/public/free/ViewProduct.aspx?id=13510 και στο Media Mrkt στο μαρουσι 499. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δεν παίρνω όρκο, αλλά δεν νομίζω. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σαν μόντεμ, αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται το αντίστροφο. 'Oλα αυτά, αν έχω καταλάβει καλά αυτά που γράφεις. Άλλωστε ποιος ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο; Θα προτιμούσες να βλέπεις τις σελίδες από την οθόνη του κινητού και όχι του υπολογιστή; Όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτό το post, υπάρχει πρόγραμμα - το GNUBOX - για δημιουργήσει σύνδεση με τον Η/Υ μέσω BT και να σερφάρεις με σταθερή γραμμή. Για το 3230 είχα φτιάξει και έναν οδηγό. Στο Ν70 υπάρχει κάποιο κόλλημα στο ΒΤ του και η ομάδα του GNUBOX αν και έχει φτιάξει version για το Ν70 ακόμα δεν τα έχει καταφέρει να το κάνει να παίξει. Δεν λέω, σίγουρα η οθόνη του Η/Υ δεν έχει σχέση με αυτή του Ν70, αλλά γιατί να μην ποστάρεις στο myphone ακόμα και από την... τουαλέτα σου;!;! :D Αλήθεια έχουμε κανένα νέο από GNUBOX? Tnx... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτό το post, υπάρχει πρόγραμμα - το GNUBOX - για δημιουργήσει σύνδεση με τον Η/Υ μέσω BT και να σερφάρεις με σταθερή γραμμή. Για το 3230 είχα φτιάξει και έναν οδηγό. Στο Ν70 υπάρχει κάποιο κόλλημα στο ΒΤ του και η ομάδα του GNUBOX αν και έχει φτιάξει version για το Ν70 ακόμα δεν τα έχει καταφέρει να το κάνει να παίξει. Δεν λέω, σίγουρα η οθόνη του Η/Υ δεν έχει σχέση με αυτή του Ν70, αλλά γιατί να μην ποστάρεις στο myphone ακόμα και από την... τουαλέτα σου;!;! :D Αλήθεια έχουμε κανένα νέο από GNUBOX? Tnx... Μάλιστα.. Κάτι είχα ακουσει, αλλά δεν είχα καταλάβει για τι ακριβώς πρόκειται. Και για να έχουμε καλο ρώτημα, τι εστί ομάδα GNUBOX; Σαν ομάδα Ε μου ακούγεται :D 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 482.90 € απο e-shop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000175 484.00 € απο εδω http://www.megamarket.gr/product_info.php?products_id=13064 οσο παει κατεβαινει..και αυτο δεν μου αρεσει καθολου... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonykre Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 που λετε ημουν αναμεσα σε Ν80 και Ν70 με το πρωτο να αργει υπερβολικα.το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ποτε symbian :wacko: και ειχα διαβασει καποια παραγματα για το Ν80 και θελω να μαθω τις κυριες διαφορες τους σε hardware kai software καθοτι μαλλον προς Ν70 παω.επεξεργαστες και μνημες υποθετω ιδια.wi-fi δεν εχει το Ν70.με την οθονη του Ν70?καπου 2 ιντσες ειναι αλλα αναλυση?θα ειναι τεραστια η διαφορα?οσον αναφορα το λειτουργικο και την εκδοση του?στο χρηστη ποια θα ειναι διαφορα?και τελος βλεπει αρχεια xls kai txt?υπαρχει και editor για αυτα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 sto imerologio h ipenthimisei echei koudouni gia na sou to thimizei? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 482.90 € απο e-shop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000175 484.00 € απο εδω http://www.megamarket.gr/product_info.php?products_id=13064 οσο παει κατεβαινει..και αυτο δεν μου αρεσει καθολου... :worry: kai emena den maresei afto... katholou omos... giati to pira simera 484 apo megamarket me 3 atokes.. kai den einai ta 2 euro gia to eshop alla einai oti fovame min kanei kana mpam mesa stin epomeni evdomada kai pesei sta 300 ksero go.. anyway mexri tora oti exo valei apo progs ktl ktl doulevei teleia... tha dokimaso kai ta alla probs pou anaferate na sas po kai ego ... oso gia to pcsuite giati na valeis to 6.7, otan i nokia dinei to 6.6.. :? ase pou doulevei kai teleia..... ego perasa malista oles tis epafes apo to 7610 sto outlook kai toumpalin sto n70 amesa... kai grigorotata .. meta egatestisa kai ta themes apo to pc pou ta eixa backub kai einai san na ekana ena reset sto 7610 kai na apektisa kaliteri fotografiki kai radio :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτό το post, υπάρχει πρόγραμμα - το GNUBOX - για δημιουργήσει σύνδεση με τον Η/Υ μέσω BT και να σερφάρεις με σταθερή γραμμή. Για το 3230 είχα φτιάξει και έναν οδηγό. Στο Ν70 υπάρχει κάποιο κόλλημα στο ΒΤ του και η ομάδα του GNUBOX αν και έχει φτιάξει version για το Ν70 ακόμα δεν τα έχει καταφέρει να το κάνει να παίξει. Δεν λέω, σίγουρα η οθόνη του Η/Υ δεν έχει σχέση με αυτή του Ν70, αλλά γιατί να μην ποστάρεις στο myphone ακόμα και από την... τουαλέτα σου;!;! :D Αλήθεια έχουμε κανένα νέο από GNUBOX? Tnx... Εχει βγει gnubox για το ν70 αλλα ακομα το τεσταρουν. Βρισκεται εδω. Εδω ειναι οι οδηγιες. Αν καταφερει καποιος κατι, ας φτιαξει εναν οδηγο στα ελληνικα κι ας τον ανεβασει. Αυτοι ακομα δεν καταφεραν κατι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 kai emena den maresei afto... katholou omos... giati to pira simera 484 apo megamarket me 3 atokes.. kai den einai ta 2 euro gia to eshop alla einai oti fovame min kanei kana mpam mesa stin epomeni evdomada kai pesei sta 300 ksero go.. anyway mexri tora oti exo valei apo progs ktl ktl doulevei teleia... tha dokimaso kai ta alla probs pou anaferate na sas po kai ego ... oso gia to pcsuite giati na valeis to 6.7, otan i nokia dinei to 6.6.. :? ase pou doulevei kai teleia..... ego perasa malista oles tis epafes apo to 7610 sto outlook kai toumpalin sto n70 amesa... kai grigorotata .. meta egatestisa kai ta themes apo to pc pou ta eixa backub kai einai san na ekana ena reset sto 7610 kai na apektisa kaliteri fotografiki kai radio :) ηρεμηστε παιδια, δεν προκειται να πεσει τοσο το κινητο, εκτος αν γινει ο 3ος παγκοσμιος πολεμος:p(φτου φτου). @tonykre, off topic, αυτα τα δυο εχουν μεγαλες διαφορες αλλα αφου δεν ειχες ποτε symbian, το Ν70 θα σου φανει θεικο!...off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 http://mobile.brando.com.hk/HousingN70.php για άλλα καλύμματα του κινητού (και σχετικά οικονομικά). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clandestino Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Παιδιά καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω ποιό bluetooth headset ταιριάζει καλύτερα με το τηλέφωνο γιατί με το HS-21W χάνω κλήσεις μερικές φορές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Μάλιστα.. Κάτι είχα ακουσει, αλλά δεν είχα καταλάβει για τι ακριβώς πρόκειται. Και για να έχουμε καλο ρώτημα, τι εστί ομάδα GNUBOX; Σαν ομάδα Ε μου ακούγεται :D Τσέκαρε λίγο πιο πάνω τι λέει ο φίλος PCMAN. Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο, αλλά θα πρέπει να δουμε τι φταίει στο Ν70... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 http://mobile.brando.com.hk/HousingN70.php για άλλα καλύμματα του κινητού (και σχετικά οικονομικά). εχει παραγγειλει κανεις προσοψη για Ν70? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 loipon parathetw to exis sto thema battery life: apegatestisa mumsms kai smartguardpro kai i bataria epanilthe sto gnwsto standby twn 36 wrwn opos k prin. me afta ta dyo programata eixa aftonomia to poly 12 wres oso apistefto kai an fenete. den lew oti ftaine afta, alla meta tin apegatastasi tous oti provlima lithike! 2) prosexa oti ta contacts mporoun na perastoun stin karta mnimis san vcf. an poume oti svinw ta contacts apo to tilefwno, mporw na perasw ta vcf pali sto tilefwno sna contacts? de vrika tropo, rwtaw mipos to exei kanei kaneis. me ola afta ta tragika provlimata me to suite, mou xriazete afto! 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Γιατί δεν χρησιμοποιείς το contact manager;;; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 εχει παραγγειλει κανεις προσοψη για Ν70? :confused: nai, tha thn paralabw paraskeyh 1 Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Γιατί δεν χρησιμοποιείς το contact manager;;; plz explain? 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 paidia pos mporo na epanafero apo backup tis epafes mono mias kai mono afto den mou erxete piso? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 arxika vale to contacts manager to programma kane import contacts.sou bgazei ena fakelo ctmng kapws sto c.me filemanager kane copy to fakelo sthn mmc(me file explorer).an kaneis format xanaantegrapse to fakelo sto root sto c.anoixe to programma(isws na thelei xana install meta to format) kai kane export.oi epafes sou epanhlthan! paidia pote tha rthoun prosopseis sta nokia shops?me antikatavolh pernoume apo to link pou eipate parapanw? me to gnubox ti ginetai?ebgale kanenas odhgies?nomizw emena sundeetai kanonika me to pc kai de kanei ta restart pou lene.exw thn teleutaia anavathmish.an einai as bgalei kapoios odhgies sta ellhnika. 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 plz explain? Είναι ένα πολύ καλό προγραμματάκι που κάνεις backup τις επαφές σου στην καρτούλα σου και τις ανασύρεις ότι ώρα θέλεις... στείλε μου το email σου σε pm να στο στείλω... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 apo edw exei praggeilei kaneis???? http://mobile.brando.com.hk/HousingN70.php giati de xreiazetai karta anagkastika kai me trwei i mauri prosopsh :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 apo edw exei praggeilei kaneis???? http://mobile.brando.com.hk/HousingN70.php giati de xreiazetai karta anagkastika kai me trwei i mauri prosopsh :P Έχω παραγγείλει. Είναι αξιόπιστοι και για ένα περίεργο λόγο δε χρεώνουν μεταφορικά!!! Μη ξεχνάμε ότι έρχονται από Xong Kong! Είναι και φτηνό σε σχέση με τους Άγγλους της Mobile Fun, χρεώνουν και σε Δολλάρια Αμερικής, κάτι που μας συμφέρει. Θα μου πεις από Κίνα και να είναι ακριβά; Αυτοί θα κατακτήσουν τον κόσμο σε λίγο! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Επειδη δεν τα παω καθόλου καλα με τα αγγλικα ουτε με τις πιστωτικες, αν, λεω αν, μπορουσε καποιος να την παραγγειλει και να μου την στειλει με το αζημιωτο φυσικα, θα του ημουν υποχρεος Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts