nikoskat Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ RS-MMC ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ Ν70 ΜΙΑ LEXAR ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. οι DV RS-mmc.Μπορείς στο Ν70 να απενεργοποιήσεις και να μην εμφανίζεται στην οθόνη αναμονής το "χωρίς καταχ. ημ/γίου σήμερα"???θα πας στις ρυθμισεις>τηλεφωνο>κατασταση αναμονης>εφαρ. ενεργ. αναμον. και επελεξε το ημερολογιο και αλλαξε το απο τις επιλογες και βαλε οποια εφαρμογη θες να φαινεται, αλλα δε ξερω αν θα φυγουν οι καταχωρισεις του, δε το ξερω. edit:με προλαβες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 apo tis ruthmiseis bgainei auto ;) Δηλαδή, πως?Έκανα αυτό που λέει ο nikoskat αλλά τίποτα... 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Δηλαδή, πως?Έκανα αυτό που λέει ο nikoskat αλλά τίποτα... δηλαδη αλλαζει το ημερολογιο αλλα δε φευγουν οι καταχωρισεις; επιλογες>αλλαγη εννοουσα πας για την ακριβεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Αν θέλεις και σε βολεύει μπορείς να έρθεις Εγνατίας 115... :lol: :rolleyes: exete ekei thn nea anavathmish?sta alfa copy epi egnatias iparxei i nea anavathmish?gia thessalonikh milaw 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 δηλαδη αλλαζει το ημερολογιο αλλα δε φευγουν οι καταχωρισεις; επιλογες>αλλαγη εννοουσα πας για την ακριβεια.... Ακριβώς.Βγαίνει το ημερολόγιο αλλά οι καταχωρήσεις μένουν.Κανένας σας δεν είχε δοκιμάσει μέχρι τώρα να τις βγάλει??? 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 den 3erw an isxiei gia ayton ton adaptora alla tis nokia o original mia xara paizei stereo επειδη εχω μπερδευτει μπορει καποιος να δωσει ενα link για να δω τον original της nokia???η εστω ενα λινκ??? αυτο που με μπερδευει ειναι εκεινη η "συσκευη" της nokia που φερει στην μια της ακρη ενα τετραγωνο πραγμα,και λεγεται AD-15.Αυτο τι ειναι? Ευχαριστω παιδες!!! EDIT:απο οτι διαβασα στη νοκια αυτο το τετραγωνο πραγμα εχει υποδοχη για jack 3.5mm.Ειχα μπερδευτει ρε παιδια,ετσι οπως το εβλεπα ηταν σαν μικρο ηχειο.Που να φανταζομουν οτι καπου εχει τρυπα για 3.5mm jack ......η μηπως ειναι και ηχειο?? :cry: :wacko: :X ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagouras Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 file mou egw shmera phga sto nokia shop sthn egnatias 115 sthn kamara kai to paidi mou ebale thn kainourgia anaba8mish mesa se 5 lepta thn 3.0546.2.3 18-11-05 pane apo ekei an bwreis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJAleXXX Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 to AD-15 einai ipodoxi gia kanonika akoustika kai tipota parapano........(isws kai enas enisxitis simatos..... leo egw twra........) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Paidia signomh alla kapios borei na me voithisei se ti xromata (3 ??) vgenei to N70 kai an einai dinaton na stilei kai tis analoges photos ?!?!? 1 Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexam Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 :rolleyes: :X :rolleyes: αρα ειχε περισσοτερα. RE PAIDIA THELO NA TO PARO KAI LENE OTI DEN EXEI H NOKIA AKOMA!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 na rwtisw, vgazei se kanenan sto sync to parakatw error? The following warnings were produced during the synchronisation: -------------------------------------------------------------------------------- PC Sync information. ??? 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantonios Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Μπορεί να μου πείς κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα για να στέλνω μήνυμα και να μην φαίνεται το νούμερό μου??? Σας παρακαλώ βοηθήστε... Έφαγα τον κόσμο να το βρώ... Έχω το ΝΟΚΙΑ n70. Αν το έχετε στείλτε το στο Ε-mail leontokardos2004@yahoo.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων... 1 Παράθεση :shoot: :cry: :rocket: REAL MADRID FC FOREVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Μπορεί να μου πείς κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα για να στέλνω μήνυμα και να μην φαίνεται το νούμερό μου??? Σας παρακαλώ βοηθήστε... Έφαγα τον κόσμο να το βρώ... Έχω το ΝΟΚΙΑ n70. Αν το έχετε στείλτε το στο Ε-mail leontokardos2004@yahoo.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων... nomizw den iparxei tropos gia evnoitous logous! 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantonios Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 To sms plus τι δουλειά κάνει??? Νομίζω αυτό πρέπει να είναι... 1 Παράθεση :shoot: :cry: :rocket: REAL MADRID FC FOREVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 To sms plus τι δουλειά κάνει??? Νομίζω αυτό πρέπει να είναι... file de xerw, k de xerw ean kapoios allos exei gnwsi epi aftou, alla k egw psaxnw xronia na dw pos ginete na steilw blind sms, alla egw padws den exw vrei lisi! :) ean vreis pes k edw!!! 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Μπορεί να μου πείς κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα για να στέλνω μήνυμα και να μην φαίνεται το νούμερό μου??? Σας παρακαλώ βοηθήστε... Έφαγα τον κόσμο να το βρώ... Έχω το ΝΟΚΙΑ n70. Αν το έχετε στείλτε το στο Ε-mail leontokardos2004@yahoo.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων... υπαρχει αλλα δεν ειναι τσαμπα και δεν ειναι εφαρμογη. δες εδω.. http://thesmszone.com/index.php ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 odos to original se sxesh me ta apla akoustika tis siskeuasias dinei megaliteri edasi.... kai otan baleis kai to mp3 player tis viking kai to dinamoseis den tha ade3eis gia poli tin edasi. Δεν έχω δοκιμάσει να συγκρίνω το original με το δικό μου αλλά η σύγκριση με τα ακουστικά της συσκευασίας είναι μάλλον ατυχής. Τα μεν τα βάζεις στα αυτία σου και το άλλο στο στέρεο... Όσο για την ένταση μεταξύ των δύο adaptors, αυτό δεν είναι και τόσο σοβαρό όταν τα συνδέεις σε κάποιον ενισχυτή, όσο είναι η ποιότητα, η ισορροπία και η καθαρότητα του ήχου... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Παιδια γεια σας! :) Ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα απαντηση.. Μπορει να απενεργοποιηθει η φωνιτικη κληση ή τουλαχιστον να δουλεψει ανθρωπινα? :!: Ευχαριστω :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Φημολογείται ότι σημερα, 8/12/05, η Vodafone θα κυκλοφορήσει το Ν70!Εξόσων μου είπαν εγκυρότατες πηγές, θα έρθουν αρκετά κομμάτια και θα ξεκινήσει επίσημα η πώληση των Ν70 από τη Vodafone σε live! και μη-Live! έκδοση!Επίσης, έμαθα ότι τα Ν70 που είχαν δοθεί νωρίτερα (στη vodafone) ήταν ελλατωματικά και γι'αυτό καθυστέρησαν να ξεκινήσουν την πώληση. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΕΣ!:) 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 εγω ρωτησα τεχνικο της νοκια για τα Ν70 που δεν χτυπαει ο ηχος κλησης!! λοιπον! δεν ξερω αν το ειπατε σε προηγουμενα ποστ θα το πω εγω! σε οσους δεν σας χτυπαει...δεν εχετε παρα να βγαλετε την καρτα μνημης και να την πατε σε ενα νοκια κλαμπ! διαφορετικα ειναι θεμα αναβαθμισης! εγω την εβγαλα την καρτα και δουλευει μια χαρα! απλα πρεπει να κανουμε μια αναβαθμισουλα να εχουμε και το ραδιακι! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδιά τα φώτα σας, τον ήχο στο ξεκίνημα του τηλεφώνου πως μπορώ να τον βγάλω??? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Απενεργοποιησε τους ηχους προειδοποιησης Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Απενεργοποιησε τους ηχους προειδοποιησης To έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Μια ερωτιση. Οταν ειναι στο αθορυβο και σου ερχεται μηνυμα, η δονηση δουλευει? Σε εμενα δεν δουλευει, ουτε στο 3230 που ειχα δουλευε Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 πας εργαλεια-προφιλ-αθορυβο-διαμορφωση-και εκει που λεει ειδοποιηση δονησης πατας αλλαγη.. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts